Du leser nå
Hva vil skje i 2017?

18 minutter lesetid

Vil den gyldne tidsalder returnere til jorden? I så fall når?


Hva vil skje i 2017?

2017 kan bli sannhetens år. Folkets revolusjon er forlengst startet. Hele verdens maktapparat er i ferd med å smuldre opp og bli byttet ut til noe nytt og bedre for menneskeheten.

Vil året 2017 bli det store sannhetens år med offentlige avsløringer om at verden har vært styrt av ekstremt ondsinnede fraksjoner med påfølgende massearrestasjoner av disse personene? Eller blir det «business as usual»?

Sann frihet

Vil endelig verdens befolkning omsider bli tillatt å våkne opp for å kunne se gjennom illusjonene vi lever i og endelig bli fri? Altså ikke fri som du tror du føler deg nå. Jeg mener ekte frihet til å utfolde din kreativitet og inspirasjon uten at noen eksterne faktorer styrer dine lidenskapelige valg.

At det ikke er behovet for penger for å dekke dine lån og utgifter som styrer ditt liv, at du ikke lengre blir sløvet ned av de fire velsmurte M-ene; myndigheter, media, mat og medisiner som benyttes som effektive verktøy for å manipulere befolkningsmassene og holde de sovende.

Fri vilje overstyrt

Fraksjonene har gjort en så god jobb at menneskets frie vilje er blitt overstyrt. De fleste er blitt frarøvet muligheten til å våkne opp og se virkeligheten slik den egentlig er, hvor det er du som er den kraftfulle sjelen og har alt du trenger i deg, og at vi i sannhet ikke trenger noen ledere lengre.

Heldigvis får vi solid drahjelp i denne nye tiden. Det som skjer av drama ser ut til å være styrt på et høyere kosmisk plan hvor lange mørke og lyse perioder er sykluser som påvirker alle levende vesener, planeter, solsystemer og galakser til å utspille et spill som vi velger å gå inn i for å lære oss alt om kjærlighet via verktøyet dualitet.

Dine følelser skaper din hverdag

Universet responderer, eller mer håndfast sagt; ditt liv formes av dine følelser. Dine tanker skaper følelsene og disse følelsene former din hverdag. Den dagen du innser dette på et eller annet plan så har du en åpning for en positiv endring om du velger å endre dine tanker. Fokuserer man på det man ikke vil ha, så får man ironisk nok mer av det. Føler du deg blakk hele tiden så opprettholdes gjerne denne troen. Greier man å være takknemlig for det man har så kommer mer av det du er takknemlig for.

Utrolig irriterende å høre? Lett å si? Livet mitt virker å være et speil av denne filosofien og jeg observerer hvordan mine negative tanker, og derfor mine ubehagelige følelser, skaper ulike former for drama, høye regninger og uønskede hendelser.

Jeg ser også tydelig når mine handlinger basert på mine positive tanker skaper verden rundt meg slik jeg ønsker. Jeg har i senere tid fokusert på familien og å gjøre det mer hyggelig rundt meg. Resultatet er en følelse av takknemlighet for idyllen som er oppnådd og de spennende mulighetene som sendes min vei.

Kanskje har du selv lagt merke til at du har fokusert mer på de nære forhold og tingene rundt deg selv og ditt eget hjem i det siste? Det føles godt. Det er en god ide å ta vare på seg selv. Når du oppnår full kraft så vil denne styrken kunne benyttes til å forme verden og hjelpe andre rundt deg i langt større grad enn om du ikke tar vare på deg selv. Bekymrer du deg over kroppen din så gå til legen. Det vil kunne gi deg ro i skolten til å fokusere på andre ting som betyr mye for deg.

Fra et høyere perspektiv

Fra et høyere perspektiv er det vesentlig for meg å kunne se det som utspiller seg fra et kosmisk ståsted for å få en forståelse av hvorfor all lidelse og ondskap utspiller seg her på planeten vår. Mayaene mener vi lever i en oppadgående spiralsyklus på 26.000 år og at vi nå er godt inne i soloppgangen.

Det er lett å se at det stemmer om man ser endringene i samfunnet over de siste 10-20 årene. Vi alle har blitt mer grønne, økologiske, miljøbevisste og kanskje litt mer omtenksomme for hverandre enn før. Det er langt færre mennesker nå som mener bruk av krig som et politisk verktøy er riktig løsning for, ironisk nok, å oppnå fred. Det er som å tro at å slå til den strie naboen i trynet vil føre til at du endelig får fred dere imellom ettersom det ikke hjalp å snakke til han.

Dog har politikere og myndigheter andre agendaer enn å oppnå fred. Mer makt og kontroll over ressurser er som regel deres agenda. Det ligger i deres energi og i ordet maktapparat og at dette dramaet er styrt fra et høyere plan. Akkurat som når du sitter og spiller The Sims og styrer dine karakterer.

«Maktapparatet» trenger i denne nye tiden å omdøpes til «folketjenere». Mange personer som er på statslønn har glemt at de faktisk er folkets tjenere og har falt inn i en maktrolle som utøves på befolkningen. Men dette er bare fra egoets ståsted. Det større bildet for hva som skjer overordnet på planeten vår er langt mer interessant og vesentlig for oss alle.

De manipulerte

Jeg sier ikke at alle politikere har solgt sjelen sin til djevelen. De fleste lever i hver sin boble av løgner uten å vite det. De som er på toppen derimot, er klar over hvem de har med å gjøre og lar seg manipulere uten skrupler for tusener av menneskers villedelser, lidelser og død.

Presidenter, statsministere, utenriksministre, FNs generalsekretær, direktør for verdensfondet, leder av verdensbanken, direktører for multinasjonale banker, redaktører, oppadgående journalister, sikkerhetstjenester, etteretningsvesener, sentrale historikere, ledere for utdanningsprogrammer, ledere innenfor oljeindustrien, krigsindustrien og farmasøytisk industri er bare noen deler av alt som er blitt korruptert av denne skjulte døende makten.

Så vil vi omsider bli satt fri fra dette slaveriet og illusjonen de fleste mennesker ikke ser er der?

Fraksjonene

Det finnes en rekke fraksjoner verden over som i hundrevis av år, eller rettere sagt 13.000 år, har manipulert verdens menneskehet i det skjulte for å oppnå makt og rikdom.

Alle disse fraksjonene består av de satanistiske Khazarene med sitt Mossad, blodslinjefamiliene som Bush, Clinton, Rothschild, Rockefeller, europeiske kongefamilier som Nederland og England, Vatikanet med sin Opus Dei med flere (fyll inn de som mangler) har hatt kvelertak på de fleste politikere, myndigheter og presse verden over som på sin side har hjulpet denne ondskapen til å vokse og holde seg skjult for oss folket.

Fra et galaktisk ståsted er disse fraksjonene tidligere styrt av Anchara alliansen med sine Annunaki reptiler og de grå utsendinger. Denne alliansen gikk over i nyere tid til lysets side for å bli en del av blant annet The Galactic Federation of Light. Alt skjedde som en del av den guddommelige planen som Mayaene beskriver som en galaktisk syklus som har en natt som varer i 13.000 år, og en dag som varer i 13.000 år som vi så vidt har gått inn i nå. Det som er igjen på planeten er bare tilfeldige avløpere fra den gamle alliansen.

Og vi har levd «lykkelig» uvitende om dette hele veien. Bortsett fra en mindre gruppe med kritisk tenkende vesener som stadig vokser i antall, men akkurat som i filmen The Matrix så var ikke sannheten det som alle ønsket seg. Er du en våken sjel så har du to muligheter. Du kan velge å overbevise folk eller du kan velge å inspirere folk. Forskjellen er kilden til intensjonen. Egoet eller sjelen.

The good guys

Skal man tro en rekke uavhengige kilder så har det i flere tiår vært gode krefter som har jobbet i det stille med å forberede en global nedbrytning av disse gamle, skjulte fraksjonene. Blant disse «good guys» så finner man White Dragon Society (WDS) som har samarbeidet med kilder i Pentagon, the Gnostic Illuminati og Asian Secret Societies som ønsker en positiv endring for menneskeheten som helhet.

Verden er ikke sort-hvit, men i gråtoner. Det betyr at om man eksempelvis er en del av Bush-familien så er ikke absolutt samtlige i denne blodslinjen såkalt onde. Det vil alltid være individer som ønsker positive endringer i enhver gruppering som ellers i samfunnet.

Selv om du har en i slekta di som ikke er «helt god» så er dere ikke alle «gærninger» selv om mange utenforstående vil automatisk generalisere ved å dømme hele slekten/gruppen. Integriteten havner til syvende og sist ut i personlig ansvar og personlige handlinger. Det er gjerne på vegne av en gruppe, men intet kan generaliseres til å gjelde alle i en gruppe uten å bryte med sannheten.

Det hevdes fra en rekke kanter at WDS over en lang tidsperiode har samlet enorme mengder med gull som er klar for å bli benyttet som fundament for et nytt banksystem basert på dets reelle verdier. Disse verdiene skal fordeles ut til verdens befolkning samtidig som nasjonal og personlig gjeld blir slettet. Om så skjer så er dette et stort skritt i å forflytte den gamle strukturen av makt fra våre ledere og over til hvert enkelt menneske.

Alle banktransaksjoner hos stat og myndigheter skal være transparente i det nye systemet slik at vi slipper korrupte politikere og statsansatte.

Jeg håper at de nye strukturene blir basert på de tre fundamentale verdiene som myndigheter og politikere i dag helt mangler og som er det eneste som virkelig kan medføre fred og overflod verden over; Kjærlighet, sannhet og visdom.

2017 – sannhetens år

2017 kan bli sannhetens år. Folkets revolusjon er forlengst startet. Hele verdens maktapparat er i ferd med å smuldre opp og bli byttet ut til noe nytt og bedre for menneskeheten. Khazar-mafiaens lange liste med forbrytelser mot menneskeheten er endelig i ferd med å bli stoppet fra å vokse seg lengre.

Benjamin Fulford rapporterte for 6 uker siden den 20. november 2016 at erkefienden George Soros var blitt «taken out» ifølge hans kilder i Pentagon. De samme kildene sier at andre på listen over mål som må bli fjernet fra sin virksomhet inkluderer senator John «ISIS» McCain og Edgar Bronfman som «eier» McCain.

Andre fraksjoner som vil se sin undergang er Rockefeller, Bush, Clinton og håndlangere som Barack Obama. Allerede har vi sett opprør som medfører en slutt for Khazar-kontrollerte regimer i England (Brexit) og valget i USA med Donald Trumps kommende militære regjering.

Ser man blant Trumps utvalgte støttespillere så finner man tidligere Navy Seal Commander Ryan Zinke som ble valgt til innenriksdepartementet mens tidligere generalløytnant Keith Kellogg ble valgt som Chief of Staff i det nasjonale sikkerhetsrådet.

Marinegeneral John Kelly vil bli sjef for Department of Homeland Security som ifølge Pentagon-kilder vil tømme avdelingen for Khazar-mafiaen før han starter en kampanje for å stenge grensen i USA for «narkotikakarteller og ISIS».

Trumps utvalgte National Security Advisor er Lt. Gen. Michael T. Flynn, som har uttalt at Hillary Clinton bør fengsles og har sagt at president Obama er en løgner uten noen planer om å stoppe ISIS. Flynn måtte gå av som sjef for Defense Intelligence Agency (DIA) i 2014. Ifølge tidligere DIA-talsmann W. Patrick Lang, lagde Flynn kaos i de øverste rekker: «Flynn incurred the wrath of the White House by insisting on telling the truth about Syria… They shoved him out. He wouldn’t shut up.»

Fremtidige utdanningssekretær Betsy Devos vil bli «another general in the Trump cabinet» ettersom hun har sin egen hær drevet av sin bror Erik Prince som grunnla Blackwater med hennes penger. Dette betyr at leiesoldatene vil ikke lengre ta på seg oppdrag for Khazar-mafiaen. Hvis dette er tilfelle, så er det virkelig «game over» for Khazarene.

Denne nye regjeringen vil innta en militær posisjon mot Khazar-mafiaen, som betyr enten å drepe de eller å tvinge de til å overgi seg, ifølge Fulford. I USA startet massearrestasjonene allerede 1. januar hvor FBI har planer om å arrestere over 15.000 Khazar-gangstere.

Spesialstyrker ble nylig sendt til the Getty Center i California for å renske ut satanister som bor under senteret, ifølge WDS. Museet ble bygget med en kostnad på $6 milliarder på et tidspunkt hvor et 1000 roms casino kunne bli bygd for $500 millioner, ettersom mesteparten av arbeidet ble gjort i undergrunnen. Operasjonen førte til at «children and sex slaves were liberated from the underground bases of the Getty Center in LA,» hevder kilden i Pentagon.

