Du leser nå
Sannheten om kreft og det farmasøytiske monopol

Under ett minutt lesetid

Dokumentaren gir deg et nytt perspektiv i hvordan kreft kan kureres på mange naturlige måter og hvorfor denne viten holdes tilbake.

Få et nytt perspektiv i hvordan kreft kan kureres. Se dokumentaren «Sannheten om kreft: En global søken – Den sanne historien om kjemoterapi & det farmasøytiske monopol».

Alle trenger ikke nødvendigvis å gå veien via de offisielt godkjente kreftbehandlingsmetoder som kjemoterapi og de farmasøytiske medisinene med sine bieffekter. Det kalles cellegift av en årsak.

Kanskje finnes det en bedre vei å gå? Er det noen som holder oss tilbake fra å bli frisk på bekostning av profitt? Hvordan har privateide bedrifter fått monopol på å gjøre oss frisk? Se om du finner svaret i dokumentaren «The Truth About Cancer: A Global Quest – The True History of Chemo & The Pharmaceutical Monopoly».

kreft

Hvis en lege gjennomfører en standard kjemoterapibehandling og pasisenten dør så er det ok. Om man gjennomfører en behandlingsform utenfor standarden og pasienten overlever så er det ikke ok.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
85%
Opplysende
12%
Inne på noe
2%
Usikker
0%
Dårlig
2%
Om forfatter
Frank Aune

Frank Aune er grunnlegger og sjefsredaktør av Nyhetsspeilet.no med erfaring som nettredaktør siden 2000. Han er ansvarlig for skapelsen av nettstedet, men ikke innholdet. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår full forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 100 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

7 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *