Du leser nå
Viruset og den nye verdensorden

8 minutter lesetidViruset og den nye verdensorden

10 ord forteller alt om hva som skjer i Kina nå: George Soros!

China will be the leader of the New World Order.

Viruset eliten vil ta bort er ikke det ikke-eksisterende Coronaviruset, men derimot mennesker de ser på som virus. Det er medisinen som skal redde verden, deres sataniske nye verdenorden. The New World Order.

Historien du nå blir fortalt, vil du aldri få høre om i NWO kontrollerte informasjonkanaler, du vil derimot bli en del av denne historien i nær fremtid.

Det som skjer i Kina har ingenting med noe virus å gjøre. Det kalles derimot utrensking. Sykehusene er ikke sykehus. Det er fengsler og dødsleirer , utrydningsleirer om du vil. Ser du på innsiden så er det lik Amerikanske høyrisikofengsler.

Spesialgrupper fra myndighetene går fra dør til dør og sparker inn dører. Folk blir dratt skrikende ut av sine hus og satt i bur for så å bli der kjørt til nærmeste leir. De plukker dem opp på gata og kaster dem i kasser.  Store folkemengder blir brent for at man ikke skal finne ut at de ikke var  virussmittet.

49 krematorier som brenner like dag og natt, det overgår jo selv konsentrasjonsleirene til Nazistene.

1,5 millioner smittet, 250 millioner i karantene.

Det på bare 17 dager og kurvene går rett opp.

Når er det vår tur ? Se pressekonferansen på Twitter under.

https://twitter.com/i/status/1226498109506605056

https://www.express.co.uk/news/world/1239582/Coronavirus-virus-latest-China-quarantine-global-recession-Shanghai

Coronavirus: Suspected infected residents dragged from homes – China declares war on virus

https://www.express.co.uk/news/world/1239479/Coronavirus-news-China-latest-news-update-outbreak-police

Hvem er det som blir tatt ?

I flere år har det vært massedemonstrasjoner i Kina mot totalitære tiltak som masseovervåking, sosiale poeng, pressefrihet samt generell frihet.

Menneskene som blir tatt er alle personer med lave sosiale poeng i overvåkingssystemet de kaller Social Credit System.  Personer som blir sett på som en fare for regimet eller ikke er til nytte lenger,  folk  som har deltatt i demonstrasjoner, funksjonshemmede, eldre osv., stort sett samme mennesker nazistene renset ut i sine leirer.

400 millioner er til nå satt i «karantene». By for by bli renset for opposisjonelle og andre regimet ser på som en trussel. Det er like mange mennesker som det bor i hele Europa.

Kinesiske myndigheter har gitt ordre om at alle omkomne skal kremeres «like i nærheten og umiddelbart» etter hvert som infeksjonsraten øker.

Den nasjonale helsekommisjonen forbyr også begravelser for å forhindre spredning av «viruset».

 

Som jeg har sagt før startet FNs agenda 2030 ved nyttår. Fra nå av vil alt bare eskalere. Snart er det vi som får sparket inn våre dører og våre familier blir dratt skrikende ut. Først innfører de unntakstilstand, så tar de kontroll over all informasjon, så blir byene isolert som i Kina, deretter tar spesialgrupper i politi og militæret på seg hvite drakter og går fra hus til hus og plukker opp de som har havnet på listen.» Militæret omringer byene der og alle som prøver å ta seg inn eller ut blir skutt, dette for å forhindre smitte.

Slik vil folk med fastbundne hender blir ført opp til en giljotin i lange køer der de blir halshogd en etter en.

I USA har det i mange år vært kjent at militæret har kjøpt inn 30. 000 giljotiner, millioner av likkister, kremeringskister med plass til 4 i hver. De har bygd FEMA leirer og har 600 millioner Brevik kuler (hollow point bullets).

 500 000 likister med plass til 4 i hver bare i denne leiren her. Slike hauger med kister finner man over hele USA.

Alle med et sunt frisk sinn vil jo avsløre svindelen. Vi vet alle at i millioner av år har folk beskyttet seg selv mot fare. Blir de syke eller hører om andre som er syke, ja så holder man seg hjemme til farene er over eller man blir frisk igjen. Det er ikke behov for-  og har aldri vært behov for de totalitære og autoritære handlingene vi nå ser. Vi trenger ikke myndigheter til å beskytte oss. Av den grunn så er det så lett å avsløre skammen.

Problemet er at folk aldri lærer av historien og den som ikke lærer av historien er dømt til å gjenta den. I dag blir vi overvåket en million ganger mer enn det man ble under det tredje rike til Hitler.
Folk flest synes det er fint for da kan de se at man ikke er noe terrorist. Før  var alle uskyldige inntil det motsatte var bevist, nå er det motsatt, alle er skyldige inntil det motsatte er bevist.

Har du en mobil på soverommet så registrer den alt som foregår der, en Fitbit registrerer enda mer. Det sendes ut langt mer data om deg og om det som skjer rundt deg enn dataene du laster ned. Nå skjønner du kanskje hvorfor det er ikke er noe grense på hvor mye data du kan sende ut. Et firma testet en vanlig mobil og fant at det var over 4000 koder og programmer som sendte ut alle data de kunne få om deg i løpet av en natt når mobilen ikke var i bruk.

Alle disse dataene blir matet inn i en superdatamaskin der det blir kjørt algoritmer, og alt som kan brukes mot deg vil bli brukt mot deg.

Mange har advart og advart, få og ingen av dem er blant oss i dag, de er raske med å ta ut de dem ser på som en trussel med advarsler fra supermaskiner som ser på dataene at her har vi en som må tas ut og gir noen advarsler.

Ett eksempel er David Crowley som satte i gang med å produsere en film han kalte Grey State som en advarsel til verden om hva som ventet. Her David, Komel og lille Rani Crowley.
David elsket sin lille datter og kone overalt på jord. Før filmen var ferdig så ble alle 3 funnet drept i eget hus, myrdet under mer enn mistenkelige omstendigheter.
På få minutter så ble dette avskrevet som drap og selvdrap, på samme måte som med Jan Wiborg og 22/7 juli saken. Alle etterforskning sabotert på alle nivåer slik det alltid er med Frimurerdrap.

Her forteller David selv hvorfor han produserte filmen på 2 min.

Hvorfor han og familien ble drept og hvorfor ikke filmteamet  fullførte filmen til 30 mill dollar skjønner man når man ser traileren. Dette var avsløringer frimurerne gikk over lik for å hindre at folk fikk kjennskap til( Se logoen på forkle til han som står og halshugger folk?)

For de som ikke vet så er Frimurer-sekten en satanisk sekt. De har 6 millioner medlemmer fra eliten globalt og ca 22 000 i Norge. Alle i viktige elite stillinger med ekstrem lojalitet og mål om å bygge en verdensorden, NWO kaller de det. Albert Pike innførte 8 nye grader, fra 25 grad og opp til 33. De kaller seg Illuminati.

Drapene på Crowley og familien fikk folk som brydde seg til å åpne en FB gruppe som straks fikk 800 000 medlemmer. Som også er noe av grunnen til at folk i USA nå hamstrer våpen som aldri før og legger seg i trening i små militsgrupper. Her en liten nyhetssending om trippeldrapene.
MÅ SES https://newsvideo.su/video/3677087

Ikke mer hemmelig enn at de har sin egen hjemmesiden. Her er USA avdelingen.
https://steigan.no/2018/02/council-on-foreign-relations-det-virkelige-partiet-for-overklassen-i-usa/

Det som skjer i Kina nå vil også komme hit om ikke lenge. Om folk ønsker å gjøre som befolkningen i Tyskland gjorde på 1930 tallet og hylle sin egne fremtidige massemordere og hjelpe dem til makten eller lære av historien og stå imot gjenstår å se.

Mest sannsynlig vil de klappe i hendene når naboer får sine dører sparket inn og de som bor der bli dratt skrikende ut etter føttene og inn i bur før de fraktes til dødsleirer som i Kina.

Så bra at de tar trusselen om viruset på alvor tenker de og så ser de litt på TV og ser hvordan WHO roser myndighetene i vesten opp i skyene for at de tar virus-trussel på alvor før de så går tilbake til sport og Idol.
Visste du at 2/3 av Folket torturerer deg hvis de får ordre om det fra en autoritetsperson?


Du trenger ikke synes synd på kineserne, det kommer hit om ikke lenge på nøyaktig samme måte.
Nå vet du grunnen til den vannvittige masseovervåkingen av oss og masseinnsamlingen av data om oss. De ekstreme politiske meningsløse politiske vedtakene, globaliseringen, sentraliseringen av makt.

Vi havner alle i grupper og på lister med algoritmer over hvem som skal renses ut alt etter hvor stor trussel vi er og hvilken nytte de har av oss. Den dagen folk skjønner hva det handler om vil det være alt for sent å gjøre noe så kos deg mens du kan.

Så lenge vi er få kan de lett  ta oss ut etterhvert slik vi så med David, Komel og Rani Crowley, samt mange mange andre. R.I.P.

Alt i alt så handler det om å bygge en ny verdensorden, et globalt diktatur med en diktator som skal herske over alle andre som de 2 figurene på bildet under som vil være viktige brikker vedr. fremtidens kaos, krig, terror og katastrofer. En ny verden under den rene lære om lys-bringeren Lucifer.

Glem aldri  at de er 0,1% og vi er 99,9% . Om vi er så dum at vi lar dem reise sin Luciferiske verdensorden og vi andre blir slaktet ned, ja så har vi ikke fortjent bedre.

Kilder

https://en.wikipedia.org/wiki/Social_Credit_System

https://www.news.com.au/lifestyle/health/health-problems/chinese-authorities-ban-burials-and-funerals-in-favour-of-instant-cremation/news-story/b0e7a912de24528b9e8bf5af628aa449

https://www.eutimes.net/2020/02/undercover-journalists-report-china-is-cremating-hundreds-of-bodies-per-day/

https://www.uglytruth.info/david-crowley-family-deaths/

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/10/5589/

 

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
54%
Opplysende
19%
Inne på noe
3%
Usikker
4%
Dårlig
20%
Om forfatter
smurfen

113
Kommentarer

avatar
26 Comment threads
87 Thread replies
8 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
23 Comment authors
TrailblazerJanMariRoy EllingsenArne Gundersen Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
alan
Anonym
alan

trur ikkje de e sant

bin Laden
Abonnent
bin Laden

du representerer sannsynligvis de 2/3 deler av populasjonen som torturerer gjerne sin neste om de får gjøre det ustraffet av makthavere, alian. Men bare vent til makthavere får nytte av dere selv til organtransplantasjon, f.eks..
Det ble vedtatt lov i Norge om obligatorisk obduksjon av alle som havner i trafikkulykker.
Blir en såret dratt på sykehus i en slik situasjon, så er det en fordel å være gammel og ubrukelig.

Sven-Inge Johansen
Grunnlegger

Hei Smurfen,
Takk for at du minnet oss på dette, da det er viktig å ta stilling til. Scenarioet du maler frem, kunne vært sant. Alle tingene du nevner har flytt rundt i det offentlige rom i en del år allerede. Spørsmålet er hvem som har satt ut disse opplysninger; om det så og si er venn eller fiende. Personlig utelukker jeg ikke at noe av det er desinformasjon, «fake news».

Den norske studenten i Wuhan, May-Helen Strømsmo, fortalte ingenting om utrydding av opposisjonelle og politistat i sine meddelelser om isolasjon pga Coronaviruset i Wuhan til NRK den 28.januar 2020; og jeg skulle gjerne hørt mere fra henne, for situasjoner kan forandre seg fra ett øyeblikk til det neste. Jeg vet at kinesiske statlige utsendte med makt har hentet inn gravide kinesiske kvinner som allerede har ett barn fra før, hentet inn til tvangsabort…

Se: https://www.nrk.no/urix/norske-may-helen-_28_-er-blant-millioner-som-sitter-i-isolasjon-i-wuhan-1.14880258

Fra Strømsmos liv i Kina: https://www.nrk.no/tromsogfinnmark/bor-i-kina-for-a-laere-kung-fu-1.11708587

Jeg har møtt nordmenn som har bodd der, gift med kinesiske kvinner. Statlige overgrep i den størrelsesorden du maler frem, har det aldri ikke engang vært et snev av i deres fortellinger. Alikevel ser jeg opp-piskede (influensa)epidemier som en anledning for de verste demoner å stikke hodene sine frem, og ikke bare i Kina.

Det som har skjedd i Kina under Mao har vært en ufattelig tragedie. Det skal nok måtte ta mange, mange år enda, før det kinesiske folk finner tilbake til ro i sjelen. Men de verste statlige overgrep kan skje igjen, det må vi ikke glemme. Historikeren Færøviks bok om Maos rike, en lidelseshistorie, gir innblikk i en rekke konkrete hendelser, beskrevet i en virkelighetsnær vinkling og anbefales.

At professor Dr. Charles Lieber fra Harvard universitet i USA, et av maktsionistenes (neocons) tyngdepunkt, i 2011 ble invitert til Wuhan Universitet of Technology in China for å bygge opp et forskningslaboratorium for virus, tyder på at virusutbruddet i Wuhan kan ha være planlagt over lang tid. Kanskje blir vi ikke overrasket over at det er forbindelseslinjer også til Israel og USA? Kanskje hadde prosjektet fra begynnelsen av internasjonale målsettinger og sto i biowarfare-sammenheng (biologisk krigsføring). Kilde Edward Szall i Trunews (https://www.facebook.com/trunews/videos/160289592084648/?v=160289592084648). Her er en side for informasjon om utviklingen av coronaviruset som gjør et brukbart inntrykk, se https://plague.com/.

alan
Anonym
alan

alt er fake fake hvor e kildene

Morgan
Anonym
Morgan
Anders Pedersen
Skribent

Derfor er KRISTUS her nå (2014) og han sier:

«JEG er kommet tilbake i disse tider for å rekke frem til følsomme og inspirerte sjeler for å lære dere hvordan påkalle hjelp gjennom min KRISTUS BEVISSTHET i de kommende redsler og fortvilelser som verden tilsist vil ende opp i. Derfor min mektige LENGSEL etter å redde alle disse som kan motta meg»

Hans brev til Menneskeheten her: (Ikke på norsk enda, bruk oversettereren på data om nødvendig)
http://www.christsway.co.za

Alle som tar seriøst disse brevene vil beskytte seg selv og sin familie.
Hvorfor er det likevel så mange som avviser dem??

Ottar Lystad
Anonym
Ottar Lystad

Med dine referanser til nazistenes, som selve kroneksempelet på kontrollsamfunnet, hvordan var leveforholdene for den gjengse tysker, sammenlignet med levekårene i Europa forøvrig, før krigen kom inn som en forstyrrende faktor? Kan være greit å løfte perspektivet littegrann.

ken
Anonym
ken

MrSixxthsense – Koronaviruset og 5G!? Du skriver i feighetens forstand: «Hadde satt pris på at skremselsnivået ble redusert noen hakk da dette nesten blir et reversert hysteri ala klimaforkjemperne.»

Hva er problemet???

Følgende er en bred og tung vitenskapelig basert artikkel med nesten 100 referanser til studier, hvilket ikke handler om «hysteri» annet enn fakta:

«At the moment, with 10,000 recently installed 5G antennas plastering its city, Wuhan is probably one of the most 5G-electropolluted cities on the planet. Electrosmog warnings from scientists for over 40 Years!!!» https://www.electricsense.com/5g-coronavirus/

NB! Minner om http://www.einarflydal.com for mer fakta uten et snev av «hysteri»!

kjell108
Abonnent
kjell108

Hvis 5G i Wuhan hadde vært operert av amerikansk firma i Wuhan kunne vi ha mistenkt 5G for å være et biovåpen. Nå blir det til at Kina begår selvmord. KKP er ikke mye populært disse dager.
Det virker som at industriprodusjonen falt med 80% i det sentrale Kina.
Iran har ikke 5G. Deres variant av coronaviruset er opplagt den verste typen.
5G blir en annen diskusjon. Det samme med norsk medisinforbruk -> en av de store årsaken til at folk dør.
La oss ikke glemme at nå kan alle bli en liten atom-makt … unnskyld corona-makt

MrSixxthsense
Anonym
MrSixxthsense

Ken, teorien om 5G fra himmelen eller «verdensrommet» har ikke forankring i virkeligheten. Disse millimeterbølgene har såpass kort rekkevidde slik at denne teorien kan ikke ha forankring i virkeligheten. Selv fjell skaper enorme problemer for denne frekvensen. Som jeg viste til i en tidligere kommentar kan slike bivirkninger som «coronaviruset» skapes med 4G. Skremmer man folk med hysteri virker det mot sin hensikt, om man vil se at befolkningen er sunne og friske. Antar vi begge ikke vil at et slik tilstand skal skapes gjengs over blant befolkningen?

Jeg som alle andre vil stoppe denne utrullingen. Spesielt med tanke på at dette kan benyttes til å skape fengsel uten gjerder og sette restriksjoner for bevegelsesfriheten. Nesten slik at man skulle tro frimurerne innser at de holder på bli utsatt for et bakholdsangrep da de setter i sving et advokatfirma for formålet med å stoppe dette. Hva jeg skulle likt vite er om 5G i det hele tatt er nødvendig eller om de tekniske løsningene allerede er på plass i disse sendestasjonene. Ettersom jeg har begrenset tro vedrørende F-gjengen sin mentale kapasitet kan det hele være et skuespill. De liker jo kle seg ut og hoppe rundt.

Vil allikevel fokusere på hva vi kan foreta oss selv uten myndighetenes hjelp. Fjerne WiFi fra hjemmet og kun bruke kabel. Redusere bruken av mobiltelefon og sett den i flymodus oftest mulig. Jeg tror kjøleskapet er en skjult djevel i dette, da dette durer konstant. Klarer man finne en alternative måte lagre maten på, slik at man kan kaste dette ut av hus, har man gjort mye.

Nå har man klassifisert tinnitus som en nevrotisk diagnose i Storbritannia. Hvilket er helt absurd. Ja, man det er nesten ikke til at man kan tro det. Ville vært interessant om noen med dette problemet hadde tatt en 3 mnd. periode i ødemarka, slik at man kunne sett om problemet forsvant og evt. kom tilbake etter hjemkomsten. Jeg støtter teorien om at EMS kan skape denne tilstanden. Klarer man bevise sammenhengen her vil man kunne stoppe og reversere mye av infrastrukturen. For denne tilstanden er nok mørketallene enorme.

ken
Anonym
ken

MrSixxthsense – Beklager! Skummet artikkelen ekstremt dårlig da jeg stolte fullt ut på nettstedet som refererte til artikkelen og fikk ikke med meg hva du sikter til vedr «forankring i virkeligheten!»

Refererer til hva jeg tidligere har kommentert samt andre i samme ærende (som understøtter dine faktaopplysninger):

«Ikke en eneste satellitt å se her… «Skjøt ut Tesla i verdensrommet» (oppskyting, ja… Men for senere å havne i havet): https://www.vgtv.no/video/153229/skjoet-ut-tesla-i-verdensrommet

Ingen satelitter fra NASA (eksisterer ikke, annet enn i Photoshop), derav ingen kommunikasjons-satellitter fra Elon Musks Space…?!

AnArv
5G kan ikke komme fra «verdensrommet». Dette er milli og micro frekvenser som kan maksimalt strekke seg 150m, derav vil man se en mengde master og/eller sendere slik at dette kan tilrettelegges for utrulling (her kan man se noe av teknologien som blir benyttet: https://youtu.be/dksF_ohbHX4). Man kan beskytte seg selv ved at man ikke tar dette inn i eget hjem via oppgradering av WiFi eller andre smart hjelpemidler fra Google/Apple etc. I tillegg burde man aldri installere SmartMeter (se hva en tidligere etterforsker uttaler: https://youtu.be/Fc5RFGWDyrY).

Ikke ta dette inn i eget hjem! Dette er ene og alene din egen avgjørelse. Angrep fra «verdensrommet» er skremselspropaganda uten forankring i virkeligheten.

Selvsagt er vi helt enige i at man burde stoppe 5G da dette er en teknologi som vil gjøre mye mer skade enn nytte. I tillegg til den potensielle faren dette medbringer om det blir anvendt til skjulte formål. Israel bygget teknologien, men innfører dette ikke i eget land hvilket alene burde fortelle alle og enhver at dette kan vi fint avvise. Derfor ber vi alle legge press på politikere og partier, nasjonalt og lokalt, slik at vi kan hindre utbyggingen.

NB! Hvilke politikere og partier bryr seg, MrSixxthsense? Ingen! Det vet du ang F-gjengen!!! Agendaen er satt!

Hermis
Er nok helt rett det du skriver, AnArv. Israel har utviklet 5G og har ikke tenkt å bruke det selv, de har bare bestemt at alle andre skal bruke det (til nytte for deres velkjente planer).»

PS! Jeg har tinnitus hjemme i leiligheten i storbyen, men ikke på hytta på fjellet i «ødemarka»! Men hvem tenker du har interesse av å dokumentere nevnte? Hmm… tenker jeg, mens du skriver at «slaget er tapt».

MrSixxthsense
Anonym
MrSixxthsense

Hvordan det amerikanske folket kan akseptere finansieringen av NASA med 50M USD daglig kan man virkelig forundre seg over. Leste en artikkel hos document.no i dag hvordan Norge skal bli ledende for el.fly hvilket er ren og skjær fantasi. Flere gode kommentarer i kommentarfeltet (jeg ble utestengt etter en dag fordi jeg påpekte sammenhengen mellom sosialismen, kirken og satanismen, slik at man derav ikke skal legge skyldene på araberne for noe politikerne og kirken har skapt i fellesskap. Det likte de som skal beskytte ytringsfriheten, ifølge dem selv, særdeles dårlig). Uansett beviser dette at myndighetene ikke kan ha slike fantasivåpen da det krever en helt vanvittig mengde energi, noe de aldri kan flytte opp i himmelen.
https://www.document.no/2020/03/08/advarsel-norge-skal-bli-best-i-verden-igjen-denne-gang-pa-el-fly/

Nei si det Ken. Politikerne har solgt seg ut og det for lenge siden. Hørte nylig en indianer hevde første verdenskrig var da Columbus kom til Amerika. Er historien korrekt var Leiv Eriksson der 500 år tidligere og viser kanskje noe av hvilke forberedelser som ble gjort om tidssperspektivet er korrekt. Der spiller ingen rolle hvem man stemmer på og vi burde ikke stemme i det hele tatt. De som hevder du ikke kan klage når du ikke stemmer bommer totalt. Klage kan vi gjøre, mens de som har innsatt djevelskapen burde tie stille.

Venstre og høyre i politikken er et falskt paradigme. Man blir ganske enkelt delt og erobret. Eneste løsning jeg ser er avsette hele Stortinget og offentlige etater, nedlegge kongehuset, kirkene, moskeene, synagogene og rive frimurerlosjene. Deretter kan man starte en egen nasjonal sentralbank og små organer som forvalter overskuddet av energiproduksjonen, som blir likt fordelt mellom de som er 25år eller eldre . Full fyr i bygdene slik at vi blir selvforskynt med mat. Hva skal «eliten» foreta seg? De kan bare sitte se på, da om Norge blir angrepet vil dette skape massive opprør verden over, som de ikke vil klare kontrollere. Rundt 7 millarder mot F-gjengen er rått parti.

Videre ville jeg umiddelbart innført religionsforbud, slik at man fikk kneblet satanismen. Følgere av Yahshua og de 10 bud som lovverk. Man trenger ikke flere helt enkelt. Ingen skatt eller avgifter, dog heller ingen sosiale stødnader. Tiende av hva du tjener skal brukes til å hjelpe de som trenger det, hvilket betyr at dette ordnes i lokalmiljøet. Dette er såpass enkelt at det finnes ikke argumenter for hvordan dette ikke skal fungere. Bevæpnes befolkningen har man i samme slengen avviklet tyveri og vold mot kvinner. Klart noen vil alltid forsøke seg, men da i mindre grad. Kan man utlevere dødsstraff umiddelbart etter gjerningen har det utrolig allmenpreventiv virkning. Inntil et slikt parti kommer på banen vil jeg aldri stemme igjen.

Hadde eldre menn i Norge benyttet sin kunnskap og kløkt istedet for tenke med feil hode, hvor de løper rundt som vibrerende dildoer (ja viagraen sørger for funksjon og det nært forestående hjerteatakket vibreringen). De kloke eldre menn planter trær som de aldri vil sitte i skyggen av.

Tro er den eneste begresningen jeg vil legge, da satanisme (mange med mer moderne ordlyd) inneholder pedofili og menneskeofringer. Ta jødedommen i tillegg hvor gamle perverse prester biter av forhuden til guttebabyer. Dette groteske overgrepet kan kun beskrives som sinnsvakt!Vil folk spise seg ihjel på fast food, frossenpizza eller bamsemums kan man ikke hindre dette. Heller ikke om de vil poppe piller fra farmasien eller renne ned legekontoret. Mistenker en gigantisk reduksjon om dette blir fjernet som bortimot gratis. Markedet vil tilpasse seg selv. Bunnlinjen er at jeg ikke vil betale for andres karaktermangel. Man blir ikke feit av at man ser på maten!

Heller vil jeg ikke begrense deres frihet. Individualsime. Dette viser igjen hvilket formål Helsedirektoratet og Statens Strålevern har. Har du tinnitus kun i ett område burde du varsle Einar Flydal om dette da dette er et utmerket argument for at utrullingen kan stoppe. Kom over en video som godt illustrerer 5G som jeg anbefaler at man tar seg tid til å se:
https://www.youtube.com/watch?v=6li8CZmrg84

En av kommentarene er innom hva jeg tenker omkring strømkablene I leilighetene / husene våre:
«RF wireless electro magnetic radiation can induce what is called «Dirty Electricity» into home power lines (acts as antenna) , a frequency that is unhealthy. ⚠️ mmWave bandwidths are not in full use yet, not sure about you, although military studies years ago show harm to health & skin coils act as antenna allowing deeper penetration into body, also recent studies indicate.»

Kom over en video av Hans Rosling som jeg har sett tilsvarende av tidligere, men aldri med et slik tallmaterialet. Dette beviser for meg to ting. Først og fremst at verdens forsøkes begrenses i antall beboere, da gjennomsnittsmennesket ikke har bedre inntekt sett ift. prisstigning. Tallene lyver siden de rike er blitt adskillelige rikere og de fattige mange, mange flere. Dermed gir ikke gjennomsnittsinntekten et korrekt bilde av realitetene. Videre gir Rosling kreditt til Melinda Gates for hennes viktige bidrag. Dermed kan vi en gang for alle fastslå vaksinens virkelige misjon. Dernest bekrefter dette for meg mistanken om NWO har vært i virke lenge. Ja, minst 90 år, trolig enda lengre. Begrunner dette med Rosling’s demonstrasjon hvordan dette har skjedd simultant verden over. Ja, forløpet er bortimot identisk og slik synkronisering kan ikke skje uten at dette er ledet an igjennom et sentralt organ. Det er nesten forbløffende hvordan dette tallmaterialet er tilgjengelig for det dokumenterer utover enhver mattematisk tvil et direkte angrep på mennesket. Dette skjer ikke via romvesner fra verdensrommet…
https://www.youtube.com/watch?v=ezVk1ahRF78

kjell108
Abonnent
kjell108

Rosling presented the television documentary The Joy of Stats, which was broadcast in the United Kingdom by BBC Four in December 2010 and has been made available to ‘catch up’ on BBC iPlayer since.[12] He presented a documentary Don’t Panic — The Truth about Population for the This World series using a Musion 3D projection display,[13] which appeared on BBC Two in the UK in November 2013.[14] In 2015, he presented the documentary Don’t Panic: How to End Poverty in 15 Years, which was produced by Wingspan and aired on the BBC just ahead of the announcement of the UN’s Sustainable Development Goals.[15][16]

Når man er lege og dør i alder 69 år (i Gaza blir de 75 år) da er man for dum til å leve.
Ovenfor framtrer han som en BBC-propagandist

ken
Anonym
ken

MrSixxthsense – Ja, slik at Leiv Erikssons (Erik den hellige) statue er plassert i Minnesota, Amerika. England som ble til Amerika med Leiv Erikssson i spissen.

Ellers var Norge en supermakt som dypt påvirket Frankrike, Tyskland og den engelsk amerikanske kultur.

«Morten Løke» (nåværende oppholdsted Egypt), se link, har en enorm innsikt som er verdt å høre på, så sett av tid til dette dyrebare. Som han nevner innledningsvis: «KORONAVIRUSET ER EN UNNSKYLDNING FOR Å KNERTE FALSKE MARKEDER.»

Morten Løke har sin mentor i sin filmprodusent Petter Borgli (produsent av bl. a. «Orions Belte») og har jobbet med ham i 8 år… Petter er inneforstått med at «den største krisen i Norge er at det ikke er noen krise».

Norgesveldet vokste gjennom England og inn i Amerika hvorpå Leiv Erikson ble fremprovosert av denne bevegelsen for å vise veien på andre siden av dammen med St. George korset på brystet (St. George som Englands vernehelgen).

Hør om hvor dypt Norge var innvolvert i de tre forgreningene som ble til Illuminati og de 2 ritene i frimureriet gjennom England. York rite og den skotske rite etter hedningene fra Norge og fra Roma, romerriket som falt. Overgangen fra Tempelriddere til et Frimureri… Fra tempelridderne som opererte åpenlyst med sverd, til et frimureri som opererer i det skjulte…

Hans fremføring av historie er ikke som historielære (skrevet av seierherrene) på skolen, men motsatt… Logisk og riktig langt inn i sjela, slik at det blir enkelt å se den store sammenhengen.

Fra 2:04:50: https://www.youtube.com/watch?v=xSCQajSK8Wc

MrSixxthsense
Anonym
MrSixxthsense

Klarte kun tre kvarter av dette frimurervåset. Mener du nevnte du var tidligere frimurer, da burde du avsløre dette umiddelbart. Historien vi blir fortalt er det noe feil med, uten tvil. Dette finner vi ikke ut av inntil tilgangen åpnes I biblioteket hos Vatikanet, om dette ikke er en tilslørt sannhet også, hvor vi finner alt tilgjengelig hos Nasjonalbiblioteket.

Firmurerne liker den «store sammenhengen»… Huff, det er nesten stygt at man ler. Hvordan noen kan bite på dette vitner om at navlestrengen ble klippet for tidlig. Tenker da naturligvis ikke på historielæren om hvordan vikingene/hedningene herjet som jeg synes er mer sannsynlig om hvordan kristningen verden rundt har skjedd enn hva som blir gjengitt. Derimot vil jeg nok pekte til faraoene som oppdragsgivere, men dette kan jeg da ikke si med sikkerhet. Det ville gitt mer mening med Putin som anti-krist om det er hedningene som er bak komplottet til satan.

De norske kirkene blir jo et pentagram med senter i Thomas-kirken på Filefjell, hvor hyttene til Beitostølen og Hemsedal ikke er langt unna. Videre startet jo Quisling KGB i Sovjet sammen med bestefar Putin og Lenin rundt 1922, samme året Norge startet klimabløffen.

Kom til å tenke på følgende; siden «viruset» er en bløff da det ikke kan eksistere. De som forteller at de er smittet antar jeg er medlem i F-gjengen e.l organisasjon. Siden man har jihadister som er villige til å død for en sak, kan man regne det som like sannsynlig at dette er tilfellet med F-gjengens medlemmer også.

Kan oppsummere med at F-gjengen JOBBER overtid med skape kaos blandt folket. Ingen er mer ivrig med pumpene enn de i Norge hvor det knapt finnes noe man kan bli enig om. Begge sider skal fyres opp med aggresjon til hjerteinfarktet tar de eller kaos bryter ut.

gudfrid
Abonnent
gudfrid

Hei, lenge siden jeg har vært innom nyhetsspeilet nå.. jeg målte ph i drikkevannet i helgen til 5,5 på lakmuspapir, bor i Svelvik, en venn i Lillestrøm målte 5,5 flere steder. Det er nesten bare virus som overlever i så surt miljø… Jeg ringte og snakket med ei som kunne gi meg de siste målingene, hun sa det var målt 8,1 i februar og at man ikke kan stole på lakmuspapir.. Vet ikke hvem jeg skal stole på.. er det en agenda med drikkevannet og virus? jeg spiser en teskje natron hver dag nå.

kjell108
Abonnent
kjell108

5,5 er ikke så forskjellig fra mye av de vi drikker uansett. Prøv å drikk Cola. Hvis du overlever det overlever du også 5.5

kjell108
Abonnent
kjell108

– jeg spiser en teskje natron hver dag nå.

Mål syrenivå i magesekken. Den syreverdien skal ha et visst nivå for at fordøyelsen skal fungere (legene vil måle pH verdi i blodet og tro at alt er ok … selv om alt er feil)
Hvis syra i magesekken er svak får du alle mulige slags problemer -> for til slutt å gå ned i vekt. Mye natron -> magesyre-styrke kan forandre seg etterhvert.
(Det motsatte av natron blir Cola)
Hvis du kaster opp skal det svi i halsen. Det er sånn det skal være. Hvis svien mangler fullstendig vil jeg bli bekymret.
Ellers er natron sikkert ok så lenge man ikke overdriver.
Syrenøytraliserende tabletter ???
Holistisk eksperter må gjerne korrigere meg.

ken
Anonym
ken

kjell108 – Bra at du lager ditt eget alkaliske vann ved å føye til natron i vann. Din fremgangsmåte gir en rensende reaksjon i magen, men det skal kun brukes i perioder av maks 2 uker for detox… Ellers kan det forårsake at salt dannes i blodet. Idrettsutøvere, spesielt svømmere gjør dette for å få et konkurransefortrinn mot melkesyre. Dette er trolig den billigste måten å lage alkalisk vann på, men sluttresultatet er ikke heldig. Derfor ikke anbefalt over lengre tid.

kjell108
Abonnent
kjell108

Jeg vet ingenting om saltproblemet i blodet (det kommer i tillegg)
Null magesyre (natron er som å fylle på med syrenøytraliserende piller) -> fordøyelsen fungerer ikke lenger -> oppkast -> vekttap -> «anoreksia» -> død
(man kan ta livet av hvem som helst på den måten)
Null magesyre -> grønn smothie blir no-no (ikke intuitivt)
Null magesyre -> varmt sukkervann / sukker blir no-no
Null magesyre -> Cola blir yes-yes (hvorfor liker folk med anoreksia Cola lurer jeg selv på … har ikke noe svar)

Even
Anonym
Even

Altså, når de som har advart gjentatte ganger er blitt fjernet.. Hvordan tør du å opplyse folk? Er du ikke redd for egen sikkerhet?

Sverke Bolme
Abonnent
Sverke Bolme

I konkurransen om dumme ting jeg har lest i løpet av et liv må dette være en soleklar vinner! Jeg skulle gjerne debunket alle påstandene, men min oppdragelse forbyr meg å bruke tid på å kommentere bunnslammet av det skrevne ords brakkvann. Beklager.

MrSixxthsense
Anonym
MrSixxthsense

Her er en fin oppsummering av hendelsesforløpet så langt, som jeg kom over; «Corona is Latin for crown. Ship quarantined? Grand PRINCESS. 1st reported case ? KING County Washington. 1st case in NY? QUEENS Uber driver. Chances all firsts have a royal link less than being hit by lightening.»

ken
Anonym
ken

Koronna Covid 19-utbruddet og 5G… «Vi gjør nå 5G kommersielt tilgjengelig alle steder vi til nå har drevet testing. Fra og med i dag vil Telenor-kunder med en 5G-enhet kunne koble seg på fremtidens mobilnett i Kongsberg, Elverum, Bodø, Askvoll, Fornebu, Kvitfjell, Longyearbyen og Spikersuppa i Oslo, i tillegg til Trondheim, sier Petter-Børre Furberg, som forresten var Einar Flydal sin sjef en kort periode den gang han jobbet i Telenors forsknings- og utviklingsenhet.»
https://einarflydal.com/2020/03/13/5g-i-trondheim-og-i-helsingor-hva-er-det-egentlig-og-blir-man-or/#more-38237

Terje
Anonym
Terje

Hei Smurfen, jeg synes du er helt topp.
Men jeg tror man i Kina vil prøve å skjule at tingene er kommet ut av kontroll og ikke vil oppgi tall på infiserte. Om det i det hele tatt er mulig da. At de gjør alt de kan av grusomheter for å holde kontroll, betviler jeg ikke. Jeg synes Allikevel det er litt tidlig å male fanden på veggen her.
Samtidig må man ikke glemme alt av grusomheter som har skjedd tidligere av de maktsyke. USA har plantet virus før, og har beklaget det. Jeg skal ikke gjette på hvor mange som fikk livene sine ødelagt når virus ble plantet blant annet hos prostituerte i Mellom-Amerika. Det tok nok ikke lang tid før smitten ble effektivt plantet verden rundt ved hjelp av fulle sjøfolk og militæret. Slik var det jo. Noen konspirasjonsteorier viser seg å være sanne. Det må man aldri glemme. Det må man lagre bak i hodet.
https://www.dagsavisen.no/nyheter/verden/minner-om-nazi-tyskland-1.812463
Tidligere har det blitt plantet LSD i brødet hos innbyggerne i en by i Frankrike. Man må for all del huske at enkelte av oss er villig til å gjøre hva som helst for penger og makt. Uansett om myndigheter via media peprer oss med fake-news-advarsler og konspirasjonsteori-advarsler. Slike ting har skjedd gang på gang. De har forpestet mat og forgiftet drikkevann. Vi altså, det har vær en av oss, sånne som oss. Det er ufattelig ja, men like sant.

Jeg har i den siste tiden skrevet til media, og mange som har uttalt seg der, til og med regjeringen. Jeg har klaget på at de ser ut til å skape redsel, frykt og hysteri fremfor å skape trygghet. Er det deres oppgave det da? Det har vært noe respons, og disse har jeg takket. Uansett kan det gjøre en stor forskjell at vi små uttaler oss og sier i fra. Det får fort andre til å gjøre det samme. Det ble ikke brød på meg til helgen, men det går bra. Stakkars de som lever nå i frykt, de hamstrer. Det ble en pose potetgull på meg:D

Frykt er det motsatte av kjærlighet. Jeg skal ikke forkynne noen religion, men hysteriet er skapt av frykt, manglende tro, manglende tilhørighet og det som kalles antikrist. Jeg snakker ikke for religion, men påpeker mekanismen. Det er ved hjelp av frykt farao klarte å slavebinde. Det er ikke lett å ofre den tryggheten farao gir oss. Som du sier Smurfen; vi er snart tilbake for å se fotball og sport. Vi sluses inn på klima i stedet for å rope ut mot krig og sult. Brød og sirkus. Å stoppe krig og militært materiell ville vært det største klimatiltaket.

Vi kjenner lusa på gangen. Det tar ikke lang tid før alle må ta vaksinen som kommer. De som ikke gjør det vil bli lynsjet, som kinesere i vestlig korona-frykt. Det er heller ikke lov å spøke om, dette er alvorlige greier. Alle skal frykte og ta dette med størst mulig alvor, i følge farao. Det er ikke alltid den førstefødte er den beste til å lede, det er ikke noen slekt som er født til å lede. La oss ikke bygge et totalitært samfunn ut av frykt og hysteri. La oss styre av kjærlighet. Vi ser alle det globale dyret som reiser seg nå og får sin makt gjennom frykt og hysteri. Tross frykten. La oss gå ut av denne tilstanden av Egypt. Det kommer til å gå bra. Om vi lever dyrker vi jorden og slikker solen. Om vi forlater slitne og såre kropper, får vi det helt sikkert bedre. Det er uansett trist, jeg håper alle får oppleve den gode fremtiden som står klar for å brukes. Jeg forstår ikke hvorfor ateisten er så redd… er ikke dette drømmen da. Hvem er sterkest og størst av alt?
Kjærligheten.

Frykt ikke, tro på det gode, vask hender, unngå sykdommen på smarteste vis. Frykt og hysteri løser ingenting.
Genialt et det i hvert fall, når Jesus i Bibelen sier, og spør: Hvem kan ved bekymring legge en alen til sin livslengde?

Å vaske seg på fornuftig vis og høre på råd fra våre myndigheter kan derimot gjøre en forskjell. De gjør nok så godt de kan, etter pålegg fra EU og IMF. Det er nok ubevisst mating av dyret, jeg tror de gjør så godt de kan, jeg tror det.

Husk at det er mange som lager fake news, selv om en pandemi sannsynligvis er en grisk globalists store våte drøm. Før denne smitten skrev jeg faktisk til NRK et svar på konspirasjonsteorier rundt vaksiner. Der jeg sa at jeg neppe vil være en grunn til å tro at vaksiner skal gjøre oss i vesten syke. Derimot trodde jeg det ville være en større mulighet for at et virus ville bli plantet i Kina. Motivet ville være penger(vaksiner) Samtidig vil det svekke Kina. Jeg kommer ikke med antagelser, men jeg bare så for meg hvordan store selskap ville kunne tjene store penger. For det er ikke et totalitært samfunn som vokser frem av landenes ledere, men store globale selskaper som presser sin vilje ut via landenes ledere. Derfor får vi ledere som aldri vises frem. Ser du trekker frem Soros, men jeg vet ikke, for å være ærlig. Jeg vet derimot at vi kan stoppe dette og skape den verden som er til det beste for alle. Får bare håpe at alle sluttet å benytte seg av deres brød og sirkus, og at alle kommer seg ut av fryktboblen.
Jeg har sagt opp alt av sport og tilbud om sirkus.
Bedrifter sliter allerede etter myndighetenes tiltak.
Blir vel mange uten jobber nå da? Nye IMF tiltak og «gavepakker». Flere hjemløse og fattige.

Jeg er enig med deg Smurfen. Hvordan er deg mulig at 0,1% har kontroll på resten. At de som har så mye liker å se på de som ligger ute uten å dekke mest grunnleggende behov. ja, jeg tror de bruker virus, eller frykten for sykdom til å oppnå noe. Jeg tror vi stopper det ved å holde hodet kaldt.

KTA
Abonnent
KTA

Jeg skal ihvertfall ikke ta noen vaksine som er utviklet i Israel. Da kan jeg like gjerne bære et digert kors gjennom de siste områdene der IS har makten

Terje
Anonym
Terje

Man må regne med at det blir tvang neste gang. Nå kan du få to års fengsel av å bryte karantenereglene. Man vil utgjøre en fare for andres liv og helse. Man kan vel egentlig bli beskyldt for mord om man er uaktsom. Da må du i hvert fall bære korset på ryggen. Spørs om man heller må se på lang sikt.
Kanskje blir det en vekker hvis økonomien kollapser. Akkurat nå er vi på lag med myndighetene, men hvis folk får problemer etter permitteringer og konkurs vil spørsmålene komme. Kunne dette blitt håndtert annerledes? Burde vi bare isolert risikogruppene? Burde vi la det bare stå til i en uke?
Messi og Ronaldo skal fortelle oss hvor farlig dette er. Husk at det fortsatt er veldig mange som må gå på jobb for å holde hjulene i gang. De må utsette seg for smitte og de vil sannsynligvis også bli smittet. Dette for at Ronaldo og Messi skal holde seg friske. Det provoserer i hvert fall meg.
Jeg tror faktisk at jeg aldri har vært mer forbannet. Allikevel må man bare akseptere at samfunnet vi har skapt er sånn akkurat nå. Men på lengre sikt må vi få en mer rettferdig verden. Det ligger tross alt folk rundt omkring i verden og råtner i flyktningeleire etter langvarig sulte og krig. Stakkars Messi og Ronaldo, influensa er skikkelig tøft, men prøv å sett ting i perspektiv. Hvorfor gjør man ikke en dugnad for å hjelpe folk ut av fattigdom? Hvor mange husløse har vi i Vesten? Hvor mange lever av vår søppel? Dette går ikke lengre. Håper influensaen og konsekvensene for økonomien Kan snus til noe positivt og mer rettferdig. Jeg håper det får konsekvenser for sportsinteressen. Så får vi fokus der det skal være.

Terje
Anonym
Terje

Glemte å ta journalistene da:) Stakkars!
Tenkte på hvor godt det var å se hopplandslagets hilsen til Bjørn. Stay Strong Bjørn, står det. Hvis landet er i krise med frykt for å bli syk eller til og med dø. Hvorfor har vi journalister som peprer oss med trussel om død og hvor farlig dette er? Det kan gjøre at folk gir opp og ikke kjemper. De De burde sperres inne med brev og besøksforbud i kriser. Clickbaits? Hvorfor sier de ikke at dette er en litt kraftig influensa som vil gjøre deg sterkere. Nå er overskriften nytt influensadødsfall i Sverige! Men hun var dødssyk fra før da. Forresten, du kan fryse abonnementet på fotball, i følge VG.

Det er faktisk mange som har vært syk i den siste tiden av et annet influensavirus.

Med frykt vokser totalitære samfunn frem. Et trojansk influensavirus. Utnytt en hver krise til å få kontroll.

KTA
Abonnent
KTA

Ja enig med stort sett alt du skriver. Er lei av dette daglige hysteriet fra mediene. Jeg har slitt med depresjon lenge. Og mye av det skyldes at vi lever i en slik falsk verden. Men jeg kan ikke diskutere med folk lenger. De er kun opptatt av penger, sex og fotball. TV er fyllt med dritt som bloggere, Khardashians og influencere. Hun Stoltenberg-dama leder FHI og Marie Simonsen redaktør Dagbladet ? Og Jens som leder av NATO ? Dette begynner bli en komedie. Tydelig at de har familie-genene (sionistblodet) i orden for ingen av dem er kvalifisert til disse yrkene. Jeg ser at SMA-Norge (Senter for Antisemitisme) er blitt hovedsponsor for document.no. «Ingen fake news, bare sannheten» reklamerer SMA for. Hehe det blir bare værre og værre.

Jeg synes det var merkelig hvordan dette eksploderte i Italia. Selvsagt kan noen ha reist fra Wuhan til nord-Italia for 1 måned siden. Men for meg virker det som viruset på en eller annen måte ble «plantet» i Italia. Europa skal ødelegges for alt det er verdt

Mina Halvorsen
Anonym
Mina Halvorsen

Sånn av ren nysgjerrighet Smurfen :

Du har jo i mange år skrevet artikler og kommentarer om forferdelige ting som skal skje rundt omkring.
Ofte med datoer, og korte tidsfrister om når det forferdelige skal skje.

Hva tenker du egentlig sånn i ettertid når ting du har hevdet med stor tyngde rett og slett viser seg å ikke være tilfelle?
Og hvis den påstanden om at 12% av befolkningen skal dø av corona nå og 30-50% i neste «bølge» viser seg å ikke holde stikk?
Kan hende jeg husker feil, men mener du påstod noe lignende om svineinfluensaen i sin tid?

De som tar seg bryet med å gå gjennom det du har skrevet opp igjennom vil sikkert finne hundrevis av påstander du har kommet med som ikke har vist seg å holde stikk. (Noen ganger så lurer jeg veldig på om du skriver det du skriver som en slags underholdning for deg selv, eller om du faktisk selv tror det du skriver.)

(Blir svært overrasket om denne posten kommer lengre enn til en moderator)

MrSixxthsense
Anonym
MrSixxthsense

Virker som om Smurfen har ei travel helg. Mye aktivitet denne helgen… Ser Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet har tatt «ferie» på twitter. For de som driver barnevernsinstitusjoner som for eksempel SOLsetra eller liknede er det vel mye «sammenkomst» ved slike spesielle helger, uten at jeg skal direkte beskylde den ene eller andre, da jeg ikke besitter dokumentasjon som kan underbygge.

Her er det godt mulig Smurfen vil ha rett, da vaksinen er plottet.

Vaccinate I full reduksjon = 33 (Yahshua som mange kjenner som Jesus Kristus)
Vaccination Engelsk original = 111 (666 fra hebraisk).

Corona betyr krone. Norge, Sverige, Danmark og Island har krone som myntenhet. I tillegg har samtlige foruten Island noen de setter kronen på og det er ikke solen, selv om symbolikken skal stimulere de totalt sinnsforvirrede satantilbederne i F-gjengen og religiøse institusjoner som kirker, moskeer og synagoger.

Dette kan kun oppsummeres slik; forbannet jævelskap!!!

Blir det ikke rettssaker mot samtlige stortingspolitikere, ledelse i helseforetakene, kongefamilien, mediene og evt. de som deltar fra Politiet, Forsvaret, Sivilforsvaret, Heimevernet, etter denne «pandemien» svikter vi ikke bare befolkningen i Norge, men verden over.

kjell108
Abonnent
kjell108

Din oppgave som eks-frimurer ser ut til å være å kjøre Nyhetsspeilet i grøfta med konspirasjonsteorier.

MrSixxthsense
Anonym
MrSixxthsense

Konspirasjonsteorier? Hva av dette klarer du ikke se med egne øyne stemmer? Alt hva jeg har opplyst om her inne kan du verifsere for deg selv. Dermed burde du heller rette spørsmålet til Stortinget hva de egentlig bedriver!

Bare slik at det er avklart siden det faller vanskelig for deg; jeg har aldri vært medlem av den gjengen. Derimot har jeg en helt familie som er. Denne forskjellen burde selv du klare forstå.

Skulle det være slik at du liker barnevernet og de private organisasjonene som profitterer på at barn blir fjernet fra sine familier sier det veldig mye mer om deg egentlig. Du innser at denne praksisen vi har i Norge er sinnsvak? Barn som hyler og gråter når de blir fjernet med makt, hva forteller dette deg? Vil de være hos mamma og pappe eller bli fjernet fra hjemmet? Her trengs kun et virkemiddel; logikk!

Jeg vil gjerne at Nyhetsspeilet skal blomstre med mye aktivitet. Dessverre registrerer jeg at de aller fleste artikler er omtrent 80% korrekte og da bemerker jeg hva som ikke stemmer med min oppfatning. Sjelden blir jeg motsagt, hvilket kanskje burde si deg noe om at flere er enige med hvordan jeg ser virkeligheten.

Finner det påfallende at en som argumenterer for og mot seg selv til enhver tid, akkurat slik F-gjengen holder på, retter konspirasjonsbeskyldninger mot meg.

kjell108
Abonnent
kjell108

MrSixxthsense
-Bare slik at det er avklart siden det faller vanskelig for deg; jeg har aldri vært medlem av den gjengen

Det er i og for seg rigtig at du skrev ikke at du var eks-frimurer. Det var noe jeg antok.
Jeg har den holdningen at man er sin egen familie, enten man vil det eller ikke. Det er noe man er født med. Man kan følgelig ikke melde seg ut av familie.

MrSixxthsense
-Jeg kjenner godt til dette da jeg er oppvokst i en frimurerfamilie hvor man møter seg selv i døra med et ordentlig smell flere ganger daglig. Derfor var jeg en torn i siden kontinurerlig siden jeg ikke lot meg kjøpe og kan argumenter ordentlig for meg. Fakta knuser enhver diskusjon,

MrSixxthsense
Anonym
MrSixxthsense

Dermed har du ditt første bevis for at det er mulig. Jeg meldte meg ut av familien for ca. 6 år siden. Har siden ikke møtt noen av familiemedlemmene. Deltok heller ikke i begravelsen da et av disse døde. Ingen kan bestemme over meg eller ta mine valg. Akkurat det klarer jeg utmerket godt alene!

kjell108
Abonnent
kjell108

MrSixxthsense

-FEMA i Norden vil bli hotellene til Petter Stordalen. Veien fra Norges største «hallik» til at man fasiliterer drap er vel kort. Han kan umulig ikke vite hva som foregår i de utleide rommene. .. Hva er epost adressen din smurfen? Jeg har noe du må lage egen sak på da det inneholder bilder.

Hva som jeg regner som klin kokos. Så skal du ha epostadresse (?)

kjell108
Abonnent
kjell108

Smurfen er Smurfen, som vil smøre tykt på som litterær stil.
Hvis du holder NRK ansvarlig for hva de ha fortalt oss de siste 3 årene, må du si opp NRK-lisensen.
Kommentar?

Hva har skjedd med Nyhetsspeilet?

ken
Anonym
ken

Og kjell er kjell! «NRK-lisens» er typisk melking! Harmoni og balanse, gutt! Man ser både på msm og alternativt media (om man «ser» lenger enn nesa rekker).

Man kan ikke eksludere det som foregår i msm, men se på både msm og alternativt media for så å danne seg et bilde utfra «å tenke selv»! Selvutvikling. kjell! Livets skole! Ydmykhet! Kjærlighet! Slutt med ditt ego og A4-liv, så vokser du slik det er ment at du skal. Eller la være og reinkarner til der du slapp (hvis du har en sjel).

Hva har skjedd med DEG? Hvor skal du? Tenk på det… TENK!

NB! Godt ment :-) Der du har motstand, er sannheten gjemt.

ken
Anonym
ken

Mina Halvorsen – Svineinfluensaen var av samme «ulla» i 2009, men søppelet av psykopater lyktes ikke den gang! Derfor prøver de seg på nytt nå….

Denne kabalen kontrollerer også alle de store mediene (dels unntatt Internett foreløpig) og sikrer at verdensbildet ditt er begrenset til de tingene de vil at du skal vite. Sannheten er mye større, som du kan lese på NS. Sannheten er faktisk så mye større at for folk flest ville livet forandret seg fullstendig på trynet hvis «alt» kom ut på en gang. Derfor tar vi det litt «pø om pø»!

Hvem tror du utgjør toppen av de hemmelige samfunnene som frimurere, direkte religiøse institusjoner som Vatikanet (hvilket står bak menneskeskapt religioner for å splitte oss), og har regelmessig utdannet verdens ledere? De er nøyaktig den samme lille gruppen mennesker som nevnt.

Google mens du kan. Tålmodighet… Selv om det haster!

ken
Anonym
ken

MrSixxthsense – Dersom du stiller Yahshua eller Yahweh et spørsmål i form av en eller annen form for bønn eller no`, så vil du muligens få til svar: «Jeg kan ikke fortelle deg alt, men noe, men det jeg forteller er den absolutte sannhet!» Spørsmålet mitt til deg er da følgende: Hvordan vet du at det er Yahshua eller Yahweh du har med å gjøre?!?? Hvordan vet du at det evnt ikke er «djevelen i forkledning»?

MrSixxthsense
Anonym
MrSixxthsense

ken – Om du mottar direkte svar i en slik form du beskriver er du nok et enestående tilfellet. Har aldri tidligere hørt om slikt for de som er følgere av Yahshua Dette er nok heller et scenario for de som driver med satanisme og påkaller krefter de burde unngått. Påkaller du Yahshua, bryter du det første bud!

Nettopp derfor er vi blitt utstyrt med hver vår individuelle hjerne, slik at vi kan tenke selv. Yahweh ville aldri svart slik da han er godhet. Djevelen derimot tar alle triks i bruk og er nok mer et svar i hans gate.

Som tidligere frimurer medlem burde du kjenne utmerket godt til vranglæren F-gjengen driver med ovenfor sine gjengmedlemmer, så jeg forstår ikke hvorfor du behøver dette avklart. Vår venn Kjell mener jo at man ikke kan bryte ut av F-gjengen, mens jeg mener dette er sludder. Det krever naturligvis en ryggrad, men antar de ikke fjernet denne kirurgisk fra deg, så sier du at du har brutt med gjengen. Dermed burde man uttale seg som om man har foretatt denne handligen. Mye enig i hva du skriver, men du proklamerer en del som er stikk i strid med Yahweh.

Enkelt oppsummert; Yahweh er godhet og djevelen er ondskap. Vi klarer fint se forskjellen.

ken
Anonym
ken

MrSixxthsense – Takk for svar, om enn noe krast. Fikk ikke noe godt svar på «Hvordan vet du…»? Spurte mellom linjene om gode råd fra ditt gode hjerte! :-)

Jeg kjenner utmerket godt til vranglæren i F-gjengen, men må innrømme at den var vanskelig å avsløre… Det tok meg 7 år i lavere grad. Enkelt å bryte ut av gjengen ved bare å si NEI takk! Ulempen er tap av «behjelpelige» kontakter i broderskapet for alltid, hvilket jeg heller ser på som en lettelse da «dette broderskapet» ikke er min natur.

MrSixxthsense
Anonym
MrSixxthsense

ken – jeg er direkte og rett fram. Alt annet enn en politikerspire kan man si:-) I tillegg kan jeg ikke kjøpes. «Hvordan vet du…?». Vel, observerer rundt meg og ser hvordan ulike hendelser kan forklares. Ta kalenderen for eksempel. Ett år er 360 dager, 12 mnd per år, uten unntak. Dette bekreftes av stjernene og månen. Hvilken tid man har på året gir solen en god indikasjon for, uten at man trenger kjenne temperaturen eller se ned på bakken. Jorden er flat med nordpolen i sentrum. Forklaringen om at man kan finne nord i Australia ved den «sørlige halvkule» i den heliosentriske modellen via et annet kompass er ikke verdt fem flate øre. Det heter videre «meter over havet» av en grunn:-). I tillegg legger vår- og høstjevndøgn den debatten død

Uten frelsen via Yahshua ville jeg vært fortapt i allefall. Til om med ateistenes yppersteprest Richard Dawkins innrømmet at historien om Yahshua stemmer, uten at dette har betydning for min tro. Videre er naturen helt vannvittig genialt sammensatt, hvilket er forbi enhver mattematisk sannsynlighet for tilfeldighet. Se bare til egen kropp hvordan den fungerer. Verdens mest avanserte og komplekse system. Vi kan reparerer oss selv, derav er moderne medisin kun nyttig for akutte skader og hendelser.

Her kommer rosinen i pølsen for min del, hvor mange av de intellektuelle faller av da de ikke evner benytte logikk I sin kongnitive operasjon; hvorfor er ikke vi utslettet av dyrene? En bjørn som kan bruke et menneske som sprettball er livredd oss. Det samme gjelder alle andre levende arter som er oss fysisk overlegne. Istedet spiser de hverandre i et hieraki system hvor hver eneste art har sin funksjon. Mennesket ble satt over dyrene av Yahweh. Dette er skrevet og kan ikke forklares logisk på annet vis.

Følger samtlige mennesker de 10 bud ville vi hatt en fantastisk verden. Vi trenger hverken penger eller politikere. Langtifra kirker, moskeer, synagoger, prest, iman, rabbi. Noen har fått det for seg at de er bedre enn andre, gjerne pga. hudfarge. Dermed opphøyer de seg selv til Elohim. Dette ender naturligvis katastrofalt, noe lucifer er fullt klar over.

Doktrinene fra F-gjengen er ikke skrudd sammen tilfeldig. Som du vet er vranglæren tuftet på Skriften, slik at den gir mening om du ikke beginner tenke deg om. Derav blir de aller fleste, og her passer den virkelig godt, ført bak lyset. Dette er intensjonen og med tilstrekkelig grums har ikke mange nok karakter nok til at de kan trekke seg ut. Siden samfunnet forteller at man ikke er ansvarlig for sine egne handlinger, skaper de grobunn for rekruttering. Det er alltid noen andre sin feil, men selvsagt er det kun din egen.

Velger sitere Henrik Ibsen da jeg konsekvent omtaler gjengmedlemene som guttunger;

«Den sterkeste mann i verden det er han som står mest alene.»

kjell108
Abonnent
kjell108

Hvorfor corona «dødsstatistikk» er helt bak mål
======================================

Chris Martenson oppgir en model for å estimere dødtall
Antagelser i corona-modellen
80+ år: Her vil «fatality rate» være 9.3%

For en på 80 år er forventet gjenstående levetid 9 år,
dvs. 11% dødelighet per år
For en på 85 år er forventet gjenstående 6 år,
dvs. 16% dødelighet per år

De over 80 som rammes først er formodentlig de
som allerede er sykest

Hvis man som 80 åring har 11% dødelighet
uten å være rammet av corona, og 9.3% dødelighet
dersom rammet av corona … hva blir forskjellen?
Noen måneneder blir forskjellen

Hva man døde av her blir et akademisk spørmål.
Ergo: All statistikk fra Italia for dem over 80 år
blir uten betydning

Antagelser i corona-modellen
70-79 år: Her vil «fatality rate» være 5.1%
For en på 70 år er forventet gjenstående levetid 16 år,
dvs. 6% dødelighet per år
??

Hva vil skje på et eldrehjem med 100 når alle blir smittet?
Gitt at alle er 80+ år -> 9 vil dø pga corona
Hva vil skje på et eldrehjem med 100 når ingen blir smittet?
11 vil dø av metabolske sykdommer

NRK oppgir at gjennomsnittsalderen for coronadøde i Norge er «89 år»
??

-Several pages on the net containing «coronavirus» or «covid-19» are listed as «dangerous to accesss» (avhengig av nettleseren)
??

The S&P 500 companies, including those that are now asking for huge bailouts from taxpayers and from the Fed, have blown, wasted and incinerated together $4.5 trillion with a T in cash to buy back their own shares just since 2012:
And those $4.5 trillion in cash that was wasted, blown, and incinerated on share buybacks since 2012 for the sole purpose of enriching shareholders is now sorely missing from corporate balance sheets, where these share buybacks were often funded with debt.

F**k
(Enhver donasjon til disse S&P 500 bedriftene mottas med takk)

kjell108
Abonnent
kjell108

Hvordan reagerer kroppen på virus? (vi har hver vårt eget innebygde sykehus. Glem de legene som sier noe annet)

When fever strikes, we self-medicate. Mostly with over-the-counter analgesics. But the most popular, including aspirin, ibuprofen(Advil), acetaminophen(Tylenol) and other NSAID drugs can actually impair your immune system’s response to coronavirus infection. Here’s how.
FABULOUS FEVER!
When you have Covid-19 infection, your body may turn up your temperature to undermine replication by the virus. Coronaviruses grow well at normal body temperature of 98.6, but not at the higher temperature of a fever.
The immune system itself is also more efficient at this higher temperature. Its systemic response also lowers the bio-availability of certain minerals to hinder pathogen growth…….

Source https://www.youtube.com/watch?v=g3WxP-5-Wwg

Vi kan ikke stole på hvem som helst her … men innholdet i linken er faktisk rett. ibuprofen(Advil) er livsfarlig for coronasmittede. Og det gjelder ikke bare ibuprofen.

MrSixxthsense
Anonym
MrSixxthsense

Legg gjerne denne kommentaren i et innlegg Smurfen. Jeg kan ikke logge meg inn.

Åpent brev; Helsedirektoratet, Folkehelseinstituttet, Stortinget, Erna Solberg og kong Harald V.

Ettersom utallige forsøk til dere enkeltvis eller samlet dessverre ikke har ført frem, er de tradisjonelle mediene siste instans i et forsøk på motta respons og handling. Vil veldig gjerne høre dere forklarer meg og den norske befolkningen hvordan man kan påvise et virus igjennom en test, da et virus aldri i menneskets historie er blitt isolert.

Videre følger spørsmålet hvordan man kan lage en vaksine for et virus man ikke kan påvise? Kan ikke et virus isoleres kan det ergo heller ikke påvises, hvilket betyr at man naturligvis ikke kan lage en vaksine for noe man ikke kjenner eksistensen til.

Rudolf Steiner fortalte at virus er ekskreter av en forgiftet celle, da han forklarte Spanske influensaen i 1918. Viruses er deler av DNA eller RNA sammen med noen proteiner som slippes ut av cellen, som skjer da cellen er forgiftet. De er ikke årsaken av noe som helst. Jeg gjentar; de er ikke årsaken av noe som helst!

Ved hver pandemi de siste 150 årene har det var et kvantesprang i elektrifiseringen av jorden. Når man eksponerer et biologisk system for et nytt elektromagnetisk felt forgifter man det, dreper noen og resten går inn i en suspendert animasjon, så man interessant nok lever litt lenger, men er sykere.

-Ved slutten av 1. verdenskrig, senhøstes 1917 og starten av 1918 var det en introduksjon av radiobølger verden over.

-Under 2. verdenskrig ble radarutstyr rullet ut over hele verden. Man dekket hele jorden med radarfelter for første gang i menneskets historie og mennesket ble eksponert for dette.

-1968 var det Hong Kong influensaen. Det var første gang man hadde et beskyttende lag i Van Allen beltet, som essensielt integrerer det kosmiske feltet fra solen, månen, jorden, jupiter, etc. som distribuerer dette til de levende vesner på jorden og vi plasserte satelitter som avgir radioaktive frekvenser i Van Allen beltet.

Seks måneder etter disse introduksjonene har vi en ny viral pandemi (influensa pandemi). Hvorfor viral? Fordi folket er forgiftet og de skiller ut giftstoffer. De ser ut som viruser derav tror folk det er en influensa epidemi. I 1918 bestemte Boston Health Department seg for at smittsomheten skulle undersøkes. Metoden som ble benyttet var primitiv. Flere hundre mennesker som hadde influensa fikk snørret sitt sugd ut og de injiserte dette i de som ikke hadde influensaen. Ikke en gang klarte de gjøre den friske personen syk. De gjorde til og med samme eksperimentet med hester, hvor hasten med influensa nyset i en pose og de plasserte posen over hoden til en hest som var frisk. Heller ikke her klarte de vise sammenheng med smittsomhet, da ingen av de friske hestene ble syke.

Hvordan kan en pandemi spre seg fra Kansas (USA) til Sør-Afrika på to uker, så hele verden har symptomene på samme tid, til tross for at transportmidlene var hest og båt. Det finnes ingen forklaring. Ved radiobølger og frekvenser kan man ved ulike tekniske enheter som mobiltelefon eller Apple Watch sende en melding som dukker opp sekunder senere en helt annen plass i verden. For de som ikke tror det er et elektromagnetisk felt som kommuniserer verden over innen sekunder, følger rett og slett ikke med på hva som skjer.

Hva er det som har hendt de siste seks månedene? Vi har hatt nok et kvantesprang i det elektromagnetiske feltet, kalt 5G, hvor vi har 20.000 satelitter som avgir radioaktivitet. Man har de tekniske duppedingsene som laptop eller nettbrett, i lommen som mobiltelefon, på armen som fitbit eller Apple Watch, som benyttes hele tiden, er ikke forenlig med helse. De er enheter som destrukturerer vannmolekylene i kroppen. Argumenterer man for at man ikke er elektriske vesner, kun fysisk materie, ja da trenger man ikke ta en EKG, EEG eller nevrofysiologisk test. Vi er eletriske vesner og kjemikaliene er kun biproduktet av de elektriske impulsene.

Betyr dette at vi er vitne til et angrep på menneskehetens åndelige tilknytning? Epifysen (konglekjertelen) er det mest sensitive i vårt sentralnervesystem, samtidig er det veldig sensitivt ovenfor fire aspekter. Aluminium, glyfosat, fluor og WiFi.

Aluminium blir benyttet i hva som omtales ved «geo-engineering», slik at man skal redusere temperaturøkningen for jorden, I miljøbevegelsens navn.

Glyfosat er et aktivt stoff som brukes i plantevernmidler mot ugras. For eksempel er glyfosat det aktive stoffet i det mye brukte plantevernmiddelet Roundup. Glyfosat ble revurdert i EU og er nå godkjent frem til 2022. Dette ble vedtatt på et møte i EUs appellutvalg den 27. november 2017 etter lengre tids diskusjon. Denne bestemmelsen gjelder også i Norge

Går man inn på Folkehelseinstituttet i Norge sine nettsider finner man følgende uttalelse; «Enkelte stader er det fluor og radon i høge konsentrasjonar i grunnvatnet. Derfor har enkelte grunnvassbrønnar for enkelthusanlegg og små fellesanlegg noko høge verdiar av radon og/eller fluorid. Vi har ikkje oversikt over kor mange dette gjeld.»

Hvorfor har telekommunikasjonsselskapene valgt 2.4 GHz som er det mest destruktive for oss og spesielt epifysen, av hele det vide frekvensspekteret de kan sende på? De kunne ikke valgt bedre om dette var formålet.

Aluminium kombinert med glyfosat i næringskjeden av mat, danner seks forskjellige kjemikalier i magen og blodet. Endestasjonen for denne forbindelsen epifysen. Hva som behøves for at produktet skal gå inn i hjernen er en åpning av blod-hjerne barrieren, hvilket WiFi frekvensen tillater. Giftstoffer som tidligere holdt seg i blodsirkulasjonen (fra halsen og ned) og kroppen entrer hjernen helt fritt. Dette gjelder for samtlige giftstoffer.

Man kan ikke annet enn konkludere med tre teorier om hvorfor dette skjer. Enten er det rene tilfeldigheter, hvilket man ikke kan avskrive. Dernest kan dette ha blitt utviklet av noen meget intellektuelle vitenskapsforskere som har laget denne protokollen ved at vannet blir forgiftet med fluor, tilsette nanopartikler av aluminium i luften, bestøve maten med glyfosat og aktivere det fra gnisten av WiFi ved den korrekte frekvensen.

Er dette en tilfeldighet ved at tilstrekkelig mange nok mennesker foretok feil valg eller den perfekte stormen orkestrert av noen veldig intelligente mennesker med et destruktivt tankesett? Forklaringen kan være påvirkning fra sterke mørke krefter som forleder tilstrekkelig av disse vitenskapsforskerne og politikerne, som utfører pliktene, uten at de på et menneskelig plan forstår hvorfor de handler slik de gjør.

Hvordan politkere kan godkjenne utrullingen av 5G hvor vi enda ikke kjenner effekten for mennesker, dyre- og planteriket, er fullstendig ubegripelig for noen som enda har litt av hjernen igjen. Det kan kun forklares ved at de politikerne som har godkjent utrullingen verden over og konspirerer sammen om beslutningen, har hjernen sin under sterk påvirkning av destruktive mørke krefter.

WiFi kan bli avslått i løpet av sekunder. Fluor og glyfosat kan bli forbud i morgen. «Geo-engineering» av luften kan stanses umiddelbart. Av politikerne. Derav ber jeg dere politikere ta til sans og samling!

Hvor var den første komplett dekkede byen i verden av 5G? Wuhan.

Avslutter med et sitat fra Rudolf Steiner, October 7, 1917

“The time will come – and it may not be far off – when quite different tendencies will come up at a congress like the one held in 1912 and people will say: It is pathological for people to even think in terms of spirit and soul.

‘Sound’ people will speak of nothing but the body. It will be considered a sign of illness for anyone to arrive at the idea of any such thing as a spirit or a soul. People who think like that will be considered to be sick and – you can be quite sure of it – a medicine will be found for this. . . .

The soul will be made non-existent with the aid of a drug. Taking a ‘sound point of view,’ people will invent a vaccine to influence the organism as early as possible, preferably as soon as it is born, so that this human body never even gets the idea that there is a soul and spirit.»

Referanser;
The invisible rainbow av Arthur Firstenberg
Thomas Cowan, MD
Dr. Dietrich Klinghardt, Sophia Health Institute
Rudolf Steiner