Du leser nå
Den hedenske festen jul er grov hån mot Kristus

7 minutter lesetidDen hedenske festen jul er grov hån mot Kristus

Kristus sin mening om julenissen og jul, som berettet av sin engel, til sin apostel Johannes, i Åpenbaringen (Apokalypsen), kapittel 2.

Kilde: http://jahtruth.net/xmas.htm

Det oppfordres til å lese den engelske originalversjonen.

Julen (Xmas på engelsk), har absolutt ingenting med Gud å gjøre. Det ble opprinnelig kalt Yuletide, som er en hedensk festival fra Babylonsk religionmystisisme, og basert på soldyrkelse. Babylonierne var handelsfolk (de var grunnleggerne av «markedssystemet», som er fordømt av Gud), og de brukte Juletiden til å selge sine handelsvarer, av samme grunn som i dag: de tjente mye penger. I det første århundre e.Kr. (etter Kristus) stjal Simon (trollmannen) Pater (IKKE Peter) navnet kristen, blandet det med den babylonske mysteriereligionen, og grunnla en ny religion kalt kristendom, som lærer bort det motsatte av hva Kristus underviste, og har søndager (SUNdays) som hviledag (sabbat), basert på dets opprinnelse i solgudtilbedelse (Gal. 1:6-9; 2:4). Simon Pater, IKKE Simon Peter (Cephas), startet den falske religionen «kristendom»(Ap.gj. 8:9-25). Kristus sine EKTE følgere eller disipler kalte seg selv for «Følgere av Veien» eller «De som er tro mot Pakten» (Nazrim ha-Brit), IKKE kristne.

Søndag (SUNday) er den FØRSTE dagen av uken, IKKE Hviledagen (Sabbaten/Lørdag) som er den SYVENDE dagen; hvorpå Gud hvilte. Denne «såkalte» kristendommen perverterte læren fra Kristus, og innsatte deres hedenske ritualer i templene sine, som har som sitt fokuspunkt et «Babels Tårn» (fra hvor ordet Babylon stammer fra) hvor det var babbel av bjeller (eng: babbling-bells).

Dette er i direkte opposisjon til den ekte læren fra Kristus, som sier at DU må IKKE gå i kirken (Matt. 6:5-6, hvor synagoge betyr alle kirker). De kapret også jomfrufødselen og flyttet den fra april til 25. desember for å sammenfalle det med deres egen julefestival, som Kristus sier han HATER, i den Hellige Bibelen, i Apokalypse/Åpenbaringen 2:6, 15, hvor Nikolaittene, hvis doktrine Kristus hater, er følgere av Santa (Ni)-Claus, som feiret Juletid (og Påske, engelsk: Easter=[Ishtar] en fruktbarhetsgud – egg som er symbol på fruktbarhet, ikke korsfestelse).

Vers 6: Men dette har dere i deres favør, at dere hater handlingene til nikolaittene som JEG (Kristus) OGSÅ HATER.

Vers 15: Så har dere også dem som holder doktrinen til nikolaittene (følgerne av St.Nicholaus – Santa Claus), som er en ting JEG (Kristus) HATER.

Nikolaittene feirer Juletid (eng: Christmas) og julenissen (Santa Claus = st. Nicholas) og dekorerer trær med sølv, som er en ting Kristus HATER, fordi det er Satanistisk og IKKE fra Gud eller Kristus, som han gjør klart og tydelig i verset over.

SANTA CLAUS KLER SEG I RØDT som Kristus har fortalt oss er SATANS FARGE (se Åpenbaringen kapittel 12 vers 3+9) – den store RØDE dragen – SATAN

SANTA CLAUS er et anagram for SATAN.

SATAN LUCAS/LUCIFER DJEVELEN.

Det er ingenting Gudaktig i Julen/Christmas, og Kristus HATER den, så hvordan er det mulig at kristne feirer den? Hvem lærte dem å gjøre det? Sikkert og visst IKKE Kristus og hans apostler.

En ekte kristen skulle ville være en som følger Kristus sin Vei, gjøre hva Han gjorde, elske hva Han elsket og hate det Han hater – han ville ikke forestille seg eller teorisere hva Kristus ville like eller ikke.

«Jomfrufødselen» var på våren, på tiden for fødsel og «Passeringen over», når «lam» blir født. Det var IKKE i desember, sesongen for død.

Jomfrufødselen var faktisk i april, med nyfødte lam på markene, akkurat som Det Andre Komme.

Det faktum at de tre konger kom for å gi hyllest, og brakte gaver av stor verdi, ble brukt av Satan til å gi idéen, til de som perverterte læren, til å fortsette å øke salg av varene deres (en stor markedsføringsøvelse for dem). Slik ble jomfrufødselen kapret og korrumpert, til å være en tid for å tjene massevis av penger ved å bruke den ultimate «salgskampanjeteknikken», for på falske premisser å bruke Guds Sønns navn, der de med hensikt gjorde til at folk, som ikke hadde råd til å kjøpe gaver, satte seg i gjeld eller tok til å stjele, for å kunne anskaffe deres handelsvarer. Ved å gjøre dette, ruinerer de rike kjøpmennene livene til de fattige, driver dem til å sette seg i enda større gjeld og fattigdom, eller kriminalitet, mens de selv gjør seg rikere og rikere. Det er GALT og ONDSKAP sett fra alle kanter. De originale gavene var fra de rike kongene til de «tilsynelatende» fattige – fra de rike til Guds Sønn. Det finnes absolutt INGEN Bibelsk presedens for eller lære som støtter å gi gaver til menneskebarn. Kjøpmennene har vridd om på det og konstruert det til det motsatte, hvor de fattige gir penger til de rike. De har gjort dette fordi det er, og de er, satanistisk inspirert. Satan er et hebraisk ord som betyr «Den Opponerende» – en som gjør og sier det MOTSATTE av hva Gud sier, forteller og lærer andre til også å gjøre det motsatte, ved ord, overtalelse og eksempel.

Ved å gi presanger til menneskebarn, i stedet for at de gir deres «selv» som gave til Gud, mates deres ego («selvet») og gjør dem mer arrogante og egoistiske, fordi folk hyller dem ved å bringe dem presanger. Denne arrogansen forårsaker dem i sin tur til å undertrykke foreldrene (Isaiah 3:12).

I stedet for, som de skulle ha gjort, gi hyllest til Gud, og være takknemlig for at Han sendte sin Sønn til å vise dem Veien, var å bruke sine penger til Guds formål (til det gode). Barn, som voksne, må miste sitt ego og bli uselvisk (ved daglig korsfestelse – «selv»-oppofrelse); ydmyk; høflig og hjelpsom, ellers vil de fortsette ødeleggelsen av verden og selv forårsake at de blir henrettet på Den Siste Dagen.

Barn skulle få bare hva de behøver, når de behøver det og IKKE få kostbart, ubrukelig søppel, som går i stykker og/eller raskt blir forkastet. De trenger deg til å bruke tiden, som du brukte på å jobbe for å kjøpe presanger, med dem og lære dem kjærlighet og hvordan å oppføre seg ordentlig, i stedet for å mate deres ego. Mindre tid på jobben for dere, og mer tid sammen med deres barn slik at dere ikke er fremmede for hverandre.

Kristus kom for å gi Ekte Rettferdighet for alle, for å få slutt på fattigdom og gjøre livet kjærlig og bedre HVER dag, ikke kun en miserabel dag i året.

Pyntingen av grantrær med sølv og gull og plasseringen (ofringen) under dem er også et hedensk ritual fordømt av Gud i Bibelen i Jeremiah 10:2-4.

Nimrod/Osiris/Horus er ofte avbildet med vinger holdende et reinsdyr og et grantre.

I tillegg, hvis du tar ordet CONIFER, som er navnet gitt til familiearten av trær som juletrær tilhører, og deler ordet i to, får du:

CON-IFER

CON – Satan er kjent som den største bedrageren (eng: con-artist) noen gang. Han oppfant det.

IFER – Siste halvdelen av Lucifer sitt navn.

HAN LER AV OSS ALLE AKKURAT NÅ!

Kristus, Sjelen/Vesenet som var plassert inn i kroppen (IN-karnert, ikke født, som det har vært mistolket) kalt Jesus, var ikke født 2000 år siden, ei heller 2000 millennier siden. Han er, som han sa, eldre enn denne planeten og zillioner av år gammel, og den første skapt av Gud ( Hans eldste Sønn – Prince Michael – Daniel 10:21). Det var kun den menneskelige, animalske, organiske computeren (kroppen), som var brukt av Guds Sønn, som var født 2000 år siden. Du er ikke ment å tilbe eller å lage utskårne bilder av en menneskelig organisk computer, lik den som du er innelåst i, og heller ikke sjelen (Kristus) som var innenfor kroppen som het Jesus, men du er ment å tilbe hans Perfekte Far den Høyeste Vesen, som Kristus selv ba dere om å gjøre. Gud er ikke et menneske, Han er en «Vesen av Lys» (sjel). Derfor er Hans Sønn (Kristus) ikke et menneske heller, men var sjelen (Vesenet) som var inni den menneskelige kroppen fra jomfrufødselen. Gud er Ånd (energi/Lys) og dere må tilbe Ham i ånden (med din åndelige sjel) i SANNHET og elske Ham, slik som Han elsker deg. JAH.

 

 

 

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Om forfatter
Flettfryd Bergfletten

Ethvert menneske må vite hvilke drivkrefter, synlige eller ikke, som former sin omgivelse og hverdag. Uten denne viten kan mennesket ikke vite hvem som egentlig styrer og bestemmer, ei heller forstå hvordan en maktelite opererer. Hva, hvem, hvordan og hvorfor er spørsmålene som må stilles ̶ og forsøkt besvart. Artikkelen er Copyright © Flettfryd Bergfletten. Utdrag fra artikkelen kan brukes med henvisning til forfatter og Nyhetsspeilet. Ved bruk av hele artikkelen, vennligst kontakt forfatter.

Kommentarer

17 kommentarer på "Den hedenske festen jul er grov hån mot Kristus"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste