Du leser nå
9/11 og Covid-1984

2 minutter lesetid9/11 og Covid-1984

Mange har ventet og ventet på the next 9/11 og hva som skulle skje 6666 dager etterpå.

Den dagen fikk vi svaret, the next 9/11 heter Covid 1984. Historiens største falsk flagg aksjon. 9/11 var skapt for å slavebinde menneskeheten og ta fra oss all frihet og elementære menneskerettigheter.

James Corbett har tatt en grundig analyse og laget en dokumentar på hva som skiller disse to hendelsene. Han fant ut at det overhodet ikke er noen forskjell.  Den lille friheten vi satt igjen med etter kuppet 9/11 hvor Bush, Rumsfeld og Cheney kjørte totalt over alt av demokratiske prosesser har forduftet som dugg for solen.

19 år senere har vi blitt hjernevasket til å akseptere den nye normalen etter 9/11, og nå kommer neste og siste fase. For å sitere den avdøde djevelen David Rockefeller:

«Vi trenger en ny stor hendelse for å få folk til å akseptere the New World Order.»

Albert Pike og Giuseppe Mazzini dikterte de 3 kommende verdenkrigene i 1871. Som du ser  står vi med begge føttene godt plantet i den siste, menneskeheten skal utarmes i total elendighet. Den siste krigen mot menneskeheten har startet.

Luceferianerne kjører på med prinsippene sine slik de alltid har gjort. I flere tusen år har de ventet og ventet på at teknologien skulle komme på plass. Nå blir det som i Noahs dager, de skal bruke RNA og DNA vaksiner til å endre vårt DNA for å ødelegge Guds skaperverk.

Slik blir vi en del av Lucifers army. Vaksinen med luciferase og 060606 patent ID2020 vil endre hele skaperverket og slavebinde oss for alltid. De som nekter vil bli presset, forfulgt og så jaktet ned.

Det er heller ingen bombe at det er George Soros, Bill Gates (Bill Gates født 66 år og 6 måneder etter Adolf Hitler) og Rockefellers som står bak. På lenken under forklarer Dr Carrie Madej hva vaksinen gjør med deg og hva den inneholder i videoen  «Human 2.0? A wake-up Call to the world».

Så blir det opp til menneskeheten om de vil underkaste seg Lucifer eller kjempe imot. Her er dokumentaren fra James Corbett og Corbett rapport. COVID-911: From Homeland Security to Biosecurity

Så hva skjer videre nå?

Vil Kill Bill fjerne viruset ingen har sett og redde oss alle og så går vi tilbake til normalen slik det var i 2019 eller 2000? Nei, tvert imot, det vil være enda verre. Dette vil være toppen av globaliseringen, alle nasjonalstater skal bli avskaffet og forenes til ett “land” hvis du kan kalle det slik … ledet av Lucifer selv i noen år. Etter at det er over kommer Jesus tilbake og kaster djevelen i ildsjøen og låser ham opp, og dommedagen vil begynne.

Når det gjelder selve tittelen har Satan vunnet, og han vil vinne, ja, men seieren hans kommer til å bli kortvarig. Han vant kampen, ikke krigen.

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
82%
Opplysende
7%
Inne på noe
1%
Usikker
1%
Dårlig
9%
Om forfatter
smurfen

13
Kommentarer

avatar
5 Comment threads
8 Thread replies
4 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
AradornJanPålMrSixxthsenseArve Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
Sven-Inge Johansen
Grunnlegger

Flott bidrag, Smurfen. La oss i disse dager sette alle kluter til, slik at også vi får medvind…

ken
Anonym
ken

Ralph Smart har i mange år sagt at dette ville komme. Videoene hans hjalp meg til å tro på menneskeheten igjen. Alt vi ser og hører skjer av en grunn!!! https://www.youtube.com/watch?v=CeQ38mXLzLI

Pål
Anonym
Pål

Deilig lestbart stoff

jansorlie
Abonnent
jansorlie

Hvordan kunne det tyske folk gi makt til Hitler ?,massesuggesjon og propaganda,hvordan kunne verden gi blancofullmakt til Bush/9/11 ?,massesuggesjon og propaganda,hvordan kan verdens befolkning gi makt til Bill Gates,George Soros,FN,Who,Nato mm.Massesuggesjon og propaganda.Vi lærer visst aldri.

Aradorn
Anonym
Aradorn