Du leser nå
Avsløringer fra toppen av maktpyramiden

2 minutter lesetidAvsløringer fra toppen av maktpyramiden

Har du hørt om BIS, en svært mektig og uangripelig organisasjon som er over alle lover og regler?

Ronald Bernard

Etter å ha vært på innsiden, valgte Bernard å bryte ut og fortelle verden hvordan det økonomiske systemet egentlig fungerer. Før han kom inn i finansverdenen ble han for øvrig fortalt at den viktigste forutsetningen for å lykkes, var at han begravde alt som het samvittighet..

 

Eliten

Han hevder at ca. 8500 mennesker har full kontroll med, eller sagt med andre ord; holder strupetak på alt liv på denne planeten. I korte trekk gjøres vi til slaver som styres, manipuleres og kontrolleres. Alt utnyttes hensynsløst bare det er penger å tjene og alle verdier trekkes fra det nederste nivå i pyramiden og oppover mot toppen hvor eliten befinner seg.

Maktpyramiden

Bernard hevder også at grunnen til at dette får fortsette i tiår etter tiår, er at svært få vet eller forstår hvordan det hele henger sammen. Han mener også at i det øyeblikk mange nok innser dette og forenes, vil hele korthuset kollapse. Bernard hevder for øvrig at alle etterretningsorganisasjoner fungerer som kriminelle nettverk.

Kommentar: Dette forklarer hvordan det har seg at de rikeste og mektigste som for eksempel Rothschilds, er involvert i værmodifikasjon(1). Se: Hva har skjedd med været, del 1 og 2. Her er det nemlig mye penger å tjene! Nettopp dette er jo det eneste som teller for de som sitter på toppen av pyramiden. Hvorfor er vi fremdeles avhengige av den over 100 år gamle oljebaserte forbrenningsmotoren, mens alternativer som anti-gravity kjøretøy har eksistert i årtier? Hvorfor undertrykkes virksomme alternative behandlingsmetoder som for eksempel homeopati?

 

Det gigantiske minnesmerket i Washington D. C. over homeopatiens grunnlegger C. F. Samuel Hahnemann

Hvorfor opprettholdes et høyt nivå av krig og konflikt? Jo fordi salg av våpen er lønnsomt! En annen grunn er at ca. halvparten av verdens forskere og tekniske personell er sysselsatt i våpenindustrien.

Eliten eier farmasøytisk industri, oljeselskap, våpenindustri og ikke minst mediehus hvor de benytter anledningen til å holde kontroll ved å fortelle oss hva vi bør tro og mene. Slik styres ”saueflokken”. Se: Lures du av den offisielle versjonen? og Norske medias samlede tabuoversikt.

Denne serien på tre intervju med Ronald Bernard er på nederlandsk, men har engelske undertekster. Så mange som mulig oppfordres til å laste ned disse videoene vha YouTube Downloader eller lign. slik at de kan spres på flest mulig YT kanaler!

Del 1:

Del 2:

Her beskriver Bernard blant annet hvordan det finansielle systemet er bygget opp.

 

Del 3:

 

Dersom du kun prioriterer å se en video med Bernard, anbefales denne. Her beskriver han blant annet det finansielle diktaturet vi alle lever under, samt alternativet Bank of Joy hvor det verken er renter eller noen form for spekulasjon. Får du med deg denne, blir du en hel del klokere!

Kilder

  1. Wigington, Dane. Rothschilds, And The Geoengineering Empire.

http://www.geoengineeringwatch.org/rothschilds-and-the-geoengineering-empire/

 

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
80%
Opplysende
7%
Inne på noe
4%
Usikker
0%
Dårlig
9%
Om forfatter
Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

Kommentarer

19 kommentarer på "Avsløringer fra toppen av maktpyramiden"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste