Du leser nå
Er Planet 9 Nibiru eller noe helt annet?

4 minutter lesetid

Planet 9 som NASA nylig har oppdaget, er 10 ganger større en jorden.


Er Planet 9 Nibiru eller noe helt annet?

Nibiruan Council's høyere perspektiv på Planet 9.

Nibiru er tilbake i nyhetene sammen med alle de alvorlige spådommene om katastrofale jordendringer. Er planet 9 egentlig Nibiru eller noe helt annet?

Det ser ut til at vi har oppdaget en ny planet, ifølge NASA. Den kalles Planet 9. Godt navn… Så er dette planeten Nibiru som så mange leter etter? Nibiruanerne forteller meg at den ikke er det, men den er koblet til Nibiru.

Som Nibiruanerne har nevnt mange ganger, er Nibiru mer enn én planet. Det er et solsystem. Videre så kretser dette solsystemet (inkludert deres hjemverden Nibiru) en stjerne som aldri helt antente. De kalles brune dverger. Tar vi for oss Planet 9 så er den en av de større planetene i deres solsystem. Så det er ikke Nibiru, men en planet som er en del av Nibiru solsystemet.

Grunnen til at vi har «oppdaget» denne planeten er, akkurat som med Sedna, fordi den er på siden av solen hvor vi ser den når den passerer.

Solens tvilling

Som Jaysen Q. Rand, Ph.D., forklarte i sin bok The Return of Planet X, er stjernen i Nibiru solsystemet tvillingen til vår sol, fordi slik som mange andre solsystemer så er vårt solsystem binært. Antikkens vise mennesker visste dette og etterlot skrifter om dette over hele verden. Derimot har denne kunnskapen blitt holdt skjult for massene sammen med kunnskapen om vår opprinnelse fra stjernene.

planet 9

Kretsløpet til Planet 9 ifølge NASA.

Vil Planet 9 bringe katastrofale jordendringer?

Min forståelse er at Planet 9 ikke vil bringe katastrofale jordendringer. Med det sagt vil den skape noen omveltninger (vi ser allerede dette) hovedsakelig i form av vulkanutbrudd. Årsaken er at Planet 9 har låst seg til vår magnetkjerne fordi vi er nær nok i vår bane til å krysse hverandres magnetfelt. Når det skjer, oppstår det en tautrekking som resulterer i tektoniske bevegelser og vulkanutbrudd.

Jeg er blitt fortalt at det vil være mindre endringer… og vi har kraften til å minimere den via vår globale bevissthet. Det bringer meg til mitt neste poeng.

Er det en høyere hensikt med Planet 9’s ankomst?

Dette er grunnen til at Nibiruanerne har bedt meg om å skrive denne informasjonen. De ønsker at vi skal vite at at Planet 9 har et høyere formål. Dette formålet er å være en katalysator for endring.

Som jeg nevnte tidligere er det ingen tilfeldighet at denne planeten ble gitt tallet 9 som en del av navnet. Tallet 9 symboliserer endelser og nye begynnelser.

Planet 9 er flere ganger større enn jorden og har et sterkt nok magnetfelt til å ryste vårt magnetiske felt. Som jeg har skrevet mange ganger før, når du ryster planetens magnetiske felt så ryster det samtidig følelsesmessig opp folk. Den gjør dette fordi det kobler oss tilfeldig vekk fra det globale bevissthetsnettet – og vår hukommelse! Dette er en av grunnene til at vi har slik en vanskelig periode med korttidsminnet.

Denne uberegnelig fra- og tilkoblingen skaper en rekke problemer inkludert søvnløshet, irritabilitet og angst. Hva skjer når folk ikke får sove? De greier ikke å håndtere stress. Dette i sin tur fører til at du ikke kan fortsette å undertrykke negative følelser og dermed kommer de opp i overflaten… for å kunne forløses! Så Planet 9 sitt høyere formål er å fungere som en katalysator for vår kollektive følesesmessige renselse.

En lettere overgang

Ettersom Planet 9 er en del av solsystemet Nibiru, er dens frekvens høyere enn vår egen. Så på toppen av at dens magnetfelt drar i vår planets kjerne og forårsaker mindre jordendringer, bader den oss i bølger med høyere frekvens, og drar dermed ut våre dyptsittende negative følelser. Men det er ikke alt.

Det er min forståelse at Planet 9 sin energi har skapt en vibrasjon som medfører en lettere overgang. Jeg ble fortalt for lenge siden at når denne tiden kom, ville folk forlate planeten i hopetall. Jeg tror vi ser dette nå.

Jeg ble fortalt at mange ikke kom hit for å gå over til 5D og forbi, men å oppleve tiden som førte til det. På det tidspunktet ville de gå over til deres neste sted og fortsette sin utvikling. Så essensen av Planet 9 sin energi er at den gir oss en vei hjem for mange hvor det er tid for å forlate denne planeten. Og igjen, bortgangen av våre kjære gir oss en mulighet for mer forløsning som vil hjelpe oss i å heve vår frekvens mens vi gir slipp på fortidens smerter.

Avslutningsvis er Planet 9 en katalysator for endring. Den assisterer oss i å komme til neste trinn i det vi skaper den verden vi ønsker, en vi vil være stolte av å overlate til fremtidige generasjoner.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
41%
Opplysende
23%
Inne på noe
4%
Usikker
7%
Dårlig
25%
Om forfatter
Jelaila Starr
Jelaila Starr er en Psychic/Intuitive Counselor for The Nibiruan Council. Gjennom hennes artikler, workshops og foredrag har budskapet fra dette rådet hatt positiv innvirkning på mange mennesker verden over og inspirert til håp og forståelse.

Kommentarer

6 kommentarer på "Er Planet 9 Nibiru eller noe helt annet?"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste