Du leser nå
Bli med i redaksjonen på Nyhetsspeilet.no

5 minutter lesetidBli med i redaksjonen på Nyhetsspeilet.no

Bli kvitt den gamle makstrukturen. Bli med i redaksjonen og hjelp folket med å se gjennom illusjonene og bli fri.

Har du fått nok av de gamle maktstrukturene? Er du lei av å bli løyet til? Har du lyst til å bli med  i redaksjonen på Nyhetsspeilet.no? Bli en del av kraften som former en bedre fremtid for menneskeheten. Bidra direkte i å formidle sannhetssøkende artikler som gir folket en mulighet til å våkne opp og bli fri.

Vi trenger flere i redaksjonen på Nyhetsspeilet.no. Primært trenger vi hjelp med å publisere artikler fra andre nettsteder vi har samarbeid med, publisere egne artikler og hjelpe skribenter med å legge ut sine artikler.

Bli med i redaksjonen på Nyhetsspeilet.no

Du kan hjelpe til med blant annet følgende:

 • Legge ut artikler:
  Publisere andre nettsteders artikler på Speilet som vi har et samarbeid med.
 • Rekruttere skribenter:
  Få inn flere gjesteskribenter med solid erfaring og bakgrunn som forfatter, politiker, etc. og kontakte kjente navn til å skrive for oss.
 • Samarbeid med bloggere:
  Få på plass samarbeid med andre nettsteder for å utveksle artikler og samle slagkraften på Nyhetsspeilet.
 • Dele artikler på sosiale medier:
  Aktivt dele Nyhetsspeilets artikler på Facebook, Twitter osv. som er en svært effektiv måte å nå ut til folket på.
 • Kommentere artikler:
  Moderere kommentarer og kommentere selv for økt diskusjon og spenningen på nettstedet.
 • Skape blest på andre nettsteder:
  Være aktiv med kommentarer på nyhetsnettsteder for å referere leserne der til en annen virkelighet her. La hver og en får mulighet til å gjøre opp sin egen mening og tenke selv fremfor blindt å tro på massemedia og politikernes ord.

Hva oppnår jeg med innsatsen min?

Om du føler det er noe galt med verden, dens ledere og myndigheter slik det er i dag så kan du i langt større grad, via Nyhetsspeilet, påvirke nordmenn til å våkne opp. Siden oppstarten har vi nådd ut til over 2,1 millioner unike lesere (kilde: Google Analytics) sammen med over 100 skribenter som har publisert sine godt over 1200 artikler på Nyhetsspeilet.no så langt.

I dag skjer det mer enn noensinne på verdensbasis og det som mange trodde skulle skje for noen år siden har nå virkelig tilspisset seg. Vi er på kanten til en ny sivilisasjon og historisk sett er dette tidenes største oppvåkning. Tiden er her for å være med og påvirke til å samskape en ny verden med frihet og overflod for alle.

De gamle maktstruturer topper seg på alle områder og gir seg ikke uten kamp. Tegnene ser man overalt for de som har øyne som ønsker å se. Via Nyhetsspeilet kan vi gjøre det vi kan for å korte ned på denne perioden for å redusere lidelsen, og gjøre overgangen lettere for hele menneskeheten. Hvis noen gjør litt i stedet for ingenting så er man på rett vei. Hvis mange er med så samskaper man en (r)evolusjon.

Du har frihet til å bidra med det du ønsker selv. Den frivillige innsatsen lønnes med gleden av å skape en bedre virkelighet for alle. Om du havner ut med å sanke god karma i samme slengen så får man anse det som en bonus. ;-)

Jeg ønsker å være en del av dette! Hva gjør jeg nå?

Kontakt oss på Red@Nyhetsspeilet.no og si oss hva du ønsker å bidra med.

Mahatma Gandhi

«Vær endringen du ønsker å se i verden».

Hvorfor samle kreftene på ett sted?

Samler man kreftene på ett sted så øker manifestasjonskraften eksponensielt. Nyhetsspeilet har rammeverket og serverstruktur i bunn til å være en felles plattform for alle bloggere i Norge i dag som via pennen som sitt sverd påvirker verden på sin måte til å bli et bedre sted for alle. Den greske filosofen Æsop fablet at; samlet står man, splittet faller man. Det er like sant i dag som den gang.

Kanskje ønsker du å se mer av noen temaer i nettmagasinet eller rett og slett ønsker å være med som en viktig del av denne historiske store globale oppvåkningen som planeten og hele menneskeheten er en del av. Uansett hvor lidenskapen din ligger så har du mulighet til å hjelpe oss å hjelpe.

Vårt mål er et daglig rikt innhold med både god bredde og dybde på artiklene mikset med kortere nyheter og inspirerende innslag som kan hjelpe leserne til en bedre hverdag. Slik Johannes Kvam sa det i en av sine artikler:

Pensum får du på skolen.
Propaganda får du i massemedia.
Kunnskap får du på Speilet – gratis!

Du kan via Nyhetsspeilets allerede eksisterende påvirkningskraft være med på å hjelpe jordkloden og menneskeheten gjennom denne overgangen til en ny og bedre verden med ekte frihet, glede og overflod for alle.

Dagens presse og politikere gir oss en ensidig versjon av virkeligheten. Nyhetsspeilet.no viser den andre siden. Tenk selvstendig og gjør opp din egen mening. Vårt mål er å nå ut til folket i hele Norge slik at alle og enhver får en mulighet til å se gjennom illusjonene og bli fri.

Vi ønsker ikke å overbevise. Vi ønsker å inspirere.

Sett deg selv fri med å finne din egen sannhet og la andre finne sin. La veggen med dømmende holdninger falle, la varmen fra sola nå hjertet ditt og bygg broen til ditt nye liv. Din visdom har først verdi når den deles med andre. Bli med i redaksjonen og del litt av deg selv med resten av verden.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
77%
Opplysende
13%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
10%
Om forfatter
Frank Aune

Frank Aune er grunnlegger og sjefsredaktør av Nyhetsspeilet.no med erfaring som nettredaktør siden 2000. Han er ansvarlig for skapelsen av nettstedet, men ikke innholdet. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår full forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 100 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

26 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *