Du leser nå
Q Anon – informasjonssentralen mot etablissementet

3 minutter lesetidQ Anon – informasjonssentralen mot etablissementet

I løpet av kun 9 måneder er «Q Anon» blitt ansett å være blant de 10 mest innflytelsesrike på internett. Grunnen er at Q informerer om dødsspillet bak scenen, og samler de som søker sannhet og rettferdighet i kampen mot dypstaten og djevelskapen.

La meg umiddelbart slå fast at «Q» må være en in-sider hos Trump. Dette er lett å bevise, da Q kommer med meldinger om hva Trump skal si, synge eller gjøre før Trump sier, synger eller gjør det Q skrev. Q skriver at noe av det han/hun/de forfatter er reell informasjon, annet er desinformasjon, mens noe igjen er for å trigge en reaksjon. Dette fordi, som han/hun/de skriver, er at motstanderne også leser hans meldinger. Ingen vet om Q kun er en enkelt person eller gruppe, og hva bokstaven «Q» egentlig står for, men det antas at det refereres til den høyeste offentlige klareringen innenfor USA. «Anon» står for «Anonymous», og  er en betegnelse på følgerne, som også kan fôre Q med informasjon.

Hvem er motstanderne? De kriminelle, hvilket ifølge Q vil si korrupte folk innen politikk, jus, industri, militære og etterretningen, samt selvfølgelig massemedia og de pedofile. Det er ingen tvil om at massemedia er en av hovedfiendene. Etter Trumps stevne i Tampa Florida, 31. juli i år, gikk amerikanske medier (koordinert naturligvis) fullstendig berserkergang. Q var temaet, og Q og hans følgere ble diskreditert i hver setning. Det er bare å google. Norske medier har ikke omtalt Q – ennå.

Qs meldinger ble først publiserte på 4chan, men senere flyttet over på ny plattform (se lenken nederst).

Første melding fra Q var 28. Oktober 2017:  Hillary Clinton will be arrested between 7:45 AM – 8:30 AM EST on Monday – the morning on Oct 30, 2017.

Dette viste seg å være desinformasjon, som også Q sier vil bli sluppet med overlegg i fremtiden. Hensikten var å tiltrekke seg oppmerksomhet, ikke minst fra de som ønsker å se henne leve på vann og brød resten av livet. Men hensikten var også å tiltrekke seg oppmerksomheten fra de kriminelle, som vi vet overvåker all kommunikasjon. Og dette skaper usikkerhet hos de kriminelle: hva er det som egentlig vil skje? Det interessante her er at også Qs bakmenn overvåker all kommunikasjon, og ifølge Q har de nå samlet absolutt ALLE digitale spor fra de kriminelle.

Q bruker en rekke forkortelser og akronymer, som WWG1WGA, og for å forstå hans beskjeder bør du se denne introduksjonsvideoen: https://youtu.be/nKH_hEiuw10

Det er nå ekstremt mange verden over som har tatt del i Q-bevegelsen, som avdekker det som skjer i kulissene og har vekket et håp blant mange. Spørsmålet er om Q og det Trump gjør er reelt med gode intensjoner, eller er det bare nok en avledningsmanøver og tidstyv fra de med makt? Det er for tidlig å svare på. Selv de lærde innen etterretningen er usikre, og det er de dypt inne i internett-miljøet også. Men det er uansett interessant å følge Q. Du får i det minste høre om hvem som gjør hva, om venner og fiender, og om drapsforsøk på Trump, eller POTUS som presidentene i USA kalles.

Her er noen ferske videoer med gjennomgang og analyse av Qs siste meldinger

Prayingmedic 25. juli: https://youtu.be/sd8dg6KPKXA

Destroying the Illution 31. juli: https://youtu.be/fOQPFgF5Etg

Prayingmedic 1. august: https://youtu.be/xqTZ6d59a7Y

Hvis du mener du trenger bistand til analyse av Qs tekster, er det er svært mange, blant annet på youtube, som kan hjelpe, så velg de(n) som passer deg.

Følg Qs meldinger direkte her: https://qanon.pub/

Nettsiden over er (merkelig nok) nede. Bruk gjerne denne: http://qdrops.cloud.subhub.com/

Eller denne: qanonmap.bitbucket.io

Eller denne: qntmpkts.keybase.pub

Noen følger av Q.

 

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
50%
Opplysende
27%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
23%
Om forfatter
Johannes Kvam
Samfunnsinteressert akademiker i 40-årene, som vet at "noen" endrer terrenget for at virkelighetens kart skal stemme. Samtlige artikler er opphavsrettbeskyttet/copyright. Alle kan kopiere deler av mine artikler, så lenge det henvises til denne nettsiden og forfatter. Ønskes en hel artikkel publisert på trykk eller annen nettside, vennligst kontakt forfatter.

Kommentarer

avatar