Du leser nå
Coronaviruset, et helt ufarlige virus eller noe langt verre?

12 minutter lesetidCoronaviruset, et helt ufarlige virus eller noe langt verre?

Dommedagsvirus eller skremselpropaganda?

Som sikkert de fleste har fått med seg så kommer viruset fra det eneste biovåpen lab i Kina like ved fiskemarkedet, Wuhan National Biosafety Laboratoryt som forsker på nettopp Coronavirus, SARS og Ebola, bare få dager før smitten ble kjent hadde de en stor øvelse der.
2+2=4.
Dette er et spesialdesignet patogen som skal ta livet av så mange som mulig. Det vil komme i 2 bølger som spanskesyken og svartedøden. første bølgen tar nok bare 12% av oss, ca 500 000 nordmenn, neste om ca 6 mnd til 1 år vil ta 30%-50%.

Bill Gates som holder fine foredrag over hele verden om hvor viktig det er å redusere menneskeheten er også sammen mann som har patent på Coronaviruset.
Forsatt blir 2+2=4

WHO og FHI sier det bare gir lett feber og er langt mildere enn en lett fyllesyke, det er ikke  sikkert man merket det engang.

Noen som ser noe som skurrer ? Dette viruset tar livet av 12% av de som er smittet og de nærmest latterliggjør det.
Meslinger som tar livet av 0.000000000001 % er livsfarlig og tar du ikke vaksinen så er du en ekkel barnemorder som bør miste barna dine.

Selv om viruset ikke kan påvises før etter 2 uker så smitter det hele tiden under de 2 ukene, en av 50 utvikler feber, mao så hjelper screening på fly ingenting.
Allikevel så sender Kina tusenvis fly hver eneste dag rundt hele verden.
Dette høres jo ut som godt organisert folkemord og kvekker det som en and og vagger som en and ja så er det en and.

Så kommer det interessante her, på WEF, CFR, FC, Pentagon, CIA, Rockefeller og mange flere sin analyse side der eksperter analyserer verdens befolkningstall  viser at frem mot 2025 så skal vi i Norge halveres, verst i USA der de skal ned til 85 millioner innen 2025.
Dette er FNs Agenda 2030, 5 år til og vi er nede i 500 mill på kloden.

http://www.deagel.com/country/

https://human-synthesis.ghost.io/2019/03/14/deagel-predictions/

Velkommen til deres grønne nye verdensorden. Halleluja.

Du uten kunnskap tenker sikkert at dette må være konspirasjonsteorier ? Ja så klart er det det, alt som avviker fra elitens løgner er klassifisert som konspirasjonsteorier, alle som ikke tror på elitens løgner enten det er Kinas Myndigheter eller makteliten er konspirasjonsteoretikere, teller ca 97% av folket, de 3% som tror på alt fra makteliten har et annet navn.

Dette er også en konspirasjonsteori eller profeti som det kalles fra 1995.

Corona Virus Epidemic Predicted in 1995…by Billy Meier
Now will people listen and heed the warnings…while there’s still time?

As clearly and unambiguously as possible, the following was stated by Billy Meier in 1995:

“A lung disease will also break out in humans through the guilt of China, where bioweapons are being researched and a carelessness is releasing pathogens.“ ( det er faktasjekket at det er fra 1995 )

Du kan velge å le så tårene triller eller du kan velge å ta det seriøst og redde livet til deg og familien din.

Jeg prøvde på mandagen å kjøpe meg munnbind på apoteket, men det fantes ikke, farmasøyten ringte rundt og det var 2 pakker igjen på Hønefoss, 3 timers kjøring unna der jeg bor.

Litt rart siden det da bare var 1 bekreftet tilfelle i Europa og det mot ett mot en virus som bare gir en mild, mild forkjølelse ifølge FHI.

Dette er ikke et vanlig virus så det muterer hele tiden og tilpasser seg mennesker, dødeligheten øker og det spres raskere mens tiden går.

83% av de som blir utsatt for viruset blir smittet, en av 50 får feber, 12% dør, det går to uker før symptomene kommer og det smitter i de to ukene man ikke kan se og screening hjelper ingenting, eneste som hjelper er isolat i 2 uker.

Kanskje på tide å grave ut noen ugler ut av mosen ? Vær skeptisk, tenk kritisk og bruk sunn fornuft, ikke ta det du får servert fra Kinas myndigheter og andre elite topper for god fisk.

Søk informasjon selv, savner du mer informasjon så skal vi holde dere oppdatert og hjelpe deg..

En mail ble sendt til Nyhetsspeilet fra en i FHI, domenet ser ut til å komme fra en fra FHI.
Siden jeg ikke vet om vedkommende ønsker at navnet skal publiseres så lar jeg vedkommende være anonym.

Hei

Fra FHI

»
Et hittil ukjent coronavirus har forårsaket et pågående utbrudd av lungebetennelse i Kina. Det nye viruset kalles 2019-nCoV, og er et luftveisvirus som noen ganger kan føre til alvorlig sykdom hos mennesker.»

Dette er et patentert virus se  https://patents.justia.com/patent/10130701

Støttet av Gates foundation

https://www.pirbright.ac.uk/partnerships/our-major-stakeholders

«The Johns Hopkins Center for Health Security in partnership with the World Economic Forum and the Bill and Melinda Gates Foundation hosted Event 201, a high-level pandemic exercise on October 18, 2019, in New York, NY. The exercise illustrated areas where public/private partnerships will be necessary during the response to a severe pandemic in order to diminish large-scale economic and societal consequences.»

http://www.centerforhealthsecurity.org/event201/

Mvh xxxxxxxxx


I går kom meldingen om at man i Kina nå får 7 års fengsel bare for å snakke om Coronaviruset, det kommer også meldinger fra leger i Kina at det er langt, langt verre en det dem forteller oss, lik ligger i gatene og i korridorer, svært mange leger er også døde til tross for at de bærer «romdrakter», 23 byer i Kina er helt isolert, Hong Kong har innført unntakstilstand, alle skoler og barnehager er stengt fram til midten av mars., Russland har stengt alle sine grenser mot Kina. Nå kom meldingen om at Italia som første land i Europa også har innført unntakstilstand gg som alle vet, Det som skjer i Kina vil også komme hit, kanskje om noen uker og kanskje noen mnd.

Ingen aner hvor mange som er smittet, eneste vi vet er at Kina lyver om for mange som er smittet og hvor mange som er døde. biler kjører rundt i byene og sprayer kjemikalier, byene ser ut som spøkelsebyer, ingen tørr å gå ut, men det tar ikke mange dagene før man må ut og kjøpe mat og drikke for å overleve. FHI sier munnbind hjelper ingenting.
Mattilsynet la ned forbud i fjor mot sølvvann, det eneste som kunne hjulpet, i USA sier Qannon at MMS beskytter, noe myndighetene der nekter for.

WHO ble bustet da de sist torsdag da de sa at det bare var moderat spredning til tross for at de viste at spredningen var ekstrem.

Så hvorfor bagatelliserer de faren så kraftig, når samme gjeng ellers hyler opp hvor ekstremt farlig det ufarlige er, de fleste husker jo hysteriet bak $vineviruset for 11 år siden. ? Et helt ufarlig virus. Hvorfor ikke fullt flyforbud ? Alt peker på at de ønsker så mange smittet som mulig.

Canada kan ha hjulpet Kinas bio-krigføringsprogram med overføring av dødelige virus
Kanadisk nasjonalt laboratorium som er under etterforskning, muligens knyttet til overføring av Ebola, Nipah-prøver til Beijing

AIPEI (Taiwan News) – En oppsiktsvekkende rapport fra Canada torsdag (8. august) avslører at kanadiske helsetjenestemenn godkjente overføring av farlige virusprøver til Kina i mars 2019, som potensielt kan brukes til å fremme et farlig bio-krigføringsprogram i den hemmelighetsfulle kommunistiske staten.

Tjenestemenn fra Canadas National Microbiology Laboratory (NML) har forsvart overføringen av prøver fra Henipavirus og ebola som del av en internasjonal forskningskampanje for folkehelse. Imidlertid slår eksperter på området alarm for overføringen, som nå etter sigende er sentrum for en regjeringsetterforskning av Royal Canadian Mounted Police (RCMP).

En seniorforsker som jobbet med ebola-prøvene ved den Winnipeg-baserte NML, Xiangguo Qiu, ble brått fjernet fra sin stilling i midten av juli. siktelsen hennes ble offisiell etter at forskerens ektemannen Keding Cheng og et ukjent antall kinesiske studenter ble fjernet fra laboratoriet for et uspesifisert » politikkbrudd » 5. juli.

Rapporter spekulerer i at fjerningen kan ha hatt sammenheng med overføringen av de farlige virusprøvene til Beijing. En talskvinne ved Public Health Agency of Canada sa til Canada.com at regjeringen ser på saken som en «administrativ sak.»

Rapporten fra Canada.com siterer eksperter innen biologisk krigføring som har store bekymringer for at Kina potensielt kan bruke prøver av ebola- eller Henipah-virusene for å utvikle biologiske midler som bare Kina vil ha en vaksine for. Selv om Kina offisielt benekter at det driver med biologisk krigsføringsforskning, mistenker de fleste analytikere at det er et betydelig apparat for slik forskning i det kommunistiske landet.

Avanserte forskningsprogrammer som involverer CRISPR genredigeringsteknologi i Kina, er et annet tegn på at regimet forfølger potensielt farlige applikasjoner innen biokrigføring. Det amerikanske utenriksdepartementet har siden 2009 offentlig uttrykt bekymring for at Kina har aktive biovåpenprogrammer.

2019/08/09 11:14

https://www.taiwannews.com….

Forsking.no har i mange år advart mot dette med å sende virus som kan utslette hele menneskeheten i små pappesker i vanlig postpakker rundt hele verden, en liten lekkasje så blir esken fuktig og viruset slipper løs, det er som om noen ønsker at det skal skje.
Mange husker sikkert enda fadesen da et svært hissig fuglevirus ble sendt til flere laboratorier like før $vineviruset slapp løs der eskene ikke var merket. Men oppvakte mennesker fikk forhindret katastrofen.

https://forskning.no/virus-sykdommer/spanskesyken-i-posten/1035192

Mens det dødelige Wuhan Virus sprer seg over hele planeten, applauderer Kina Kina for deres håndtering av det virale utbruddet. Jernbaner i Kina er blitt stengt, flyreiser kansellert, og byen Wuhan er låst inne i en av de største karantene i historien. I mellomtiden søker kinesiske myndigheter etter “supersprederen” som er ansvarlig for utbruddet mens media ignorerer det åpenbare – Wuhan er hjemstedet for et av verdens mest dødelige viruslaboratorier som spesialiserer seg på koronavirus som Wuhan.

https://www.altereddimensio…

Wuhan National Biosafety Laboratory er det eneste laboratoriet i Kina som forsker på farlige patogener som SARS og Ebola, og de hadde den årlige sikkerhetsøvelse bare dager før utbruddet! Så tilfeldig ?
De ligger 20 km unna der smitten først ble oppdaget, førstemann hadde ikke vært i nærheten av fiskemarked de prøver å skylde på

Kineserne prøver desperat å skjule informasjon, de sletter alt på nett og alle som rapporterer derfra. Bare man snakker om viruset på FB eller andre sosiale medier så gir det 7 års fengsel.
Det meldes også at soldater skyter de som prøver å ta seg ut av byene som er helt isolert.

Viruset er et biovåpen. spesialdesignet for å drepe flest mulig, det er noe hele verden vet nå og noe de ikke lenger kan holde skjult så mye lenger.
Det store spørsmålet er om det ble sluppet med vilje eller om det var et uhell. Det rammet jo stort sett eldre i starten og Kina har et gigantisk eldre problem pga ett-barns politikken. Ikke vet jeg, men det kom veldig beleilig.

Viruset smitter i 14 dager før det bryter ut, men allikevel så går tusenvis av fly fra Kina til resten av verden hver dag, bare en av 50 får feber så dermed så har screening på fly ingen hensikt, 83 % av de som blir utsatt for smitte får sykdommen, det er en ny streng vi aldri har sett før dermed så hjelper det ikke med immunforsvar, kroppen har ikke bygd opp noe motstand mot det, først om tidliglest et år kan det komme en vaksine.
Dødeligheten er på 12% så i teorien kan det ta livet av 1 milliard mennesker.

Vanlige virus svekkes over tid, dette gjør det motsatte, det styrkes, først var det eldre over 60 som omkom, men det har tilpasset seg og mutert og nå dør også de unge, legene i romdrakter dør som fluer, i noen byer setter folk fyr på sykehusene for de vil ikke ha de smittede i nærheten.

Dette er ikke et kosevirus som svartedøden der det brukte flere år å spre seg, nå har det spredd seg til hele verden på 2 uker.
Spanskesyken kom i flere bølger, det var først i bølge nr 2 at 100-300 millioner døde.

Her i landet er myndighetene mest opptatt av å bagatellisere.

Skal man være trygg så isoler deg og familien best mulig, helst på en hytte på fjellet når det kommer hit. kjøp tørrvarer og hermetikk for 1 år, husk når panikken bryter ut her som i Kina så vil byer bli isolert og butikkene tomme.

Ikke end opp som kjerringa på julekvelden og tro at myndighetene vil redde deg, i Kina har eliten rømt til øyer og lignende, samme vil nok skje her også om noen uker.

http://www.thebigwobble.org…

Handler alt om dette her ? De grønne Georgia Guidestons også kjent som Satans 10 bud? Mye kan tyde på akkurat det, men foreløbig er vi i en startfase og mye kan skje, det er ingen grunn til panikk, uansett hvor ille det er så vil det uansett ta mange uker og mnd før det vil spres seg i Norge, normalt så svekkes virus med tiden, kanskje dette gjør det også) Mens jeg skriver her så kommer det nye info hvert minutt.
Utvis kritisk tenking, vis sunn skepsis, tenk logisk, follow the money. Det er uten unntak de som tjener på en hendelse som også har forårsaket den. Ikke få panikk eller bli skremt, da klarer du ikke å tenke klart.

Vi trenger flere svar og ny informasjon før vi kan trekke konklusjoner så avvent flere artikler eller viktig informasjon i kommentarer under, vi er bare i startfasen enda.

https://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

Det er alltid Hegeliansk Dialektikk de bruker.  Problem → Reaksjon → Løsning (Tese → Antitese → Syntese). Med andre ord, de som er i en maktposisjon skaper et problem i påvente av publikums reaksjon på det, og bruker denne reaksjonen til å generere etterspørsel etter «løsningen» som var det tiltenkte løsningen makthavere ønsket å gjennomføre i første omgang.

Hvor mange som er smittet i dag vet vi først om 2 uker når viruset viser symptomer

The Wuhan National Biosafety Laboratory is the only lab in China designated for studying dangerous pathogens like SARS and Ebola: Coincidence? Had annual safety drill days before outbreak!
http://www.thebigwobble.org…

https://theyflyblog.com/202…

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
47%
Opplysende
38%
Inne på noe
4%
Usikker
2%
Dårlig
9%
Om forfatter
smurfen

32
Kommentarer

avatar
16 Comment threads
16 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
RuneNils BraathenTore B. KrudtaaAlexander Holmboe Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
Anders Pedersen
Skribent

Bra Smurfen! Du er stor. du vil være en av de svært få som skal høstes.

Slik du refererer til Billy Meier:
Corona Virus Epidemic Predicted in 1995…by Billy Meier
Now will people listen and heed the warnings…while there’s still time?

Her gjengir jeg det som KRISTUS sa til Menneskeheten da han landet i 2001:

Now, at the Eleventh Hour, when fear has descended on the masses, and they are prepared to heed my words, the doors must surely open or again my efforts for humanity will have been in vain. (på gammelnorsk: Nå, i den ellevte time, når Frykten har senket seg over massene, slik at dere da vil være istand til å aktta mine ord, er det nødvendig at dere åpner dørene for MEG, hvis ikke vil MINE håp for Menneskeheten være forgjeves).

Jesus skrev 9 brev til Menneskeheten i perioden 2001-2014 for å forberede oss til Dimensjonsskiftet og beskytte oss ifra de medfølgende fortvilelser og redsler; INGEN vil ha dem.

Her er brevene: http://www.christsway.co.za

Terje Wulfsberg
Skribent

Stiller spørsmål om virulensen, altså slagkraften i dette viruset er så stor som det hevdes her. Det kan og være en helt annen agenda inne i bildet, nemlig å ramme Kinas økonomi.
OPERATION CORONA BIO-TERROR. A Complex Psyop Perpetrated to Distract,
Enforce Mandatory Vaccinations and Coerce China to Comply with American Demands
http://stateofthenation.co/?p=5231

Terje Wulfsberg
Skribent

Nye sider av Corona virus saken kommer nå for en dag:

» Oh my god. Indian scientists have just found HIV (AIDS) virus-like insertions in the 2019-nCov virus that are not found in any other coronavirus. They hint at the possibility that this Chinese virus was designed [«not fortuitous’]. Scary if true. https://t.co/h6xPX1gYvj pic.twitter.com/kCpd1I00uE
— Anand Ranganathan (@ARanganathan72) January 31, 2020″
https://www.zerohedge.com/geopolitical/coronavirus-contains-hiv-insertions-stoking-fears-over-artificially-created-bioweapon

MrSixxthsense
Anonym
MrSixxthsense

Er ikke virus ryddemannskapet i kroppen vår? Må være noe legene forstår bedre enn meg. I allefall tjener de bedre på sin forståelse…

Terje Wulfsberg
Skribent

Lite sannsynlig at Kina står bak, da dette til de grader skader dem selv!
Denne artikkelen gir mye info om USA/DARPAs sannsynlige delaktighet: https://www.blacklistednews.com/article/76139/bats-gene-editing-and-bioweapons-recent-darpa-experiments-raise-concerns-amid-coronavirus.html

«Duke University’s involvement with this study is also interesting given that Duke is a key partner of DARPA’s Pandemic Prevention Platform (P3) program, which officially aims “to dramatically accelerate discovery, integration, pre-clinical testing, and manufacturing of medical countermeasures against infectious diseases.” The first step of the Duke/DARPA program involves the discovery of potentially threatening viruses and “develop[ing] methods to support viral propagation, so that virus can be used for downstream studies.”
Duke University is also jointly partnered with China’s Wuhan University, which is based in the city where the current coronavirus outbreak began, which resulted in the opening of the China-based Duke Kunshan University (DKU) in 2018. Notably, China’s Wuhan University — in addition to its partnership with Duke — also includes a multi-lab Institute of Medical Virology that has worked closely with the US Army Medical Research Institute for Infectious Diseases since the 1980s, according to its website. As previously noted, the USAMRIID facility in the U.S. was shut down last July for failures to abide by biosafety and proper waste disposal procedures, but was allowed to partially resume some experiments late last November».

kjell108
Abonnent
kjell108

Jeg er glad det ikke er jeg som skal oppdatere konklusjonene dag for dag.

ken
Anonym
ken

En venn av meg fra Brasil sendte flg: «In Brazil we have Zika, dengue and yellow fever. Friends of mine in Africa has Ebola and many other viruses. Years ago we had chicken virus, and now again the government alerts in another virus as you know, coronashit… Sometimes I start to think those are biological weapons that leak, or someone start creating this caos to sell vaccine soon!!!

My mother is a doctor and tell me the thruth… She is not happy being a doctor nowadays!»

Robert Dave Myrland
Anonym
Robert Dave Myrland

Det står her «si din mening»!

Dette er ikke en mening, dette er fakta…,

ET har tatt blodprøver av alle påståtte Corona virus tilfeller, de har avansert lab ombord i sine skip. De har funnet no corona virus i noen av de påståtte tilfeller. De har funnet i noen av tilfellene vanlig influensa virus som folk dør av likevel hvert år, spesielt svake.

