Du leser nå
Hvem er Årets største løgner 2015?

2 minutter lesetidHvem er Årets største løgner 2015?

Og hvilken statsleder kan vi stole mest på?

Vi er godt inn i desember 2015 og nok et år er snart gått. Stem på årets største løgner 2015 blant de mest kjente politikerne i verden.

15 nominerte statsledere

Dere leserne på Nyhetsspeilet har nå mulighet til å kåre årets største løgner 2015. Vi har begrenset oss til 15 presidenter og statsministere som ofte blir omtalt i media og med større innflytelse på verdenspolitikken.

Med unntak av Norge, Sverige og Danmark selvsagt, men de er så nærliggende at de trenger å være med i undersøkelsen.

Vi har omtalt de fleste av de en rekke ganger gjennom året. Følger du med på nyhetene så har du helt sikkert din oppfatning allerede. Om du gjør dine egne undersøkelser i tillegg på internett via uavhengige nettsteder og journalister så har du kanskje en annen oppfatning enn hva du får via massemedia. Eller det matcher perfekt nyhetene.

årets største løgner 2015

Store Norske Leksikon sin definisjon av sannhet.

Løgn = fyken

Slik det burde være i det politiske systemet så skulle man forvente at når man er folkevalgt og taler på vegne av folket så skulle man kun beholde jobben sin om man har 100% integritet og er ærlig i alt man gjør. Lyver man så burde man si opp jobben sin som folkevalgt politiker. Blir man tatt i løgn så burde systemet vært slik at man måtte forlate politikkens verden på dagen.

Hvordan kan det være på noe som helst annen måte når en politiker jobber på vegne av oss folket – deg og meg?

Confusius sier noe som kunne vært et godt prinsipp å følge for våre politikere:

«Den overlegne mann er beskjeden i sin tale, men overgår i sine handlinger.»

Stem på 1 til 14 statsledere

Nå har du uansett mulighet til å gi din stemme. Jeg er sikker at du med letthet finner flere politikere du mener driver med løgn og fanteri. Du kan derimot velge inntil 14 politikere av 15 da det forhåpentlig er minst én politiker i listen du stoler på.

Årets største løgner 2015 er…

Sett kryss på de statslederne du mener farer med løgn.

Hvem er Årets største løgner 2015?
Resultat

Loading ... Loading ...

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
33%
Opplysende
44%
Inne på noe
8%
Usikker
4%
Dårlig
12%
Om forfatter
Frank Aune
Frank Aune er grunnlegger og administrator av Nyhetsspeilet.no med erfaring som nettredaktør siden 2000. Han er ansvarlig for skapelsen av nettstedet, men ikke innholdet. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår full forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 100 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

12
Kommentarer

avatar
9 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
seitasitNitupsarsmurfenTerje WulfsbergEgil Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
catenyvo
Abonnent
catenyvo

En slik undersøkelse burde tass hvert år av landets regjering og ledere, og om de tass i løgn, ut med de, PRONTO.

Balle Clorin
Abonnent
Balle Clorin

Dette var fryktelig vanskelig, for her var mange «gode» kandidater.

Valgeir
Abonnent
Valgeir

Ja, også er det enkelte man ikke har fulgt med på og ikke vet noe eller nok om. Om man da ikke krysser av så er man med på å frifinne en politiker, bare fordi man ikke vet, så det skulle være muligheter for å krysse av «vet ikke».

Balle Clorin
Abonnent
Balle Clorin

Eller en mulighet for å krysse av «alle», da er man sikker på ikke å gjøre noen feil :-)

Jackson
Anonym
Jackson

Jeg kan være enig med de 2 første(værste), men Benjamin Netanyahu burde ha byttet plass med Irans president og Stefan Løwen burde vært nr. 3.
Det er kanskje Vladimir vi burde stolt mest på.. Det er kun han som kan forhindre en storkrig fordi han vet at det er andre og mørkere krefter som står bak provokasjonene mot Russland. Derfor svarer han ikke militært mot Tyrkia.

Egil
Anonym
Egil

Han er ikke på lista,, men Mehran Tavakoli Keshe er vel den største løgneren/svindleren i år som ikke er statsleder :(

Terje Wulfsberg
Skribent

Se artikkelen: Virker Keshes plasmateknologi?
http://www.nyhetsspeilet.no/2015/11/virker-keshes-plasmateknologi/

smurfen
Moderator

USAs president Barack Obama topper listen, det kan da ikke være riktig vel ?

Obama har vært svært ærlig den siste tiden, kan bare nevne noen av sitatene hans her som : Jeg er Gud, Jeg er Super mann, Jeg er Iron Man, Jeg er en Egyptisk Farao, jeg er Løvens konge, jeg skal bringe frem den Bibelske Apokalypsen. Jeg er god på å drepe folk, Jeg dreper med Predator droner. jeg skal skape krig til jul.

Eller som han skrev på One World Trade Center : we remember, we rebuild, we come back stronger som betyr, Vi husker Guds ødeleggelse av Babel og Babylon, Vi skal bygge Babylon opp igjen og denne gangen er vi mye sterkere.

WWW betyr forresten 666 og 2016 = 6X6X6 =666, Illuminati og USA ble grunnlagt i år 1776 og det hebraiske året 5776 = 2016.

De bibelske profetier er nå nesten oppfylt, det er bare til å sette seg i godstolen og gjøre seg klar til siste akt :)

Prophecy Almost Complete & NO ONE KNOWS!

https://www.youtube.com/watch?v=LNMa6T5ofMM

Men når han sier at våpen gir ingen beskyttelse når han er omgitt av 200 tungt væpna livvakter så dras troverdigheten litt ned ..

Dette her hørtes da veldig ut som Obama ;)

Jeg er kjent under mange navn, denne sommeren skal jeg sette verden i brann og opp av asken av det gamle skal vi bygge en ny og bedre verden.

X-MEN: APOCALYPSE

https://www.youtube.com/watch?v=LNMa6T5ofMM

Nitupsar
Abonnent
Nitupsar

Når det gjelder norske politikere som vi har mest innflytelse over, så har jeg lyst til å utvide definisjonen av løgn til å omfatte ignorere og nekte å snakke om viktige saker. Å omgå viktige fakta er å leve en løgn. Når det gjelder mer eller mindre åleglatte poltikere er problemet som regel ikke hva de sier, men hva de ikke vil snakke om!

Seitasis
Abonnent
Seitasis

Det må være lov å spørre om det «vasker penger», når det sender milliarder til Syria, er det noen som sjekker hvor disse pengene går?

Seitasis
Abonnent
Seitasis

+ pengene til Ukraina, hvilken effekt er de ute etter? hvordan henger alt sammen, håper ikke det er et klubb medlemskap.