Du leser nå
Fall of the Cabal

1 minutt lesetidFall of the Cabal

Aldri før har man sett en slik avsløring av NWO/Makteliten/Kabalen/Gutteklubben Grei/Illuminati/Dypstatan!


Kall  dem hva du vil, ordene beskriver akkurat det samme.

I videoene nedenfor får du svar på alt du har lurt på hele livet. Makteliten og deres agenda blir så til de grader avkledd, og med en grundighet du aldri før har sett! Aldri mer kan du lese eller høre på informasjonskanalene deres uten å spy.

Sannheten setter deg fri!

Hele kabalen er i ferd med å falle og Menneskeheten er i ferd med å få tilbake friheten!

Last ned og last opp på andre plattformer og del, del del. Nå har du muligheten til å være med på å redde verden før FNs Agenda 21 trer i kraft. Kabalen vil som kjent kun ha 500 millioner mennesker på kloden. Det betyr at de vil ha 7.2 milliarder av oss bort, og det skal de selv sørge for.

Nå er det håp fordi det er makteliten som er i ferd med å gå under, ikke oss! Del med barn og barnbarn, del med foreldre, besteforeldre og oldeforeldre og med venner og slekt.

Fall of the Cabal part 1-5 compiled

Fall of the Cabal part 6-10 compiled

Ikke bry deg om at filmene er  litt lang. Etter to minutter klarer du ikke å rive deg løs før du har sett hele uansett :)

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
84%
Opplysende
7%
Inne på noe
2%
Usikker
1%
Dårlig
3%
Om forfatter
smurfen

11
Kommentarer

avatar
6 Comment threads
5 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
MrSixxthsensekjell108hjerteligKjell Erik MidtgårdMortenB Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
lars
Anonym
lars

Har nå sett filmene. Er mye sprengstoff her, men er ikke overrasket. Men ser at det kan være vanskelig å få ut info i MSM, da flere innsidere er blitt myrdet. Sist ut er Mel Gibson som har snakket om pedofili blant toppene, hvor lenge får han leve?
Vi får bare håpe at Trump får 4 nye år. Det er presidenten som kan endre verdenshistorien til det bedre.

Det er så mye som ikke kan diskuteres lenger uten at du blir satt i bås eller stemplet.
Ta for eks klima. Har du et annet syn på klima enn regjering og MSM, blir du kalt klimafornekter.
Hva skal vi kalle Erna og hennes medsammensvorne? Klimamonopolister er et passende navn.

Vi må få en politikk som er bærekraftig sier politikerne. Ja det er enkelt. Stopp klimahysteriet, reduser BISTAND, OG STEM FOR ALL DEL IKKE HØYRE, VENSTRE OG MDG.

De såkalt kloke hoder sier at den globale oppvarming skyldes CO2, altså at økt CO2 gir økt TEMPERATUR. ( De siste 20 år har CO2 i atmosfæren økt, men TEMPERATUREN HAR STÅTT PÅ STEDET HVIL. HVA SIER DE SÅKALTE EKSPERTENE OM DET? SKAL DE ENDRE SINE KLIMAMODELLER. )
Det fins også ENDA klokere hoder som sier at det er TEMPERATUREN SOM STYRER/REGULERER CO2.
Og hva styrer TEMPERATUREN, jo SOLAKTIVITET, HAVSTRØMMER, JORDAS HELLINGSVINKE osv.

ALL INFO FINNES PÅ NETT.

Regjeringens såkalte klimaekspert Rotevatn mener at vi ikke har tid til å diskutere at den globale oppvarming er menneskeskapt.

SKAL vi bruke MILLIARDER AV OLJEFONDET PÅ KLIMA UTE I verden, så er det jo KLART at vi må være sikker i vår sak.
Det finnes nok av saker og oppgaver her hjemme i NORGE som har behov for KLIMAMILLIARDENE.

MortenB
Abonnent
MortenB

Coronavirus : Røykteppe over det som nå foregår, fjerne korrupsjon og menneskehandel og de av eliten som nekter å kaste inn håndkledet…

MrSixxthsense
Anonym
MrSixxthsense

Du er ett par uker for tidlig ute MortenB. 1. April er ikke riktig enda.

Sikkert derfor det foreslås innført lovverk som bryter samtlige menneskerettigheter, forbud mot kontantbetalinger over 10.000 AUS dollar i Australia, trosfrihet i Norge hvilket i praksis betyr at de forsøker innføre straffefritak for pedofili og menneskeofringer, konfiskering av hjem i Danmark, negative renter slik at vi skal betale banken for at de oppbevarer midline (sannsynligvis en metode for at man skal tvinge befolkningen over på kryptovaluta). Dette er kun et lite knippe.

Snikislamiseringen til FrP burde omskrives til sniksataniseringen av KrF, men de er stille. Mon tro hvor et politisk parti med forankring i kristendommen og Yahweh’s ord er musestille. Kirken er også påfallende stille. Ligger svaret i vranglæren om treenigheten? Hvor en Gud deles i tre, slik at man har tre guder. Rett i fra de sataniskes lærebok.

Skal korrupsjon og menneskehandel fjernes er det kun et virkemiddel; avskaffelse av staten.

kjell108
Abonnent
kjell108

– negative renter slik at vi skal betale banken for at de oppbevarer midline

Det er bankene som rammes av negative renter. Med unntak for dem man kan telle på en finger, folk har ikke penger i banken, de har gjeld. Negative renter -> folk får betalt for å ha gjeld

Når BNP stagnerer / går ned, da går regjeringene inn i depresjon
-Folk slutter å kjøre bil ???
-Gjør det noe?
-Nå stuper skatteinntektene

Da må regjeringene stimulere folk til å bruke penger, dvs
-Sett ned renta
-Sett ned renta
-Sett ned renta
-??
-Hva er problemet?
-Renter er null allerede

MrSixxthsense
Anonym
MrSixxthsense

Du mangler slik basis forståelse av økonomi, derav orker jeg ikke forsøke forklare deg dette. Nesten skremmende.

Interessant fra Storbrittania forresten; folk brenner ned 5G tårnene flere plasser.
https://www.youtube.com/watch?v=J-LbrxQGJXQ

kjell108
Abonnent
kjell108

MrSixxthsense
«Hvordan kan man smittes av et virus foruten via injeksjon, Kjell? Kan du svare meg på dette. Man kan lage et virus som dreper, men da må dette injiseres.»

Verden må jo tro at du er blind og døv.

https://www.youtube.com/watch?v=vBvFkQizTT4

MrSixxthsense
Anonym
MrSixxthsense

Heldigvis er synet og hørselen i full operativ funksjon. Muligens fordi jeg aldri går til lege.

Nå virker det faktisk slik at de som styrer og steller i verden tror jeg er alt annet enn «blind og døv». Resett.no har begynt sensurere kommentarene mine, Twitter har blokkert kontoen min, legeforeningen har blokkert meg via Twitter, ingen av helsemyndighetene svarer meg, to journalister forsøkte avfeie informasjonen vedr. patentene som SARS og at dette ikke hadde noen sammenheng med dette «viruset». De korrigerte jeg tilstrekkelig slik at ingen av de engang kom med et tilsvar. Har sendt brev til samtlige politiske partier, samt helse og omsorgskomiteen, uten tilbakemelding.

Har til og med tilbudt Resett.no at jeg kan stille til påfølgende debatt om de trykker mitt innlegg. Ingen tilbakemelding fra Lurås mfl. Her har de muligheten til å gjøre meg til hele landets hakkekylling, men de griper ikke muligheten. Hvorfor? Min kunnskap er ikke av Mikke Mus varianten du blir indoktrinert ved via utdannelsessystemet eller som medlem av F-gjengen. Siden jeg kan bevise deres feil og mangler ville de hatt et enormt problem i etterkant.

Siden man i 1918 injiserte snørr fra influensasyke mennesker inn i friske mennesker og de ble ikke syke med influsensa, hva forteller dette deg om smitte? Man brukte ca. 10 milliarder pund og 60 år ved «Common Cold Unit» i London. Enda klarte ikke legene finne årsaken til vanlig forkjølelse (som de kaller for koronavirus). Disse to punkten er tilstrekkelig slik at denne ballen kan legges død en gang for alle.

Ta med deg en ting fra dette som faktisk kanskje redder livet ditt. Mennesker er ikke Elohim (Gud). Vi kan ikke ta Yahweh’s funksjon eller plass. Nettopp av den grunn vil vi aldri forstå menneskekroppen 100%, da dette garantert ville blitt misbrukt i mye større utstrekning enn det allerede gjøres per i dag.

Yahweh er Skaperen.

Kjell Erik Midtgaard
Abonnent
Kjell Erik Midtgaard

Jau jau, dette var virkelig bra, du har overgått deg selv denne gangen Smurfen!

hjertelig
Anonym
hjertelig

Få hør noen meninger om videoene under… Litt skremmende.