Du leser nå
Ble 9 leger drept fordi de fant en kur mot kreft?

2 minutter lesetid

GcMAF er et essensielt protein kroppen vår naturlig produserer som fjerner en rekke sykdommer inkludert kreft.


Ble 9 leger drept fordi de fant en kur mot kreft?

GcMAF er et naturlig protein som kroppen vår produserer som fjerner en rekke sykdommer inkludert kreft, og er da selvsagt uten bieffekter.

I løpet av juni og juli 2015 ble til sammen ni leger funnet døde i USA, først og fremst i Florida og områdene rundt. Alle praktiserte eller forsket på alternativ behandling av kreft via GcMAF.

5 av legene som ble funnet drept.

5 av legene som ble funnet drept.

Av T.S. hos Åpenbart.no.

Bildet viser Dr. Jeff Bradstreet som 19. juni ble funnet i en elv med et skuddsår i brystet; Dr. Bruce Hedendal som 21. juni ble funnet død i sin bil og Dr. Teresa Sievers som 29. juni ble funnet brutalt myrdet i sitt hjem i Bonita Springs.

Dr. Lisa Riley som ble funnet skutt i hodet 1. juli og Dr. Baron Holt som døde 21. juni, samme dag som Dr. Hedendal.

Blant de ni legene er også Dr. Ronald Schwartz som ble funnet drept i sitt hjem 19. juli, og Dr. Nicholas Gonzales, som forsket på alternativ behandling av kreft og døde av et hjerteattakk 21. juli.

Fellesnevneren ser ut til å være GcMAF

Det som ser ut til å knytte disse legene sammen er deres syn på alternativ medisin og skepsis til vaksineprogrammer, men først og fremst forskning på GcMAF, fortrinnsvis gjennom Dr. Bradstreet og Dr. Gonzales.

Blant annet skal Dr. Bradstreet ha hatt stor suksess ved bruk av GcMAF i behandling av autisme, med 85% responsrate, noe som i det medisinske miljøet anses som umulig. 15% av hans autistiske pasienter skal ha blitt helt kurert og symptomfrie. Den offisielle historien er at Dr. Bradstreet begikk selvmord.

GcMAF er et protein som aktiverer makrofager, en type hvite blodceller som angriper uønskete partikler i kroppen, blant annet kreftceller. GcMAF er blitt kalt immunforsvarets kraftigste våpen.

Problemet er at kreftceller produserer nagalase (alpha-N-acetygalactosaminidase), et enzym som blokkerer kroppens naturlige produksjon av GcMAF.

Mente vaksiner inneholder nagalase med hensikt

Det Bradstreet og hans kolleger mente å ha oppdaget var at nagalase med vilje blir tilført kroppen utenifra, blant annet gjennom vaksiner. De skal ha funnet at nagalase ikke finnes hos nyfødte, men blir introdusert senere gjennom vaksinering.

Nagalase finnes i svært høye konsentrasjoner hos barn med autisme.

BBC skriver at den farmasøytiske industrien gjør seg fet på høy fortjeneste. Er det vår helse eller sin profitt et firma tenker først og fremst på?

BBC skriver at den farmasøytiske industrien gjør seg fet på høy fortjeneste. Er det vår helse eller sin profitt et firma tenker først og fremst på?

Videre lesning

Les om dette hos HealthNutNews hvor Erin Elizabeth først knyttet disse dødsfallene sammen, blant annet i artiklene:

MD Found Murdered inside Florida Home today. This makes 6 in 30 days with 5 still missing

2 More Doctors Go Missing, after 3 Found Dead in 2 Weeks

Les mer Explosive Real Reason Doctors Are Being Targeted For Death?

BBC: Pharmaceutical industry gets high on fat profits

Her er et svensk firma som distribuerer GcMAF.

Gjør et søk på GcMAF på Google for ytterligere informasjon.

Kilde

Åpenbart.com.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
64%
Opplysende
16%
Inne på noe
4%
Usikker
3%
Dårlig
12%
Om forfatter
Frank Aune
Frank Aune er grunnlegger og sjefsredaktør av Nyhetsspeilet.no med erfaring som nettredaktør siden 2000. Han er ansvarlig for skapelsen av nettstedet, men ikke innholdet. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår full forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 100 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

Kommentarer

34 kommentarer på "Ble 9 leger drept fordi de fant en kur mot kreft?"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste