Du leser nå
Falsk Flagg den 22.3! NATOs Gladio B angriper Brussel

27 minutter lesetid

Brussel-aksjonen bærer alle tegn på en klassisk Gladio B-aksjon. Første tegn på Falsk Flagg er at alle spiller på lag og det blir dratt ut av sine proposisjoner i media. Det gikk bare minutter før gjerningsmenn ble identifisert med at flere skal ha ropt "Allahu akbar" like før det smalt. Som alltid blir ingen VIP'er rammet i Falsk Flagg-aksjoner.

Tidlig om morgen den 22. mars er 19 år gamle Mason på vei til å følge en fransk mormoner ombord på et AA-fly (American Airlines) som skal til USA da en bombe plutselig går av like ved siden av han. Mason overlever eksplosjonen, men det som er enda mer oppsiktsvekkende er at 19 år gamle Mason også overlevde falsk flagg-terrorangrepene i Boston 15. april 2013 og i Paris 13. november 2015. Kan det bli mer symbolsk?  ( Mason=Frimurer )

Alt er forutbestemt

Denne artikkelen her vil også se litt på determinisme som betyr at alt er forutbestemt. Med andre ord at egenskapen av tilstandene til et system er fullstendig bestemt av tidligere tilstander. De gamle filosofene betegnet determinisme som en oppfatningen av at alt som skjer i naturen og av menneskenes handlinger, er bestemt av ytre og indre årsaker, og at det derfor ikke finnes fri vilje.

Ved at den ene handlingen leder til den andre og analysere en hendelse, kan vi finne løsningen på den neste som ikke har inntruffet ennå. Hvis tilstandene i en prosess er fullstendig bestemt av tidligere tilstander, kalles prosessen deterministisk.

Har man kjennskap til alle egenskapene på ett tidspunkt, kan man altså forutsi alle egenskaper på et hvilket som helst senere tidspunkt og man kan bruke den kunnskapen til å redde seg selv og sine.

Journalisten som spurte George W. Bush om 322 skull & Bones, ble funnet død like etterpå. Andre journalister som har stilt spørsmål om Skull & Bones har også bare forsvunnet sporløst.

Brussel og koblingen til all annen terror

For å forstå Brüssel-terroren og koblingen til all annen terror som vi har sett i økende grad de siste 70 år, må man sette seg inn i hva det handler om. Vi tar en kort gjennomgang her.

De siste kampene i andre verdenskrig hadde knapt nok stilnet da de allerede i 1947 satte allierte strateger i gang med planleggingen av en tredje verdenskrig. Selv om britiske og amerikanske etterretningskilder søkte over hele Europa for å pågripe nazistenes krigsforbrytere, så var helt andre mer hemmelige enheter av amerikanske og britiske etterretningsenheter aktivt engasjert i å hjelpe de samme nazistene med å flykte.

Vatikanet og Røde Kors fikset nye pass, med kunnskap og velsignelse, ved hjelp av høyt plasserte personer fra amerikanske og britiske myndigheter. Over 30 000 av nazistene fikk hjelp av det «hellige» Vatikanet. Trygge havner inkluderte USA, Storbritannia, Canada, Australia, New Zealand og favorittstedet av dem alle, nemlig Sør-Amerika.

De som fikk en trygg havn på denne måten var mange. Det er for mange til å nevne alle, men vi kan ta med de mest ettersøkte nazist krigsforbryterne: Klaus Barbie, den grusomme Gestapo-offiseren kjent som «Slakteren fra Lyon»; Franz Stangl, kommandant for den beryktede Treblinka utryddelsesleiren; Gustav Wagner, kommandant i Sorbibor utryddelsesleiren; Alois Brunner, en brutal tjenestemann i det jødiske deportasjon-programmet.

Av de mest kjente var Adolf Eichmann, hovedarkitekten av «Holoucast» og dr. Joseph Mengele, «White Angel» av Auschwitz og vise-Fuhrer Martin Bormann. Og ikke minst en hel Waffen SS divisjon – den beryktede «galicisk»- divisjonen som besto av 8000 menn. De ble smuglet inn til England og gitt innvandrerstatus. Med andre ord ikke så ulikt det vi ser i dag med ISIS.

Dette bildet her er fra rettsaken som nylig er avsluttet nå, det viser et klassisk Frimurer håndtrykk, Stormester og Knights Templar Ivar Skar sa at Brevik ble suspendert, dette bildet viser at det også var blank løgn.

sgasdgsdgaga

Gladio-programmet opprettes

Alle fikk innvilget immunitet, samt tusenvis av andre herdede nazistiske kommandosoldater fra Waffen SS, som skulle komme til å danne kjernen i den topphemmelige beredskapsgruppen i Gladio-programmet, ledet av den første direktøren i CIA, Allen Dulles, best kjent som arkitekten bak operasjon «Stay Behind«.

For å lure tvilere med i programmet ble de forespeilet ideen om å bygge et bredt europeisk, topphemmelig nettverk av anti-kommunistiske paramilitære geriljagrupper som ville kjempe bak linjene i tilfelle en sovjetisk invasjon. Den internasjonale koordineringen av Stay Behind-gruppene ble gjort av Allied Clandestine Committee (ACC), og Clandestine Planning Committee (CPC), som er direkte underlagt NATO’s Supreme Headquarters Allied Powers Europe (SHAPE) som er den militære delen av NATO.

Stay Behind-avdelingene lagd for terror mot egne borgere

Stay Behind-avdelingene i de restriktive land skulle ta kontroll over Europa som makten bak makten, deres jobb var å likvidere alle trusler mot makten og fjerne opposisjonelle og revolusjonære. Ikke minst skulle det utføres store mengder terrorangrep mot egen befolkning i Vesten for å få folket til å vende seg til staten og be om mer sikkerhet, samt få folket til å gi avkall på elementære borgerrettigheter og frihet.

Sistnevnte ville også generere mer penger og økte fullmakter til NATO og deres etterretningsavdelinger i vestlige land. I 1990 krevde EU Gladio programmet nedlagt. CIA og NATO nektet å svare i kjent arrogant stil.

Starten på Gladio B

Men noe skjedde. Nå var det ikke lenger venstresiden som fikk skylden for terrorangrepene, men derimot muslimene. Det var starten på Gladio B.

Gladio-nettverket ble operert av de hemmelige tjenestene, og i utgangspunktet finansiert av US Central Intelligence Agency (CIA).  622 personer ble rekruttert og trent av amerikanske og britiske spesialister i Sardinia.  Det antas at opptil 15 000 medlemmer til slutt ble rekruttert til Gladio-nettverket.

En av de norske terrorcellene ble avslørt ved en tilfeldighet og dette ble fort dysset ned. Terrorcellen til Hans Otto Meyer inneholdt nok våpen til å utruste en hel arme.

Gladio-operasjonene omfattet hele Europa.  I Frankrike ble enheten kalt «Glaive» – igjen oppkalt etter et gladiator-sverd.   Østerrikes enhet ble kalt «Schwert,» som også betyr sverd.  I Tyrkia ble enheten kalt Red sheepskin og i Hellas bare sheepskin.  Sveriges enhet ble kalt Sveaborg. I Sveits fikk den navnet P26.  Andre avdelinger i Holland, Belgia, Spania, Portugal, Tyskland, Norge , Luxembourg, Danmark og Holland forble anonyme, eller som i Storbritannia, der avdelingen bare var kjent under navnet Stay Behind.

Ønsker du å fordype deg i Gladio-programmet til NATO/Frimureriet så er dokumentaren NATO’s Secret Armies vel verdt å se.

Alltid ledetråder til neste hendelse i falsk flagg-terror

Det som kjennetegner en hendelse skapt av Globalistene/Eliten/Illuminati, er at de alltid legger igjen ledetråder til neste hendelse ved hjelp av symbolikk og numerologi.

Det som er litt overraskende og skremmende her er at de så åpenlyst spiller på sine 3 store magiske tall, 22.3, 13 og 9.11 som nå avslører for hele den våkne verden hvem som står bak terroren i Brussel. Det kan bare tolkes dithen at de mest sannsynlig planlegger noe nytt og mye større og som vil ta fokus bort fra den siste Falsk Flagg-terroren innen veldig kort tid.

cxvbxzvzvzvzv

Numerologi brukt av tempelridderne styrt av Vatikanet

Under det store kirkemøtet i Nikea i år 325 e.Kr med Vatikanet og Keiser Konstantin med sin merkelige fødselsdato 27.2 272, ble det vedtatt et forbud mot å bruke numerologi der det ble kalt satanistisk for å skremme andre fra å bruke det.

Grunnen var at numerologi var selve språket til tempelriddere som var styrt fra Vatikanet. Det er slik de kommuniserer med hverandre og de har overhodet ingen ønsker om at andre skal lære seg språket deres.

Alle bokstaver er tall og alle tall er bokstaver.

De bruker Pytagoras sine verdier på tall og bokstaver til å kode og dekode. Når man ser merkelig navn som «rev» og lignende på TV-stasjoner m.m., gir de fort mening når man dekoder det. Fox=666, BBC=223 etc ..

Lær deg språket deres, så kan du selv dekode språket og komme dem i forkjøpet.

sgsdgsgd

Hva er sporet til neste ritual/angrep?

Land etter land i Europa innfører nå unntakstilstand etter Tempelridder-ritualet i Paris 13. november, der den sedvanlige gruppen med kriseskuespillere ble tatt i bruk og falskt terrorangrep ble gjennomført. Og som alltid med falsk flagg, legger de inn spor til neste ritual/angrep.

Musikkgruppen som spilte i Bataclan-teateret under Paris-angrepene, Eagles of Death Metal, fremførte en sang som handler om en kvinne og en mann som er på vei til San Bernardino (!), der det smalt 19 dager etterpå og gjerningsmenn var nettopp en mann og en kvinne som tilhørte ISIS. Terrorangrepet kom 2. desember 2015 og 14 mennesker ble drept og 22 ble alvorlig skadet. Tallet 19 går også igjen i sangen.

fasfasfasfasf

Nøyaktig 130 dager etter Paris terroren så smeller det i Europa igjen. Denne gang i Brüssel, der EUs og NATOs hovedkvarter ligger. Også her som i Paris, Boston og San Bernardino er det deres store gudinne ISIS som får skylden. ( I numerologi skal du alltid fjerne null, null eksisterer ikke i numerologi ).

ISIS omgjort til tall blir 9191. Terroren fant sted på dagen 36 år etter at Georgia Guidestones ble satt opp. 36 er symbolsk for 666, 6+6+6.

reqwt

2016 – året makteliten/illuminati har ventet på i alle år

6x6x6=216, med andre ord er dette året makteliten/illuminati har ventet på i alle år. Det er i år alt skal skje og deres nye Babylonske verdens-imperium skal på plass. Denne påsken markerer også slutten på en tidsperiode som startet for 70 år + 1260 år siden.

Faktisk er det ISIS som feires nå i påsken, eller Isthar/Easter som hun heter på Babylonsk.

adsfdasfafa

Det terrorangrepet i Belgia handler om

Som tidligere nevnt legger alltid alle frimurer/Tempelridder-skapte hendelser igjen ledetråder til neste hendelse/falsk flagg. Så la oss se litt nærmere på denne her.

sgsgdsgsdgs

To eksplosjoner fant sted på den internasjonale flyplassen i Zaventem, nordøst utenfor Brüssel, like etter kl 8.00 om morgenen den 22.3. i den internasjonale avgangshallen ved terminal 3. Den første bomben skal ha gått av nær en skranke hvor reisende betaler for overvekt, den andre nær kaffebaren Starbucks. Mange ble drept og såret.

Klokken 9:11 eksplodert en ny bombe i den midterste vognen av et trevogners togsett ved stasjonen Maelbeek/Maalbeek mens toget var på vei fra Maelbeek mot Schumann i Brussels metro. Dette angrepet merket de også i nabostasjonene Schuman og Arts-Loi/Kunst-Wet.

Terrorangrepet fant sted i byens såkalte quartier européen, navnet som det har fått på grunn av en rekke europeiske og EU-institusjoner som ligger i samme område. Det er omlag ti kilometer fra Zaventem-flyplassen.

Men det har også en okkult betydning. M betyr 13 og A betyr 1. Nesten alt av blåblodig fruer har et navn som starter på Ma. Ma symboliserer også Maria Magdalena og Madonna.

Se også: www.numerologensverden.no/m-prinsessene-mystiske-og-merkelige-sammentreff-i-europas-kongehus/

Her er hva terroren handler om:

Top Illuminati Grand Wizard: “We Control Islam and We’ll Use It to Destroy the West.” (WW3)

Målet er å starte 3. verdenskrig

I snart et år har jeg sagt flere steder at 19. mars og 22. mars vil vi få store hendelser, som muligens vil bli hendelser som kan trigge WW3. Da jeg hørte om første bomben som smalt i Brüssel, satt jeg og ventet på en ny eksplosjon som ville inntreffe kl 9.11, og den kom akkurat som forventet.

Se også: Verdens mest aggressive supermakt klar for 3. verdenskrig

19. mars pekte til 22. mars

19. mars smalt en terrorbombe i Istanbul i Tyrkia der 5 ble drept og 24 ble skadet. En aksjon utført av selvmordsbombere fra ISIS.

Senere samme dag krasjet et fly fra Saudi Arabia i Russland. En CIA agent med 27 millioner dollar skal ha befunnet seg ombord. Flyet hadde 55 passasjerer og et mannskap på sju om bord. Det kom fra Dubai, hendelsen inntraff klokka 3.50 lokal tid, og alle de 62 ombord omkom.

Så også en rar sak i VG 19. mars. Det stod:

«Det var 55 passasjerer om bord da flyet krasjet klokken 03.50 lokal tid, 01.42 norsk tid».

Her var det noe som ikke stemte. Så åpenbart at det var en klassisk skjult beskjed til sine egne.  Alle vet jo at tidssoner er i hele timer og ikke oppdelt i minutter. Bruker man numerologi og regner litt, får man datoen 22. mars. 5+5+5+1+4+2= 22+3=22.3

Det er en kjent sak at de kommuniserer via numerologoi og symboler i de store kjente medier for å advare sine egne. De aller, aller fleste leserne er helt uvitende om språket og kodene deres.

Se også: 3. verdenskrig kan være få dager unna

22. mars i Brussel

Brüssel-aksjonen bærer alle tegn på en klassisk Gladio B-aksjon som vi har sett så mange ganger tidligere. Gladio A var lokal og handlet om å ta kontroll over Europa. Gladio B er global og handler om å ta kontroll over resten.

Første tegn på Falsk Flagg er at alle spiller på lag og det blir dratt ut av sine proposisjoner i media. Det gikk bare minutter før gjerningsmenn ble identifisert med at flere skal ha ropt «Allahu akbar» like før det smalt.

Som alltid blir ingen VIP’er rammet i Falsk Flagg-aksjoner.

Og som en gjenganger var det terrorøvelser like i forkant av terroren. Bilder av terroristene viser skumle menn i sorte klær og sorte hansker. De kunne like gjerne viftet med et ISIS-flagg.

Dette henger så klart ikke på greip hvis man vil gli ubemerket inn blant massene. Flere filmer og bilder presentert i media er flere år gamle og hentet fra tidliger terroraksjoner.

Som vi har sett før i lignende aksjoner, har det vært utstrakt bruk av kriseskuespillere. Dette gjøres ikke for at makta er så snille at de ikke vil drepe folk på ekte, men derimot for at alt skal stemme 100%, som en oppskrift. Alt skal skje på nøyaktige tidspunkt, antall ofre og skadde skal stemme, koordinater skal stemme osv. osv.

Vi snakker om perfekte ritualer, ikke tilfeldigheter og da må man ha kriseskuespillere. Det blir ikke så ulikt et filmopptak der alt er regissert lang tid i forkant.

Agendaen for terroren

Røyken var ikke engang lettet før agendaen kom:

1. Sende bakketropper til Syria med argument om å ta terroristen var noe av det første som ble presentert i media. Men alle vet jo at det er Assad som er målet. Det å sende tropper inn i Syria ville garantert føre til WW3. Nå som Russland har trukket seg ut, er de kjepphøye. Den russiske uttrekningen som skulle være avsluttet samme dag som det smalt, kom litt vel beleilig til at det kan være tilfeldig. Ser mer ut som en brikke i et sykt, globalt spill spilt av psykopater.

2. Andre agenda er å kaste Europa ut i kaos og gjøre Europa mer totalitært, diktatorisk og autoritært ved å bruke aksjonen til å få på plass en egen EU-etterretning som skal overstyre de nasjonale etterretningene, samt fjerne alt som heter privatliv, personvern og frihet. Oppløse nasjonalstatene og få på plass de Europeiske forente stater der en liten søkkrik elite besitter all makt, en elite som skal herske over en stor slaveklasse. Middelklassen skal bort.

I følge den svenske advokaten Henning Witte så har ISIS smuglet inn en hær på over 20.000 soldater inn i Sverige, klar til å slå til når som helst. Hvor mange det er i Norge vet jeg ikke, men jeg vil anslå 10.000 ISIS-terrorister. Norsk og svensk politi vet om dette, men gjør ingenting og advarer så klart ikke folket heller.

Al-Jazeera hadde en undersøkelse blant muslimer og der kom det frem at hele 81% støtter ISIS. Tar man med sympatisørene så snakker man ikke lenger om noen hundre tusen i Europa, men derimot flere millioner, ca 1.3 milliarder globalt.

I september vil en hel arme på flere hundre tusen ISIS-terrorister og støttespillere slå til over hele Europa sies det her. Jeg tror det kanskje skjer lenge før, og at angrepet kommer i forbindelse med den kommende krigen.

Mer sikkerhet = mindre frihet = mer terror

Hver gang det smeller så strømmer folk til de ekte terroristenes bakmenn (makten) og ber om mer sikkerhet i bytte mot frihet, personvern og privatliv, noe som igjen bare genererer mer terror.

Det er alltid problem-reaksjon-løsning (Hegels dialektikk) som gjelder. Man skaper et problem, for så å få en reaksjon, før de så leverer den på forhånd planlagte løsningen, som er en løsning folket ikke ville akseptert før problemet var skapt.

Georgia Guidestones: Satans 10 bud

Så hva i alle verden betyr denne hendelsen egentlig? Joda. 22.3 peker direkte på Georgia Guidestones, også kjent som Satans 10 bud.

22. mars 1980 ble steinene satt opp av 5 Frimurertopper som gjemte seg bak aliaset R.C. Christian som også symboliserer Rosenkreutzer-ordenen som er et hemmelig brorskap som består av frimurertopper.

En annen kjent frimurergruppe har også 223 som logo, nemlig Skull & Bones, som er et meget mørkt frimurer-brorskap som består av amerikanske presidenter og andre elite topper i USA, hovedsaklig fra Yale University. De gir hverandre også rare kallenavn, Averell Harriman er Thor, Henry Luce er Baal, McGeorge Bundy er Odin, og George HW Bush er Magog. Hva som er kallenavnet til John Kerry vites ikke.

sdfsdafafas

Men hendelse peker altså på Georgia Guidestones som har som mål å redusere verdens befolkning ned til maks 500 millioner på kloden.

Slik ser Lucifers 10 bud ut:

  1. Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature.
  2. Guide reproduction wisely — improving fitness and diversity.
  3. Unite humanity with a living new language.
  4. Rule passion — faith — tradition — and all things with tempered reason.
  5. Protect people and nations with fair laws and just courts.
  6. Let all nations rule internally resolving external disputes in a world court.
  7. Avoid petty laws and useless officials.
  8. Balance personal rights with social duties.
  9. Prize truth — beauty — love — seeking harmony with the infinite.
  10. Be not a cancer on the earth — Leave room for nature — Leave room for nature.

hjfjfjfjfhfIkke la deg lure av fine ord. Pakker man dritt inn i sølvpapir så får man ikke konfekt. Det er fortsatt dritt.

Skal man forstå Georgia Guidestones og Lucifers 10 bud, må man også forstå hva satanisme er. Eliten mener at Satan var den snille som gav menneskene kunnskap ved å gi Eva et eple (symbolsk: eple er frukten av kunnskapens tre, Tree of evil, i motsetning til livets tre, Tree of life) og sette menneskene fri. «Gjør hva du vil» skal være hele loven sier satanistene.

Gud mente derimot at vi ikke var rede til å takle kunnskap. Sant eller ikke, det er uansett et faktum at kunnskap har ført til at vi har utslettet 50% av alle raser på jorden på under 40 år, vi må 300 millioner år tilbake for å se en lignende masseutryddelse og det er ingenting som tyder på at dette er på vei til å stoppe opp, tvert imot akselererer det.

Elitens satanistiske guder

Det var kortversjonen. Nå skal jeg forklare litt mer hva Eliten dyrker av guder og hvordan de mener det startet. En hemmelighet de går over lik for å beskytte for almenheten og som viskes i ørene til hverandre i mørke losjer.

For lenge, lenge siden, ja faktisk må vi gå ca 200 000 år for å se hvordan alt startet, alt startet da Anu, sjefs-guden på Nibiru sendte Enki av gårde til Jorden som de omtale som Ki, for å finne gull, Anu Nna Ki. Enkis halvbror Enlil som ikke akkurat var bestevenn med Enki var også med på ekspedisjonen, Sønnene til Enlil (Enlil var også kjent som Jahve og Lucifer), er Ninurta og måneguden Nanner Sin (Allah). Det å grave etter gull var slitsomt, de trengte noen til å utføre jobben for seg, så de gjennomførte et genmodifisering program som førte til at homo sapiens så dagens lys. Etter x antall år med prøving og feiling fikk de kreert den perfekte slaverase, såkalte Admuer.

Adamuene var ikke av de smarteste, når kveldene kom ble de ført tilbake til området sitt der de bodde. Enlil var lite glad for at hans far Anu hadde gitt sin halvbror Enki og hans sønn ansvaret for ekspedisjonen. Enlil prøvde å sabotere hydbridprogrammet og var kritisk til det Og fra den tid av fikk han et meget anstrengt forhold til denne nye hybriden, homo sapiens. Senere prøvde Enlil å utslette homo sapiens ved det som er kjent som vannflommen. Menneskene ble derimot reddet av Enlils halvbror Enki. Likevel var sønnene til Enlil Ninurta og Nannar Sin (Allah) med på å undervise homo sapiens i kunnskap om Jorden og Kosmos.

Satanistene ser ikke på seg selv som onde. Snarere motsatt. De tilber Lysbringeneren Lucifer som gav menneskene mye kunnskap. Men når man ser hvor mye av denne kunnskapen har ført oss hen i dag der kloden er på randen av stupet, så spørs det om ikke Enki hadde rett i å holde Adamuene nede som en lydig rase som burde holdt seg til å grave gull og bygge infrastrukturer…

Anu tok også i bruk selve genmodifiseringen for å skape en rase nr 2, en herskerase ved navnet Nefilimere som var en slags formenn som pisket oss i gang, Nefilimerne var fremstilt med å gi dem DNA fra Anunnakienes egen blods-linje, de var store kjemper, svært intelligente, overnaturlige evner med fult ut aktivert Kongekjertel og de var svært onde å krigerske, det er denne blods-linjen super eliten hevder seg å ha i dag, noe som er grunnen til at de kun gifter seg med sine egne i så nær familie som mulig.

Som alle har sett så omgir de seg med Anunnaki-symboler overalt. Du finner ikke en losje i verden i dag uten at Nibiru-bildet troner øverst i inngangen, – den bevingede planet.

Det startet i Sør Afrika, så Sumeria, videre til Babylon og så Egypt, videre til Hellas og så Rom og derfra til Vatikanet der vi er nå.

Høsten 2014 kom det opp en hjørnestein (grunnstein), ved siden av hullet, som peker mot maksimalt 500 000 000 mennesker på kloden på Georgia Guidestones. Man kunne se to sider der det står 20 på ene siden og 14 på andre siden.

Noen dager etterpå ble steinen tatt bort og knust, men ikke før den var vist frem i et ritual og det kom frem nye tall. Da dukket tallene 16 og 8 også opp, og bokstavene MM på undersiden og MAJ på oversiden. MM tror noen betyr Master Mason, men snur man den på hodet så får man WW som står for World War og den starter i mai 2016. Den 8. måned i 2014 ble hjørnesteinen satt opp.

http://beforeitsnews.com/prophecy/2014/10/new-2016-warning-in-the-georgia-guidestones-cube-2464508.html

Nibiru avbildet i Den Norske Frimurerordenens Stamhus i Oslo

Her besøker kong Harald Den Norske Frimurerordenens Stamhus i Oslo i 1994. Her, som med alle andre Frimurerlosjer, pryder den bevingede planet Nibiru over inngangen.

bxbxcbxcb

Eliten har kjent til Nibiru i alle år, men har hemmeligholdt det for folkemassene, men i år ble det offisielt for mannen i gata også, der det ble bekreftet at vi har en gigantisk planet X i vårt eget solsystem.

http://www.abcnyheter.no/nyheter/2016/01/20/195195009/solsystemet-kan-ha-en-ukjent-planet

http://www.numerologensverden.no/ar-2016-globalt-ar-9-er-9-buru-den-9-planet/

Illuminatis fiksering på tallet 33

Så alt tyder på at hendelsen i Brüssel var et startskudd for en hurtig befolkningsreduksjon slik at eliten kan få sitt nye Babylon på plass før de gamle gudene deres returnerer. Kanskje ikke særlig oppsiktsvekkende for de som ikke har sovet i timen.

Vi har jo fått en del signaler tidligere, av de to mektigste personene i verden, nemlig Pave Frans og Dronning Elizabeth. Dette var vår siste jul, sa Pave Frans like før juleferien startet. Dronning Elizabeth sa til staben sin da de gikk på juleferie at det var deres siste julefeiring.

Så hva mer vet vi om Georgia Guidestones og dekoding av dens numerologi?

adfafasfasfIlluminati/makta er sykelig opptatt av tallet 33. Det ser vi overalt og det er deres høyeste grad. 11 og 22 som også er mastertall som de bruker på datoer til å skape hendelser blir også 33 til sammen, grunnen til at de utfører aksjonene/hendelsene sine på mastertall-datoer er at de mener det forsterker kraften i hendelsene.

Tar vi 33 år, 33 måneder, 33, uker og 33 dager etter GG-steinene ble satt opp, får vi datoen 9.11-2016. De optimistiske tror at WW3 vil starte den datoen. Jeg tror ikke det. Denne datoen er mye viktigere enn det. Jeg tror det er datoen da deres nye Babylonske verdensorden skal være på plass med 500 millioner mennesker på kloden og at det er datoen de mener deres utenomjordiske guder skal returnere.

Hvordan overleve 2016

Jeff Berwick er finansanalytiker og et geni. Han tar aldri feil og de som hadde lyttet til hans råd for noen år siden da han startet The Dollar Vigilante, ville alle vært mange-millionærer i dag. Folk som leser finansaviser og magasiner blir i dag lurt til å holde seg inne på børs og fond slik at flest mulig er der og blir ruinert når det store økonomiske krasjet kommer om kort tid.

I går la han ut en ny selvprodusert film med hvordan du skal overleve 2016 og hva som kommer utover året og et lite resymé på hva som har vært. Bare timer før den konservative høyesterettsdommeren Antonin Scalia, også sett på som USAs nest mektigste mann ble myrdet, avslørte han at om kort tid vil det bli innført unntakstilstand i USA.

Mer fikk han ikke sagt før det var bokstavelig talt god natt for hans vedkommende. Han ble funnet med en pute over ansiktet i strøkne sengklær. At han fant en pute, holdt den over ansiktet og kvelte seg selv med den i et selvmord er det vel bare skeptikere som tror på.

http://www.numerologensverden.no/den-13-dagen-jomfru-maria-solens-mirakel-og-fatimas-3-hemmeligheter/

http://www.numerologensverden.no/vi-dekoder-monumentet-georgia-guidestones/

Er neste hendelse 28. mars?

Da Pave Frans besøkte Cuba og patriark Kirill 12/13. februar, var det et møte der de religiøse overhodene møtte hverandre for første gang på over 1000 år. Samme dag smalt det. Minst tolv personer døde i angrepet på et kjent turiststed på en strand på Elfenbenskysten. 13. mars smalt det i Ankara i Tyrkia der 34 personer ble drept og 125 skadet. Da Obama dro til Cuba som den første USAs president på 88 år, smalt det i Brussel.

Da Frans ble utnevnt til pave av Konklavet sine 115 kardinaler den 13.3.2013, visste vi at det meste de neste årene ville handle om tallet 13. Vi kunne vel knapt nok fått mer rett. Skulle jeg tatt med alt her, måtte jeg ha skrevet en bok.

Så hvor lenge må vi vente til vi får en ny hendelse som skal føre frem til deres endelig mål, en FN-ledet Babylonsk verdensregjering? Kanskje ligger svaret i Rotschilds Economist Magazine 2016? Alan Greenspan holder i en enarmet banditt som viser 2008 i rødt. 2008 kan betyr 28 og rødt er mars. Får vi en ny hendelse som har med økonomi å gjøre mandag den 28. mars?

Det er noen indisier på at noe stort skal inntreffe på mandag. Ser ut til at de kanskje vil sprenge et atomkraftverk i Europa. Numerologien, det sataniske og alt det andre passer også inn. Dagen da Jesus sto opp fra de døde er den perfekte dag for satanister å skape faenskap. En sikkerhetsvakt ved et atomkraftverk er funnet skutt og adgangskortet hans er borte. 3 andre jihadister har tilknytning til det ene atomkraftverket. To atomkraftverk ble stengt ned 22. mars.

Tallene passer også, 2+8+3=13. Med andre ord har vi også en 13-dato på mandag. Men, det er alltid et men. Man må aldri glemme at media forteller oss kun det de vil vi skal vite. Hverken mer eller mindre. Så hvorfor blåses denne historien opp i media? Hvorfor vil de at vi skal vite dette?

Agendaen her kan være at de ønsker å spre frykt. Et folk i frykt aksepterer hva det enn skal være av ekstreme, politiske, vedtak.

Europe evaded the world’s first dirty bomb: Jihadi brothers Khalid and Ibrahim el-Bakraoui and recently arrested Salah Addeslam were all involved in Belgium nuclear plot!

Svaret på om det er falsk alarm eller ikke får vi på mandag.

Economic Magazine 2016

Ser man bildet over så ser det nesten ut som en komet som farer forbi. Det er også korrekt. Kometen 252P/LINEAR passerer oss faktisk 26. mars og jorden glir inn i halen den 28. mars. LINEAR er blitt mer enn 100 ganger sterkere enn det som var forventet. Observatører fra den sørlige halvkule har faktisk vært i stand til å se den uten optiske hjelpemidler.

jdjhdhdfhfdhfd

Få sannheten frem for alle i befolkningen

sfadfafasfHer velger jeg å avslutte med dette bildet da et bilde fortelle mer enn tusen ord. Jeg har prøvd å advare i mange år, men de fleste forsetter å velge bort virkeligheten med såpeopera, sport og reality-TV. Da må man også ta konsekvensene av virkelighetsflukten og høster som man har sådd.

Av spennende datoer fremover foruten 28. mars, har vi 19. april som er dagen da Jesuitt ordenen ble grunnlagt og 1. mai som er datoen Illuminati ble grunnlagt i 1776. Vi har også deres hellige Pi dato den 22/7.

Ellers er det på de vanlige mastertall-datoene med 11 og 22 at vi kan forvente hendelser. Vi er også i det hebraiske år 5776 nå. Det er enda et bevis på at vi er i året de har ventet så lenge på.

På mandag er det gått 13.155 dager siden Georgia Guidestones ble satt opp, eller 36 år og 6 dager om du vil. La oss håpe dagen passerer i stillhet så vi får litt mer tid på oss til å preppe for det som er varslet kommer utover året.

Mer informasjon

http://www.veteranstoday.com/2015/11/21/brussels/

http://www.nettavisen.no/nyheter/erna-solberg-vil-utvide-politiets-fullmakter/3423206193.html

http://www.numerologensverden.no/ar-2016-globalt-ar-9-er-9-buru-den-9-planet/

http://www.veteranstoday.com/2016/03/22/322/

http://www.dagbladet.no/2016/03/23/nyheter/mormoner/brussel/terror/utenriks/43628388/

http://steigan.no/2016/03/23/is-truer-med-langt-mer-odeleggende-angrep/

http://steigan.no/2016/03/23/terroren-i-belgia-og-europeiske-lederes-ansvar/#comment-28701

http://www.nyhetsspeilet.no/2015/12/economist-magazine-2016-varsler-new-world-order-reise-2016/

http://www.dagbladet.no/2016/02/12/nyheter/kristendom/religion/utenriks/43134513/

http://www.dagen.no/tag/terrorangrep

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/34-drept-og-125-skadet-i-blodig-bombeangrep-i-Tyrkia-8392857.html

http://sv.radiovaticana.va/news/2016/02/16/m%C3%B8tet_mellom_patriark_kirill_og_pave_frans_p%C3%A5_cuba/1208954

http://www.dagbladet.no/2016/03/19/nyheter/tyrkia/utenriks/43587625/

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/34-drept-og-125-skadet-i-blodig-bombeangrep-i-Tyrkia-8392857.html

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
75%
Opplysende
10%
Inne på noe
2%
Usikker
3%
Dårlig
10%
Om forfatter
smurfen

42 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *