Du leser nå
Niels Harrit kommer til Oslo i helgen!

2 minutter lesetidNiels Harrit kommer til Oslo i helgen!

Den danske kjemikeren Niels Harrit er en av de etterhvert mange forskere som har avvist den offisielle forklaringen på kollapsene i New York den 11. september 2001. Sammen med en del andre har han bl.a utgitt en rapport der det påvises betydelige forekomster av sprengstoffet nanotermitt i støvet fra WTC-kollapsene. Dette avanserte sprengstoffet kan bare framstilles vha. nanoteknologi, noe som igjen betyr at det må være produsert militært, og at sprengstoffet var forhåndsplassert i bygningene.

Niels Harrit kommer nå til Oslo for å holde sitt foredrag «Det syvende tårn – en skæbnesvanger historie fra nutiden». Foredraget vil bli holdt søndag den 31. mars i Litteraturhuset, Wergelandsveien 29. Det begynner kl 14.30 og varer til ca 17.15. Foredraget er på dansk.

Her er hans egen presentasjon av foredraget:

”Det Syvende Tårn – en skæbnesvanger historie fra nutiden”

Søndag d. 31. marts, 14.30 – ca. 17.15

Nedjma, Litteraturhuset

Wergelandsveien 29, Oslo

http://litteraturhuset.no/arrangement/det-syvende-tarn/

https://www.facebook.com/events/333418673813097/

Entré kr. 150,-.

Foredraget er på dansk.

I de fleste menneskers bevidsthed var World Trade Center (WTC) to gigantiske tårne, der styrtede i grus, efter at de hver blev ramt af et jetfly den 11. september, 2001. Færre mennesker ved, at centeret i virkeligheden bestod af syv bygninger omkring et torv. Den syvende af disse bygninger var halvt så høj som tvillingetårnene, men ragede trods alt næsten 200 m op med sine 47 etager og dækkede et grundareal lidt mindre end en fodboldbane.

Endnu færre mennesker ved, at denne bygning styrtede sammen sent på eftermiddagen, syv timer efter tårnenes kollaps. Bygning 7 blev ikke ramt af noget fly.

Foredraget handler alene om de tekniske og fysiske omstændigheder ved denne begivenhed, der må betegnes som den mest uventede og uforklarlige sammenstyrtning i moderne arkitekturs historie.

I første del gøres bl.a. rede for den officielle forklaring på sammenstyrtningen, som den er fremsat i en rapport fra National Institute of Standards and Technology, september, 2008. Denne holdes op imod nogle enkle observationer og Newtons love.

I anden del inddrages tvillingetårnene. Der præsenteres en revideret hypotese, som understøttes af teknisk dokumentation – incl. de nyeste opdagelser.

Der er tid til diskussion.

Det kan også nevnes at Harrit vil delta under lanseringen av Trond Skaftnesmos bok om 11. september, lørdag den 30. mars, altså dagen før foredraget:

http://litteraturhuset.no/arrangement/tabutema-911-boklansering/

Boklansering af Trond Skaftnesmos bok: TabuTema 911

Forfatteren i samtale med Niels Harrit og Christian Egge.

Lørdag 30. mars 2019, kl. 12:00 til kl. 13:30.

Sal: Amalie Skram i Litteraturhuset.

Arrangør: Paradigmeskifte Forlag.

Inngang: Gratis.

Vel møtt!

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
71%
Opplysende
21%
Inne på noe
0%
Usikker
7%
Dårlig
0%
Om forfatter
Morten Kielland
Morten Kielland er utdannet ved Historisk-filosofisk fakultet ved Universitetet i Oslo og har formell forskerkompetanse. Han har vært særlig opptatt av vitenskapsfilosofi og erkjennelsesteori. For noen år siden oppdaget han at den offisielle versjonen av 11. september-dramaet innebar fysiske umuligheter og dermed måtte være et bevisst forsøk på manipulasjon. Det skulle for ham bli starten på en ny erkjennelse av hvordan menneskeheten er blitt undertrykket og manipulert over svært lang tid, ikke bare politisk og økonomisk, men også som åndsvesener. Morten Kielland ønsker å bidra til at denne epoken nå tar slutt. Han har ikke tro på at dette kan gjøres gjennom kamp, men derimot gjennom opplysning og forandring på individ-nivå.

Kommentarer

avatar