Du leser nå
George Carlin advarer menneskeheten

Under ett minutt lesetid

"They got you by the balls".

Den mest ærlige standup-komiker som har eksistert på denne planeten, George Carlin, forteller oss nøyaktig hvordan verden egentlig styres og at det er på tide at vi alle våkner opp.

George Carlins språk er ganske så fargerikt og han legger ingenting imellom. Vi har ingen frihet. Vi lever i en illusjon. Vi er eid av storkapitalen og kan ikke forvente noe av politikerne som gagner oss. Det verste du kan gjøre er å begynne å tenke kritisk om styre og stell, og begynne å stille spørsmål om hvordan verden blir styrt av dagens ledere.

«You have to be asleep to believe it.»

George Carlin (1937 - 2008) var en Grammy-vinnende amerikansk standup-komiker, skuespiller og skribent.

George Carlin, (1937 – 2008), var en Grammy-vinnende amerikansk standup-komiker, skuespiller og skribent.

Vil du ha mer av George Carlin? Selvfølgelig vil du det.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
92%
Opplysende
5%
Inne på noe
3%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Frank Aune
Frank Aune er grunnlegger og sjefsredaktør av Nyhetsspeilet.no med erfaring som nettredaktør siden 2000. Han er ansvarlig for skapelsen av nettstedet, men ikke innholdet. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår full forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 100 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

Kommentarer

11 kommentarer på "George Carlin advarer menneskeheten"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste