Du leser nå
Viruset og den nye verdensorden

9 minutter lesetidViruset og den nye verdensorden

10 ord forteller alt om hva som skjer i Kina nå: George Soros!

China will be the leader of the New World Order.

Viruset eliten vil ta bort er ikke det ikke-eksisterende Coronaviruset, men derimot mennesker de ser på som virus. Det er medisinen som skal redde verden, deres sataniske nye verdenorden. The New World Order.

Historien du nå blir fortalt, vil du aldri få høre om i NWO kontrollerte informasjonkanaler, du vil derimot bli en del av denne historien i nær fremtid.

Det som skjer i Kina har ingenting med noe virus å gjøre. Det kalles derimot utrensking. Sykehusene er ikke sykehus. Det er fengsler og dødsleirer , utrydningsleirer om du vil. Ser du på innsiden så er det lik Amerikanske høyrisikofengsler.

Spesialgrupper fra myndighetene går fra dør til dør og sparker inn dører. Folk blir dratt skrikende ut av sine hus og satt i bur for så å bli der kjørt til nærmeste leir. De plukker dem opp på gata og kaster dem i kasser.  Store folkemengder blir brent for at man ikke skal finne ut at de ikke var  virussmittet.

49 krematorier som brenner like dag og natt, det overgår jo selv konsentrasjonsleirene til Nazistene.

1,5 millioner smittet, 250 millioner i karantene.

Det på bare 17 dager og kurvene går rett opp.

Når er det vår tur ? Se pressekonferansen på Twitter under.

https://twitter.com/i/status/1226498109506605056

https://www.express.co.uk/news/world/1239582/Coronavirus-virus-latest-China-quarantine-global-recession-Shanghai

Coronavirus: Suspected infected residents dragged from homes – China declares war on virus

https://www.express.co.uk/news/world/1239479/Coronavirus-news-China-latest-news-update-outbreak-police

Hvem er det som blir tatt ?

I flere år har det vært massedemonstrasjoner i Kina mot totalitære tiltak som masseovervåking, sosiale poeng, pressefrihet samt generell frihet.

Menneskene som blir tatt er alle personer med lave sosiale poeng i overvåkingssystemet de kaller Social Credit System.  Personer som blir sett på som en fare for regimet eller ikke er til nytte lenger,  folk  som har deltatt i demonstrasjoner, funksjonshemmede, eldre osv., stort sett samme mennesker nazistene renset ut i sine leirer.

400 millioner er til nå satt i «karantene». By for by bli renset for opposisjonelle og andre regimet ser på som en trussel. Det er like mange mennesker som det bor i hele Europa.

Kinesiske myndigheter har gitt ordre om at alle omkomne skal kremeres «like i nærheten og umiddelbart» etter hvert som infeksjonsraten øker.

Den nasjonale helsekommisjonen forbyr også begravelser for å forhindre spredning av «viruset».

 

Som jeg har sagt før startet FNs agenda 2030 ved nyttår. Fra nå av vil alt bare eskalere. Snart er det vi som får sparket inn våre dører og våre familier blir dratt skrikende ut. Først innfører de unntakstilstand, så tar de kontroll over all informasjon, så blir byene isolert som i Kina, deretter tar spesialgrupper i politi og militæret på seg hvite drakter og går fra hus til hus og plukker opp de som har havnet på listen.» Militæret omringer byene der og alle som prøver å ta seg inn eller ut blir skutt, dette for å forhindre smitte.

Slik vil folk med fastbundne hender blir ført opp til en giljotin i lange køer der de blir halshogd en etter en.

I USA har det i mange år vært kjent at militæret har kjøpt inn 30. 000 giljotiner, millioner av likkister, kremeringskister med plass til 4 i hver. De har bygd FEMA leirer og har 600 millioner Brevik kuler (hollow point bullets).

 500 000 likister med plass til 4 i hver bare i denne leiren her. Slike hauger med kister finner man over hele USA.

Alle med et sunt frisk sinn vil jo avsløre svindelen. Vi vet alle at i millioner av år har folk beskyttet seg selv mot fare. Blir de syke eller hører om andre som er syke, ja så holder man seg hjemme til farene er over eller man blir frisk igjen. Det er ikke behov for-  og har aldri vært behov for de totalitære og autoritære handlingene vi nå ser. Vi trenger ikke myndigheter til å beskytte oss. Av den grunn så er det så lett å avsløre skammen.

Problemet er at folk aldri lærer av historien og den som ikke lærer av historien er dømt til å gjenta den. I dag blir vi overvåket en million ganger mer enn det man ble under det tredje rike til Hitler.
Folk flest synes det er fint for da kan de se at man ikke er noe terrorist. Før  var alle uskyldige inntil det motsatte var bevist, nå er det motsatt, alle er skyldige inntil det motsatte er bevist.

Har du en mobil på soverommet så registrer den alt som foregår der, en Fitbit registrerer enda mer. Det sendes ut langt mer data om deg og om det som skjer rundt deg enn dataene du laster ned. Nå skjønner du kanskje hvorfor det er ikke er noe grense på hvor mye data du kan sende ut. Et firma testet en vanlig mobil og fant at det var over 4000 koder og programmer som sendte ut alle data de kunne få om deg i løpet av en natt når mobilen ikke var i bruk.

Alle disse dataene blir matet inn i en superdatamaskin der det blir kjørt algoritmer, og alt som kan brukes mot deg vil bli brukt mot deg.

Mange har advart og advart, få og ingen av dem er blant oss i dag, de er raske med å ta ut de dem ser på som en trussel med advarsler fra supermaskiner som ser på dataene at her har vi en som må tas ut og gir noen advarsler.

Ett eksempel er David Crowley som satte i gang med å produsere en film han kalte Grey State som en advarsel til verden om hva som ventet. Her David, Komel og lille Rani Crowley.
David elsket sin lille datter og kone overalt på jord. Før filmen var ferdig så ble alle 3 funnet drept i eget hus, myrdet under mer enn mistenkelige omstendigheter.
På få minutter så ble dette avskrevet som drap og selvdrap, på samme måte som med Jan Wiborg og 22/7 juli saken. Alle etterforskning sabotert på alle nivåer slik det alltid er med Frimurerdrap.

Her forteller David selv hvorfor han produserte filmen på 2 min.

Hvorfor han og familien ble drept og hvorfor ikke filmteamet  fullførte filmen til 30 mill dollar skjønner man når man ser traileren. Dette var avsløringer frimurerne gikk over lik for å hindre at folk fikk kjennskap til( Se logoen på forkle til han som står og halshugger folk?)

For de som ikke vet så er Frimurer-sekten en satanisk sekt. De har 6 millioner medlemmer fra eliten globalt og ca 22 000 i Norge. Alle i viktige elite stillinger med ekstrem lojalitet og mål om å bygge en verdensorden, NWO kaller de det. Albert Pike innførte 8 nye grader, fra 25 grad og opp til 33. De kaller seg Illuminati.

Drapene på Crowley og familien fikk folk som brydde seg til å åpne en FB gruppe som straks fikk 800 000 medlemmer. Som også er noe av grunnen til at folk i USA nå hamstrer våpen som aldri før og legger seg i trening i små militsgrupper. Her en liten nyhetssending om trippeldrapene.
MÅ SES https://newsvideo.su/video/3677087

Ikke mer hemmelig enn at de har sin egen hjemmesiden. Her er USA avdelingen.
https://steigan.no/2018/02/council-on-foreign-relations-det-virkelige-partiet-for-overklassen-i-usa/

Det som skjer i Kina nå vil også komme hit om ikke lenge. Om folk ønsker å gjøre som befolkningen i Tyskland gjorde på 1930 tallet og hylle sin egne fremtidige massemordere og hjelpe dem til makten eller lære av historien og stå imot gjenstår å se.

Mest sannsynlig vil de klappe i hendene når naboer får sine dører sparket inn og de som bor der bli dratt skrikende ut etter føttene og inn i bur før de fraktes til dødsleirer som i Kina.

Så bra at de tar trusselen om viruset på alvor tenker de og så ser de litt på TV og ser hvordan WHO roser myndighetene i vesten opp i skyene for at de tar virus-trussel på alvor før de så går tilbake til sport og Idol.
Visste du at 2/3 av Folket torturerer deg hvis de får ordre om det fra en autoritetsperson?


Du trenger ikke synes synd på kineserne, det kommer hit om ikke lenge på nøyaktig samme måte.
Nå vet du grunnen til den vannvittige masseovervåkingen av oss og masseinnsamlingen av data om oss. De ekstreme politiske meningsløse politiske vedtakene, globaliseringen, sentraliseringen av makt.

Vi havner alle i grupper og på lister med algoritmer over hvem som skal renses ut alt etter hvor stor trussel vi er og hvilken nytte de har av oss. Den dagen folk skjønner hva det handler om vil det være alt for sent å gjøre noe så kos deg mens du kan.

Så lenge vi er få kan de lett  ta oss ut etterhvert slik vi så med David, Komel og Rani Crowley, samt mange mange andre. R.I.P.

Alt i alt så handler det om å bygge en ny verdensorden, et globalt diktatur med en diktator som skal herske over alle andre som de 2 figurene på bildet under som vil være viktige brikker vedr. fremtidens kaos, krig, terror og katastrofer. En ny verden under den rene lære om lys-bringeren Lucifer.

Glem aldri  at de er 0,1% og vi er 99,9% . Om vi er så dum at vi lar dem reise sin Luciferiske verdensorden og vi andre blir slaktet ned, ja så har vi ikke fortjent bedre.

Kilder

https://en.wikipedia.org/wiki/Social_Credit_System

https://www.news.com.au/lifestyle/health/health-problems/chinese-authorities-ban-burials-and-funerals-in-favour-of-instant-cremation/news-story/b0e7a912de24528b9e8bf5af628aa449

https://www.eutimes.net/2020/02/undercover-journalists-report-china-is-cremating-hundreds-of-bodies-per-day/

https://www.uglytruth.info/david-crowley-family-deaths/

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/10/5589/

 

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
51%
Opplysende
29%
Inne på noe
2%
Usikker
3%
Dårlig
16%
Om forfatter
smurfen

23
Kommentarer

avatar
7 Comment threads
16 Thread replies
5 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
kenRussia TodayMrSixxthsenseOttar Lystadplayboe Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
alan
Anonym
alan

trur ikkje de e sant

bin Laden
Abonnent
bin Laden

du representerer sannsynligvis de 2/3 deler av populasjonen som torturerer gjerne sin neste om de får gjøre det ustraffet av makthavere, alian. Men bare vent til makthavere får nytte av dere selv til organtransplantasjon, f.eks..
Det ble vedtatt lov i Norge om obligatorisk obduksjon av alle som havner i trafikkulykker.
Blir en såret dratt på sykehus i en slik situasjon, så er det en fordel å være gammel og ubrukelig.

Sven-Inge Johansen
Skribent

Hei Smurfen,
Takk for at du minnet oss på dette, da det er viktig å ta stilling til. Scenarioet du maler frem, kunne vært sant. Alle tingene du nevner har flytt rundt i det offentlige rom i en del år allerede. Spørsmålet er hvem som har satt ut disse opplysninger; om det så og si er venn eller fiende. Personlig utelukker jeg ikke at noe av det er desinformasjon, «fake news».

Den norske studenten i Wuhan, May-Helen Strømsmo, fortalte ingenting om utrydding av opposisjonelle og politistat i sine meddelelser om isolasjon pga Coronaviruset i Wuhan til NRK den 28.januar 2020; og jeg skulle gjerne hørt mere fra henne, for situasjoner kan forandre seg fra ett øyeblikk til det neste. Jeg vet at kinesiske statlige utsendte med makt har hentet inn gravide kinesiske kvinner som allerede har ett barn fra før, hentet inn til tvangsabort…

Se: https://www.nrk.no/urix/norske-may-helen-_28_-er-blant-millioner-som-sitter-i-isolasjon-i-wuhan-1.14880258

Fra Strømsmos liv i Kina: https://www.nrk.no/tromsogfinnmark/bor-i-kina-for-a-laere-kung-fu-1.11708587

Jeg har møtt nordmenn som har bodd der, gift med kinesiske kvinner. Statlige overgrep i den størrelsesorden du maler frem, har det aldri ikke engang vært et snev av i deres fortellinger. Alikevel ser jeg opp-piskede (influensa)epidemier som en anledning for de verste demoner å stikke hodene sine frem, og ikke bare i Kina.

Det som har skjedd i Kina under Mao har vært en ufattelig tragedie. Det skal nok måtte ta mange, mange år enda, før det kinesiske folk finner tilbake til ro i sjelen. Men de verste statlige overgrep kan skje igjen, det må vi ikke glemme. Historikeren Færøviks bok om Maos rike, en lidelseshistorie, gir innblikk i en rekke konkrete hendelser, beskrevet i en virkelighetsnær vinkling og anbefales.

At professor Dr. Charles Lieber fra Harvard universitet i USA, et av maktsionistenes (neocons) tyngdepunkt, i 2011 ble invitert til Wuhan Universitet of Technology in China for å bygge opp et forskningslaboratorium for virus, tyder på at virusutbruddet i Wuhan kan ha være planlagt over lang tid. Kanskje blir vi ikke overrasket over at det er forbindelseslinjer også til Israel og USA? Kanskje hadde prosjektet fra begynnelsen av internasjonale målsettinger og sto i biowarfare-sammenheng (biologisk krigsføring). Kilde Edward Szall i Trunews (https://www.facebook.com/trunews/videos/160289592084648/?v=160289592084648). Her er en side for informasjon om utviklingen av coronaviruset som gjør et brukbart inntrykk, se https://plague.com/.

alan
Anonym
alan

alt er fake fake hvor e kildene

Morgan
Anonym
Morgan
Anders Pedersen
Skribent

Derfor er KRISTUS her nå (2014) og han sier:

«JEG er kommet tilbake i disse tider for å rekke frem til følsomme og inspirerte sjeler for å lære dere hvordan påkalle hjelp gjennom min KRISTUS BEVISSTHET i de kommende redsler og fortvilelser som verden tilsist vil ende opp i. Derfor min mektige LENGSEL etter å redde alle disse som kan motta meg»

Hans brev til Menneskeheten her: (Ikke på norsk enda, bruk oversettereren på data om nødvendig)
http://www.christsway.co.za

Alle som tar seriøst disse brevene vil beskytte seg selv og sin familie.
Hvorfor er det likevel så mange som avviser dem??

Ottar Lystad
Anonym
Ottar Lystad

Med dine referanser til nazistenes, som selve kroneksempelet på kontrollsamfunnet, hvordan var leveforholdene for den gjengse tysker, sammenlignet med levekårene i Europa forøvrig, før krigen kom inn som en forstyrrende faktor? Kan være greit å løfte perspektivet littegrann.