Du leser nå
2016 Energetics med Gigi Young

1 minutt lesetid2016 Energetics med Gigi Young

Mange teoretiske fysikere, okkultister og spirituelle har lenge vært klar over at energetiske trender; «energetics» utøver viktig innflytelse på hvordan livet på Jorden til syvende og sist arter seg.

«2016 Energetics» omhandler endringer og prosesser på det energetiske planet i året vi er inne i.

I denne unike videoen som ble publisert i september 2015 formidles informasjon som er av potensielt stor viktighet. Unge Gigi Young er i løpet av snaue 20 minutter innom temaer og trender som transparens og eksponering; at ting  vil fremstå mer i sitt sanne lys, viktigheten av å leve fra hjertet, vi har vært gjennom betydelige energetiske endringer i 2012-2015, endringer på individplan, kollektivt og i samfunnet, viktigheten av å unngå frykt, det som er balansert vil vokse mens det som er ubalansert vil slite, Jorden mottar akselerert energi fra den sentrale solen, hva vil bli lettere og hvor vil flyten komme, det som er sådd i underskogen vil vise sine livskraftige spirer og at trender vil akselerere og mye annet.

Gigi Youngs nettsted: http://gigiyoung.com/

Gigi Youngs YouTube kanal: https://www.youtube.com/channel/UCo_fdaL6nGtL3fjyP8NsNaw

 

 

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
69%
Opplysende
19%
Inne på noe
8%
Usikker
3%
Dårlig
3%
Om forfatter
Hans Gaarder
Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre. Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

2
Kommentarer

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Hans GaarderHans Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om