Du leser nå
Bidrar Avaaz til at situasjonen i Syria nå kommer ut av kontroll?

3 minutter lesetidBidrar Avaaz til at situasjonen i Syria nå kommer ut av kontroll?

Hvem er Avaaz?

Den ideelle organisasjonen Avaaz har i årenes løp frontet mange prisverdige saker, men dessverre lar de seg og bruke som propagandakanal for USAs aggressive krigspolitikk. I 2011 gikk de ut med en underskriftskampanje som krevde at USA/Nato måtte gripe inn mot ”demonen” Gadaffi. Som kjent deltok Norge i bombingen av Libya, noe som resulterte i at et av de mest moderne og velfungerende land i Afrika ble ’a failed state’. I dag rår som kjent anarki hvor lokale krigsherrer kjemper innbyrdes om makten.

Protest mot bombingen i London

Protest mot Libya bombingen

Hva skjer nå?

I disse dager kjører Avaaz en underskriftskampanje med krav om at Obama må gripe inn og stoppe Russlands og den sittende Assad regjeringen sin ’terror’ mot sivilbefolkningen?! Virkemiddelet er å innføre en flyforbudssone. I følge general Joseph Dunford som er leder for det som kalles Joints Chiefs of Staff, innebærer dette full krig mot Russland(3). (Joints Chiefs of Staff er et militært råd som består av en general fra sjøforsvaret, en fra hæren og en fra flyvåpenet). Settes dette i verk, vil alt avhenge av hvordan Russland i så fall reagerer. Blir det storkrig, kan det bli brukt atomvåpen. Skulle det skje, får vi sette vår lit til våre utenomjordiske venner. Se dokumentarfilmen:» UFOs and Nukes, The Secret Link Revealed«.

 

De faktiske forhold

Som den våkne leser av Nyhetsspeilet kjenner til, har både USA,  Israel og Saudi Arabia(5) med god støtte av NATO land(også Norge),  væpnet ulike opprørs grupper for på den måten prøve å velte det sittende regimet. Som den tidligere etterretningsoffiseren Wayne Madsen hevder, er USAs motiver for dette først og fremst olje, gass samt å få økt sin innflytelse i Midtøsten.

 

Professor James Petras

James Petras

James Petras

I følge James Petras som vanligvis er ’spot on’ i sine analyser av USAs utenrikspolitikk, har Obama sørget for å væpne og trene både islamske terrorister samt pro-vestlige leiesoldater. Frem til 2014 hadde dette resultert i at over 100 000 syrere var blitt drept, samt at ca. 1,5 millioner hadde måttet flykte fra sine hjem. Her gir han en oversikt over hvilke propaganda teknikker imperiet(les USA), tyr til.

 

Etterord

Avaaz er dessverre ikke den eneste ideelle organisasjonen som tar opprørernes (les: USA og Nato) sitt parti i Syria konflikten. Både Norsk Folkehjelp og Amnesty International har gått i samme fellen. Konstaterer nå at underskriftene strømmer inn hos Avaaz, da altfor mange har slukt den offisielle USA propaganda versjonen av Syria konflikten som main stream media har lurt mange til å tro på.

 

Kilder

  1. Deconstructing the NATO Narrative on Syria http://steigan.no/2015/10/21/deconstructing-the-nato-narrative-on-syria/
  2. Washington Post: CIA ger 1 miljard dollar/år till rebeller/terrorister i Syrien & Irak.    http://steigan.no/2015/06/15/washington-post-cia-ger-1-miljard-dollarar-till-rebellerterrorister-i-syrien-irak/
  3. Sjefen for Joint Chiefs: Flyforbudssone betyr krig mot Syria og Russland                   http://steigan.no/2016/09/26/sjefen-for-joint-chiefs-flyforbudssone-betyr-krig-mot-syria-og-russlan
  4. Petras, James. The Politics of Empire: The US, Israel and the Middle East, Clarity Press 2014.
  5. Petras, James. US Proxies and Regional Rivalries http://petras.lahaine.org/?p=2100
  6. Hvorfor deltar Norge i krigen mot Syria? Hvorfor er vi alliert med terrorister? http://steigan.no/2016/10/03/hvorfor-deltar-norge-i-krigen-mot-syria-hvorfor-er-vi-alliert-med-terrorister/

 

 

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
45%
Opplysende
42%
Inne på noe
3%
Usikker
6%
Dårlig
3%
Om forfatter
Terje Wulfsberg
Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

Kommentarer

12 kommentarer på "Bidrar Avaaz til at situasjonen i Syria nå kommer ut av kontroll?"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste