Du leser nå
En samtale med Lilli Bendriss

1 minutt lesetidEn samtale med Lilli Bendriss

Nyhetsspeilet presenterer her en inspirert og inspirerende samtale mellom  to norske spirituelle veivisere og folkeopplysere: Lilli Bendriss og Jannecke Øinæs.

Mange kjenner Lilli Bendriss som medium i TV-programmene Åndenes Makt, eller som forfatter av boken Bevissthetskiftet (som hun skrev sammen med Camillo Løken). Lilli Bendriss har også lenge hatt kontakt med utenomjordiske bevisstheter.

For 25 år siden fikk Lilli en umiddelbar oppvåkning da hun fikk en akupunkturnål plassert på et strategisk punkt. Siden dengang har hun hatt kontakt med ekstra-dimensjonale bevisstheter som har gjort henne istand til å kanalisere deres budskap og deres såkalte “Lysspråk” (Language of Light). I følge Lilli har hun en spesielt nær kontakt med en kvinne kalt Amusar som kommer fra Andromea galaksen, den nærmeste galaksen til Melkeveien.

I november ble Lilli intervjuet av Jannecke Øinæs gjennom Youtube kanalen Wisdom From North. I dette intervjuet forteller hun hvordan Amusar og hennes folk lever og virker, og hva slags budskap de har til menneskene på Jorden. På slutten av intervjuet mottar Lilli en kanalisering fra Amusar.

Intervjuet er i to deler.

Lilli Bendriss nettsted:  http://www.lillibendriss.com

Jannecke Øinæs nettsted:  http://wisdomfromnorth.com

Jannecke Øinæs YouTube kanal Wisdom From North:
https://www.youtube.com/channel/UCYb7KaU5rBD20Ce5nIBCygw

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
66%
Opplysende
17%
Inne på noe
0%
Usikker
1%
Dårlig
16%
Om forfatter
Hans Gaarder
Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre. Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

4
Kommentarer

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
fjellwalkHenry LeirvollHans Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
Henry Leirvoll
Anonym
Henry Leirvoll

Eller ikke. Det er også en mulighet.

fjellwalk
Anonym
fjellwalk

I utgangspunktet har jeg stor tro på konseptet, men dramadronninger, slike som Lilli Bendriss med flere, bare forkludrer det hele. Intet jordisk bundet vesen – heller ikke «skuespillerne» i Åndenes Makt på TV-Norge har noen befalingskraft hva gjelder «livet» på den såkalte andre siden. Det hele blir bare patetisk når de forsøker å utgi seg for åndeverdenenes herskere, hvor de med ansiktstrekninger og andre kroppspasmer, for liksom å forsterke deres evner, driver å sender avdødes sjeler både hit og dit, eller mot lyset som de sier, hva nå det måtte være …