Du leser nå
3D – 5D WorkShop og Utenomjordisk weekend lør 3 – søn 4 okt

3 minutter lesetid

3D – 5D WorkShop og Utenomjordisk weekend lør 3 – søn 4 okt

Til tross for mye støy i samfunnet rundt oss er viktige fakta som vil bli stadig tydeligere i tiden som kommer at JORDEN ER EN PLANET I UNIVERSET…

Planeten Jorden – kjent som Gaia – er kommet inn i en uvanlig og viktig endringsprosess som er kjent som dimensjonsskiftet fra 3D (3. dimensjon) til 5D (5. dimensjon). Dette er allerede i ferd med å påvirke utfoldelsen av livet på Jorden, også våre personlige liv. Mange har erfart dette allerede, selv om de fleste ennå ikke vet hva det skyldes…

Jorden er en bebodd planet i et univers som syder av andre skapninger, hvorav mange som oss selv, sivilisasjoner, høyteknologisk romfart og et kunnskapsnivå og spirituelt nivå som er vesentlig høyere enn det som har vært vanlig her på Jorden.

At Jorden har befunnet seg i en mangeårig kosmisk isolasjon – som har vært styrket av et menneskeskapt sensurapparat for å praktisere et praktisk talt fundamentalistisk hemmelighold om utenomjordisk liv og utenomjordiske besøk endrer ikke dette faktum.

De gode nyhetene er at mye informasjon om livet i verdensrommet er tilgjengelig her på Jorden og at Jordens kosmiske isolasjon i praksis er blitt opphevet nå…

Det kommer til å bli informative og spennende arrangementer om Jordens pågående overgang fra 3D til 5D (5 dimensjon) lørdag 3 og mini-seminar om UTENOMJORDISK LIV søndag 4 oktober.

Lørdag 3 oktober 3D – 5D Workshop

Essensen i «alt» – ikke minst alt levende – er til syvende og sist energi, frekvens og vibrasjon.

Jorden har en viktig men ukjent «vibrasjonsmessig forhistorie». Ved å kjenne til dette blir det lettere å forstå hvorfor Jorden «måtte» stige i vibrasjon – noe som skjer nå – til tross for at motkreftene mot dette har vært formidable.

«Noen» har lenge klart å holde Jordens vibrasjonsnivå nede «på overtid», blant annet fordi menneskelige frykt-emosjoner er lav-vibratoriske…

Jorden er i ferd med å endres fra 3 dimensjon (3D) til 5 dimensjon (5D) – mens . Dette er et spennende og aktuelt tema som allerede påvirker manges liv, samfunnet forøvrig og naturlig nok Jorden selv…

3D  → 5D WORKSHOP er en fin mulighet for å komme sammen og utveksle innsikter og erfaringer om det som skjer og fortsettelsen videre.

Program:
13.30 – 14.15           Hva er det egentlig som skjer?
14.15 – 14.30           Pause
14.30 – 15.15          Hva bør vi vite?
15.15 – 15.30           Pause
15.30 – 16.15          Hva bør vi gjøre – for å tilpasse oss 5D?
16.15 – 16.30          Pause
16.30 – 17.00           Oppsummering med diskusjon

Presentasjonene kommer til å bli holdt av artikkelforfatteren Hans Gaarder.

Start første foredrag kl 13.30 – Lunch fra kl. 13: Mer info klikk her eller
http://www.hansgaarder.info/arrangementer/3d-5d-workshop-4/

Søndag 4 oktober Mini-seminar om UTENOMJORDISK LIV

Programmet på søndagen ser slik ut:

13.30 – 14.15       Avsløring av UTENOMJORDISK LIV
14.15 – 14.30       Pause
14.30 – 15.15       Amerikanske presidenter og utenomjordiske besøk Del 1
15.15 – 15.30       Pause
15.30 – 16.15       Amerikanske presidenter og utenomjordiske besøk Del 2
16.15 – 16.30       Pause
16.30 – 17.00      De beste bevisene for utenomjordiske besøk på Jorden

Noe av det unike med de fascinerende og underholdende UTENOMJORDISK-presentasjone er at informasjonen vises i bevis-format; unike fotografier – korte og slående videoklipp – utdrag fra topphemmelige dokumenter og møter – vitnemål fra innsidere – viktig bakgrunnsinformasjon – utsagn om utenomjordisk fra presidentene selv…og mye annet.

Start første foredrag kl 13.30 – Lunch fra kl. 13: For mer info klikk her eller

http://www.hansgaarder.info/arrangementer/mini-seminar-om-utenomjordisk-liv-3/

Det er gode overnattingsmuligheter i nærmiljøet, blant annet Sanner Hotell  og Granavolden Gjæstgiveri . Det er også muligheter for fleksibel og rimelig overnatting på stedet.

Forøvrig blir det en aktuell og spennende presentasjon om PRESIDENT TRUMP og DEN SKJULTE MAKTEN fredag 2 oktober fra kl. 18. For mer info, klikk her.

Adressen til KulturLåven er Granåsvegen 9, 2750 Gran.

For mer info / forhåndskjøp av billetter mobil 92 88 25 32 el epost info@hansgaarder.info.

Informativt – Variert – Visuelt – Aktuelt!

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
26%
Opplysende
15%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
59%
Om forfatter
Hans Gaarder
Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre. Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

Kommentarer

avatar
  Abonnere  
Varsle om