Det har vært gjennomført en anstrengende kampanje fra Khazar-mafiaen sin side for å benekte envher tilknytning til satanisme, men stadig flere innsidere sier det er svært reelt. Bildene fra et kannibalistisk rituale på en elitefest ledet av Marina Ambramovic hvor kakene er utformet som mennesker i full størrelse med blodrød farge på innsiden, er en refleksjon på de svært så ekte kannibalistiske orgiene som faktisk finner sted, ifølge kilder i blodslinjefamiliene.

Kilder i WDS lover at gjerningsmennene bak 9/11, den ulovlige Irak-invasjonen, Fukushima-tsunamien og andre forbrytelser mot menneskeheten vil bli tatt og det vil bli en offentlig avsløring av dette i alle store massemediekanaler.

Undergrunnsbaser i Denver, Nevada, New Zealand i tillegg til klonebasen under Camp David er blitt ødelagt og flere baser i Australia, San Diego, Hawaii og Arkansas kan være utvalgte mål. «As Cabalists seek to escape to New Zealand, Congo, Brazil, or Paraguay, there may be more kinetic actions to stop them», lover kilden i Pentagon.

I et forsøk på motangrep, har krigsforbryter Netanyahu sendt sjefen for Mossad på besøk til Donald Trump for å få han til å utstede en uttalelse som sier at han ville motsatt seg en anti-Israel holdning. Derimot med Khazar-basen i Denver utryddet, har ikke Khazarene lengre en militær mulighet til å påtvinge sin vilje på den amerikanske regjering, sier Pentagon-kilden.

Ekstra sikkerhetstiltak er blitt gjennomført for Donald Trump med russiske leiesoldater og spesialsoldater sent ut for å desarmere kjernefysiske våpen i New York og nær det hvite hus, sier kilder i Pentagon. Et kjernefysisk våpen under Washington er allerede blitt desarmert, føyer kilden til.

Gjenværende Khazar-agenter i CIA vil bli rensket ut av Trump i Bush-fraksjonen, hevder kilder i CIA. Det reformerte CIA vil avslutte alle droneangrep og narkotikafly, og vil fokusere på «human intelligence» (humint) så vel som «open source intelligence» (osint).

Den store testen vil bli å se om den Japanske regjering har mot nok til å frigi opptakene de har på krigsforbryter og Israels statsminister Benyamin Netanyahu som ringte den japanske statsministeren Naoto Kan den 12. mars 2011 og truet med massemord på befolkningen i Tokyo hvis ikke den japanske regjeringen overførte sin valutabeholdning til Khazar-mafiaen.

«[Nåværende statsminister] Abe er så redd for Netanyahu at han heller vil gå av enn å konfrontere han», hevder kilder i Japan. Selv om Abe ikke tør, så er Netanyahus dager talte. Abe vil bli tvunget til å tre av hvis han nekter å følge opp 3/11, sier kilden. De er også blitt informert av det gnostiske Illuminati at ethvert videre angrep fra Israel eller Khazarene mot Japan vil bli møtt med hevn i form av en 500 megatonn atombombe, nok til, eksempelvis, å utslette Israel.

Det viktige å innse for Israelske tjenestemenn, etter hvert som de presser kriminelle forhold på ham, er at Netanyahu er ikke en jøde, han er en satanist og en svoren fiende av det jødiske folk.

Netanyahu, sammen med Tysklands Angela Merkel, er nå de to øverste senior Khazar-agentene som er i maktposisjon, og er således høyprioritetsmål, ifølge kilder hos Pentagon og det gnostiske Illuminati.

Året 2017 kan også bli tidspunktet hvor det hemmelige romfartsprogrammet og de utenomjordiske får sine lenge etterlengtede offisielle avsløringer. Følgende sitat er fra en kilde på den Antarktiske basen og krever flere bevis før vi kan tro det, men uansett her er det:

«The cabal are all freaked out by what they found in Antarticia – It gave Buzz a heart attack. Very large “pods” with beings inside. That is why John Kerry was there Election Day. Animals and people frozen in time. 12 – 14 foot humans (ca 3,5 meter) in the pods who were in stasis, are now awakening.»

En ting vi kan bekrefte om Antarktis er at mens nordpolen ser ut til å være en del av Google Earth så er sydpolen ikke tilstede. Man kan bare spekulere på hvorfor det er slik.

Alt i alt ser vi en stor utrenskningsoperasjon hvor seier og frihet for menneskeheten allerede er sikret, sier kilder i White Dragon Society. Når utrenskningen er over, forhåpentligvis i løpet av første halvår av 2017, sier Fulford, kan vi starte med et mer positivt og konstruktivt arbeid. Hvis alt går bra, vil året 2017 bety verdensfred og begynnelsen på en massiv kampanje for å få slutt på fattigdom, stoppe miljøforurensningene og starte en ny gylden tidsalder.

Tilgivelse

Vi mennesker, eller rettere sagt vår egobevissthet, elsker å benytte sinne ovenfor det som har vært, hat over det som er og frykt for det som kommer.

Dette er nøyaktig de verktøyene som disse skjulte kreftene har benyttet mot menneskeheten hele veien for å ta fra oss vår personlige kraft og gjøre oss maktesløse. Dermed lar vi oss lede som sauer og aksepterer det lederne har av «løsninger» på «problemer» som oppstår i verden. Vil det hjelpe å legge til mer sinne, hat og frykt ved å sende ut de samme energiene til verden som er nøyaktig det du forakter?

Velger vi å være primært i disse følelsene så forblir vi i egoets fryktbaserte tankegang og skaper mer av det vi ikke vil ha. Den alternative veien er å plassere fokuset vårt på et høyere plan og se at alt som har vært, er en del av et spill som er designet til å medføre en større forståelse gjennom lidelse som resulterer i at vi til slutt kan høste visdom av opplevelsene og observasjonene.

Det er lett å bli sint på eksempelvis Jens Stoltenberg og alt han har latt skje mot vår befolkning under sin maktposisjon. Når de store offisielle avsløringene en vakker dag kommer, om det blir 2017, 2021 eller en gang i mitt neste liv, må vi ta et personlig valg om hatet skal ødelegge for vår egen del eller om vi skal ta kontroll over våre tanker og bli mester over våre egne sinn.

Den du skader ved å hate er deg selv. Det er du som fyller deg selv med disse følelsene.

La oss se for oss at du er i et normalt, godt humør. Så plutselig penser du dine tanker inn på en person du er sint på. Hva skjer? Uten at noen rundt deg har gjort deg noe som helst galt, sitter du plutselig der i dårlig humør. Intet har endret seg eksternt rundt deg. Kun på grunn av dine egne indre tanker sitter du nå med ubehagelige følelser i kroppen som ikke var der for et øyeblikk siden.

En tanke du trolig har spilt av i hodet ditt hundrevis av ganger allerede. Og hver gang blir du i dårlig humør. Du gjør deg selv i dårlig humør.

Greier man å tilgi det som er gjort via forståelsen av at vi mennesker er her nede på jorden i 3. dimensjon for å lære om kjærlighet via dualitet, så setter man seg selv fri fra alle disse ubehagelige følelsene som følger med sinne, hat og frykt.

Man skal ikke akseptere handlinger som folk gjør galt, men man trenger å skille handling fra person. Om man ikke gjorde det så ville det være umulig å elske sine barn etter at de har gjort krøll, men akkurat det klarer du allerede. Så du vet hvordan.

Begynn tilgivelsen med å gi en rosende tanke til personen eller gruppen du bærer nag til. «Jeg er sikker på at Jens er hyggelig mot sin egen familie og kolleger og at dette er storparten av det han tilfører verden i sin eksistens.»

Oppi alt av det store spillet og den kosmiske planen, ta vare på deg selv ved å fylle deg selv med gode tanker. Tilgivelse er noe som gjøres i dine tanker. Du er mesteren over dine tanker.

Tusen takk for alt. Jeg har ingenting å klage over.
Jeg er takknemlig for alt som sendes min vei.
Alt har sin hensikt.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
73%
Opplysende
16%
Inne på noe
2%
Usikker
2%
Dårlig
9%
Om forfatter
Frank Aune

Frank Aune er grunnlegger og sjefsredaktør av Nyhetsspeilet.no med erfaring som nettredaktør siden 2000. Han er ansvarlig for skapelsen av nettstedet, men ikke innholdet. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår full forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 100 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

43 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *