Du leser nå
Baba Vangas visjoner gir håp om en ny storhetstid og en ny gylden æra

13 minutter lesetidBaba Vangas visjoner gir håp om en ny storhetstid og en ny gylden æra

Vi vet alle noenlunde hva makten planlegger, men det er få som vet hva de vil klare å få til og hva som faktisk kommer til å skje. Nå skal vi se litt på hva «Balkans Nostradamus» Baba Vanga sier om hva som kommer til å inntreffe fremover. Ting vil gå veldig dårlig for ondskapens fyrster i Illuminati fra nå av.

Baba Vanga (Vangelia) Pandeva også kjent som Balkans Nostradamus ble født 31. januar 1911 og døde 11. august 1996. Baba Vanga vokste opp i byen Petrich, Bulgaria.

 

Baba Vanga ble begravet på en kirkegård i Saint Petca som er en bulgarske kirke i Rupite regionen. Baba Vangas interesse for politikk var ikke tilfeldig. Hun ble født i det moderne Makedonia – landet som stadig var i konflikt med Tyrkia, Hellas, Bulgaria og Serbia. Hennes hjemland Bulgaria har opplevd to verdenskriger der bulgarere og serbere kjempet mot hverandre. Hun var høyt anerkjent som en av de store visjonære i det tjuende århundre på grunn av sin fantastiske presisjonen på sine syner om store verdensbegivenheter.

Vanga mistet synet i en alder av bare 12 da hun ble feid bort av en mektig tornado. da hun noe senere ble funnet i live var hun dekket i dritt og møkk med sand i øynene. som følge av dette så ble hun varig blind.

Vanga begynte i en alder av 16 å se se inn i fremtiden. Hun hjalp også sin far med å finne en sau som var stjålet fra flokken. Hun gav sin far en detaljert beskrivelse av et verksted hvor dyret ble holdt skjult av tyver.

Mangt en statsmann besøkte Vanga. Selv Adolf Hitler som var manisk opptatt av det overnaturlige fikk æren av å besøke henne. Hva Vanga sa til han vet ingen, men han forlot huset hennes sint og opprørt.

Vanga døde i 1996 og spådde mange av de store globale hendelsene som tsunamien i 2004, angrepet på tvillingtårnene i NY.

Nå ser vi at enda en av hennes visjoner om fremtiden begynner å bli oppfylt: Ifølge Baba Yanga så vil den Arabiske våren starte i 2010 og muslimer vil strømme til Europa, i 2016 vil muslimer invadere Europa og de som allerede er her vil angripe innenfra, hun varsler også at den store krigen vil starte i 2016, men i mange land vil muslimer rive nasjonene i filler innenfra og gjøre mer skade en selve krigen, nasjoner som Sverige og Frankrike vil få hardt medfart av Muslimske immigranter.

dfgsgssgdg

Den gode nyheten er at flyktningbølgen vil stoppe opp, ikke bare stoppe opp, den vil reverseres og europeere vil strømme til fattige land som ikke er ramme så hardt av krigen, innen året er omme så vil Europa bli helt ubeboelig pga bruken av fryktelig våpen, ingenting kan dyrkes lenger og intet vann kan drikkes.

Vanga profeterte at i 2018 så vil Kina være den største økonomiske supermakt i verden, USA vil være knust av krig med rasert økonomi , USA vil bli redusert til et U-land. samme år vil også en romsonde oppdage «en ny form for energi» på planeten Venus.

Men dette er ikke slutten på historien, langtifra,  Vanga varsler at det meste vil gå dårlig for USA, det går fra ille til verre og verre, hun så at en mørk afroamerikansk president vil være den siste fungerende president i USA.

Baba Vanga spådde også angrepene på Twin Towers, i 1989 sa hun:

«Horror, horror! De amerikanske brødrene vil falle etter å ha blitt angrepet av stål fugler. Ulvene vil hylene i sine busker, og blodet fra de uskyldig vil fosse. «(1989)

fdgwsgdgsdg

Som spådd så skjedde det. World Trade Center-tårnene i New York kollapset etter terrorangrepene 11. september 2001, WTC-tårnene ble kalt «Twins Tower» Terroristene fra de indre maktsirkler sendte 2 militærfly «Stål fugler» – inn i tårnene.

Hun har varslet også den ødeleggende tsunamien i Indonesia den 26 des 2004.

«En stor bølge vil dekke en stor kyst med folk og landsbyer overalt vil forsvinner under vann.»

Baba Vanga advarer også at etter 7 år med elendighet og et sant helvete fra 2016 så vil Jordens bane i 2023 endres, polene vil smelte og havene koke rundt ekvator.

( Hva som forårsaker dette sier hun ingenting om, men mye kan jo tyde på at denne Planet 9 eller Niburu vil passere oss nært og dra oss ut av bane eller at krefter utenfra setter i gang en renselse av koden. )

gxfgsgsgsg

Den gamle Vange sier:

Den store islamske krig vil starte i Syria i 2016 og kulminere i full kontroll over Rom.

Det vil bli etablert et Muslimsk kalifatet og Europa «vil opphøre å eksistere», Europa vil bli et helt tomt kontinent og helt øde, blottet for enhver form for liv.

En av de mest sjokkerende visjoner kom i 1980. Den blinde gammel kvinnen sa:  Ved århundreskiftet, i august 1999 eller 2000, Kursk vil bli dekket med vann, og hele verden vil gråte over det»

Visjonen virket veldig uforståelig og meningsløs på den tiden. Men tjue år senere skjedde noe fryktelig. En russisk atomubåt ved navn Kursk sank i en «ulykke» i august 2000. Ubåten var nemlig oppkalt etter byen Kursk.

Blant de mange spådommene til Baba Vanga så finner vi noen ganske så eksotisk slik som at Utenomjordiske vil hjelpe menneskene til å leve under vann i 2130, Vi får også en krig mot Mars i år 3005.

Til slutt så kan vi ta med den kanskje mest fantastiske, men også den mest apokalyptiske:

Baba Vanga sier at i år 3797 så vil det ikke lenger eksistere noe liv på jorden, hva som er årsaken til det sier hun ikke noe om.

sdfsfsdfsdf

Her har jeg satt opp en liste over spådommer for de kommende årene:

 1. Muslimer invaderer Europa.
 2. Det vil bli store endringer i jordas bane.
 3. Befolkningen i Europa vil forsvinne som følge av kriger.
 4. Man vil forsøke å reise til andre planeter som Venus, med håp om å finne nye energikilder for å opprettholde livet på Jorden.
 5. Vannstanden stiger kraftig på grunn av nedsmelting av polene.
 6. Kommunismen kommer tilbake til Europa og resten av verden.
 7. Gjenfødelsen av naturen.
 8. En ny sol kommer snart som vil lyse opp den mørke siden av planeten. (Dette kan kanskje referere til et vitenskapelig prosjekt som startet i 2008 som går ut på å skape en kunstig sol ved hjelp av kjernekraft.)
 9. Utenomjordiske sivilisasjoner vil komme til planeten vår. hun sier også at små grupper av utenomjordiske har vært blant oss hele tiden.
 10. Global tørke.
 11. To store vulkanutbrudd.
 12. Mars er truet av en komet. (Det skjedde i oktober 2014 da komet Siding Spring smalt inn i mars og utløste en kjempe eksplosjon.)
 13. To kunstige soler kolliderer som vil føre til at jorda legges i totalt mørke.
 14. En krig på Mars vil endre banen til planeten.
 15. En komet vil krasje med månen, slik at jorda blir dekket av steiner og aske.
 16. Jorden dør, men menneskeheten har utviklet seg nok til å flytte til et nytt solsystem.
 17. År 5079 er året da selve universet vil ende.

gsdgsgsdgsgsdgsdgsdgsdggsgadfgafafs

 

Litt mer om Baba Vanga

Vanga ble kjent i Bulgaria i løpet av 1930-tallet da hun spådde starten på andre verdenskrig blant annet. Hennes berømmelse spredte seg svært raskt gjennom Bulgaria og en dag fikk hun besøk av kong Boris III. Vanga advarte kongen mot Bulgarias deltakelse i krigen. Bulgarske politikere ville ikke høre: Bulgaria ble med Hitler og ble deretter beseiret. Det var utelukkende beskyttelsen fra Sovjetunionen som reddet Bulgaria fra total utslettelse.

Bulgarske politikere som besøkte Vanga spredde nyheten om Baba Vanga til sine kolleger fra andre land. Som et resultat av det så ble Vanga kjent i hele verden. Den lange listen over hendelser som hun spådde 100% presist er vannvittig imponerende.

Kong Boris III besøkte Vanga igjen i 1942 og 1943. Den blinde kvinnen Vanga som var i tredveårene da fortalte kongen at han ville dø den 28. august 1943. I februar 1943 fortalte hun kongen at hun kunne se et rød flagg over hans palass. Hennes spådommer gikk i oppfyllelse. Kong Boris III døde den 28. august, og det røde flagget ble hevet over Sofia høsten 1944. Bulgaria ble da et sosialistisk land.

I det sosialistiske Bulgaria hvor Vanga tilbrakte mesteparten av sitt liv behandlet folk flest klarsynte og mystikere stort sett negativt. Kommunistene mente at Vanga spredte overtro samt distraherte folk fra oppbyggingen av sosialismen. Høsten 1952 fikk Baba Vanga store problemer da hun sa at Josef Stalin snart ville avgå med døden. Vanga ble fengslet som direkte følge av denne visjonen, men det varte ikke lenge før hun ble satt fri.

Profetien gikk i oppfyllelse – Josef Stalin døde 5 mars 1953. Stalins død kunne dessverre ikke redde Vanga fra politisk forfølgelse, det var mange som ikke satte pris på henne evner og så på hennes gave som en trussel, Vanga som opprinnelig var fra Makedonia (Jugoslavia) ble mistenkeliggjort av bulgarske etterretningstjenester. Bulgaria hadde et svært spent forhold til Josip Broz Titos fra Jugoslavia, noe som gav de bulgarske hemmelige tjenester en grunn til å tro at Baba Vanga var en agent for den jugoslaviske marskalk/Statsminister og presidenten Josip Broz Tito.

I løpet av 1970 årene så klarte ikke de bulgarske hemmelige tjenester å samle noe bevismateriale mot Vanga, men da de ransaket hjemmet henne så fant de 90.000 levs, noe som var en anselig pengesum for et utarmet sosialistisk land på den tiden. Baba Vanga slapp å bli fengslet, men i rapporten ble hun beskrevet som en underutviklet og uforskammet kvinne.

Høytstående tjenestemenn i Bulgaria forsvarte Baba Vanga. Mange i Bulgaria husker fremdeles historien om da en høytstående offentlig tjenestemann mistet kofferten sin med viktige dokumenter. Politiet og de hemmelige tjenestene var ikke i stand til å finne kofferten, dermed så måtte de spørre Baba Vanga om hjelp. Kofferten ble funnet og Baba Vanga ble belønnet med et brev der myndighetene utviste stor takknemlighet for at hun hadde klart å finne kofferten med de viktige papirene.

Generelt sett så kan man si at myndighetene i det sosialistiske Bulgaria behandlet Vanga litt merkelig. På den ene siden så var hun en trussel mot den kommunistiske ideologien, noe som førte til at myndighetene stemplet henne som «heks». På den andre siden så innså den lokale eliten at de kunne gjøre profitt på Baba Vangas evner. De hemmelige tjenester innførte kontroll over besøkene hennes og begynte å kreve 10 levs fra personer fra Bulgaria og 50 $ fra utenlandske besøkende. Økonomer har i ettertid beregnet at Baba Vangas arbeid tilførte den bulgarske statskassen over 9 millioner levs.

eaqaerqrqwr

I 1967 ble Baba Vanga ansatt i en ikke-eksisterende stilling som en tjenestemann av staten. Livet til Baba Vanga fikk seg en opptur på grunn av innsatsen til Lyudmila Zhivkova.  Lyudmila var datteren til den bulgarske lederen Todor Zjivkov. Lyudmila var interessert i esoteriske lære og besøkte Baba Vanga svært mange ganger. Lyudmila var svært populær i Bulgaria og hun utviklet et meget varmt vennskap med Baba Vanga.

I starten på 1979 så varslet Baba Vanga at Lyudmila Zhivkova snart ville dø i en bilulykke. De hemmelige tjenestene forsøkte med alle midler å forhindre den kommende tragedien, men dessverre så hjalp det lite. ikke lang tid etter så ble Lyudmila hardt skadd i en bilulykke, Lyudmila overlevde selve bilulykken, men døde av skadene to år senere.

Dermed så kan mye tyde på at alt er skjebnebestemt, man ikke ikke rømme fra sin egen skjebne.

I 1987 da Todor Zjivkov fortsatt regjerte i Bulgaria så spådde Vanga store kommende endringer for nasjonen. Hun sa at Bulgaria innen få år ville få en ny leder, en fremstående vitenskapsmann som ville være en motstander av Lenins lære. I 1992 kom den bulgarske filosofen Zhelyu Zhelev til makten i Bulgaria. Det sosialistiske regimet i Bulgaria hadde kollapset og landet fortsatte sin utvikling etter EU- og NATO sine standarder.

Vanga forutså store politiske hendelser over hele verden. Hun spådde angrepet fra de sovjetiske tropper i Tsjekkoslovakia, mordet på USAs president John F. Kennedy, De indiske statsministrene Indira og Rajiv Gandhi, sammenbruddet av Anastasio Somoza diktatur i Nicaragua og mange mange andre historiske begivenheter.

Mange russere lurer i dag på om Vangas profeti om Russland kommer til å gå i oppfyllelse. I 1979 under ett møte med forfatter Valentin Sidorov sa Vanga: «Alle vil tine som isen, bare en forblir urørt – Vladimirs herlighet, ære Russland. For mye er brakt som et offer. Ingen kan stoppe Russland. Alle som står i veien for Russland vil bli fjernet og ikke bare vil Russland stoppe sine angripere, men Russland blir også den nye herre i verden. »

Før sin død i 1996 så spådde Vanga en strålende fremtid for Russland igjen. Ifølge den bulgarske klarsynte så vil Russland snart være verdens eneste supermakt, noe også den store amerikanske profeten Edgar Cayce har profetert.

Eksperter sier at 80-85% av hennes profetier har gått i oppfyllelse. Da gjenstår de å se om de siste 15-20% også blir oppfylt.

Til etterord så kan vi utfra Baba Vanga syner se at vi nå går inn i 7 år med ekstrem elendighet. Deretter komme en stor hendelse ved at jorden går ut av sin bane og jorden blir renset med ild. I 2023 starter en ny storhetstid og en ny gylden æra med en ny himmel og en ny jord.

Allerede nå ser vi at Vangas visjoner oppfylles i rekordtempo.

 

World War 3 is about to Begin: 120 Countries Amassing Troops! (MEDIA BLACKOUT)

Den 3. mars feirer Bulgaria sin nasjonaldag. Tenn et blått lys og sett det i vinduet til minne om en gammel, blind kvinne ved navn Baba Vanga som har gitt oss håp om en bedre fremtid, en ny æra og en ny storhetstid. :)

Kilder

http://www.wakingtimes.com/2015/10/16/80-years-ago-edgar-cayce-predicted-putins-role-in-stopping-ww3/

http://www.baba-vanga.com/

https://en.wikipedia.org/wiki/Baba_Vanga

http://www.news.com.au/lifestyle/real-life/news-life/heres-what-blind-prophet-baba-vanga-predicted-for-2016-and-beyond-its-not-good/news-story/6adaca964c9bde14e21103ee7d4fbc1d

http://www.documentarytube.com/articles/europe-will-be-gone-by-2016–all-the-prophecies-by-bulgarian-prophetess-vanga

http://beforeitsnews.com/paranormal/2015/12/top-10-baba-vanga-predictions-for-2016-and-beyond-2501474.html

http://metro.co.uk/2016/01/04/prophet-who-foresaw-911-and-predicted-end-of-europe-in-2016-wasnt-always-right-5600312/

http://www.sun-gazing.com/blind-mystic-baba-vanga-pretty-scary-predictions-2016/

Migrant horror stories from Europe: No wonder ISIS is losing ground in Syria and Iraq, they are all coming over here!

http://www.thebigwobble.org/2016/02/migrant-horror-stories-from-europe-no.html

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
71%
Opplysende
15%
Inne på noe
1%
Usikker
5%
Dårlig
8%
Om forfatter
smurfen

16 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *