Du leser nå
Hvordan olje-oligarkene erobret verden

1 minutt lesetid

Dette er historien om hvordan olje-oligarkene Rockefeller, Rothchilds og de Britiske og Nederlandske Monarkene er på randen til å ta monopol på selve livet.

En ny fantastisk dokumentar av James Corbett som bør være pensum for alle som vil forstå verden.

James Corbett har bodd og jobbet i Japan siden 2004. Han startet The Corbett Rapport i 2007 som et utløp for selvstendige og kritiske analyser av politikk, samfunn, historie og økonomi. Siden den gang har han skrevet, spilt inn og redigert over 1000 timer med lyd og video for nettstedet, inkludert en ukentlig podcast og flere vanlige online video-serier. Han produserer videorapporter for GRTV, og BoilingFrogsPost.com.

James Corbett er også et yndet intervju objekt. Når de store globale mediene lurer på hva som skjer i verden så er James Corbett den første de kontakter, også når det skjer store globale hendelser så er James Corbett den første de kontakter for å få fakta baserte objektive og nøytrale analyser. James Corbett er også en uavhengig alternativ nyhetskilde med utelukkende støtte fra leserne/lytterne sine. Han gir podcaster, intervjuer, artikler og videoer om viktige tema fra 9/11 sannhet, falskflagg terror, politistat, makta, geopolitikk, sentralbank svindel og mye mer.

ioiooiioioioio

Dokumentaren viser hvordan Oligarker som John D. Rockefeller gikk fra 1000 dollar til å eie hele verden, men det stopper ikke der, neste mål er å skape en grønn verden der alt naturlig skal fases ut og erstattes med egne genmanipulerte planter, dyr og mennesker med de «rette» egenskapene.

gsgagasgafgasfasf

Fra gård til farmasøytisk, fra diesel til lastebil, fra rørledninger til plast produkter, finnes det områder av vårt moderne liv som ikke påvirkes av oljeindustrien? Historien om olje er historien om den moderne verden. Og dette er historien om de som formet vår verden, og hvordan olje-oligarkene som Rockefeller, Rothchilds samt de Britiske og Nederlandske Monarkene er på randen til å ta monopol på selve livet.

https://www.youtube.com/user/corbettreport/videos

http://www.boilingfrogspost.com/

Få nye perspektiver. Finn din sannhet. Bli fri.

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
83%
Opplysende
13%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
6%
Om forfatter
smurfen

5
Kommentarer

avatar
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
RadivPer-Vidarsmurfen Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
FreeArcticSpeech
Abonnent

Bra at du setter søkelyset direkte på problemet, Smurfen. Omtrent alt som skjer av faenskap i verden, kan rettes direkte tilbake til Rotschild og Rockefeller.

Radiv Zitzelau
Abonnent
Radiv Zitzelau

Hei Smurfen☺ Takk for alle dine artikkler og lærerike kommentarer. Syns det er fint at du bruker litt humør i dine tekster og☺ Har lest her siden 09/10. Men har aldri kommentert. Ønsker deg og alle på nyhetsspeilet et godt år fremover. Stå på Nyhetsspeilet☺

Radiv Zitzelau
Abonnent
Radiv Zitzelau

Radiv Zitzelau
Abonnent
Radiv Zitzelau

Smilefjeset ble feil.hehe