Du leser nå
Cannabis kurerer kreft – og myndighetene vet det!

5 minutter lesetidCannabis kurerer kreft – og myndighetene vet det!

I august 2015 innrømmet amerikanske helsemyndigheter at cannabis dreper kreftceller, og det finnes tusenvis av tilfeller hvor mennesker har fått helbredet sin kreft ved å svelge eller påsmøre cannabisolje, men som media later som om aldri har skjedd. I denne råtne verden vi lever i, kommer 20.000 mennesker i dag til å dø av kreft. Selv om kuren for kreft har blitt funnet forlengst, velger likevel VG, Dagbladet, TV2 og NRK, sammen med alle andre utenlandske korrupte massemedier, å ignorere dette og late som om kuren ikke er funnet.

Jeg hadde en samtale med en politibetjent som fortalte meg at cannabis aldri bør legaliseres og at vi ikke lever i en korrupt verden. Jeg fikk lyst til å plante knyttneven i trynet hans. Jeg gjorde ikke det, men slike meninger og uvitenhet bidrar sterkt til at jordkloden forblir et helvete på mange måter.

Cannabis er en medisin som kan hjelpe mennesker med angst, depresjoner, søvnvansker, kvalme, migrene, ja, listen er lang. Faktisk så lang at det ikke er noen medisin i hele verden som har flere medisinske egenskaper enn cannabis, som med andre ord betyr at cannabis er verdens mest anvendelige medisin. Men slik verden er i dag skal vi ikke få lov til å benytte oss av Guds medisin, men vi må i stedet utsette oss for kjemikalske anti-psykotika, smertemedisiner og lykkepiller med særdeles uheldige bivirkninger som tar skade på kropp og hjerne.

Jeg er også dritt lei av å gå rundt i dette landet og hvor alle som velger alternative naturlige rusmidler blir kjeppjaget, fengslet, bøtelagt og stemplet som narkomane da dem velger å røyke cannabis, som forskningen har vist er over hundre ganger mindre skadelig enn alkohol.

Alle som har gjennomskuet hva som egentlig foregår i verden, vet at mange av politikerne våre bare er «puppets» for søkkrike bakmenn med en agenda som ikke er til det beste for menneskeheten. Krigen mot narkotika er en av dem. Forbudet mot cannabis er et av verdens største svik mot menneskeheten og det hele startet med en  stor løgn for å hjernevaske folket til å tro at cannabis var farlig. På videoen under kan du høre en 17 sekunder lang løgn fra puppet Ronald Reagan fra 1980 om marihuana-planten;

En av de skadelige bivirkningene Mr. Reagan senere henviste til, var en forskningsrapport som viste til at hjerneceller hos aper ble drept ved inhalering av cannabisrøyk. Det stemte, men det dem ikke fortalte oss var at de stakkars apene, gjennom gassmasker, ble sprøytet inn med ren cannabisrøyk uten oksygentilførsel. Nyere forskning har fastslått at cannabis ikke dreper hjerneceller.

Det eneste «farlige» forskningen kan vise til ved hasjbruk, er at det øker risikoen for å utløse psykoser og schizofreni-lidelser. Det er sant, men det må også tas hensyn til at dette er to ikke-målbare sykdommer som svært mange mennesker har fått tildelt seg uten faste bevis fra legene.

Når cannabis er forbudt, er det svært risikofylt å deale dette rusmiddelet fordi den har en svært sterk duft som narkobikkjene spotter veldig lett. Derfor velger mafiaen oftest å komprimere marihuana til hasj fordi det lukter mye mindre og er mer praktisk å deale, som fører til at  brukere som meg selv har store vansker for å få kjøpt marihuana på svartemarkedet. Og siden hasj er langt mer potent på det utløsningstriggende THC-molekylet, fører det til at hasjen inneholder mindre av det anti-psykotiske CBD-molekylet, som fører til at flere blir utsatt for psykoser enn hvis det hadde vært lovlig fordi brukerne får ikke velge marihuana fremfor sterk hasj.

Cannabis redder liv

Forbudet er veldig trist fordi tusenvis av mennesker i dette øyeblikket er livredde for å bli drept som konsekvens av at dem har måttet blande seg inn med mafia i svartemarkedet for å få tak i rusmidler. De eneste som tjener penger på forbudet er mafiaen og farmasøytindustrien. Hadde folket fått kjøpt cannabis og andre naturlige rusmidler lovlig hos myndighetene slik som i Nederland, hadde samfunnet spart seg enormt med tid, penger og ressurser og politiet kunne i stedet ha benyttet anledningen til å etterforske ekte kriminalitet.

Forbudet gjør meg sint og jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har trampet meg frem og tilbake i leiligheten min mens jeg har hatt en kokende indre dialog inni hodet mitt, med ord jeg i fullt raseri burde ropt ut i det offentlige slik at alle fikk høre det. Når man er vitne til helveteshandlinger eller idioti generelt er det ikke noe uvanlig og gå rundt med slike tanker. I denne teksten har jeg fått sagt noe av det som har irritert meg store deler av mitt voksne liv, og jeg vet der er mange mennesker der ute som ønsker det samme. Vi ønsker bare at vi skulle slippe og kaste bort tiden ved å fundere på hvordan vi skal få cannabis legalisert. Alle ønsker himmel på jord, men det er så mange lover og regler i samfunnet som er så urettferdige og idiotiske at Satan selv ville vært stolt. Men for å skape himmel på jord må man eliminere alt negativt, og hele forbudspolitikken er negativt fordi det er ikke annet enn en eneste stor kreftcelle. Hadde Jesus gjort comeback tror jeg dette er det første han ville tatt grep om i samfunnet, fordi Gud har skapt planten av medisinske årsaker.

Flesteparten  røyker ikke cannabis i det hele tatt, så hvorfor skal de gidde og kjempe for saken? Jeg håper bare denne artikkelen vil få folk til å våkne opp til sannheten om at det er en medisin, men samtidig er det også forståelig at folk ikke tør dele denne artikkelen på facebook fordi det å uttrykke seg positivt om «narkotika» kan føre til at en mister jobb, venner, verv og gud vet hva.

http://www.collective-evolution.com/2013/08/23/20-medical-studies-that-prove-cannabis-can-cure-cancer/

http://www.cureyourowncancer.org/

http://www.higherperspectives.com/there-are-now-100-scientific-studies-that-prove-cannabis-cures-cancer-1429984852.html

http://drsircus.com/medicine/cannabis-cures-cancer/

Ps. Det er forresten en sannhet ved Marihuana-planten som omhandler energi, frekvenser og vibrasjoner som ikke alle vil forstå da vi har alle forskjellig virkelighetsoppfatning. For å avslutte har jeg lagt til en til link hvor en spirituell guru forklarer at cannabis lærer mennesker hvordan å generere en høyfrekvens sinnstilstand;

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
75%
Opplysende
14%
Inne på noe
1%
Usikker
2%
Dårlig
9%
Om forfatter
Torbjørn Eriksen

22 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *