Du leser nå
Sofistikert cyberangrep tok ned politiovervåkingen under Paris-angrepet

1 minutt lesetidSofistikert cyberangrep tok ned politiovervåkingen under Paris-angrepet

Koordineringen som kreves tyder på statlig involvering.

Paul Craig Roberts, tidligere redaktør for Wall Street Journal, har fått rapporter om at det var et massivt cyberangrep rettet mot franske systemer 48 timer før og under Paris-angrepene. Blant annet sørget dette for at det mobile datanettverket var nede og dermed forhindret politiovervåking.

Angrepet var ikke et enkelt DDOS-angrep, men en sofistikert angrep som var rettet mot en svakhet i infrastrukturmaskinvare.

Slike cyberangrep går langt ut over kapabiliteten til de fleste organisasjoner og krever evner det neppe er tilgang til i ISIS sitt arsenal. Et angrep på denne skalaen er svært vanskelig å gjennomføre uten at myndigheter får nyss om det.

Koordineringen som kreves tyder på statlig involvering.

Det er vanlig for folk flest uten erfaring innenfor regjeringen å tro at falsk flagg-angrep ikke er mulig, fordi de tror hele regjeringen må være involvert og alle ville selvsagt ikke gått med på det. Noen ville snakket og avslørt planen. Derimot hvis rapporten jeg har mottatt er korrekt, trenger knapt noen å være involvert, og sikkerhetsstyrker blir rett og slett deaktivert.

Husker man rapportene fra 9/11, så pågikk det en simulering av faktiske hendelser som ble gjennomført samtidig, og dermed forvirrer man ansvarlige parter om de virkelige forholdene. Det samme gjaldt også under Paris-angrepet 13/11.

Jeg kan ikke avsløre noen ytterligere informasjon, sier Paul Craig Roberts. Hvis sikkerhetseksperter finner informasjonen troverdig, bør de rette sine henvendelser til de franske myndighetene.

PaulCraigRoberts

Paul Craig Roberts.

Kilde

Forfatter av denne informasjonen, Paul Craig Roberts, var assisterende finansminister for økonomisk politikk og medredaktør for Wall Street Journal. Han var spaltist for Business Week, Scripps Howard News Service og Creators Syndicate. Hans siste bøker er The Failure of Laissez Faire Capitalism and Economic Dissolution of the West og How America Was Lost.

Kilde: French Security Left Blind During Paris Attacks

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
16%
Opplysende
66%
Inne på noe
6%
Usikker
2%
Dårlig
8%
Om forfatter
Frank Aune
Frank Aune er grunnlegger og administrator av Nyhetsspeilet.no med erfaring som nettredaktør siden 2000. Han er ansvarlig for skapelsen av nettstedet, men ikke innholdet. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår full forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 100 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

7
Kommentarer

avatar
2 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Stian HolmenRussia TodayBjørnola Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
ola
Anonym
ola

lite med kildehenvisninger i Mr. Roberts artikkel gitt. at noen har «mottatt en rapport» er ikkje mykje til kilde.

Bjørn
Anonym
Bjørn

Jeg har fortsatt til gode å lese en godt strukturert artikkel med seriøse kildehenvisninger og god kildekritikk her på nyhetsspeilet. Som regel har bare forfatterne klippet og limet sammen avsnitt fra ulike obskure nettsider og presentert det som en helhetlig artikkel. Men god underholdning, det er det!

Stian Holmen
Skribent

Samme kan mann vel si om de fleste nett aviser her i landet? Hvis vi skal være helt ærlig? Bare at på Nyhetsspeilet så slipper mann å lese om den nye blusen til Tone Damli, siste skatteliste sladder, hva Northug har smurt skiene med, og enda ikke en eneste reportasje om hvordan det ser ut på hytta til Frank Aune..

Så bare det er et kvalitetstempel spør du meg:)

Bjørn
Anonym
Bjørn

Jeg er fullstendig enig med at det står mye uinteressant i norske tabloidaviser, men det er da vitterlig ikke saken her. Det er den ufravikelige trangen artikkelforfattere her på Nyhetsspeilet har til å referere til en mengde useriøse kilder på internett og bygge det opp til mest mulig rotete og forvirrende artikkel tilsvarende et ungdomsskoleessay. Jeg har fulgt Nyhetsspeilet i flere år, og uavhegig av om jeg er enig i det som skrives eller ikke så mister Nyhetsspeilet kredibilitet som følge av dette. Jeg skulle ønske at artikkelforfatterne brukte mer tid på egne refleksjoner enn å bare kopiere avsnitt fra andres arbeider og ukritisk fremstille det som sannhet.

bin Laden
Abonnent
bin Laden

er Natan-Jahvas advarsel til franske judar om kommende terror-angrep fredag, den 13. en seriøs nok kilde for deg?
les her da: http://news.antiwar.com/2015/11/15/french-jews-warned-friday-morning-of-impending-large-terrorist-attack/

Bjørn
Anonym
Bjørn

Det er da ingenting i orginalartikkelen til Times of Israel som understøtter teorien om at angrepet var falsk flagg. Her har Antiwar.com tatt en artikkel og prøvd å kverrulere på sannheten. I tillegg så beskriver Antiwar seg selv som: «Antiwar.com is dedicated to building an awareness of the globalist and interventionist forces that would enslave us all in a New World Order on which the sun never sets.» og mister dermed fullstendig kredibilitet hos meg. Bare en annen konspirasjonsside…

bin Laden
Abonnent
bin Laden

NWO med sionistisk verdens regjering er et faktum.
All terror er statlig terror finansiert fra statskasse med penger stjålet ved hjelp av judiske bankierer.
«Nasjonale sikkerhetstjenester» er løpegutter for verdens regjering, de medvirker og sørger for å skjule spor av sionistenes forbrytelser.
«Sikkerhetsklarering» sørger for ansettelse i maktapparatet av tjenere lojale for sionistenes mål – total kontroll over goyims under fascistisk diktatur.
«Sikkerhetsklarering» gjør det nesten umulig for folk med ikke-judiske røtter å få jobb i sikkerhetstjenester (bortsett fra nyttige idioter – kristne sionister da).