Du leser nå
Tror jeg på chemtrails fortsatt?

8 minutter lesetidTror jeg på chemtrails fortsatt?

Hvor kommer all eksosen fra i bildet ovenfor? Når flystripene er like lange som flyet er det lav luftfuktighet. Flymotorer når temperaturer på 1800 grader. Bak flymotorene er det ekstremt kraftig varm luft som skyter ut.

Fuktighet er alltid tilstedeværende i troposfæren. 0% luftfuktighet er umulig. Det vi ser av tykke hvite striper er omliggende luftfuktighet som flyet passerer i gjennom.

Flybensin består av hydrokarboner, 99.8% av utslippet består av vanndamp, resten er karbondioksid(10kg per flytur), sulfitter og metaller. Fly forurenser. Biodrivstoff forurenser mindre, men brenner svakere enn vanlig flybensin, som reduserer styrken til flymotorene og senker hastigheten.

Tror jeg fortsatt på chemtrails? Eller er det en «cover up story» for at vanlig flytrafikk forurenser og skaper voksende flystriper som skaper global oppvarming som tvinger oss til å bruke lyntog?

Etter 10 år har jeg fortsatt ikke sett en Youtube-video hvor flystripene sprøytes ut av dyser montert på vingene. Stripene dannes alltid et stykke lenger bak flyet. Videokameraene zoomer godt inn på flyene fra bakken. Selv brukte jeg 60X zoom. Her trenger du ikke zoom.

Påstått flybensin blandet med vannløselige reaktive metaller vil danne hydrogengass lenge før bensinen ankommer flyplassen fra fabrikken. Det er umulig å lage skyer mange steder med for lav luftfuktighet, som ikke vil sette i gang de vannløselige metallene til å reagere voldsomt og spre seg som skyer, og steder med lav luftfuktighet er steder som trenger skyer mest.

Hvis det vi ser på bildet er kjemikalier blandet inn i flybensinen som flyr rundt verden, ville tanken blitt tom lenge før landing så mye som slippes ut. Enda verre, kjemikaliene hadde begynt å danne flystriper med en gang piloten skrur på motorene på bakken alle på flyplassen og i flyene ville sett det. Påstander om at aluminium er blandet inn i flybensinen høres fornuftig ut for noen som vil tenke at aluminium reflekterer sollyset best, men aluminium er tyngre enn luft og vil synke raskt. Noen har til og med gått så langt og sagt at vindmøller har hemmelig teknologi som stråler elektromagnetisk felt som holder utslippet oppe i luften. Hvorfor er det ikke vindmøller overalt der det sprayes mest?

Hva hvis de blander det ut med vann i tanker ombord militærfly, der seter er byttet ut med kjemiske tanker, og derfor blir det ikke nødvendig med luftfuktighet i luften for å starte en kjemisk reaksjon som lager skyer? Da ville vi fortsatt se stripene forme fra vingene og ikke lenger bak flyet som indikerer på at det er vanndamp som bruker et par sekunder på fryse fast.

Hva hvis kommersielle fly har flere tanker ombord så takeoff og landing har egne tanker for ublandet bensin? Det er mange fly som vender tilbake på grunn av fulle passasjerer, chemtrailsene hadde sprutet ut mens flyet stod på bakken. Hva hvis de har en knapp som skifter bensintanker, som innta landing? Da hadde vi fortsatt sett stripene slippes ut fra vingene og ikke avstander bak.

Jetstrømmer er noen få hundre kilometer brede, begynner fra 9000 – 16000 meter,  har en hastighet opptil 443 kilometer i timen. Om det var en jetstrøm som strømmet igjennom flystripene, så ville vi sett flystriper blåse bort i en bestemt retning, og ikke spre som to gardiner som strekkes ut hver side av flystripen.  Det er 2 typiske jetstrømmer, resten oppstår mellom høy og lavtrykk. Jetstrømmer består av luft. Flyene flyr 1000 meter lavere enn cruising altitude for å unngå kraftig turbulens, derfor er jetstrømmer irrelevant, med mindre. Moderat turbulens er på 32 kilometer i timen, mest vanlig på høyder mellom 7000 – 12.000 m.o.h. Turbulens er ikke synlig på flyradar. Piloter melder inn turbulens som varer lengre enn 1 minutt.

Flyene flyr i forskjellige høyder hvor det oppstår flystriper og ikke flystriper, det er derfor flyene har marsjhøyde fra 9000 – 10.600. Det kan være plussgrader 4000 meter over havet på et fjell, eller 70 minusgrader på 4000 m.o.h på et fjell.  Flyene fortrekker å fly der det er minst luftfuktighet. Desto mer luftfuktighet, jo større motstand for flyet, og dermed bruker flyet mer bensin og flyr tregere.

Det er ikke solen som smelter bort kondensasjonsstripene. Hvorfor er det kaldere på vinterdager med skyfri himmel? Luftfuktighet er energi, varme med andre ord. Jetstrømmene transporter skyene til områder med høyere luftfuktighet der varmen gjør at cirrusskyene synker og fuktigheten fester seg til iskrystallene som gjør de tyngre slik at de synker i høyde og faller som regn.

11. september-angrepene på World Trade Center satt alle flyene ned på bakken i 3 dages flyforbud. Temperaturen i USA økte med 1,8 grader. Dette er en mistenkelig påstand av vitenskapsmiljøet. Hvordan kan man være sikker på at det var flyene og ikke andre forhold? Som for eksempel solaktivitet eller forandring i jetstrømmene i motsetning til fjoråret de sammenlignet temperaturen med.

Flystriper reflekterer tilbake 9% av innkommende sollys, men holder tilbake 40% av varmen nede på jorden. Sollyset som treffer bakken reflekterer tilbake til atmosfæren ved lyse overflater som vann, snø, og lys jord, men forlater ikke jorden helt blokkert av Cirrusskyer. Å plante trær vil fange mye av solstrålene slik at den ikke reflekterer tilbake. Det kan derfor ikke stemme at temperaturen økte med 1,8 grader, det ville være kjøligere.

Militæret bruker flybensin som ikke lager kondensstriper. Dette for å fly uoppdaget over fiendens luftrom. Det høres utrolig ut, hvilken kjemikalier er det nå? Flymotor med supercooler? Om dette finnes eller ikke så er det definitivt verdt å forske på bedre nedkjøling så vi kan kjøre fly og unngå tog som ikke har like stor kapasitet til å frakte mange reisende. Noen mener at dette ikke er sant, og at militærflyene flyr i bestemte høyder for å unngå å lage kondensstriper. Hvis dette er sant, hvorfor flyr ikke alle fly i kondensfrie høyder?

Vanlig flytrafikk er værmodifikasjon. Mange globale og lokale institusjoner har foreslått å dumpe sulfur eller andre stoffer fra fly for å skape global dimming.

”– You get the most bang for the bucks if you create clouds over the tropics, because this is where there’s most sunshine, says Muri”

Solen sees størst på ekvator, men det er også der det er mest skog. Lokale værsystemer styrer det lokale været. Et eksperiment i India viste at regnet kom tilbake oftere etter at de hadde plantet skog der for 20-30 år siden. Selv om vi beveger oss et stykke unna ekvator, finner vi ørkener med høyest temperatur fordi det er der det er mest sol i mangel på skyer produsert lokalt, kan det gå lang tid før regn delegeres dit. Moder jord virker våken og sender ikke regn der det ikke er plantet frø i symbiose med sopp.

Er det i det hele tatt mulig å manipulere været? Aluminiumpulver vil være synlig på himmelen. Ikke ideelt for hemmelige prosjekter som ønsker og unngå mistanke. Barium, strontium og tørris som er foreslått reagerer voldelig med vann, Det er bare å gjøre et hjemmeeksperiment. Kjøp en luftfukter til 329 kr og en luftfuktighetsmåler til 79 kr på Clas Ohlson og prøv i et lite rom som fort når 90% luftfuktighet. Jeg har ikke forsøkt selv. Det hadde vært interessant å se om deres planer i det hele tatt virker, og at det kun er et skalkeskjul for å dumpe mye farligere metaller eller kjemikalier. NB! Barium i kontakt med vann eller fuktig luft begynner å avgi lettantennelig hydrogengass.

Hvorfor flyr flyene så nærme? Flykorridorer. Det er lettere å gjøre deg syk ved å putte noe i maten enn å putte noe i lufta fra fly hvor treffsikkerheten er lavere. Om alt var kjemikalier vi så på himmelen ville vi vært dø for lenge siden. Aluminium finnes i jorda du stikker spaden ned i selv om flere mener aluminium kun eksisterer langt nede i gruver. Barium finnes i små mengder i fisk, brazilnøtter og sjøgress, men i små mengder, dog 1 gram fritt barium vil kunne drepe. Jeg er sikker på at ettersom mange tar blodprøver, ville det dukket opp varsel om mange plutselig begynte å få høye bariumnivåer.

På 60-tallet fløy fly flere tusen meter lavere enn i dag og flytrafikken har eksplodert siden. Det er ikke like mange langdistansefly over Norge som det er over Europa, Asia og USA hvor flystripene blokkerer sollyset og skaper nyreproblemer.

Det ville vært interessant om man kunne tatt stikkprøver på militærflyplassene og se om man kunne finne dyser på vingene og kjemiske tanker ombord. Bare for å være på den sikre siden. Det holder jo å se med kikkert, men det er ikke bare derfor jeg har et ønske om å starte et politisk parti. Det er mange grunner til at jeg ønsker meg fri fra maktesløsheten. Store protester som ikke forandrer på noe viser at det ikke nytter så lenge man ikke har makt og det får man gjennom å starte et parti og få folket med seg.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
42%
Opplysende
11%
Inne på noe
11%
Usikker
5%
Dårlig
32%
Om forfatter
Armin Bahrami
En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte; "DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

39
Kommentarer

avatar
12 Comment threads
27 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Russia TodayArmin BahramiLenaJarle B. MathisenArmin Bahrami Recent comment authors
Nyeste Eldste
Armin Bahrami
Abonnent
Armin Bahrami

HAARP bruker elektromagnetisme til å plassere skyer uten bruk av aluminium. Vanndamp inneholder 2 negative elektronercomment image

Flere tar blodprøver oftere. Barium og aluminium ville dukket opp i høye verdier i blodprøver. Det er enorme mengder på himmelen med vanndamp fra fly, om det var kjemikalier fra hemmelige prosjekter, eller tjuvstartede geo-engineering prosjekter, så ville det vært så mye at det er vulkansk vinter tilstand, men vi ser ikke aske på bil eller husvinduene, eller mange obduksjonsrapporter viser høye verdier av like metaller. Når vi tar blodprøver, så leter dem etter bestemte stoffer som de krysser av på skjemaet før de sender inn blodprøven til analyse. Det er mulig å be om å sette strontium, aluminium, og barium på listen.

Aluminium og barium finnes naturlig i jord, men plantene vi spiser har ikke opptaksevner til å utnytte aluminium og derfor forblir de utenfor planten. Terje Wulfbergs siste artikkel er sitert fra what in the world are they spraying. De sier aluminium ikke forekommer naturlig, derfor er det ikke lurt å spise jord.

På 60tallet fløy fly flere tusen meter lavere enn idag, de la ikke ut striper, og flytrafikken har eksplodert siden, flystripene blokkerer sollyset og skaper nyreproblemer, jordbruksproblemer, heteslagproblemer, osv.

smurfen
Moderator

Det er lett å debunke påstander som ikke finnes. :)

Det er ingen som påstår at passasjerfly sprer chemtrail, det er ingen som påstår at man blander inn kjemikalier i bensinen, det er ingen som påstår at chemtrail kommer ut eksosen. det er ingen som påstår at man bruker vindmøller til å holde oppe chemtrail, nanopartikler faller så klart heller ikke til bakken like lite som at sølvet i sølvvann legger seg seg på bunn. Husk at nano betyr 1/1 000 000 000. mao så kan du ikke se partiklene med mikroskop engang.
Det er ingen som påstår at chamtrail tar livet av oss, men avlinger over hele vesten blir ødelagt pga svært høy konsentrasjon av aluminium.

Hvor i all verden skulle de gjemt tankene i et passasjerfly ? i cockpiten ?

Chemtrail sprayes kun i NATO land.

Chemtrail spres fra militærfly i stor høyde i stor fart der vanlige fly og flytårn ikke har noe autoritet.

Jeg satt i flere år og tracket hver enste chamtrailfly over her og ikke et eneste ett viste på flyradar av den enkle grunn at militærfly ikke vises på flightradar24.

Tusenvis på tusenvis av prøver er tatt og alle viser det samme, Barium, strontium og aluminium. En rekke varslere bak prosjektet har stått frem og avslørt faenskapet med stor fare for eget liv.

Barium brukes på sykehus og tannlegekontorer blant annet siden det blokkerer stråling. oksiderer i luft og reagerer når det blandes i rent vann.

Selv så sluttet jeg å bruke begrepet chemtrail for lenge siden siden det er geoengineering det handler om. ta kontroll over været og bruke det til egen agenda.
Iran er bare ett eksempel der man har brukt været som våpen, tørke, flom, gresshoppesvermer .. mm. Nå som nasjonen er delvis ødelagt av geoengineering og sanksjoner så kommer bombene. om kort tid så er ikke Iran på kartet lenger.

Samme ingredienser brukes også i bluebeam så mange tror at aliens snart vil frelse/redde oss, seff så er alt hoax.

Så tror jeg på chemtrail ? NEI……. tro overlater jeg til de religiøse, jeg vet at geoengineering er en realitet og har vært det siden man brukte været som våpen i Vietnamkrigen. Mye har skjedd siden den gang og innen 2023 vil USA har total kontroll på været ifølge dem selv. HAARP er også en del av geoengineering programmet.

Ved nordpolen sirkulerer jettestrømmene i sirkel. Men noe har skjedd, luften bryter nå ut og har brakt med seg iskald luft nedover USA i flere mnd, alt av avlinger er ødelagt, nå er det flom som gjelder, nå er det Europas tur og vi som opplever det samme, også her ryker avlingene, inflasjon og hungersnød vil prege menneskeheten i økende grad fremover nå, eliten trenger ikke så mange slaver lenger, store deler av oss skal byttes ut med roboter og AI.

Flere og flere vil våkne, de innser at problemer forsvinner ikke av seg selv, geoengineering forsvinner ikke bare man ser ned i bakken.
Flere og flere slutter å lese Anti-media og går over til den frie pressen, folk flest begynner å skjønne at anti-media kun forteller dem de dem vil du skal vite og det dem ikke vil du skal vite får du så klart heller aldri vite.

La oss håpe det ikke er for sent. :)
https://steigan.no/2019/05/iran-usa-truer-med-krig/

Iran’s Drought: Product of Geoengineering? Irani President Says Yes

https://www.youtube.com/watch?v=OGcilez__Hs

Armin Bahrami
Abonnent
Armin Bahrami

Iran dyrker for mye Saffran :) tørkebringende plante å masseprodusere.

«Det er ingen som påstår at chamtrail tar livet av oss, men avlinger over hele vesten blir ødelagt pga svært høy konsentrasjon av aluminium.»

Ikke alle planter er phytoremediation dyktige. De aller aller fleste planter og trær er ikke det.

Det er stor forskjell fra å få eksisterende skyer til å regne mer som vietnamkrig prosjektet, til det å lage skyer , som British Encyclopedia fortsatt ikke har bevis på.

smurfen
Moderator

GEOENGINEERING all across the globe – UN Agenda 21 – Depopulatuion – Georgia Guidstones – Its real!

Health Alert! Aluminum Threat to Global Food Security, New Connections!

https://www.youtube.com/watch?v=j1-Jv4sG-ig

Frank Lervåg
Anonym
Frank Lervåg

Oi. Her var det mye svada.
1800 grader Celsius?
Rent jern har et smeltepunkt på 1538 gr. Celsius. Titan mister en del av styrken sin allerede ved 430 gr.C
Aluminium har et smeltepunkt på 660,32 gr. C
Fly går ikke på bensin.
Forundret over at folk har sluttet å tenke på egenhånd…

Armin Bahrami
Abonnent
Armin Bahrami

Starlite er et fibermykt stoff like tykt som fyrstikkeske som tåler varme opptil 10.000 grader Celicus.

Jetmotorene bruker 25% av fremdriften fra jetmotor forbrenningen som skyter ut, 75% av fremdriften kommer fra turboviften.

Du sier kerosene, jeg sier bensin.

ken
Anonym
ken

smurfen/armin1 – «Tankene gjemt i cockpiten» https://prepareforchange.net/2019/02/16/exposed-photos-from-inside-chemtrail-planes-like-youve-never-seen-before/

Så syykt tilfredsstillende og ha deg tilbake Armin! Husker jeg våknet opp av dvale med din følgende artikkel fra 2010 http://www.nyhetsspeilet.no/2010/07/kong-harald-se-opp/

Står den fortsatt ved lag? Virker som du var mer oppegående den gang kontra per dags dato…

Armin Bahrami
Abonnent
Armin Bahrami

En øde flyplass som ingen kjenner til, med kunstig intelligente robot piloter, eneste måten denne konspirasjonen kan eksistere. Se for deg tusenvis av bakkemannskap som skal holde kjeft om at de er med å redder verden fra global oppvarming, det hadde lekket ut før eller senere.

Ganske små tanker ombord flyene, lite effektivt, vet du hvor mye som sprayes ut? Det ser lite ut fra bakken 10 km unna. Vet du hvor mange turer de må ta for å fylle på tankene igjen og igjen og igjen?

I Kong Harald Se opp var det referert til piloter og flight crew som er syke, men den gangen var min tillit til myndighetene forsvunnet helt og jeg undertrykket motstridende spørsmål i mange år.

https://www.theguardian.com/science/2017/aug/19/sick-crew-toxic-air-planes-frequent-flyers-ill

smurfen
Moderator

Veldig enig der Ken :)

Gamle Armin var som en Gud, godt på vei til å bli et internasjonalt helte symbol som jeg lærte masse av.
Men så ble han tatt av MK ultra systemet så denne artikkel kom som forventet.

Snart kommer de neste artiklene med at Bin Laden sto bak 9/11, han skrudde selv av vingene som fikk flyene til å penetrerer pentagon med et lite hull.
Vaksiner og kvikksølv er sunt, HAARP er en illusjon, Satan er den snille og Gud den onde, 5G er kult.. bla bla bla ..

Gjør deg klar for neste kapittel i krigen om menneskehetens overlevelse. ;)

Armin Bahrami
Abonnent
Armin Bahrami

Hvis Bibelen er din Gud, er Satan i historien din min Gud. Guden din straffer millioner av etterkommere av Cane sin stamme, for noe Cane gjorde, ikke langt ifra hva dagens ny vitenskapelige kristene sier om genetisk arv og hvordan mentale sykdommer overføres til neste generasjon. Neger hatende Gud. Din Gud er min Satan, min satan er din Gud. Uheldigvis har din Satan demoner som jobber for dem, som gjør alt for å holde på den gamle verdensorden deres, ved å angripe dens motstandere.

Bare se hvordan Anonymus folk benekter at 3 Nigerianske kvinnelige studenter klarer å lage strøm for 6 timer med et glass menneskelig urin. Tenk hvor mye de kan skape med ku-piss ! Men det tenkte ingen i gruppa

https://www.facebook.com/ArmyAnonymous/photos/a.193243504164937/1465572833598658/?type=3&theater

De er mer opptatt av å blånekte det, uten å sjekke opp fakta, og bekrefte at det er mulig.

https://mnre.gov.in/file-manager/akshay-urja/june-2016/24-25.pdf

De er kvinner, og de er negere i tillegg, det er umulig, for Jahwe har skapt kvinnen til å være mannens leketøy, nå driver hun å lager sine egne planer!! Og negere( stammen til Cane) skal være tjenere og slaver i all evighet for Abes stamme, ikke lage oppfinnelser som kun de hvite skal lage! biblebabble. Kan det være at Chemtrails teorien ble skapt for å dempe rasismen? «nå sprayes vi alle, uansett hudfarge, vi må stå sammen mot sprayerne!» mens vi venter på den ekte sanne lære skal åpenbares.

Vedvarende regn i Iran gjenoppliver Lake Urumia. Hvorfor stoppe når du har dine fiender på knebøy, og la regnet vende tilbake???

https://en.radiofarda.com/a/iran-s-lake-urmia-continues-its-revival-amid-sustained-rains/29934558.html

Og nå tror du sikkert jeg er en Muhammedaner, men du som alle andre mangler kontakt med den verden du fordømmer blindt. Om du kritiserer Jahwe, kritiserer du det andre navnet hans, allah, for i Koranen er Muhammad fortsettelsen på profetene, og det siste seglet, altså judeokristneislam verdensorden, og døren er stengt for nye profeter, som ikke blir tatt seriøst når de kommer.

http://www.aquafeed.com/news/news-brief-article/7501/IRAN–Animal-feed-production-near-selfsufficiency/

Iran er nær selvforsynt med kraftfor til kyrene, noe som bidrar til tørken. Det ser ut som alle land gjør stikk motstatt av Iran, og blir mer og mer avhengige av Regnskogene som hogges ned 50 fotballbaner i minuttet. Når fisken er overfisket og borte i verdenshavene, forsvinner algene sammen med fisken. Alger er avhengig av en stabil PH balanse, at det ikke er for surt i havene, men forsvinner all fisken forsvinner også all fiskeavføring, som opprettholder høyere PH. Da er det på tide med salg av skyer til nasjonene, eller at alle nasjonene overgir myndighet til en global regjering, og ingen trenger å betale for værmodifikasjon i mangel på regnskog og alger.

ken
Anonym
ken

Ja, smurfen! Krystallklart at Armin har flyttet ufrivillig inn i oligarkiet bestående av kompromitterte politikere og journaliser med tilhørende saueflokk og bidrar sterkt med svindel, propaganda og skam i dagens samfunn på sirkus!

De styggeste symptomer på alle problemer. En fortapt gjeng med uselvstendige puppets som kviser på s(k)amfunnets rumpe. Men… Godt at du og mange andre trosser systemet fortsatt, smurfen :-)

The Mind Altering Abilities of Chemtrails:
http://educate-yourself.org/ct/ctsmindalteringability29jun04.shtml

Armin Bahrami
Abonnent
Armin Bahrami

Liftfuktighet vil være synlig i form av cirrusskyer tenkte jeg nylig før jeg bestemte meg for å skrive artikkelen, at det ikke er luftfuktighet i marshøyder, men så kom jeg på at varmen jeg produserer sørger for at luften jeg puster inn damper ut, og forsvinner ganske raskt, selvom det er minusgrader. Luftfuktigheten er der, men vi kan ikke se den.

Du er en typisk sippeunge, du klarer ikke å innse at du har tapt debatten, eller ta det inn som du er kommet mye nærmere sannheten, alt jeg har sett av chemtrailinfo siden 2005, har ingen forklaringer og spørsmål som de du fikk her vært å se på nettet. Så hva gjør du? Du sleiker smurfen opp ryggen og dolker de som prøver å hjelpe deg ut av en psykose og det er forståelig at du falt i psykose, det er hvite og ikke grønne striper, som Smurfen din som dreit seg ut med å si det er nanopartikler usynlig for øyet, spørr deg selv om det er noe annet enn frykt i deg igjen, hvorfor bli oppdaget, hvorfor hvite striper, når de sprayer nano? HAARP kan vi være enige om er et reelt problemstilling , men de trenger ikke alluminiumskyer , de kan dytte vann , varme opp havet, skape orkaner , og lignende så bibelske folket blir hysteriske og tror vi må alle la paven ta over regjeringene våre eller hva det enn nå er de har i planer.

ken
Anonym
ken

Natta, Armin! «Sippeunge?» Du som sipper og hvordan har det seg, mon tro? Smurfen er nok inne på noe! Nesten så jeg ønsker at du går deg vill i «tussmørke» ditt, men etter nærmere ettertanke er det helt utelukket som ønske da du er en av få som fikk meg til å våkne den gang da du presenterte din logiske sans og visdom forut for sin tid for «oss i saueflokken» og andre med dine intelligente og opplyste artikler, samt all den tiden av livet ditt du ofret for oss, er jeg deg evig takknemlig!

Husker spesielt den gang da Jarle Johansen i Riksavisen omtalte deg som «revolver- journalisten Armin» fra Nyhetsspeilet TV hvor du utfordret og stilte Torvald Stoltenberg noen spørsmål blant annet for hans rolle i Bilderbergerne (en internasjonal elitær globalist tenke tank, som mange mener har uforholdsmessig stor innflytelse på verdensbegivenheter), hvilket DU blant mange mente. Du konfronterte Thorvald den 15.12.2009. Det var Armin på sitt beste, det. Uredd og opptatt av rettferdighet som aktivist og motstander av «fake news» mm. Husker DU? Tviler på det… Lei meg på dine vegne! Innslaget er slettet, men jeg har det nedlastet om du ønsker å klarne opp i hukommelsen din 

En fenomenal og beundringsverdig sannhetssøker var du! Det skal du ha! Du var min og andres helt! En Tommy Robinson av i dag! En John F. Kennedy av fortiden! Håper du den gang tok på deg æren… Det VAR deg vel fortjent!

Jeg med mange er deg evig takknemlig! «Takk for alt!»

Du byr meg midt imot nå med dine «Fake News» påstander og propagandadritt! Jeg er bare lei meg og trist over hvordan du messer nå! Men unner deg alt godt og håper inderlig at du får hodet opp av vannet en vakker dag!

Ta en titt på http://www.einarflydal.no... 5G/AMS-smartmålere bidrar til historiens verste lidelser blant alle mennesker og dreper innsekter så det monner (Monsanto jubler for sistnevnte). Og «DU» nevner motargumenter i fleng…?!? Bare å glede seg … ÆSJ!

PS! Pinealkjertelen min er intakt og logikken råder som aldri før! Jeg «sleiker ikke noens rygg» , det er det du som gjør! For sent å ta tilbake dine opplyste, logiske og avslørende artikler nå, Armin! DET KLARER DU ALDRI, FOR DET BLIR FOR DUMT I SANNHETENS TEGN! Samtlige av dine artikler er nemlig for avslørende i anledning logikk og sunn fornuft takket være din enorme innsikt den gang da! Skal ikke mer til å inneha en stilling som radaroperatør (ref meg og vi lærte på 80-tallet alt om contrails være seg høyder, temperatur og varighet min/max) til å skjønne seg på dine falske «cirrusskyer» alias «slørskyer» (nytt propaganbegrep fra værdamene på TV2 anno 2017). Per i dag er du brått blitt for dum til å være sann ;-) Du lurer ingen så lenge dine forhenværende artikler blir stående her på Nyhetsspeilet!

«Du er en typisk sippeunge, du klarer ikke å innse at du har tapt debatten», skrev du til meg … Snakk for deg selv! Game over, Armin! GAME OVER!

Apropos «sleike rygg»… Til deg, Armin, som har gått fra vettet:

Takk kjære psykopater for at dere viser min vei :

Press
Takk kjære psykopater for at dere presser meg. Det blir så lett å forstå at det er feil når jeg blir stressa. Ser jeg dere, eller hører dere snakke, holder jeg meg unna for jeg vet dere prøver å lure meg. Jeg ser på hva dere gjør og vet at sannheten er nærmere det motsatte. Dere forstår ikke hvordan verden fungerer. Alle krefter som dytter har en like sterk kraft som dytter tilbake. Presser dere meg hardere, så presser jeg hardere tilbake. Det er en kamp dere ikke kan vinne, for vi er de mange, og dere er så få.

Mat
Takk kjære psykopater for at dere forgifter min mat. Det blir så lett å for meg å forstå at jeg må passe på hva jeg spiser. Ser dere ikke at flere og flere spiser økologisk mat? Jeg får lyst til å slippe å handle i butikkene deres og heller dyrke selv. Naturlig og vilt er alltid bedre.

Medisiner
Takk kjære psykopater for at dere dreper oss med medisiner. Det blir så enkelt for meg å se at dere ikke kan gjøre oss friske, og at jeg må ta ansvar for meg selv. Med sunn mat og lite stress blir vi ikke syke, og trenger ikke legene deres. Uten frykt for døden kan vi endelig slappe av.

Distraksjon
Takk kjære psykopater for at dere distraherer meg. Det er så lett å unngå, for jeg bare deltar ikke. Jeg har ikke facebook, jeg spiser sunt. Jeg ser ikke på TV, jeg drikker ikke alkohol. Jeg tar ikke medisiner, jeg har ikke telefon. Jeg følger ikke sport eller nyheter, jeg kjøper ikke maten deres, drikker ikke forgiftet vann fra springen, jeg gjør det jeg selv føler er riktig. Takk for at dere hjelper meg å fokusere på det som er viktig.

Utdanning
Takk kjære psykopater for at vi ikke lærer noe på skolen. Det skaper et tomrom i meg som må fylles. Jeg leser om alt dere vil at jeg ikke skal vite, og er helt våken. Det jeg selv lærer meg deler jeg videre med andre, og vi snakker sammen. Vi ser hvordan dere jobber, og har fått nok.

Forandring
Takk kjære psykopater for at dere hjelper meg å se. Jeg ser hva dere gjør, og vil ikke ha det. Alt dere tar på er feil, uten empati, uten følelser og sjel. Det dere lager er bare ekkelt, stygt og lukter vondt. Magien deres feiler, og dere taper, dere får ikke bruke oss lenger. Jeg vet dere ikke sover og prøver så hardt dere kan, men vi er ustoppelige, vi de mange, og vil trampe på dere få.

Fred
Takk kjære psykopater for at dere viser vei. Vi er ikke som dere. Vår religion er ikke penger, ikke status, ikke makt. Vi er fredelige, kjærlige, og ønsker ikke noen noe vondt. Men dere forstår ikke det, og hater oss, for dere er så syke. Dere prøver så inderlig hardt å gjøre oss som dere, men får det ikke til. Men ikke gi opp, psykopater, vi er våkne, og ser hva dere vil.

Ha meg unnskyldt, Armin (les; den ekte, gamle, gode Armin).

Natta ;-) Men «velkommen tilbake», kjære gamle, gode Armin. Glem aldri det 

Armin Bahrami
Abonnent
Armin Bahrami

Alle innleggene dine er rene personangrep, nå må du ta deg sammen ellers blir du blokkert, men Smurfen er moderator så alt får stå, jeg kommer ikke til å fortsette å skrive her lenger så lenge Smurfen er moderator, vil jeg miste kritiske folks stemmer.

Dere lærer ikke om skydannelse for å bli radar-operatører. Cirrus-skyer er slør-skyer oversatt til norsk. det er et gammelt begrep som eksisterte lenge før du ble radar-operatør. Cirrus skyer betyr høyere skyer. Homogenitus er navnet for menneskeskapte skyer fra fly, begrepet eksisterte lenge før Agent Mulder så sin første Chemtrails. https://www.youtube.com/watch?v=YvxXESdlJW0
Når Chemtrails blir mainstream, så betyr det at noen ønsker at du skal være redd, og jo mer redd du er, jo værre er det for imunforsvaret ditt og forventet leve alder.

Jarle B. Mathisen
Abonnent
Jarle B. Mathisen

«Skal ikke mer til å inneha en stilling som radaroperatør (ref meg og vi lærte på 80-tallet alt om contrails være seg høyder, temperatur og varighet min/max) til å skjønne seg på dine falske «cirrusskyer» alias «slørskyer» (nytt propaganbegrep fra værdamene på TV2 anno 2017).»

Det samme argumentet prøvde du å bruke mot meg i en anne artikkel jeg har kommentert, jeg ga deg en kort voksenopplæring om hvordan Cirrus dannes og hvilke prosesser i atmosfæren som er i sving – lærte du ingenting? Allerede på 1800 tallet ble det utarbeidet et varslingssystem for Hurricanes basert på Cirrus observasjoner, så å påstå at dette er noe som ble innført som TV2 propaganda er kun latterlig. Og du, du må slutte å kalle alle som er uenig med deg for psykopater! Hold deg til sak og fakta.

smurfen
Moderator

Jeg tror det beste er å bare la han være i fred Ken. :)

https://en.wikipedia.org/wiki/Project_MKUltra

Armin Bahrami
Abonnent
Armin Bahrami

You dont mess with the Shaman, without getting the truth, just like you dont mess with the bull, without getting the horns.

«The role of Amanita muscaria and pantherina was to open the doors of the spirit world – for enlightenment, ecstasy, healing, hunting and problem-solving»
http://iancampbells.com/shaman/Ambrosia_1.html

Cannabis counteracts Mk-ultra.
https://www.youtube.com/watch?v=DPvM1Asy0qA

Jon
Anonym
Jon

TØv

Adam W
Anonym
Adam W

Dette blir dessverre altfor tåpelig Armin, hva er det du egentlig du er ute etter her?

Angående Chemtrails kan du se her hvordan de går på og av:

https://youtu.be/Hh5z4a_eGs0
https://youtu.be/qVAjW-_V_8I

Videre kan du jo opplyse deg selv videre ved å lese mer om værmodifikasjon, noe som har pågått i over 100 år

Armin Bahrami
Abonnent
Armin Bahrami

Fly glir i luften i ekstreme lengder sånn at pilotene kan løse problemet eller nå fram til en nødlandingsflyplass uten motorframdrift.

Det ser ut som flyet i videoen din opplever motorproblemer som raskt gikk over. Hva er det egentlig du tror? At piloter forsøker å sende oss nødmelding , en slags morse kode? Men her var det ingen kode, heller var det en pilot i desperasjon som lagde S.O.S striper.

https://www.smooth.com.au/life/pilots-reveal-engines-turn-during-your-flight

Jarle B. Mathisen
Abonnent
Jarle B. Mathisen

Film nr. 1 – hva er det den beviser annet enn at flyet passerer gjennom atmosfæren med vekslende temperatur og metning? Disse forskjellene (inversjonene/konvergensene) gir forskjellige forutsetninger for om, og hvor kraftige contrails som vil dannes. Hvis du ser godt etter så ser du faktisk en svak contrail også når du mener noe er slått av, så det er ikke slik at det forsvinner helt som om noen lukket en dyse.
Film nr. 2 – Det finnes systemer for å skrive på himmelen med datastyrt utslipp av røyk.
http://www.sky-writing.com/
https://www.youtube.com/watch?v=Df8exEkS_To
Om dette er tilfelle i filmen du viser til er det umulig å dokumentere på samme måte som den ikke kan dokumentere/bevise at dette er chemtrails som blir slått av og på av piloten. Mange mener denne filmen er fake og jeg kan tildels være enig at den ser suspect ut. Legg merke til skyene til høyde og hvordan de også fremstår som redigerte og plassert litt i samme «frekvens» og mellomrom som stripene. Uansett så blir både din og min påstand kun en påstand som ikke kan verifiseres med mindre man får tilgang til originalopptaket. Har til informasjon satt meg litt inn i væremodifikasjon og mer inngående i meteorologi, aerodynamikk og øvrig luftfarsteknologi siden jeg underviser i disse fagene på forskjellige nivåer.
Du bruker ordet tåpelig ovenfor en annen; Hvilken relevant kompetanse besitter du inne dette fagfeltet som gjør at en meningsmotstander fremstår tåpelig i dine øyne? Hvilke konkrete innspill mener du er feilaktige eller tåpelige?

Morten Kielland
Anonym
Morten Kielland

For å svare på forfatterens spørsmål, så er svaret «nei», også for mitt vedkommende. Jeg har for så vidt aldri trodd noe på «chemtrails» heller, men i de senere år har jeg brukt en god del tid og krefter på å fordype meg i dette fenomenet, bare for å se om det kunne være noe i det.

Min konklusjon er at jeg ikke kan finne noen som helst troverdig og solid dokumentasjon på «chemtrails» over Norge – eller USA, for den saks skyld; men nå er det jo stort sett i Norge at jeg oppholder meg.

Derimot har jeg ingen problemer med å akseptere den naturvitenskaplige forklaringen på fenomenet «varige kondensstriper», basert på den fysikken jeg lærte på skolen, og som senere har vist seg å stemme overens med den virkelige (observerte) verden – og som også var forholdsvis avansert (kurset het 3FY den gangen). Dessuten hva jeg har tilegnet meg senere i forbindelse med min interesse for fly og flygning, bl.a om hvordan ulike typer skyer dannes. Jeg har altså ingen problemer med å forstå hvorfor kondensstriper fra fly noen ganger blir hengende lenge, og til og med brer seg videre utover himmelen, mens de andre ganger forsvinner etter få sekunder; eller hvorfor det noen steder på himmelen blir varige kondensstriper, og andre steder ikke, fra samme fly.

Dette skyldes helt enkelt forholdet mellom temperatur, luftfuktighet og lufttrykk, samt muligens også bevegelse – eller mangel på bevegelse – i luftmassene.

Du kan jo følge med selv, og legge merke til hvordan «chemtrails» typisk oppstår rett før det dannes isskyer, dvs når de atmosfæriske forholdene nærmer seg de optimale for dette; da kan iskrystallene som blir dannet av den fuktigheten som kommer ut av en flymotor, for vanndamp er som kjent et biprodukt av forbrenningen av hydrokarboner, utløse en kjedereaksjon hvor stadig nye iskrystaller dannes av fuktigheten som allerede finnes der i atmosfæren. De dannes fordi de plutselig har fått «noe å henge seg på», slik det er med krystaller og krystalldannelse i naturen for øvrig. Det er også derfor varige striper kan dannes noen steder på himmelen, mens andre steder ikke, fordi luftfuktigheten/temperaturen kan variere fra sted til sted.

Jeg er så heldig at jeg bor like ved havet, og dessuten har en av Norges travleste luftleder rett over her jeg bor, så jeg har god anledning til å observere dette fenomenet. Og det viser seg til stadighet at ulike fly setter igjen varige striper på visse områder av himmelen, mens på andre områder gjør de det ikke. Jeg kan ikke forklare dette på annen måte enn at i hvert fall fuktigheten varierer, og/eller temperaturen, og da typisk mellom luftrom som ligger over land og luftrom som ligger over vann, altså i overgangen mellom disse.

Noen dyser som skrus av og på, tror jeg dessverre ikke på. Det ville jo involvere flygere og/eller flymekanikere; og da ville de og deres familier neppe bodd her, rett ved siden av meg; men det gjør de, faktisk – og de er tydeligvis ikke det minste bekymret.

En annen ting er at det synes å være et 100% 1-1-forhold mellom dannelsen av varige kondensstriper og de meteorologiske forholdene i atmosfæren; eller sagt på en enkel måte: de kommer typisk rett før det dannes isskyer.

Jeg må derfor, basert på mine egne kunnskaper, observerte data, og logisk gyldige resonnementer, fortsette å tilskrive fenomenet «chemtrails» – eller varige kondensstriper, som jeg fortsatt mener at det egentlig er – visse atmosfæriske forhold; ingenting annet.

Jeg frykter og antar derimot, at teoriene og hysteriet som er skapt på grunnlag av dette naturfenomenet, egentlig er skapt for å latterliggjøre oss som befatter oss med viktige og reelle konspirasjoner og bedragerier, som f.eks 11. september 2001. Husk Morgenbladets oppslag om Nyhetsspeilet for noen år siden: de valgte å fokusere på «chemtrails» nettopp fordi de der visste at de var på trygg grunn. Det samme med levende vesner fra fremmede planeter, baser på månen, at jorda er flat, og annet vrøvl; det tar oppmerksomheten vekk fra det som er viktig, og diskrediterer samtidig dem av oss som forsøker å opplyse andre om f.eks 11. september-bedrageriet. Det er jo synd, og det kalles på fagspråket for desinformasjon. Og dette er et viktig – og effektivt – virkemiddel i propaganda.

Dessverre.

Det er selvsagt mulig at jorda har hatt besøk av levende vesner fra fremmede planeter, men jeg har hittil ikke sett noen som helst troverdig og fyldestgjørende dokumentasjon på dette.

Og det samme gjelder altså «chemtrails».

Og, som seiler og sjømann, har jeg dessuten personlig erfart at jorda er rund; jeg finner nemlig ingen bedre forklaring på at landet synker i havet når jeg seiler ut fra kysten, og stiger igjen når jeg seiler tilbake. Bedre forklaringer mottas selvsagt med takk.

Det er jo godt mulig at jeg tar feil, men inntil videre tillater jeg meg altså å tvile, både på «chemtrails», besøk av utenomjordiske vesner her på jorda – og, ikke minst, at jorda er flat; og jeg tillater meg dessuten å tvile på at nazistene samlet sammen seks millioner jøder, drepte dem med cyanidgass og brant dem opp; eller at det skal ha vært mennesker på månen, for den saks skyld.

Jeg har nemlig aldri sett noen som helst troverdig dokumentasjon på noen av delene. Det mangler helt enkelt vitenskapelig belegg for alt dette.

Men at sprengstoff må ha vært involvert i «kollapsene» i World Trade Center den 11. september 2001, og at et passasjerfly ikke kan ha laget hullet i veggen i Pentagon – eller hullet i bakken i Shanksville for den saks skyld, er derimot hevet over tvil. Noen annen forklaring er fysisk umulig, og samsvarer heller ikke med de foreliggende fakta.

Så la oss derfor heller konsentrere oss om det som er sikkert, f.eks. 11. september-bedrageriet, i stedet for å beskjeftige oss med tull og tøys!

Dette er faktisk viktig, både for verden i dag, og for menneskehetens framtid.
:-)

Armin Bahrami
Abonnent
Armin Bahrami

For de som ikke tror Contrails er langvarige. https://www.youtube.com/watch?v=VMjvybtX3TI

Top Gear programlederen hadde besvimt om han stod i aluminium, barium og strontium på få sekunder, men det er vanndampskyer han står i.

http://www.planetary.org/blogs/emily-lakdawalla/2012/3390.html

Noe jeg har hatt i bakhodet i 10 år, men desverre blitt overkjørt av andre fenomener og engasjement, er hvordan radiobølger penetrerer ionisfæren og reiser i lysets hastighet med svært lav kraft, mens HAARP sender flere hundre megawatt mot ionisfæren men penetrerer den ikke? Hvordan skal HAARP i Chile lage jordskjelv i Kina ved å sikte på et punkt i ionisfæren og bruke ioinisfæren som en vegg , air hockey stil, stråle nedover på den andre siden av jorden? Den eneste måten jeg kan se for meg dette er at de plasserer et HAARP anlegg over det området de vil lage jordskjelv, eller så bruker de månebaser, for laser satelitter vil være for små, hvis de ikke har flere tusen satelitter som stiller seg i formasjon.

Armin Bahrami
Abonnent
Armin Bahrami

Kjære Morten, du nevner condensation nuclei som fester seg til omliggende luftfuktighet som gjør at kondensstripen sprer seg og blir større. Er du sikker på at det ikke bare er den samme massen som løsner opp og sprer seg mens det tynnes ut?

smurfen
Moderator

Veldig enig med deg Morten, ja bortsett fra det med eksos, det blir vi uansett ikke enige så vi kan ta det andre du snakker om. :)
Både 9/11 og Holocaust har de selv innrømmet er fake, når man lager lover som gir mange år i buret for å være skeptisk til påstandene så vet man at det er fake.
Alle vet at sannheten trenger ingen beskyttelse, det er det kun løgner som gjør.
Selv om Bush prøvde å få gjennom en slik lov timer etter 9/11 så klarte han heldigvis ikke det,

Hologram-Holocaust. ringer det noen bjeller ?

Allerede i 1915 startet media å snakke om de 6 millioner drepte jøder. aldri 5.9 eller 6.1. alltid 6 så hvorfor det ?

SIX MILLION JEWS 1915-1938 HD

https://www.youtube.com/watch?v=Dda-0Q_XUhk

Svaret på det er veldig enkelt, det har med de 7 Noahidelovene å gjøre, Noahs 7 lover kan ikke tre i kraft før 6 millioner jøder er døde for slik er det skrevet i Talmud.
Nå når de 7 Noahs lover skal på plass så vil alle verdens individer bli slaver for jødene og deres Messias kan tre frem.

Et nytt jødisk FN er allerede på plass og skal ledes av Nikki Haley.

Vet ikke hvorfor jødene snakker om at vi skal bli slaver for dem i den nye verden.
Såvidt meg bekjent så har vi vært det lenge, de eier alle sentralbankene så alle med lån eller de som bor i et land med statslønn har satt sin fremtid og fremtidige inntekter i pant til dem.
Olje, våpen, mat, helse osv eies også stort sett av dem.

Så slaver for dem har vi vært lenge. Røde Kors snakker nok sant når de sier at 147 000 jøder ble drept i leirene.

7 millioner polakker ble drept, samt 30 millioner Russere, men dem har vi ikke lov til å ha empati med, med loven i hånd så skal vi kun bry oss om de «6» millioner jøder. ;)

The Truth on Noahide Laws and the Law of Kings

https://www.youtube.com/watch?v=RdA6jQPefmA

https://www.riksavisen.no/ett-nytt-fn-tar-form-i-jerusalem/

Angående 9/11 kuppet så forklarer General Wesley Clark det greit, ta ut 7 land og få på plass en super stat samt starte krigen mot terror, en krig som ikke kan vinnes og som skal før frem til at kontantene forsvinner og alle har en chipp. om ca 5 år så er vi der.
Hadde det ikke vært for Syrerne som har stått mot NWO siden 2011 så hadde vi vært der for lenge siden.

General Wesley Clark: The US will attack 7 countries in 5 years

https://www.youtube.com/watch?v=nUCwCgthp_E

bin Laden
Abonnent
bin Laden

«Syrerne som har stått mot NWO siden 2011″… Før dem Palestinerne, Sovjeterne, Norsk Transportarbeidernes Fagforening som støttet andre fagforeninger med solidaritets streiker, har stått i fandens vei. Ingen vinning uten kamp.
Det trengs graving etter sannhet, oppvåkning av sovende masser og handling mens vi enda har sjanse til å gi en sjanse til neste generasjon.

G5 innføres for psykisk kontroll, for aktivering av nano-partikler og øvrig dritt som sprayes med chemtrails, for blokkering av Jordas energi med nettet som blir dannet mellom IPhones i kontinuerlig bruk av dumme sauer, osv.
For drift av 5G vil faen sende opp 20.000 satellitter og plassere jævla bokser på bakken med 150-meters avstand.
For dette trengs kobber, mye kobber. Per idag har tobente parasitter mulighet til rane og utnytte moder Jord, forgifte land og hav med konsesjon fra de «folkevalgte».

Hvor lenge skal populasjon finne seg taust i dette? Hvorfor produsere avkom når man ikke er villig til å løfte opp en finger for å sikre dem overlevelses grunnlag? Det er skjendig jo.
Når skal vi aksjonere?

P.S. Hørte en mening på T-bane at Putin vil redde verden etter jewropa`s fall. Det er den samme faen som gir slike falske forhåpninger. Putin har åpnet alle porter til ruseland på vidt for monsanto, kveler små jordbrukere med skatter og avgifter, krever innføring av 100%-vaksinering av barn, brenner opp og graver ned mat som «mot-sanksjoner» mens barn og pensjonister sulter, har åpnet NATO-base midt i ruseland (by Ulyanovsk), sprayer himmel med chemtrails fra øst til vest, har dratt ruseland inn i WTO, total korrupsjon og ødeleggelse, gjennomført debiliserende skole-reformer etter vestlig oppskrift osv.

Armin Bahrami
Abonnent
Armin Bahrami

Over 100.000 flyvninger per dag. Vi her oppe har langt færre overflyvninger enn resten av verden. Vi har mer D-vitaminer i oss, vi har større ansvar. Maglev tog bruker såvidt strøm, men magnetisme som fri-energi, og er låst fast til skinnene så de ikke kan avspore. De kan bygges større, 3 etasjer, og like bred som A-380 airbus, ettersom ingen kan bruke fly lenger. Til noen klarer å utnytte denne teknologien på best mulig måte. https://en.wikipedia.org/wiki/Precooled_jet_engine

Armin Bahrami
Abonnent
Armin Bahrami

Global oppvarming ikke menneskeskapt? https://www.youtube.com/watch?v=znk32G5jHrM

Armin Bahrami
Abonnent
Armin Bahrami

Jetpacks lager kondensstriper mens flyet ikke lager kondensstriper. https://www.youtube.com/watch?v=_VPvKl6ezyc

Den eneste logiske forklaringen er at jetpacks ikke har turbofan foran motoren som flymotor har som nedkjøler flymotoren bedre. I høyere høyder /marsjhøyde dannes det kondens som ville vært usynlig i lavere høyder, men pga den konstante temperaturen på 56minusgrader, uavhengig av værforhold, alltid like kaldt, alt over 10.000 moh fryser kondensen til is.

Jarle B. Mathisen
Abonnent
Jarle B. Mathisen

Hei Armin, det er ikke kondensstriper som kommer fra jetpacken. Det er røyk basert på at man tilsetter olje(diesel) i bakkant av utblåsningen på motoren. Oljen fordamper av varmen. Det er nøyaktig samme metode som blir brukt av mer vanlige fly under oppvisninger..kun en visuell effekt.

Forøvrig en interessant diskusjon dere har gående her. Har selv kommentert endel under artikkelen «Den store kondensstripe bløffen». En diskusjon som i likhet med her har høy temperatur, personangrep og en mengde sidespor – fra de samme folkene…

Er fristet til å kommentere her også men føler det bare blir å gjenta meg selv med de samme redegjørelsene som fra nevnte artikkel over. Men det kommer vel ikke som noen overraskelse at jeg ikke klarer å finne tilstrekkelig bevis for at chemtrail blir gjennomført i den skalaen og med de metodene som Dane og hans likesinnede påstår. At det forskes på og eksperimenters på geoengineering derimot er jo allment kjent og på ingen måte hemmeligholdt. Contrail eksisterer i beste velgående, og kan enkelt forklares.

Lena
Abonnent
Lena

«Troe jeg fortsatt på meg?» er mer innafor hva deg gjelder i anledning din skrøpelige artikkel! Du, unge mann… Er ikke gammel nok til å huske hvordan himmelen så ut på 80-tallet! Merkelig at du plutselig skal fraskrive deg hva du har bygget opp?

Armin Bahrami
Abonnent
Armin Bahrami

Økning i flytrafikk 8ganger på 40 år. 12.000 flyvninger per dag globalt er nå 100.000.
http://www.bitsofscience.org/graph-global-air-travel-increase-6848/

smurfen
Moderator

Ikke ta det som nøye Lena. :)

Mange Truthere har sin sikkerhets greie for å hindre at de blir drept, Gordon Duff i Veterans Today sier selv at må må plante en røverhistorie i ny og ne for vist ikke så ville han blitt drept for lenge siden, Rolf Kenneth har sin Zeta som skal redde han, Steigan har sin global oppvarming hoax som skal redde han, Resett har sin kristenzionist Jan Simonsen som er mer sensurkåt enn det Hitler var… osv.

Vist denne tulle artikkel kan bidra til å redde livet til Armin så støtter jeg han i det. :)

Mens eksos gutta diskuterer eksos så får vi andre diskutere chemtrail. En gedigen bluebeam vi aldri har sett makan til før er veldig nær nå.

The Bluebeam Generation

https://www.youtube.com/watch?v=yoavpFWHx80

Lena
Abonnent
Lena

«Tror jeg på MEG fortsatt?» er mer passende artikkeloverskrift!!! Makan til sviker!!!

Armin Bahrami
Abonnent
Armin Bahrami

send meg video, kjøp barium pulver på nett, kjøp luftfuktemaskin, og se om barium reagerer og danner hvitt røyk på 30% luftfuktighet. Armin_bahrami@hotmail.com

Armin Bahrami
Abonnent
Armin Bahrami

Tiden før krigen startet var økonomien på topp, det er med stor glede å utføre eksperimentet, men kun med sponsorer, Vippser tilbake alt overskudd over prosjektets kostnader. Vipps: 93991600.

Det er godt mulig det tar et sekund før den hvite kjemiske reaksjon røyken oppstår, sånn at de ikke ses komme fra vingene, men et stykke bak flyet som Contails for å ikke vekke oppsikt.

Resultatet vil fortsatt ikke skifte min mening at vanlig kondensstriper er geo-engineering.

smurfen
Moderator

Ojjj…… sitter dere her og diskuterer fly-eksos, fly og flymotorer enda :O ?

Hvilket fly er raskest ? Aurora ? TR 3B Astra ? eller gode gamle Haunebu 4 ? Hvor mange hestekrefter har de og hvor fort flyr de ?
Om dere bare vil diskutere fly-eksos, fly og flymotorer så tviler jeg på at det er noe andre som gidder.

Vel … Det kan ikke jeg noe om så jeg skal ikke blande meg inn i den debatten, det er chemtrail jeg kan og den debatten var jeg
og vi andre ferdig med for snart 10 år siden, det er agendaen vi andre diskuterer i dag.

Agenda som hvilken skadevirkninger har de forskjellige komponentene i suppa. langtidsvirkninger, når kommer bluebeam, virker orgonitt mot chemtrail og hvor mye trenger man. hvor mange fly brukes ? er det aliens teknologi bak ?
Hvorfor et det så mye mindre chemtrail nå enn det var for 4-5 år siden ?
Ifølge Pentagon skal de ha full kontroll over været innen 2023. Er det kun HAARP og geoengineering eller har de andre verktøy også ? Sprayes der mer i noen land en andre ? Er noen land helt frie for chemtrail ? osv osv .. .det er mye vi lurer på som vi diskuterer og vil finne svar på, eksos er ikke et av dem.

Bare i USA så er det over 1000 selskaper som offisielt bedriver geoengineering, så chemtrail er ikke akkurat noe nytt for å si det sånn.

Det ble litt Hitler, dere blir jo sinte som Karius og Baktus når vi andre ikke tror på konspirasjonsteoriene deres om at geoengineering ikke eksisterer, noe totalitært når 2 personer vil tvinge egne tanker og meninger på andre og vil sensurere og forby motargumenter.
Vi blir så sint, så sint, så sint. hehe

Jeg har ingen planer om å spole tiden 10 år tilbake og starte på nytt, så her går debatten kun i agenda.

Armin.

Resultatet vil fortsatt ikke skifte min mening at vanlig kondensstriper er geo-engineering.

Samme her, resultatet vil ikke skifte min mening heller. Sikkert ingen andres heller, men har noen for mye penger så er det bare å kjøre på, men regnet jo med du har fått oppskriften på suppa av NWO, vist ikke så er eksperimentet ditt enda mer meningsløst,Du må ha blandingsforhold, du må vite hvordan de forskjellige komponentene reagerer med hverandre skal det ha noe mening.

Du har jo også vært borte i snart 10 år mens vi andre har jobbet med chemtrail så du har mye å ta igjen på oss andre.

Men mens du venter på penger fra VIPPS så kan du kanskje skrive en artikkel om noe du er ekspert på og dele med oss. ?

Ekspertene og Pentagon sier at Iran som er sist på listen nå skal tas ut nå og når Iran er tatt så skal de ha opp en super stat eller verdenregjering, NWO eller den nye verden om du vil.

Her er du eksperten, kan Iran stå mot NWO eller er dine 82 millioner landmennene doomd ? Mike Pompeo, John Robert Bolton, Benjamin Netanyahu samt hundens hans Donald Trump og Salman bin Abdul har allerede bestemt seg for at nå skal Iran tas.

9/11 var et staskupp og Iran er sist sier Pentagon.

General Wesley Clark: The US will attack 7 countries in 5 years

https://www.youtube.com/watch?v=nUCwCgthp_E

Armin Bahrami
Abonnent
Armin Bahrami

Etter jeg gikk mine egne veier mot slutten av 2011, er det mye som har skjedd, som mennesker vil tro og benekte. Jeg vil ikke gå inn på detaljer nå, det er for overhvelmende, bare se hvordan Shaman Durek blir behandlet. Iran vil ikke bli angrepet av den ene og alene årsaken til at neocons leker med ilden, og de utfordrer det for bare å bli slått tilbake av Divine intervention, de på toppen som drar i beslutninger, mister livet sitt, etter flere gjentatte advarsler, eller blir lammet så de kan se deres oppbygde planer gå i vasken. Jeg kan ikke med sikkerhet si hver eneste krig er godkjent av gode ånder og usynlige engler med makt til å forandre fabric of existence. Tror du Chris Angel er en Angel? Nei han har ingått avtaler med demoner som jobber for han og utfører tryllekunstene hans. Universet er stort, ufattelig stort, og nå er hjelpen her, eller den har vært her en stund, hvor lenge vet jeg ikke, men Hitler måtte tas, fordi Hitler var en rasist og en av disse som aksepterte å selge sjelen sin i bytte mot jordlig kongedømme som kun er midlertidlig i det lange løp.

Alle Weather Modification inc registrert bruker flares og pyroteknikk til å lage skyer, har du i det hele tatt iløpet av disse 10 årene gått nærmere inn på det? Eller var det nok å se Google resultater vise Weather modification inc hjemmesider?

Armin Bahrami
Abonnent
Armin Bahrami

Stopper Vipps innsamlingen for å hindre at en fjær blir til 40 høns.