Det hele er bare et propaganda stunt for å få tvang på vaksiner. De som tar vaksinen vil være død så fort dem protesterer mot NWO.

Dette er et garderings forsøk fra NWO for å gardere seg mot protester når dem spirer frem for fult.

Når du protesterer og har latt deg vaksinere så dauer du av en aktivering dem gjør via fly spraying eller annet. Det er flere måter å gjøre det på så det nytter ikke for de som har fått sprøyta å løpe når de ser et fly spraye.

NWO vet at de kommer til å få store protester.

Det er derfor politikerne gjør alt mot folket nå om dagen….

Slik at NWO skal kunne tilby folket noe bedre for uten dårlige politikere ville de ikke kunne tilby noe bedre.

Det at politikerene prøver så godt de kan å bli hatet er planlagt, slik at NWO skal kunne bli godtatt og ta over ved hjelp av folkevilje.

Ser på kommentarer her at det er få som skjønner tegninga, men det er ok. Jeg formiddler her ET beskjed så får de som ikke vil ta det seriøst la det ligge som useriøst. Jeg svarer ikke på kommentarer da det har jeg ikke ork til slik som før.

ken
Anonym
ken

Robert Dave Myrland – Jeg vet og føler på at du er ikke ei pingle, så slutt med sytinga di. Det som ikke tar livet av deg, styrker deg… «Det at politikerene prøver så godt de kan å bli hatet er planlagt, slik at NWO skal kunne bli godtatt og ta over ved hjelp av folkevilje.»

Har sitert det før og siterer det det igjen, hvilket du treffer BLINK på i anl budskapet ditt:
» «Stemmekveg» brukes om godtroende personer som står i kø og så ledes inn i båsene for å avgi sin stemme uten å ane hva de egentlig er med på. Begrepet er mer aktuelt enn noen gang før. Hopp av det hele så fort du kan, for det er alltid snart et meningsløst valg å ikke delta i.»:

http://www.nyttnorge.com/ikke-stem-ved-noe-valg-demokratiet-styrt-skuespill.html

playboe
Abonnent
playboe

Noe tyder på at det er et laboratorie modifsert fremstilt virus, på lik linje med «african swine flue» fra året før. I det tilfellet spredde det seg i hytt og pine i kina og ikke som ild i tørt gress.
Hvilke vesner du har pratet med utlukker ikke prøver fra flere uavhengige som viser «wuhan-viruset»… Så ville ikke slukt det du får servert av din venn(?) for god fisk. Men ser ikke bort ifra at «vanlig» influensa blir beskyldt for å være «wuhan-viruset» for å svekke det økonomiske markedet i Kina og styrke det angivelige vaksine programmet som antagelig kommer om noen måneder. Psykopaten Bill «Porter» vil nok ikke ha noe imot det.
Kjemikalier aktiverer ikke «mikrochip» eller hva enn du påstår er i en vaksine. Ville i tillegg vært ekstremt dyrt og ekstremt ueffektivt. Noen vaksiner inneholder materie som kan under gitte forhold skape problemer med kroppens nevrologiske signaler, så «uflaks» er det noen som har og ved hyppige vaksinajsoner er det større sjanse for å overbelaste kroppen. Derav årsaker til enkelte CP-skader, død, div sykdommer osv.

MrSixxthsense
Anonym
MrSixxthsense

Trusselen om hva man kan foreta seg har normalt sett større effekt enn selve handlingen, da man kan spinne omkring trusselbildet i vesentlig lengre tidsperspektiv. Tar man som et voksent menneske i dag vaksiner kan man skylde seg selv. Informasjonen er tilgjengelig for de med interesse om kunnskap utover hva myndighetene formidler. Man kan stille seg følgende spørsmål; ganger det myndighetene hva som er det beste for deg som enkeltindivid? Svaret er naturligvis nei, i den tid de driver butikk. Ettersom det ligger an til i all uoverskuelig framtid at dette ikke later til forandre seg, kan man ikke annet enn oppfordre til at man benytter hjernen til formålet den er skapt; tenke selv.

For de som ikke ser at det NWO har blitt drevet over en lang tidsepoke, kan man bare be for de det gjelder. Dette er en slik enkel logisk slutning siden dette maskineriet er bedre smurt enn noen annen organisasjon. Imidlertid er dette et korthus. Slutter de som jobber i statlig administrasjon ved ulike nivåer har man ikke mannskap til fortsette vandalimsen. Dette gjelder sykehuspersonell, politikk, finans og politi/forsvar. De som påstår mennesket ikke kan ende denne galskapen burde virkelig tenke seg om.

Spesielt forsvaret og politiet. De som jobber i disse feltene; hvem beskytter din familie hjemme når man selv ikke er tilstedet? Ingen, derfor burde man finne noe annet slik at man kan ta hånd om dette selv. Politiet er kun to minutter unna når sekundene gjelder…

Alexander Holm
Anonym
Alexander Holm

Dette viruset vil altså ta livet av 80% av menneskeheten de neste årene ? Denne artikkelen var svært interessant og svært godt skrevet !
Herregud , jeg følger saken tett ,og vet at det er noe muffens som pågår . Uansett , hvordan kan dette viruset smitte når alle som er smittet sitter i isolat eller karantene ?

MrSixxthsense
Anonym
MrSixxthsense

Øynene er det første man blir blind på. Har jeg tidligere nevnt. Derimot ser det ut til at det forsinker omlopshastigheten i hjernen som en bivirkning. Virus er ryddemannskapet i kroppen. Selv om en lege har betalt 1 million+ for at vedkommende mener noe annet, er du herved opplyst om hvorfor vedkommende innehar den vinklingen. Betaling eller lønn som det også kalles.

Mens folk har vært opptatt av dette «viruset» har Donald Trump kjørt igjennom i The House and the Senate the US MCA bill (United States, Mexico and Canada Agreement) som er reforhandlingen av NAFT del 2 ettersom Trump ikke fikk igjennom den første , som han også signerte selv. I prasis betyr dette at Obamas Transpacific Partnership som Trump erklarte død; ompakket dette med nye land og ga det et nytt navn. Oppsummert har Trump solgt ut Amerikas suverenitet. I tillegg kan Obamas opprinnelige TPP startes opp igjen etter et år av en ny president (opprinnelig avtale omhandlet 11 land). Dermed blir denne koalisjonen i praksis enda større. Merkelig at the House anført av Nazi Pelosi dagen I forveien stemte for at Trump er så farlig at man må i gangsette rettssak mot ham (da Amerika må beskyttes) og den påfølgende dagen vedtar denne loven. Som en digresjon kan man nevne at Trump ikke akkurat har omtalt Mexicanere I spesielt flatterende ordlag, men når djevelskap skal iverksettes kjennes ingen grenser, legning, religion eller hudfarge.

Videre finner jeg det merkelig at ingen av de som har vært aktive hos nyhetsspeilet lenge ikke plukker opp dette, men istedet biter på. Da kan man stille spørsmål ved legitimeten for jeg nekter tro mennesker som hevder de «ser: hva som foregår, ikke gjennomskuer dette. NWO har eksistert lenge, men er enda ikke offentliggjort. Dermed trengs det kreativ bokføring for at dette skal bli offesielt. Dermed er EU og alle slike avtaler av betydning, slik at dette kan skje «frivillig» eller igjennom krigshandlinger. Om menn ikke kommer seg vekk fra polit- og militæryrket vil de lykkes. Det er ikke engang et spørsmål.

Beskytt din egen familie. Utelukkende hva som betyr noe.

Neste er vel at Hans Gaarder og Elon Musk står sammen hand i hand, synger Heal the worldog hevder romvesner skal angripe. Man skal ha lov til å drømme/fantasere, men på et eller annet tidspunkt må bakkenkontakten igjen finne sted. Voskne mennesker som tror science FICTION er virkelighet har overhodet ingen troverdighet. At et barn kan la seg forlede skjønner vi alle. Derimot foventer i allefall jeg mer av voksne folk, samt et medie som hevder seg i opposisjon til det etablerte media maskineriet. Er det kanskje slik som med opposisjonen til Trump? At den egentlig ikke eksisterer….

Tore B. Krudtaa
Anonym

Mange bastante påstander om noe man trolig ikke vet så mye om – eller hva? Kan det være slik at denne type krisemaksimering kan tjene korrupte vaksineprodusenter og korrupte offentlige ansatte – som har en agenda som bl.a. handler om å innføre tvungen vaksinering. Hva er vel bedre enn et folk i sjokktilstand og frykt? Hva vet vi egentlig om hva som skjer i Kina og dette Coronaviruset? Her en interessant sak av en som har mye erfaring med såkalte pandemier – og ikke minst – agendaen til de som fronter de ultrakorrupte vaksineprodusentene:
China “epidemic” cases with no coronavirus—what??
https://blog.nomorefakenews.com/2020/02/10/china-epidemic-cases-with-no-coronavirus-what/

Hvis noen skulle ha problem med at jeg kaller vaksineprodusenter for ultrakorrupte… vel, det er et faktum at ingen vaksiner testes på en forsvarlig måte før man tillater at det ekstremt dårlig testede produktet sprøytes inn i barn og voksne. Det i seg selv er det som avslører vaksineprodusentene som korrupte. Det andre er selvfølgelig alle de menneskene (barn og voksne) som får sine liv ødelagt pga. vaksiner. Her et glimrende foredrag som avslører at vaksiner ikke testes forsvarlig:
Del Bigtree Discusses Vaccine Safety
https://www.youtube.com/watch?v=RfkkdCg2830&t=127

Vaxxed: from Cover-Up to Catastrophe.
https://vaxxedthemovie.com/stream/

MrSixxthsense
Anonym
MrSixxthsense

Helt enig med deg, Tore. Krisemaksimering er uhyre effektivt ovenfor store deler av befolkningen som tror blindt på hva leger forteller. Et virus kan man kun motta via en metode; injeksjon. Hva legene «glemmer» fortelle er virusets funksjon i kroppen som ryddemannskapet. Derav en del av immunforsvaret.

Man kan ikke drepe et virus, men man kan skape et virus som dreper. Dette foretar man via genmodifisering, endringer og prosjektering av materialet fra et annet menneske. Hvilket er vaksiner.

Når en celle blir syk/skadet (kall det hva du vil) går den over til sukker som drivstoff. Her har vår Almektige Skaper Yahweh laget nok en genial løsning; viruset har et lag med et slags sukkerhinne utenpå, hvilket gjør at den ødelagte cellen biter på agnet. Dermed eliminerer viruset cellen slik at kroppen kan starte prosessen med å gjennoppbygge seg.

Sikkert et slag for legestanden som anser seg selv som en slags gud. De har aldri reddet et menneskeliv. Kun Yahweh kan foreta seg dette, men mange nok tror på illusjonen om at dette er legenes fortjeneste. Kroppen reparerer seg selv.

Det verste er at mennesker kan stoppe dette maskineriet omtalt som moderne medisin, helt uten hjelp fra myndighetene.
Nesten utenkelig at det vil skje siden voksne mennesker ikke evner forstå noe så banalt som at man ikke fyller kroppen med gift om man blir syk. Dermed kan man i samme tid rette en stor takk til skoleverket, kirken, jødedommen, islam og annen faenskap for at evnen til egne tanker er bortimot eliminert. Religion understøtter utdanningssystemet, derav er det mange flere enn helsemyndighetene og farmasien man kan påpeke ansvaret mot.

Nils Braathen
Anonym
Nils Braathen

wow, wow, wow, wow… Her var det mye «spennende» å lese. Men, hva er konklusjonen din? Jeg klarte ikke å finne den i artikkelen din.

Rune
Abonnent
Rune

Mye skremselspropaganda fra MSM. Har sluttet og bry meg, for virker som at hele poenget til MSM er at de ønsker at folk skal leve frykt. Jeg er overhodet ikke bekymret for Corona Viruset. Hvorfor? Jo fordi sikkert 95 % av det er skremselspropaganda.