Du leser nå
Advokat Rocco Galati saksøker statsminister Justin Trudeau og helsemyndighetene i Kanada.

3 minutter lesetid

Advokat Rocco Galati, kjent for å ha vunnet frem med store rettsaker mot den kanadiske stat, foto hentet her: https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=f4k91beRAAc&feature=emb_logo


Advokat Rocco Galati saksøker statsminister Justin Trudeau og helsemyndighetene i Kanada.

Beskyttende forholdsregler mot koronavirus var verken medisinsk begrunnet, vitenskapelige eller beskyttende.

NRK melder 21. september 2020: APs Raymond Johansen i Oslo Byråd innfører forbud mot private samlinger på flere enn 10 personer… hadde han en vitenskapelig medisinsk begrunnelser for det, eller var det venstre-ekstrem kvasivitenskap?

(toppfoto, her, søksmålsdokumentet til nedlasting, her).

Pandemien var falsk, tiltakene var bygd på bedrag, designet og implementert for upassende og skjulte formål, på oppdrag fra WHO, kontrollert og ledet av en milliardær, en oligark, heter det i påstanden i søksmålet. Saksøkerne oppgir at langt flere mennesker har dødd som et resultat av forholdsreglene enn av pandemien selv.


Søksmålet ble levert den 6. juli ved Ontario Superior Court of Justice i Toronto av den Ontario-baserte Vaccine Choice Canada (her) og syv personer. Den rettslige handlingen er en utfordring under Canadas charter om rettigheter og friheter mot landets pandemiske tiltak, inkludert obligatoriske ansiktsmasker, nedleggelse av virksomheter i næringslivet og håndheving av fysisk distansering.

Fra avisen CBC news: Søksmål mot den kandiske stat, statsminister Trudeau, Torontos regjering , Mayor av Toronto, Chief medical officer Theresa Tam, forskjellige off. helsemyndigheter, men også CBC-presse og fjernsyn for å ha villedet befolkningen (her).

Saksøkerne saksøker regjeringene i Canada og Ontario, Toronto by, seniorpolitikere, en rekke lokale helsemyndigheter i Ontario, helsemyndigheter og CBC for deres svar på pandemien. I søksmålet heter det at nedleggelsen av virksomheter for å forhindre spredning av viruset var «ekstreme, uberettiget og unødvendige».

Selvisolasjonstiltak pålagt enkeltpersoner var «uvitenskapelige, ikke medisinsk basert og heller ikke bevist nødvendige» og at obligatorisk bruk av ansiktmasker i offentlige rom resulterte i «fysisk og psykisk skade.» Søksmålet hevder at tiltakene bryter med seksjon 2 (foreningsrett), 7 (liv, frihet og sikkerhet for personen), 8 (ulovlig ransaking og beslag), 9 (vilkårlig forvaring av håndhevelsesoffiserer) og 15 (likhet før og under loven) i charteret.

Vaccine Choice Canada beskriver seg selv som en vakthund hvis mandat er «å styrke familier til å ta frivillig, informert og gjennomtenkte beslutninger om vaksinering,» men folkehelsemyndighetene har kritisert gruppen for å spre falsk eller villedende informasjon om vaksiner og vaksinering (tekst fra CBC, oversatt av undertegnede, hentet her).

Intervjuer med advokat Rocco Galati, med Ezra Levant i Rebel News, her, Press For Truth, her, med House Rajie, her, med Sacha Stone og Ted Kuntz, her.


artikkel-forfatter

Er tiden inne for advokater i Norge å saksøke regjeringen Solberg, statens helsemyndigheter, Folkehelseinstituttet og den norske riksmedia (NRK, TV2, Dagbladet og VG) for vill-leding av befolkningen basert på synsing og antagelser og ikke på medisinsk vitenskap? Er tiden inne for å saksøke regjeringen Solberg og helsemyndighetene for unødvendige ødeleggelser av småbedrifter?

Fra dansk straffelov § 114, om det ikke finnes lignende formuleringer i den norske? For heller ikke myndighetene kan gjøre hva de vil.

For forårsaking av unødvendige dødsfall ved utsetting av livsnødvendige operasjoner selv om sykehusene sto tomme, for alle selvmordene som skjedde pga unødvendig selvisolasjon og unødvendig spredning av frykt?

For gamle og invalide menneskers død av ensomhet pga unødvendig isolasjon, for forårsaking av «palliative dødshjelp» av eldre på institusjoner, alt basert på kvasi-vitenskapelige medisinske beslutninger?

At regjeringen Solberg og våre helsemyndigheter var fullt bevisst på hva de hadde forårsaket, noe hemmeligstemplingen av saksdokumentene i hele ett hundrede år bekreftet, gjør dem strafferettslig ansvarlige.


 

 

Få nye perspektiver. Finn din sannhet. Bli fri.

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
92%
Opplysende
2%
Inne på noe
2%
Usikker
2%
Dårlig
2%
Om forfatter
Sven-Inge Johansen
Bidrag: Vipps gjerne til 41743388 eller konto 9722 17 58963, med takk for støtte.

9
Kommentarer

avatar
6 Comment threads
3 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
ArveMrSixxthsenseKKkenHans Gaarder Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
Harald Wibye
Abonnent
Harald Wibye

Fortsett det glimrende og opplysende arbeidet !

MrSixxthsense
Anonym
MrSixxthsense

Har naturligvis innen annen dokumentasjon enn det er 33.000 dager siden krakket i USA den 04.07.2021 (Independece day). Sett ift. frimurerne med deres psykose ovenfor nummerologi blir jeg meget overrasket om de ikke tar ned banksystemet den dagen. Dermed er det ikke helt umulig at hva vi nå ser er kun en øvelse. Ingen har mistet mye status slik det var nevnt i «testen» som ble foretatt ifjor.

Muligens noen kloke hoder kan finne spor i Independence Day filmene. Er dårlig på finne slik selv, men kan med en gang fortelle om det har noe som helst forankring i virkeligheten.

Månen blir vel helt rød 30.11.2020 også.

Hans Gaarder
Skribent

Her er en video-dokumentar som jeg har produsert om Korona-Komplottet:

Del 1: https://youtu.be/VgKrXUA-blQ

Del 2: https://youtu.be/onktTVEToOY

ken
Anonym
ken

MSM: Overlevelsesrate på nesten 100%. Likevel vaksiner? Syke folk, hvis slikt kan kalles «folk»!

Midt i fleisen: Fox News/COVID SURVIVAL RATE https://www.youtube.com/watch?v=CAVWKPBBrV4

Se og lær av Gaarder sine video-dokumentarer om Korona-Komplottet «KO-KO»:
Del 1: https://youtu.be/VgKrXUA-blQ
Del 2: https://youtu.be/onktTVEToOY

NB! Supplerer til videoene at COVID- 19 mest sannsynlig står for Certification Of Vaccination Identification Artificial Intelligence (19 hvor 1=A og 9=I, altså AI)… Vaksiner som inneholder nanopartikler i samarbeide med 5G med mer… Operation «WARP SPEED»! Eliten skjelver i buksene nå. Jævla psykopater uten empati og sympati. UTEN SJEL???

MrSixxthsense
Anonym
MrSixxthsense

ken – Artificial Intelligence ekisterer ikke. Kun ment til skremme vannet av mennesker. En maskin kan ikke lære. Alt hva den foretar seg må være programmert via software eller styrt via et menneske.

Er man ikke redd for døden setter man de selvutnevnte myndighetene sjakk matt i ett trekk. Da har de ingen mulighet til kontrollere deg og akkurat det frykter de!

KK
Anonym
KK

Det er noe som ikke er riktig fra det offentlige …
Har vi noe «base-data» ?
Har vi noen «fakta» ?
Har vi «håndfaste beviser» ?
Så lenge vi ikke har «håndfaste» beviser, så tror jeg ikke dette med «egne» øyne (som f.eks media).
Jeg har bare sett ting igjennom media og myndigheter at «dette finnes» … Nope … Gi meg noe mer konkret fra myndigheter enn at det bare er «abstrakt» ! Nope! Jeg tror ikke på COVID-shit’n enda! Det er bare hoax for min del, — enn så lenge! Overbevis meg!

ken
Anonym
ken

KK – Finnes ikke noe mer konkret fra myndigheter! Logg av, slå av TV-en, hør og lær. Her har du en snarvei til vitkeligheten: «CHECKMATE! PROPHECY & URGENT WARNING TO HUMANITY» https://www.youtube.com/watch?v=QRgPTz4yW9M&ab_channel=AgeOfTruthTV

Arve
Abonnent
Arve