Du leser nå
5 år siden 22 juli terroren

2 minutter lesetid5 år siden 22 juli terroren

Det er nå gått 5 år siden 22. juli terroren rystet Norge og verden forøvrig. Det foreligger en rekke kjensgjerninger som peker i retning av en for samfunnet svært ubehagelig konklusjon: At mektige krefter med ulike midler har forsøkt å legge et lokk over ulike fakta og logiske konklusjoner som ikke samsvarer med den offisielle versjonen: Historien om den enslige gjerningsmannen…

Norske hovedmedia og lokalmedia sin formidling av bevismessige fakta og analyser fra terroråstedene regjeringskvartalet og på Utøya opphørte kort tid etter 22. juli 2011.

Det riksdekkende «ytringsfrihetens fyrtårn» Nyhetsspeilet har i 5 år fortsatt formidlingen av faktabevis og analyser av det som skjedde den mørke fredagen 22 juli 2011.

Nedenfor er et utvalg artikler om 22. juli terroren, som hver for seg og i fellesskap splintrer den offisielle forklaringen…

Dette er viktig informasjon for alle som ønsker å komme til bunns i 22. juli tragedien og for alle som ikke ønsker å leve i et Norge som er tuftet på svik og svikt, fortielser og løgn…

Noen 22. juli artikler publisert på Nyhetsspeilet i tiden 2011 – 2016

Breivik var neppe alene om 22 juli terroren
En sammenstilling av 22 juli terroren i 2011, Palme-drapet i 1986 og Kennedy-drapet i 1963 avslører påfallende mange fellestrekk.
http://www.nyhetsspeilet.no/2016/03/breivik-var-neppe-alene-om-22-juli-terroren/

 

22. juli avslørt

Dette er Nyhetssspeilets mest leste artikkel med mer enn 300.000 visninger.

Regjeringskvartalet rariteter under 22 juli terroren

Presentasjon ava åstedsbevis fra regjeringskvartalet som slår sprekker i den offisielle forklaringen
http://www.nyhetsspeilet.no/2013/05/regjeringskvartalet-rariteter-under-22-juli-terroren/
27 svikter i den offentlige innsatsen før og under 22. juli-terroren

Det som kunne gå galt i den offentlige antiterrorberedskap og mye annet sviktet den ene dagen det var behov for dette. Antallet svikter har vist seg å være mye høyere enn de 27 som er presentert i form av informasjon som er hentet fra hovedmedia og lokalmedia.

Var det flere skyttere på Utøya?
Presentasjon og analyse av kriminaltekniske bevis fra Utøya, der massakren fant sted. Fotografier av gjerningsmenn – som er vist øverst i denne artikkelen – viser at det var flere som skjøt på Utøya. Dette motbeviser den offisielle forklaringen om «den enslige gjerningsmannen«…
http://www.nyhetsspeilet.no/2012/04/var-det-flere-skyttere-pa-utoya/


Kan vi få se videoklippene fra overvåkingskameraene nå?

Videomateriale fra de mange videokameraene som overvåket regjeringskvartalet 22 juli er i svært liten grad blitt offentliggjort

22/7 – Mossad/CIA/MI6 angriper Norge

Den tidligere etterretningsoffiseren Bob Chapman har spottet «terrorlusa på gangen» – spor av medvirkning fra verdens virkelige terorrorganisasjoner de vestlige etterretningsagenturene CIA-MOSSAD-MI6 i sin omtale av 22/7-terroren:

Breiviks budskap om de anonyme bakmenn

Indikasjoner på at større og mer profesjonelle krefter står bak 22 juli terroren

http://www.nyhetsspeilet.no/2012/07/breiviks-budskap-om-de-anonyme-bakmenn-3/

 

Aftenposten avslører falsk – flagg på Utøya?

Ekte terror og ikke falsk flagg denne gang?

Denne artikkelen ble publisert mindre enn 12 timer etter at terroren begynte.

http://www.nyhetsspeilet.no/2011/07/ekte-terror-og-ikke-falsk-flagg-denne-gang/
Terrorister bomber Norges regjering?

Denne artikkelen ble publisert kort tid etter meldingene om terror i Oslo

http://www.nyhetsspeilet.no/2011/07/terrorister-bomber-norske-regjering/

 

Bevisanalyse av 22 juli terroren
En presentasjon av viktige åstedsbeviser, både fra regjeringskvartalet og Utøya, med analyse og kommentarer er tilgjengelig via denne lenken: http://www.hansgaarder.info/produkter/22-juli-terror/

 

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
53%
Opplysende
13%
Inne på noe
4%
Usikker
0%
Dårlig
29%
Om forfatter
Hans Gaarder
Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

5
Kommentarer

avatar
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
halgeir jøsangKTABrandulph ChristophersenHermis Recent comment authors
Nyeste Eldste
Hermis
Abonnent
Hermis

Den franske politimyndigheten som har ansvar for å bekjempe terror har krevd at Nice kommune sletter alle videoopptak fra overvåkingskameraer for de 24 timene omkring terroraksjonen 14. juli 2016. Dette melder den franske avisa Le Figaro. Kravet er kommet svært overraskende på Nice kommune og der har man valgt å trosse kravet. Le Figaro har lykkes i å skaffe seg en kopi av direktivet fra anti-terrorenheten.

Her stinker det tydeligvis også «falsk flagg».

http://steigan.no/2016/07/23/fransk-politi-krever-at-alle-videoopptak-av-terroren-blir-fullstendig-slettet/

Hermis
Abonnent
Hermis

Til og med NWO-blekka Dagbladet har en artikkel om hvordan myndighetene har prøvd å få fjernet bevis om hva som fakstisk skjedde i Nice.

http://www.dagbladet.no/nyheter/mener-myndighetene-prover-a-skjule-sannheten-etter-angrepet-politikvinne—beordret-til-a-endre-nice-rapport/60338965

Brandulph Christophersen
Abonnent

Ja, Hans, det er svært mye som skurrer ifbm Utøya, og jeg finner ABBs forsvarstale mer enn interessant, all den tid på et sett blir skjøvet til side i de aller fleste sammenheng hvor hans machiavelliske handling blir diskutert. Spørsmålet, ‘Hva kan vi gjøre med dette?’, dukker ofte fram når norske politikeres voldtekt av det norske folk og landets grunnlov blir diskutert, og i sin forsvarstale forklarer ABB hvorfor han valgte sin groteske metode til å løse problemet. Hvorvidt han var en ‘ensom ulv’ eller ikke i dette sammenheng er vel mindre interessant enn hvorfor? ABBs forsvarstale bør lyttes til mer enn en gang, og jeg legger den inn her: https://www.youtube.com/watch?v=sP5Mjzvjbjk

KTA
Abonnent
KTA

Jeg er overbevist om at ABB ikke handlet alene. Masse bra poenger her inne. Gidder ikke lese VG og DB lenger med alt det drittpreiket de kommer med.

Min overbevisning skyldes i hovedsak politiets innsats. De var kneblet. At en kommisjon blir oppnevnt som forteller de samme løgnene gjør ikke løgnene mer sanne. Politiets elendige innsats kan kun forklares med at de var beordret til dette.

Gro H Brundtland forlot Utøya 1-2 timer for ABB kom. Hun tok med seg ei jente. Var ikke det hennes barnebarn ? Visste hun at noe var i ferd med å skje ?

Dagen før 22/7 var det ei fra campingplassen som hadde sett ABB i båt i Tyrifjorden. Sammen med en annen mann. Hun var 100% sikker. Dette sammen med mye annet ble bare bortfeid av politiet.

halgeir jøsang
Anonym

sannheten om 22.july kan leses i følgende blogg:
http://www.pstpsycho.no/historical.html

+asker og bærum politikammer: http://www.pstpsycho.no/asker-politi.htm