Du leser nå
Er vi egentlig på the road to hell?

4 minutter lesetidEr vi egentlig på the road to hell?

Enkelte kloke hoder hevder at hvis utviklingen vi er på fortsetter, vil vi innen 10 år ha utslettet oss selv. Det er nå tegn som tyder på at det rådende finanssystemet også står overfor et sammenbrudd. Vil vi få hjelp til å komme gjennom en vanskelig overgangsperiode før situasjonen så bedres?

 

Hvem advarer – og hvorfor?

 

Humans could be extinct in 9 years – scientists

 

Dane Wigington-Planet Facing Converging Cataclysms Because of Chemtrails

Uavhengige målinger gjort av geoengineeringwatch.org (Dane Wigington), viser at geoengineering har en ødeleggende effekt på det øvre ozonlaget.  Da det beskytter mot farlig UVB og UVC stråling er dette svært alvorlig for alt liv (3). Informasjon fra en tidligere ansatt i NASA bekrefter det samme.

 

Orgone energi i ubalanse

Skaperens energi som opprettholder alt liv, kalles i Østen prana eller chi. Wilhelm Reich påviste den med sine måleinstrumenter, samt beskrev dens fysiske egenskaper. I dag er atmosfærens orgone i stor ubalanse, noe som igjen påvirker alt som lever. Se artikkelen: Styres været av atmosfærens Orgone? Allerede på 50-tallet konstaterte Reich dette og forutsa at hvis det fikk fortsette å utvikle seg videre, ville det kunne bety slutten for menneskeheten. Hovedårsaken til forstyrrelsen den gang var sprengning av atombomber, altså radioaktivitet. Senere har det kommet flere syndere på banen, den største av dem alle i tillegg til den nevnte radioaktiviteten ser ut til å være tukling med vær og klima, såkalt værmodifikasjon(4)

 

Finansielt sammenbrudd – nødvendig game changer?

Den 15. mars har USA på nytt nådd gjeldstaket som Obama fikk hevet en rekke ganger under sin presidentperiode. Nå strides politikerne om dette skal heves ytterligere. Samtidig ønsker Trump å øke bevilgningene til militæret(5), (8).

David Stockman-Everything Will Grind to a Halt in 2017

Kollapser EU?

De kommende presidentvalgene i Frankrike og i Nederland, kan bety slutten for EU. Både Marie Le Pen og Gert Wilders som er favoritter, ønsker å forlate unionen (6), (7).

Paul Hellyer – a voice of reason

Paul Hellyer, tidligere kanadisk forsvarsminister og forfatter av 14 bøker, presenterer i dette radiointervjuet svært viktig informasjon, samt deler sin livshistorie og personlige refleksjoner. Alle verdens presidenter, statsministre og beslutningstakere oppfordres til å omfavne en helt ny visjon og nye ideer.

Gjennomførbart?

På bakgrunn av Hellyers dype åndelige visdom og unike globale forståelse, samt observasjoner og erfaringer gjort gjennom et langt liv(han er nå 93), forklarer han hvordan vi har havnet i dagens situasjon. Han hevder at ny teknologi vil kunne bidra til fred, rettferdighet, helse, ren energi og bedre miljø, samt kommer inn på hjelp vi kan få fra andre og mer utviklede sivilisasjoner. En presentasjon verd å lytte til!

Urgent Call To All World Leaders: Our Planet Is In Crisis! Hon. Paul Hellyer With Carol Rosin

Hjelp og inspirasjon

Både Maitreya, lederen for vårt åndelige hierarki, samt våre utenomjordiske venner står klar til å hjelpe og inspirere. Det er likevel viktig å poengtere at ingen kommer for å frelse eller redde oss. Det må vi klare selv!

Message of Hope – the presence of Maitreya (with Benjamin Creme)

 

Space Brothers Here To Help – The UFO Contactee Movement – Gerard Aartsen

Kilder

1.   Urgent Call To All World Leaders: Our Planet Is In Crisis! Hon. Paul Hellyer With Carol Rosin http://peaceinspace.com/index.php/carol-rosin-radio/urgent-call-to-all-world-leaders-our-planet-is-in-crisis-hon-paul-hellyer-with-carol-rosin-1

2.   Looming Climate Catastrophe: Extinction in Nine Years? by Dave Lindorff http://www.counterpunch.org/2017/02/10/looming-climate-catastrophe-extinction-in-nine-years/

3.   Geoengineering is Destroying The Ozone Layer, A Former NASA Engineer Speaks Out. http://www.geoengineeringwatch.org/geoengineering-is-destroying-the-ozone-layer-a-former-nasa-engineer-speaks-out/

  1. Værmodifikasjon – destruktiv tukling med skaperverket! http://geochemtrails.info
  2. Trump vil få problemer med å finansiere USAs opprustning

http://steigan.no/2017/02/28/trump-vil-fa-problemer-med-a-finansiere-usas-opprustning/

  1. Merkels venner i Nederland truer med Nexit http://steigan.no/2017/02/28/merkels-venner-i-nederland-truer-med-nexit/
  2. This poll shows why Marine Le Pen stands a very good chance of winning the French election

http://nordic.businessinsider.com/globalisation-poll-marine-le-pen-french-election-2017-2?r=US&IR=T

  1. Stockman: «After March 15 Everything Will Grind To A Halt»

http://www.zerohedge.com/news/2017-02-26/stockman-after-march-15-everything-will-grind-halt

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
30%
Opplysende
37%
Inne på noe
4%
Usikker
11%
Dårlig
19%
Om forfatter
Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

5 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *