Du leser nå
Bidrar Avaaz til at situasjonen i Syria nå kommer ut av kontroll?

2 minutter lesetidBidrar Avaaz til at situasjonen i Syria nå kommer ut av kontroll?

Hvem er Avaaz?

Den ideelle organisasjonen Avaaz har i årenes løp frontet mange prisverdige saker, men dessverre lar de seg og bruke som propagandakanal for USAs aggressive krigspolitikk. I 2011 gikk de ut med en underskriftskampanje som krevde at USA/Nato måtte gripe inn mot ”demonen” Gadaffi. Som kjent deltok Norge i bombingen av Libya, noe som resulterte i at et av de mest moderne og velfungerende land i Afrika ble ’a failed state’. I dag rår som kjent anarki hvor lokale krigsherrer kjemper innbyrdes om makten.

Protest mot bombingen i London

Protest mot Libya bombingen

 

Hva skjer nå?

I disse dager kjører Avaaz en underskriftskampanje med krav om at Obama må gripe inn og stoppe Russlands og den sittende Assad regjeringen sin ’terror’ mot sivilbefolkningen?! Virkemiddelet er å innføre en flyforbudssone. I følge general Joseph Dunford som er leder for det som kalles Joints Chiefs of Staff, innebærer dette full krig mot Russland(3). (Joints Chiefs of Staff er et militært råd som består av en general fra sjøforsvaret, en fra hæren og en fra flyvåpenet). Settes dette i verk, vil alt avhenge av hvordan Russland i så fall reagerer. Blir det storkrig, kan det bli brukt atomvåpen. Skulle det skje, får vi sette vår lit til våre utenomjordiske venner. Se dokumentarfilmen:» UFOs and Nukes, The Secret Link Revealed«.

 

De faktiske forhold

Som den våkne leser av Nyhetsspeilet kjenner til, har både USA,  Israel og Saudi Arabia(5) med god støtte av NATO land(også Norge),  væpnet ulike opprørs grupper for på den måten prøve å velte det sittende regimet. Som den tidligere etterretningsoffiseren Wayne Madsen hevder, er USAs motiver for dette først og fremst olje, gass samt å få økt sin innflytelse i Midtøsten.

 

Professor James Petras

James Petras

James Petras

I følge James Petras som vanligvis er ’spot on’ i sine analyser av USAs utenrikspolitikk, har Obama sørget for å væpne og trene både islamske terrorister samt pro-vestlige leiesoldater. Frem til 2014 hadde dette resultert i at over 100 000 syrere var blitt drept, samt at ca. 1,5 millioner hadde måttet flykte fra sine hjem. Her gir han en oversikt over hvilke propaganda teknikker imperiet(les USA), tyr til.

 

Etterord

Avaaz er dessverre ikke den eneste ideelle organisasjonen som tar opprørernes (les: USA og Nato) sitt parti i Syria konflikten. Både Norsk Folkehjelp og Amnesty International har gått i samme fellen. Konstaterer nå at underskriftene strømmer inn hos Avaaz, da altfor mange har slukt den offisielle USA propaganda versjonen av Syria konflikten som main stream media har lurt mange til å tro på.

 

Kilder

  1. Deconstructing the NATO Narrative on Syria http://steigan.no/2015/10/21/deconstructing-the-nato-narrative-on-syria/
  2. Washington Post: CIA ger 1 miljard dollar/år till rebeller/terrorister i Syrien & Irak.     http://steigan.no/2015/06/15/washington-post-cia-ger-1-miljard-dollarar-till-rebellerterrorister-i-syrien-irak/
  3. Sjefen for Joint Chiefs: Flyforbudssone betyr krig mot Syria og Russland                    http://steigan.no/2016/09/26/sjefen-for-joint-chiefs-flyforbudssone-betyr-krig-mot-syria-og-russlan
  4. Petras, James. The Politics of Empire: The US, Israel and the Middle East, Clarity Press 2014.
  5. Petras, James. US Proxies and Regional Rivalries http://petras.lahaine.org/?p=2100
  6. Hvorfor deltar Norge i krigen mot Syria? Hvorfor er vi alliert med terrorister? http://steigan.no/2016/10/03/hvorfor-deltar-norge-i-krigen-mot-syria-hvorfor-er-vi-alliert-med-terrorister/

 

 

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
44%
Opplysende
41%
Inne på noe
3%
Usikker
6%
Dårlig
6%
Om forfatter
Terje Wulfsberg
Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

12
Kommentarer

avatar
7 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
rune øverbyJohannes KvamKenHansTerje Wulfsberg Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
James Bånn
Anonym
James Bånn

Da kan vi vel snart ærklære tredje verdenskrig for offisielt åpnet. Der stiller Norge som vanlig med en plastskje i en knivkamp.

Det går ikke lenge før Norge blir pekt ut som en nyttig arktisk front og et false flag angrep med F-35 som er en trojansk hest.

Kansje vil noen av de mest skarpe observatørene her huske at Eurofighter representanten i sin tid, den gang narrespillet om Norges «valg» av kampfly ble tusket på plass, at det sitter en liten controller med software i snuta på flyet kjøpere ikke får evalurere.

Jeg ville veddet en kasse øl, grunnet teknikkens stand, at dette er en dronecontroller og at den bygger på teknologi som for de fleste er ukjent, men som sitter i alle sivile passasjerfly som enten er temmelig nye eller som har gjennomgått en livsløps oppgradering og som heter noe så intetsigende som BUAP…

Les mere om det her: http://21stcenturywire.com/2014/08/07/flight-control-boeings-uninterruptible-autopilot-system-drones-remote-hijacking/

Lykke til Norge… Jeg har allerede startet å pakke sånn smått…

Balle Clorin
Anonym
Balle Clorin

«Den ideelle organisasjonen Avaaz…» Hvem gir organisasjonen penger, og hva er dens formål? Kunne forfatteren, eller andre, svare på det?

Hans Gaarder
Skribent

SYRIAN GIRL: 8 Reasons Why The NWO Hates Syria

https://www.youtube.com/watch?v=TQ3niMs8tZY

kenfjel
Abonnent

«Med alt snakk om våpenhvile, hvor enn midlertidig den måtte være, så er det naturlig at volden har eskalert i Syria hvor energiene lenge har vært kaotiske og rettet i mange retninger; og, med mange ulike fraksjoner i kamp i dette landet og nabolandene, så vil ikke en varig våpenhvile komme før disse energistrømningene har gått sin gang. Mens Russland blir kritisert for luftangrepene sine som hjelper ASSAD-regimet så vel som å hjelpe bakkestyrkene å gjenvinne områder som var tatt over av den Islamske Stat, så arbeider Putin og andre innflytelsesrike individer i kulissene for å bringe stabilitet til hele Midtøsten og Nord-Afrika.

Vårt synspunkt på “Putins aggresjon i Øst-Europa” er at det er en implikasjon som er fremmet av Illuminati om at han med makt vil legge de baltiske land og andre lang under Russlands regjeringskontroll og økonomisk kontroll. Dette er ikke hans intensjon, og bare for å minne dere om det; Illuminatiene livnærer seg av energien fra frykt og tar i bruk ethvert tenkelig virkemiddel for å skape frykt. 18.02.2016»

Kilde: http://www.galacticchannelings.com/norske/matthew18-02-16.html

runeespa
Abonnent

Denne verdt å lese i denne sammenhengen: Hvorfor i all verden skal jeg tro på media om Aleppo?
(14.12.2016) : http://hankvonhell.blogg.no/1481680179_hvorfor_i_all_verden_.html