Du leser nå
De ropte ulv, ulv…

4 minutter lesetid

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/smittan-okar-ater-i-europa?


De ropte ulv, ulv…

Ulv, ulv, ropte de, men at smitteøkning var uten betydning, sa de ingenting om (om betydning smitte, her, fra Aftenposten 10.september, her)?

Hva var det egentlig WHO hadde i tankene? Nå roper de ulv, ulv fordi mange er smittet?? Er ikke det rart?? Er Erna Solberg og Camilla Stoltenberg bare deres talerør? For har de ikke allerede erklært unntaktilstand, unntak fra de vanlige lover? Er det bare virus, smitte og pandemi som gjelder nå? En pandemi ingen kan se, men som det skrives om i avisene og snakkes om på NRK? Skal panikk og frykt tvinge folk inn på soverommene og toalettene, hvor de skal måtte låse døren etter seg?

Hva har Solberg i tankene, mon tro? Hvorfor sa hun det ikke rett ut?? Var tiltakene så inngripende at de ikke tålte åpenhet? Her fra Aftenposten 11. september 2020 (her).

Hvem er det som opptrer bak Solbergs store ord? Ser vi noen som er forkledde? Som later som om de opptrer i de godes tjeneste? Men som bare har den egne fortjeneste i penger og ressurser for øyet?

Ser vi en mektig, altoppspisende mørkladen skygge snike seg over oss, med grådige blekksprutarmer som suger seg inn i alle landets ressurser, i våre alles lommer og bankkonti for å suge til seg det de kan få tak i, for siden å utrydde de som ikke kan levere, de som i deres øyne ingen betydning har, de som er verdiløse, de arbeidsløse, de syke og gamle?

Er ikke dette de grådige som snakker om virus, sykdom og smitte? Var ikke de allerede på vikende front da de begynte å telle antall smittede, istedenfor å telle de syke; fordi korona bare var en vanlig forkjølelse? Hadde de for få syke, ikke mange nok til å få dette til å virke troverdig? Testet ikke alle som tidligere har tatt influensavaksine, positivt? Nå har de plutselig bare blitt smittede?? Ser vi svindelen?  Er det ikke tydelig at de pumper opp frykt til og med uten medisinsk grunnlag??

Hvem vil vaksinere seg mot en sykdom som bare finnes på NRK og i riksavisene (Aftenposten 11. september, her)?

De kaller oss smittede, selv om vi ikke er syke? Er ikke det rart?? De kaller oss syke, selv om vi ikke merker det?? Er ikke det rart?? Ser vi ikke noen på scenen som misbruker statsapparatet? Kan de være marxister forkledd som sosialdemokrater?? Og når virusskremselen ikke lenger virker, sier de bare «vi tok visst feil», men beholder så uten å si noe, alle sikkerhetsregler som møte-og bevegelsesforbud, portforbud og hemmelige leire for lite samarbeidsvillige, er det ikke det som er planene? For er det ikke da det virkelige faschistregime skal begynne? Og mens vi tror på dem og klapper begeistret, tømmer de statskassene bak vår rygg og fyller sine private konti. Var det ikke slik også forbilledet Lev Trotsky hadde gjort det?

Hadde vi ikke sett dette, allerede? For lå det ikke syke og døde overalt i deres fotspor der hvor de hadde vært? Var det ikke WHO som sto ansvarlige for vaksinasjonskampanjen i Kenya i 2014 hvor unge jenter i kjønnsmoden alder fikk stivkrampevaksine iblandet hormonet HCG som skulle gjøre dem ufrukbare, uten at verken foreldre eller vaksinerte barn og ungdommer hadde blitt spurt (om oppdagelsen, se her).

Fra Quebeck 9.september, Kanada: Innbyggere som ikke er samarbeidsvillige skal isoleres på hemmelig sted; Er ikke dette den marxistiske konsentrasjonsleir og/eller fangeleire i Kina. Fra Quebeck, her.

En trist affære for tusener av mennesker i Kenya. Mange betalte for dette med sunnhet og sine liv, og mange skal i årevis måtte betale videre. For dette er metoden WHO går frem på, de lyver om sine hensikter, lærepengen må være at vi aldri kan stole på dem, de skjuler seg alltid bak løgn, fordi de er marxister.

I kjølvannet av dette ble Kenya straffet. Kan det ha vært fordi denne umoralske, forferdelige vaksinesvindel ble oppdaget? Kan det ha vært de samme marxister, de som tyranniserer andre med gammeltestamentarisk straff, de som trodde på Pavlovs hunder, men som nå plutselig opptrådte forkledd som terrorister (se om Al-Shabaab fra Somalia, her)??

Er det de som nå strekker halsen sin frem for å lukte seg inn i den norske nasjons rikdommer? Er Solberg og regjeringen deres lakeier og servile tjenere? Har vi ikke hørt at Trump snakket dem midt imot, fra FNs talerstol? Sto han ikke midt i ormebolet, mens han kvitterte ut hele WHO, mens vi nordmenn ennå trodde de var de godes tjenere, at de ville oss alle vel? Mens i virkeligheten representerte de det direkt motsatte. For disse er maktfolk, de er syke etter makt over andre, de er marxister.


Lenker: Om betydning smitte, her, fra Aftenposten, her, inngripende tiltak, fra Aftenposten 11. september 2020, her, om stivkrampekampanjen Kenya, se her, om terrorister i Kenya, her, om vaksiner på rekordtid, her, fra Quebec, her.

 

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
77%
Opplysende
14%
Inne på noe
6%
Usikker
3%
Dårlig
3%
Om forfatter
Sven-Inge Johansen
Som mange andre ble også jeg fra tidlig av alltid ubehaglig urolig når aviser, myndighetspersoner og politikere serverte løgn. Så ble det tidlig mitt ønske å ville bidra til at sannheten kom frem. Og skøyt jeg over mål, hvilket naturligvis hendte, hadde jeg ihvertfall retningen. Sannhetens lys er stort, mektigere enn Dovre, Jotunheimen og Rondane, det er den største glede å få ta del i det. Hvis du som leser synes min innsats var av betydning, er et bidrag velkomment, min paypal er: post@sveningejohansen.no

15
Kommentarer

avatar
5 Comment threads
10 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
MrSixxthsensesmurfenJanBjørn TillSven-Inge Johansen Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
Anders Pedersen
Skribent

Bra Sven-Inge! Du vil få travle dager fremover med å informere leserne etter som løgnene og bedragene tilspisser seg. Nyhetsspeilet vil være de eneste som folk kan stole på dersom dere holder disiplinen dere har nå. Vi forventer derfor å høre noe mer om spesielt Jødenes
undergravingsvirksomhet av Norge som har sin opprinnelse helt fra 20-åra faktisk. Erna Solberg er en infiltrering gjennom Glamis, en av tentaklene til ‘Committee of 300’, verdens største kriminelle kartell med makt over all verdens mafia, alle er Jøder eller sionister. Økonomiske Forums Børge Brende kommer også herfra. Tidligere President George Bush senior sa i sin tid ‘at dersom folk visste hva vi holdt på med bak deres rygg hadde vi blitt lynsjet på åpen gate og spiddet på stake til skrekk og advarsel’. Da hadde han like før dumpet 3000 elitesoldater over atlanterhavet ifra fly for å fjerne vitnene på all hans globale narkosmugling og transaksjoner.

Bjørn Till
Abonnent
Bjørn Till

Flott at det finnes samfunnsvåkne mennesker blant oss som kan se gjennom de norske og internasjonale næringslivspolitiske New World Order-løgnene og svindlene deres i forbindelse med med den mer eller mindre falske pandemien – eller det navn opplyste leger og helseeksperter og alternative medier i verden verden bruker på Bill Gates superprofitterende svindel – en PLANDEMI!

Aldri før har verdenssamfunnet opplevd en mer synkron, gjennomtenkt strategiplan enn Coronasvindelen som nå holder det meste av verdenssamfunnet i arrest. Å stenge ned landegrenser så raskt og effektivt som det verdenssamfunnet opplever nå ville aldri vært mulig om det ikke var for at landenes næringslivspolitiske ledelse og andre landssvikende nøkkelpersoner i mediene kjente til planene og strategiene lang tid på forhånd. Med andre ord, en PLANDEMI!

I USA og flere andre land, har ærlige mennesker i landenes helsevesen gått gjennom statistikkene over alle som såkalt døde med coronaviruset som dødsårsak, og funnet at både sykehusledere og leger bevisst har klassifisert de fleste dødsfall i perioden som forårsaket av Covid-19, Coronaviruset! Med andre ord: LØYET!

Amerikanske CDC – Center for Disease Control – presenterte nylig så lave kanskjetall forårsaket av Coronaviruset, at selv de årlige influensavirusene tar flere liv enn Covid-19.

Til tross for dette, opprettholder og attpåtil forsterker flere lands næringslivspolitiske frimurervenner av Bill Gates deres frihetsberøvende tiltak mot verdenssamfunnets befolkninger. Dette er et mye større og bedre planlagt angrep på våre liv og rettigheter enn de fleste kan forestille seg.

Går en historisk tilbake, til tiden da Gro Harlem Brundtland satt som sjef i WHO – New World Order globalisteide World Health Organisation – var hun en av de ivrigste utviklerne og forkjemperne av en verdensomspennende agenda som går ut på redusere antall mennesker på Jorden ned til det disse selvopphøyde verdenssjefene våre er et «akseptabelt» minimum – hva nå enn det er, sett med Bilderbergmafiaens øyne.

Denne planen er viden kjent under navnet Agenda 21 – Sustainable Development – en plan som mer eller mindre er i tråd med det vi nå opplever i forbindelse med globalistenes falske pandemis politisk beordrede stengning av landenes grenser.

Verst av alt er at Bill Gates kaller det som skjer nå som et forspill til noe mye, mye verre enn stenging av grenser, masketvang, politistatsbrutalitet, overvåking, coronatesting der det uten noens vitende planter mikrochips og et ekte virus i våre kropper! Med andre ord en ufrivillig tvangsvaksinasjon.

Og som om ikke dette er nok, er vi i skrivende stund i september 2020 – bare måneder før verdenssamfunnet entrer 2021, året da globalistene som nå holder store deler av verdenssamfunnet i lockdown har planlagt å lansere Agenda 21 – masseutryddelsen av alle oss «unyttige» munner å mette!

Med mindre menneskeheten vekkes, opplyses, forberedes og er klare til å nedkjempe denne internasjonale mafiaen til siste mann om det skulle bli nødvendig, ser fremtiden for de fleste av oss meget mørk ut – mørk som i graven!

Husk at vi er mange fler enn disse globalistene, og bør kunne vinne kampen bare vi evner å samarbeide.

Du bør også spørre deg hvorfor New World Order-globalistene har sett seg nødt til å lansere angrepet deres allerede nå i 2020 – bare få måneder før planen skulle iverksettes.

Svaret befinner seg i USA: Det amerikanske presidentvalget.

Alle New World Order-mafiaens amerikanske presidentkandidater er måneder før valget går av stabelen parkert på sidelinjen i meningsmålinger som viser overlegen støtte til president Trump.

George Soros og hans fløy av globalister finansierer skremmende mange Antifa og Black Life Matter-grupper rundt om i USA. Disse herjer vilt med alt og alle de ser; ødelegger alt som ødelegges kan; og plyndrer, dreper og brenner ned bydeler i større og mindre byer i et forsøk på å igangsette en borgerkrig som vil avlyse valget før president Trump gjenvelges i november.

Det rapporteres om full panikk blant USAs næringslivspolitiske landssvikere i Kongressen, Senatet, demokratstyrte statsregjeringer, domstoler og dommerstand, mediene, samt store deler av de hemmelige tjenestene og militæret.

Alle forsøk på å diskreditere den folkepopulære president Trump har så langt mislyktes. Folket jubler i mange titusener på overfylte sportsstadioer overalt president Trump holder sine elegante taler.

Folket både ser og opplever at president Trumps økonomiske politikk gjennom de siste fire årene har kommet dem til gode. De ser at han nå offentlig går etter de forhatte pedofilene i amerikansk politikk og næringsliv. De opplever endog at han tar grep som skal sette endelig punktum for juks under valgene.

Der Trump taler til fullsatte tribuner, taler demokratenes presidentkandidater på sitt beste til et fåtall partifeller, deres egne kontrollerte medier, og en og annen tilfeldig tilstedeværende. Demokratenes presidentkandidater fremstår som helt målløst hjelpeløse.

Videobilder fra en av Joe Bidens taler viste at han stod og talte til et TV-team som overførte talen, samt noen få representanter for egenkontrollert presse, partikolleger og eget støtteapparat.

Nancy Pelosi står ikke lenger på plakaten. Det står panikk skrevet i ansiktet på de fleste demokratiske politikerne for tiden. Hillary Clinton går i fistel både titt og ofte mens hun lirer av seg trusler på trusler mot presidenten.

Vær klar over at det er en grunn til at både demokrater og republikanere, både i kongressen og senatet i USA nå handler som de gjør i ren panikk. De fleste av dem er enten beviselige landssvikere – eller enda verre – beviselige pedofile!

President Trump har i flere år lovet det amerikanske folk å kvitte landet med dets mange næringslivspolitiske landssvikere og pedofile. Mengden hatter som flyr i luften, og volumet på brølene fra det begesitrede folket på tribunene der Trump driver valgkamp, tegner et meget dystert fremtidsbilde for New World Orderbankenes svikefulle pedopuppets om president Trump gjenvelges.

Det er derfor denne internasjonale næringslivspolitiske frimurermafiaen nå i ren panikkartet krampetrekning har gått til fullt Covid-19 Coronavirus lockdownsangrep mot det amerikanske og internasjonale samfunn – for så å gi president Trump skylden for pandemien de selv har igangsatt.

Men med de ekte, nærmest ikke-eksisterende Coronadødfallstallene på bordet i USA, har globalistene isteden satt fullt fokus på å befeste stillingen i Europa, hvor de fleste lands regjeringspolitikere nå gjør det de kan for å undertrykke landenes befolkninger, og gjør det ved å propagandere så mye skremselsløgn om det ikke-eksisterende coronaviruset at befolkningene skremmes til å underkaste seg politisk tvangsinnføring av blant annet helseødeleggende maskebruk, unødvendig testing og delvis stengning av landegrensene.

Hvor dette ender er det umulig å si nå i første halvdel av september 2020. Vil globalistene i ren panikk forsøke å pusje Agenda 21 i Europa? Se bare hvor vilt det går for seg i enkelte virkelige tyranniske land som Australia, New Zealand og av alle utenkelige steder – Storbritannia. Det disse tre har det til felles er at de er lettisolerte øyriker. Jeg krysser fingrene for at fornuftige mennesker over hele verden evner å se at Bill Gates’ Covid-19-virus er ren svindel, og at verdenssamfunnet klarer å ri stormen av uten unødvendig tap av menneskeliv.

jansorlie
Abonnent
jansorlie

Smitten øker og øker,friske mennesker er sjuke,vaksiner lanseres nå i øst og vest.Skal jeg komme med en spådom,så blir det at neste yrkesgruppe som får den hysteriske smitten,det vil bli transportsektoren,de som holder hjula igang så at vi får mat og nødvendigheter på bordet,så kommer den store smellen,swiftsystemet kollapser,våre digitale verdier er utenfor rekkevidde.

MrSixxthsense
Anonym
MrSixxthsense

jansorlie – når kollapser banksystemet? Dato?

jansorlie
Abonnent
jansorlie

Mr Six.
Noen dato for kollapsen har jeg ikke,kanskje du kan høre med Jahwes skapere,da jeg ikke har kontakt med den gruppen.
Det jeg kan si er at jeg har fulgt med så godt det er mulig,på hvordan Norge og verden har endret seg de siste 30 årene,mye har jeg lest,mye har jeg sett og mye har jeg erfart,det har vært som et stort puslespill.
Jeg tilhører den gruppen mennesker som har Georgia Guidestones i minnet når jeg forsøker å tolke utviklingen i samfunnene,så kom nå denne agenda 21 og 2030 som jo er oppskriften på hvordan helvete på jord skal skapes.
Jeg tror likeså at depopulasjonsagendaen til Kissinger med fler er igangsatt for lengst,Bill Gates og George Soros er frontmennene,men under de igjen er det millioner på millioner med ivrige slaver som klamrer seg til håpet om at makten er de gode og dermed tjener de makten og da igjen gjør livet surt for de de står over i hierarkiet.
Når folk går coronatrøtte,når de går klimatrøtte,når kontantene forsvinner,når folks forvirrede raseri kommer/De vet jo ikke hvem de er rasende på,da kommer the final shutdown.

MrSixxthsense
Anonym
MrSixxthsense

jansorlie – tydeligvis klarer du ikke lese og/eller forstå hva jeg skriver. La oss ta dette i klartekst igjen;

JEG HATER FRIMURERE OG DERES LOSJER. JEG HATER KIRKEN. JEG HATER RELIGION. JEG HATER SATANISMEN. JEG HATER lucifer. JEG HATER satan.

Da burde mitt ståsted forbli avklart. Vennligst ikke fortsett med tøv da det kun demonstrerer din deillusjon og sporer av sak.

Yahweh er ikke skapt av frimurerne. De skapte Gud som betyr at man opphøyer seg selv til den Almektige Skaper Yahweh og overtar rollen Hans. Da er man mentalt syk. Det er du enig i? At samtlige frimurere er mentalt syke personer?

Jeg spurte deg om dato, da jeg ville demonstrere min ekstreme intelligens. Du vet kun at dette vil skje, men siden jeg kan regne klarte jeg finne ut av datoen;

04.07.2021

Kjenner du igjen datoen? Grunnlaget for min beregning er enkel. 33.000 dager siden den første bankkollapsen i USA. Frimurer Smurfen beregnet denne til februar/mars dette året og var helt vill i kommentarene sine. Siden jeg i tillegg har eksteme hukommelse glemmer jeg ikke hva sjarlatanene har skrevet.

Støtter du opp under at Forsvaret burde avsette Stortinget, jevne frimurerlosjene og kirkene med jorden, samt eliminere samtlige av deres medlemmer om de motsetter seg?

smurfen
Moderator

Løgn er jo varemerket til satan sekten din vår litt Frimurer Mr 666.

Jeg har i flere år sagt 5 mars 2020 og det stemte 100% og vel så det.
33 000 dager etter Black Thuesday den 5 mars gikk børsen ned over 20 %, det er mer enn den store depresjonen i 29.10-1929 da børsen stupte 12%.

Neste dato er nyttårsaften, da er det gått 33 333 dager siden Black Thuesday, da får vi en kjempe kollaps.

13 okt er det gått 33.222 dager siden Black Thuesday, muligens får vi et crack den dagen, men det er ikke sikkert.

Som en god Frimurer provokatør og påvirkningsagent så sier du litt sant og resten bullshitt for å så tvil, spre kaos og uorden, du angriper alle og gjør ingen unntak.
For hver som kommer med ny informasjon så kaster du deg over og prøver å forhindre at sannheten kommer ut.

Så hva er lønnen din ? En baby i uken du kan bruke til blodoffer til Satan etter at det er utsatt det for grov tortur og sadistisk pervo sex for å få andreochrome ?

MrSixxthsense
Anonym
MrSixxthsense

smurfen – igjen viser du ditt sanne ansikt. Hadde dere frimurerer runkering i drag queen kostymene deres, da det ble «bevist» for dere at børsen stupte? Var naturligvis klar over at du var en litt enkel sjel, men dette topper alle forventninger om hvor evneveik du faktisk er.

Har fortalt deg at djevelens tall er 313, ikke 666. Ikke mine ord, men den Almektige Skaper Yahweh i Rev. 13:18. Videre har jeg fortalt deg at evigheten av helvete er fiksjon og ikke stemmer med hva frimurerne forteller via sine religioner kristendommen, islam, alle -ismene og new age non-sense.

Videre påpeker jeg kun feilene ved de som kommer med ny informasjon. Hvor mange av disse forteller til befolkningen at helvete ikke eksisterer evig, at utilgivelig synd ikke eksisterer og at treenighetslæren er vranglære? Ingen.

Du klarer heller ikke forholde deg til at du er blitt rundlurt av frimurerlosjen. Et kalenderår er 360 dager, ikke 365. Derav kommer man frem til 04.07.2020 da de vil kollapse banksystemet fullstendig. Da er det eksakt 33.000 dager siden. Dette er heller ikke kun mine ord eller teori. Enhver kan sjekke dette selv. Det er hva jeg liker med beviser. INGEN TEORI. Det krever imidlertid at man er sylskarp intellektuelt om man skal finne ut av alle løgnene på egenhånd, slik jeg har gjort. Slike mennesker hater frimurerne:-) Husk smurfen, beviser…

Igjen avslører du deg selv og hvor underlegen du er mitt intellekt. Alt skal veies opp i lønn. Hvem er det som er sykelig opptatt av lønn og arbeide? Frimurerne, da de skal jobbe seg inn i himmelen. Jeg derimot foretar meg dette helt frivillig og i ren takknemlighet for livet Yahweh har gitt meg. Han ofret sin egen enbårne sønn Yahshua slik at jeg skulle ha muligheten for evig liv, med mine feil og mangler som mennske. Skal man begynne forlange mer utover dette har man frekkhetens nådegave. Alt her på jorden er skjenket oss gratis, selv om vi har noen sinnsyke frimurerer som gjør alt hva de kan for å skade andre mennesker, da de skylder andre for at de kommer til kort og er svake patetiske mennesker.

Videre er det interessant at du som hevder du søker sannheten ikke stiller et kritisk spørsmål til de som presenterer ny informasjon. Har du ikke lest hva Yahweh forteller i Skriften? Det vil komme mange anti-krister og man skal være vaktsom med hvem man lytter til. Derfor er beviser viktig og ikke teorier, ikke sant? Dette stemmer ikke helt med den virkeligheten du ønsker da du blir spinnvill og mister enhver form for fatning når Icke eller andre sjarlataner taler. Har ikke Yahweh sagt at du skal forholde deg moderat og ikke gå fullstendig fra konseptene?

Du er fullstendig pulverisert din forbanna frimurerjævel. Glemmer ikke at jeg så David-stjernen i din stue da du linket til en film du hadde lastet opp via YouTube. Jødene aksepterte ikke Yahshua som sin frelser og fikk Han drept. Akkurat det liker de ikke oppmerksomhet rundt, ditt svake menneske.

jansorlie
Abonnent
jansorlie

Mr Six.15 bankfilialer legges ned i nordnorge,men de digitale løsningene vil gi fullgode erstatninger for de forsvunnede bankkontorene.sies det fra bankenes talsrør.
Jeg snakket med en bankansatt for noen år siden,spurte henne hvordan det føltes å arbeide på ett synkende skip,vel vitende om at hun ville miste jobben når kontantene forsvinner ?.Helt forferdelig sa hun,men håpet er jo det siste som dør,hun gjør sannsynligvis sin borgerplikt og stemmer på de «gode hvert 4 rde år.Tilhører kanskje et gammeltestamentlig trossamfunn gjør hun kanskje og,og da kommer jo ingenting galt å kunne skje ?.Kanskje på tide å vende makten ryggen ?.Ikke lenger tro at det finnes makt i de foldete hender eller at å snu det andre kinnet til er av de edleste ting et menneske kan gjøre ?.Om man gjør,så er det uheldig at passiviteten tjener djevelen,ikke mennesket.Så Mr Six,jeg kommer aldri til å omfavne din Jahwe,jeg ser hvilken vei det går.

MrSixxthsense
Anonym
MrSixxthsense

jansorlie -Bankvesnet vil de erstatte med sosial kreditt, politi og domstoler med 5G da dette satt i perimeter vil danne usynlige fengsler, bøndene med mat dyrket i en lab. Vil de ha oss til å tro…

Som deg tror jeg det kun er et tidspørsmål før befolkningen tar til våpen. Dette vet jo naturligvis politikerne også. Her kommer Anti-Krist Putin inn hvor han skaper en illusjon av fred og fordraglighet. Husk lucifer har kun et mål. Man kan klassifisere dette som ondskap og ren faenskap, men mange forviller seg bort i skogen.

lille lucifer vil sørge for at så mange som mulig mister livet. Det kan kun foretas effektivt via en metode. Når alt blir gratis og det er full fest døgnet rundt.

Politikerne lyver ikke når de sier verden vil gå under. Yahweh har skapt en ny verden som venter for de som adlyder Ham og aksepterer Yahshua som sin Frelser og Konge. Hva som er nesten hysterisk morsomt er voksne mennesker som tror helvete varer evig og at de kan pines der til evigheten. Nettopp derfor er dette dekkende beskrivelse av medlemmer av frimurerbanden;
-tapere
-psykisk syke
-evneveike
-desillusjonerte
-komplette idioter
-feige

Man stemmer selvsagt ikke inn galskapen via Stortinget. Stemmer man kan man heller ikke klage naturligvis. Jeg tar fint mine egne avgjørelser selv. Erna, Siv, Jonas, Trygve og Raymond kan få en sandkasse i Sahara hvor de kan jobbe. Da kan de jobbe seg inn i himmelen til de ser mannen med jå’n;-) Passer godt for deres mentale tilstand. Enkle mennesker – enkle løsninger.

Videre har du misforstått prinsippet til Yahweh vedr. vende det andre kinnet til. Uten soldater – ingen hær, ingen politimenn – ingen torpedovirksomhet, ingen politikere – ingen systematiske overgrep mot mennesket, etc. Nå skal ikke jeg hevde det er noen enkel øvelser tilgi et annet menneske som har folvoldt deg skade. Allikevel forandrer det ikke forståelsen om at det er den beste løsningen. Derimot forteller Yahweh at hevn er tillatt, men kun øye for øye, tann for tann.

Alt hva du forsøker fortelle om Yahweh er vrangforestillinger eller vranglære. Min konklusjon om ditt perspektiv; enten er du komplett idiot eller frimurer. Siden de to går hånd i hånd, kan man kun håpe du er en av de få som rett og slett er en idiot ettersom man ikke skal avskrive den mikroskopiske sjansen for dette.

jansorlie
Abonnent
jansorlie

Kraften i å si nei,gi aldri fra deg makten til andre,det er det det dreier seg om.Frihet?.Hvilken frihet har du om du tilhører ?.
Samfunnskontrakten,som ingen har sett,den tilhører vi.Sier makten.
Erik Von Däniken var en av mine favoritter,gudene var gale.
Idag har vi folk i politiske miljøer folk som krever direktedemokrati,da skal alt bli fint,men vi har fortsatt de samme informasjon/propagandakanalene.
Om et ekte demokrati skal være et mål,da skal det være like enkelt å melde seg inn i demokratiet,som ut av det,altså,vil du ha tillitsverv fra meg,da gjør du som jeg sier,om ikke da finner jeg en annen,om jeg tvinges til å betale med mitt arbeid og innsats,mot min moral,da er jeg ikke med lenger.Så enkelt er det å drive demokrati.Vi hadde fått tillitsmenn som lystret folket.

MrSixxthsense
Anonym
MrSixxthsense

jansorlie – er naturligvis helt enig med. Derfor er skatt og avgifter ulovlig. Av denne grunn drepte jødene Yahshua. Han svarte elegant og meget intellektuelt; Gi til Cæsar hva som tilhører Cæsar og gi til Yahweh hva som tilhører Yahweh. Hvilket i praksis betyr at man ikke skal gi noe til Cæsar ettersom alt tilhører Yahweh.

Siden demokrati aldri under noen omstendigheter vil fungere på den måten har man et alternativ igjen (selv om det er korrekt slik du beskriver hvor enkelt man kan drive det). Avvikle hele staten og alle frimurerenheter som politi, forsvar og domstolene. Det er kun en dommer. Hans navn er Yahweh. Begriper man ikke dette prinsippet har hjulene falt av vognen.

jansorlie
Abonnent
jansorlie

15 bankkontorer ?,15 banksjefer blir omplassert,de tar med seg sine familier,resten av bygda blir uten banktjenester,agenda 20 21 30.Georgia guidestones,er det noen som ser sammenhengen i BRUN TLANDS konspirasjon ?.

jansorlie
Abonnent
jansorlie

Hvorfor koster det så mye å leve,jeg trodde vi var fri.