Du leser nå
Hillary Clinton er Vatikanet-Illuminatis foretrukne presidentkandidat

5 minutter lesetidHillary Clinton er Vatikanet-Illuminatis foretrukne presidentkandidat

Torsdag 20 oktober fant den tradisjonelle Al Smith Dinner sted på Waldorf Astoria hotellet i New York. Media verden over har nylig formidlet bilder fra denne humørfylte sammenkomsten sammen med rapporter av typen «Trump buet av publikum pga usmakelige Hillary-vitser» o.l.

Dette arrangementet har fått sitt navn fra demokraten Alfred E. Smith, den første katolske  presidentkandidaten i USAs historie, som ble knust av republikaneren Herbert Hoover i presidentvalget i 1928 der Al Smith vant bare 8 delstater.

Siden presidentvalget i 1960 har Al Smith Dinner vært en tradisjon under amerikanske presidentvalg.  Dette innebærer at de to gjenværende presidentkandidatene – den demokratiske og den republikanske – om kvelden den 3. torsdagen i oktober deltar i en såkalt «katolsk veldedighetsmiddag». Al Smith Dinner finner sted i innspurten av presidentvalgkampen og er vanligvis siste gang de to kandidatene til presidentvervet møtes før valget.

Offisielt er Al Smith Dinner et «charity» (veldedighet) arrangement der de billigste middagskuvertene koster 3.000 dollar, slik det fremgår av Al Smiths nettsider.

Bak fasaden av avslappet hygge skjuler det seg mektige krefter. Al Smith Dinner har i  realiteten vært en maktdemonstrasjon for det mektige Vatikanets ikke-kirkelige makt i alle år; «skjult i all åpenhet»…

Dette manifesterer seg i det ytre i at det ikke er to, men tre hovedpersoner under Al Smith Dinner. De to presidentkandidatene må flankere Vatikanets mektige KARDINAL under denne sammenkomsten, enten de vil eller ikke, og slik har det vært siden den første Al Smith sammenkomsten for kommende presidenter som fant sted i 1960 der presidentkandidatene John F. Kennedy og Richard Nixon kom sammen.

Det var den supermektige katolske kardinalen Francis Spellmann som innstiftet Al Smith Dinner-tradisjonen etter krigen. Kardinal Spellmann var i tillegg til erkebiskop i New York også «MILITARY VICAR» for Vatikanet, en posisjon som dengang hadde mer(!) makt enn USAs presidenter og generaler…

Al Smith middagen i 1960 var den første der de to presidentkandidatene måtte finne seg i å flankere den katolske kardinalen, i dette tilfelle Francis Spellmann. John F. Kennedys plassering på høyre side av Spellmann betyr at den katolske Kennedy var Vatikanets foretrukne mann som USAs neste president.

Al Smith middagen i 1960 var den første der de to presidentkandidatene måtte finne seg i å flankere den katolske kardinalen, i dette tilfelle Francis Spellmann. John F. Kennedys plassering på høyre side av Spellmann betyr at den katolske Kennedy var Vatikanets foretrukne mann som USAs neste president. Og slik ble det.

Vatikanet utgjør toppsjiktet i det mektige og mystiske hemmelige selskapet Illuminati. Generelt kan det sies at Illuminati er smartere enn oss, og før Internett kom var det i praksis ikke mulig å oppfatte hva som skjedde over våre hoder, bak våre rygger og foran våre neser.

Det har seg slik at Illuminati kjennetegnes av visse fremgangsmåter. Å forstå, observere og tolke deler av dette utgjør i praksis krydder i hverdagen,  samtidig som det gjør det lettere å få med seg hva den skjulte makten for tiden er opptatt av.

En mye brukt Illuminati-metode dreier seg om Å SKJULE TING I ALL ÅPENHET. Dette vil si å plassere ulike former for informasjon «foran vår nesetipp» gjennom media, gjennom film og underholdning og på andre måter.

THE CLUES ARE RIGHT IN FRONT OF YOUR EYES - supplert av en Illuminati-logo... Illuminatis praksis med Å SKJULE TING I ALL ÅPENHET kan neppe uttrykkes tydeligere...

THE CLUES ARE RIGHT IN FRONT OF YOUR EYES – supplert av en Illuminati-logo… Illuminatis praksis med Å SKJULE TING I ALL ÅPENHET kan neppe uttrykkes tydeligere.

Bordplasseringen under Al Smith Dinner er et viktig signal fra Vatikanet skjult i all åpenhet

Ved presidentvalget i 1960 var John F. Kennedy kardinal Spellmanns foretrukne kandidat - og slik ble det til tross for omfattende valgfusk i vippe-delstaten Illinois.

Ved presidentvalget i 1960 var John F. Kennedy kardinal Spellmanns foretrukne kandidat – og slik ble det til tross for omfattende valgfusk i vippe-delstaten Illinois der Chicago ligger.

Ved valget i 1980 ble den sittende presidenten Jimmy Carter vraket av velgerne, som heller ville ha skuespilleren Ronald Reagan, til tross for at Carter var Vatikanets foretrukne kandidat. Reagans visepresident George H. W. Bush var i motsetning til Reagan en Illuminati. Ronald Reagan ble skutt drøye 2 måneder etter at han hadde tiltrådt som president, men han overlevde og fortsatte som president.

Ved valget i 1980 ble den sittende presidenten Jimmy Carter vraket av velgerne, som heller ville ha skuespilleren Ronald Reagan, til tross for at Carter var Vatikanets foretrukne kandidat. Reagans visepresident George H. W. Bush var i motsetning til Reagan en Illuminati. Ronald Reagan ble skutt drøye 2 måneder etter at han hadde tiltrådt som president, men han overlevde og fortsatte som president uten at visepresident «Illuminati-Bush den eldre» fikk opprykk og kunne overta som president etter den skadeskutte Reagan.

Presidentvalget i 1988. Daværende visepresident George H. W. Bush til v. i midten kardinal O'Connor og til høyre den tapende presidentkandidaten Mikael Dukakis.

Presidentvalget i 1988. Daværende visepresident George H. W. Bush til v. i midten kardinal O’Connor og til høyre den tapende presidentkandidaten Mikael Dukakis. Vatikanet fikk viljen sin og «gamle-Bush» ble president.

Presidentvalget i år 2000. Til v. presidentkandidat George W. "lillebush" Bush, i midten kardinal Egan og til høyre den tapende presidentkandidaten Al Gore.

Presidentvalget i år 2000. Til v. presidentkandidat George W. «lillebush» Bush, i midten kardinal Egan og til høyre Al Gore, som tapte valget han vant, etter valgfusk bl.a. i vippe-delstaten Florida. Vatikanet fikk viljen sin og «lille-Bush» ble president.

Presidentvalget i 2008. Merk at Barack Obama IKKE var Illuminatis foretrukne kandidat, som var Vietnam-veteranen John McCain til v., i midten den mektige kardinal Egan og til høyre Barack Obama som vant valget.

Presidentvalget i 2008. Merk at Barack Obama IKKE var Illuminatis foretrukne kandidat, som var Vietnam-veteranen John McCain til v., i midten den mektige kardinal Egan og til høyre Barack Obama som vant valget hvoretter Obama raskt ble et lydig redskap for Vatikanet som omfattet å fortsette forgjengeren Bush sine krigsforbrytelser i muslimske land m.v.

Presidentvalget i 2012. Barack Obama er nå plassert på kardinalens høyre side...Til h. den tapende presidentkandidaten Mitt Romney.

Presidentvalget i 2012. Barack Obama har «fått opprykk» og er nå plassert på kardinalens høyre side…Til h. den tapende presidentkandidaten Mitt Romney.

To ikke særlig lystige katolske kardinaler på tomannshånd: Den mektige "novise-kardinalen" Timothy Dolan konfererer i dypt alvor med den langt mer erfarne maktkardinalen Edward Egan under Al Smith Dinneri 2012...

To ikke særlig lystige katolske kardinaler på tomannshånd: Den mektige «novise-kardinalen» Timothy Dolan konfererer i dypt alvor med den langt mer erfarne maktkardinalen Edward Egan under Al Smith Dinner i 2012…

"Flashing the horns" - iført de satanistiske fargene sort og rødt. Hillary Clinton er Illuminati witch av 5. grad eller høyere. Den okkulte heksa Hillary kalles "Queen Melusina" og benytter Illuminatis okkulte Fugl Fønix symbol. Det hører med til bildet at den lesbiske Illuminati-witchen Hillary gang på gang har artikulert høyrøstet for å starte storkrig - om det så er atomkrig - mot fredsnasjoner som Iran og Russland (sic)...

«Flashing the horns» – iført de satanistiske fargene sort og rødt. Hillary Clinton er Illuminati witch av 5. grad eller høyere. Den okkulte heksen Hillary kalles «Queen Melusina» og går rundt med Illuminatis okkulte Fugl Fønix symbol. Det hører med til bildet at den lesbiske Illuminati-witchen Hillary gang på gang har artikulert høyrøstet for å starte storkrig – om det så er atomkrig – mot fredsnasjoner som Iran og Russland (sic)…

Presidentvalget 2016: Til tross for at Hillary Clinton er Illuminati-maktens foretrukne kandidat så er siste ord ikke sagt... Det har hendt før at velgerne har overtrumfet den skjulte maktens spill for galleriet som er kjent som "demokratiske valg"...

Presidentvalget 2016: Til tross for at Hillary Clinton er Illuminati-maktens foretrukne kandidat så er siste ord ikke sagt…
Det har hendt før at velgerne har overtrumfet den skjulte maktens spill for galleriet som er kjent som «demokratiske presidentvalg» i USA…

 

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
46%
Opplysende
21%
Inne på noe
4%
Usikker
0%
Dårlig
28%
Om forfatter
Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

Kommentarer

23 kommentarer på "Hillary Clinton er Vatikanet-Illuminatis foretrukne presidentkandidat"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste