Du leser nå
Plasma bringer fred til hjemmet ditt

5 minutter lesetidPlasma bringer fred til hjemmet ditt

Vil plasma gjøre at skeptikere får et åpent sinn, politikere blir empatiske og du blir en bedre person?

Plasma er mye mer enn bare fri energi. En redusert strømregning er bare en bieffekt av det du kan oppnå. Faktisk vil den kunne endre deg til et bedre menneske. Betyr dette slutten på egoistiske mennesker?

For en presis vurdering av Magrav-enhetenes reelle effekt i praksis, se produkttesten
Test av Magrav Power Universal System hos Nyhetsspeilet.no.

Lag din egen plasmareaktor

Artikkelen Hvordan lage din egen fri energi Magrav plasmareaktor på hele 30 kW oppdateres fortløpende og nærmest daglig. Om du ikke har tatt en titt på den på noen dager så sjekk den ut igjen. Det fylles på med presiseringer av informasjonen, flere detaljer, en rekke gode illustrative videoer og utfyllende informasjon.

Det samme gjelder artikkelen Komplett handleliste for din egen Magrav plasmareaktor som gjøres enklere og mer presis for hver dag som går.

Kjøp din egen plasmareaktor

Er du ikke i stand til å lage din egen enhet eller føler du ikke har lidenskapen til dette og ønsker å bruke tiden din på andre ting, så kan du bestille den ferdig laget via artikkelen 3 enkle steg til fri energi for deg – nå!

Utfyllende informasjon om hva plasmareaktoren gir menneskeheten finner du beskrevet i artikkelen Magrav Power fri energi-reaktoren delt ut til verden.

Plasma er plasma, ikke en tradisjonell strømførsel

Slik Keshe beskriver det så er Magrav-enheten ikke tradisjonell strømførsel (AC – vekselstrøm), men plasma (DC – likestrøm). Dette er viktig å merke seg for å separere disse teknologiene. Det vil ta tid før den fungerer fullt ut. Mer nøyaktig minst 4 uker med økende belastning gjennom disse ukene.

De første 3-4 dagene bør det kobles til kun en 72 LED-pære på din hjemmelagede enhet. De første 3 ukene skal det ikke være noen «resistive» enheter som eksempelvis varmeovner koblet til.

Se avsnittet om fri plasma for flere detaljer om den ferdigproduserte Magrav Power plasmareaktoren. Etter 3 uker i test kan du ta i bruk en brødrister. Man etablerer koblingen, bygger nanolaget og får så resultater.

2 enheter øker kapasiteten eksponensielt

For å øke kapasiteten fra 2 kW til 5,2 kW så kan du koble til en enhet til i huset ditt slik at du har 2 plasmareaktorer gående. Disse skal stå i hver sin ende av huset. Om denne effekten er eksponensiell med enda flere enheter er usikkert, men det kan tyde på det. Jeg har så langt ikke funnet noe informasjon fra Keshe Foundation på hva man oppnår med 3 eller flere enheter i ett hus.

På sikt vil du kunne forvente en reduksjon på strømregningen din på 50-80%. Når Keshe lanserer sin generator (altså ikke plasmareaktor, men en spesifikk plasmagenerator) så vil du kunne koble deg av strømnettet totalt.

Det beste du kan gjøre nå er å vise verden at dette fungerer med å bygge en selv. Demonstrer det for andre rundt deg, del erfaringene du gjør med andre.

Magrav Power-enheten kan gi 3,2 kW, men kutter ved 2 kW belastning. Ønsker du mer så utvid nettet med 2 enheter.

Keshe nevner også i en bisetning at de vil lansere en mat-enhet om noen uker.

Økt ytelse på elektriske enheter og biler

Når man kobler til en drill på 1000 omdreininger så vil den gi 1400 omdreininger. For bilen så vil man oppleve det samme.

For bilenheten så kobler man til en kondensator (capacitor), kobler minus til manifolden (motorkassa) og pluss til batteriet. Dermed vil du over noen uker se sakte, men sikkert en reduksjon i drivstofforbruket.

Det som skjer i praksis er ikke at motoren bruker mindre drivstoff, men at motoren får tilgang på en ekstra «drivstofftank» som er «plasmatanken». Så i stedet for å bruke bare drivstoff, benytter nå motoren både drivstoff og plasma som gjør at forbruket på drivstofftanken går ned etter hvert som forbruket fra plasmaenheten går opp.

Bilen din får et nanosjikt som, slik jeg forstår det, forhindrer rust på bilen.

Merk deg at bilenheten ikke må benyttes i huset og omvendt. De er designet på to forskjellige måter og kan derfor ikke brukes om hverandre.

Modige uttalelser fra Keshe

Keshe sier at hvis han bli fengslet i 20 år så spiller det ingen rolle hvis 20 barn slipper å være sulten lengre. Da er det verdt det. Hans undervisning er nå over. Nå kan vi hjelpe hverandre og lære hverandre. Han autoriserte på fredagens blueprint teachings utsendelsen av Magrav Power-enheten fra fabrikkene.

Keshe sier: «Jo mer du hater meg, desto mer elsker jeg deg. Som du hater meg, så skriver du og dermed vil flere mennesker få vite».

«Teknologien er deres, ikke min. I løpet av et par måneder er jeg død. Du blir neste steget i menneskehetens frihet. Nå er det opp til universet.»

Eget adapter gir enda bedre effekt

Keshe nevnte også på slutten av fredagen at de kommer med et adapter som settes inn mellom ledningen på «resistive» strømenheter og stikkontakten. Denne gjør «resistive» strømenheter til «non-resistive» og vil samtidig redusere forbruket med 20% på disse enhetene. Eksempelvis varmeovner, brødristere etc.

Adapteret lages nå i prototype og vil lanseres så snart den er klar. Du vil i snitt trenge 5-6 av disse adapterene i hvert hus. Kobler du to bokser i ett hus går du fra 2 kW til 5-7 kW. Med adapterene så kan du oppnå 8-9 kW. Etter 2 uker kan du gå opp til 10, 15 eller 20 kW og mer.

Keshe vil gjerne ha en tilbakemelding når du har mottatt den ferdigproduserte Magrav Power-enheten fra deg som har bestilt disse. Om tollvesenet holder boksen tilbake så påpek at den kun inneholder kobber. Det er ingen grunn til å holde denne tilbake da den er fullstendig harmløs.

Han sier at du kan spørre naboen etter 2-3 måneder om strømforbruket hans/hennes er gått ned. Du endrer med andre ord livet til menneskene rundt deg.

Plasma bringer fred

I praksis så har Keshe sett at plasmareaktoren endrer adferden til mennesker. Folk som kommer på besøk til deg vil være ærlig. Å lyge i hus med plasma vil bli fryktelig vanskelig. Han viser til å ha sett effekten i 2-3 familier. «Det bringer fred», sier han.

«It will bring a lot of love and care.»

Kanskje får vi bare lykkelige parforhold og veloppdragne barn fremover? Eller at NWO-aksen endelig kollapser og politikerne begynner å fokusere på ekte medmenneskelighet? Det er lov å håpe på litt teknologisk drahjelp for å føre menneskeheten inn i den nye verden.

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
70%
Opplysende
19%
Inne på noe
7%
Usikker
0%
Dårlig
1%
Om forfatter
Frank Aune
Frank Aune er grunnlegger og administrator av Nyhetsspeilet.no med erfaring som nettredaktør siden 2000. Han er ansvarlig for skapelsen av nettstedet, men ikke innholdet. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår full forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 100 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

46
Kommentarer

avatar
12 Comment threads
34 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
sjarlStian HolmenEgilMariusApehjerne Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
mausten
Abonnent
mausten

Jeg er nok litt skeptisk til dette produktet, litt mye «preik» om de fantastiske fordelene. Men har noen fått den til å fungere og levert brukbar strøm til huset, så skal jeg hilse det med glede?! Det står at plasmageneratoren leverer likestrøm, men i huset benytter en vekselstrøm. Dette går ikke om hverandre. Jeg antar en må ha en vekselretter til 5o hertz og en spenningsregulator som leverer 230V for å få det til å fungere, og noen andre systemer også f. eks. sikringer for ikke å overbelaste systemet.

arne hansen
Anonym
arne hansen

Helt korrekt. Jeg finner heller ingen plass hvor de er spesifisert hvor mange volt man egentlig får ut av den eller ampere. 30.000v 1A eller 30.000A 1v

tommybruland88
Abonnent
tommybruland88

…men fungerer det i virkeligheten..? Hvorfor har ikke KFUM laget et minibuss med el-anlegg hvor generatoren er montert..? Det virker uprofesjonelt og meget merkelig….

arne hansen
Anonym
arne hansen

Null kunnskap om fysikk, elektronikk og mekanikk…

arne hansen
Anonym
arne hansen

Hei Frank Aune! Siden nyhetsspeilet er en seriøs nettside som publiserer seriøse vitenskaplige fakta, gir dette meg da rett til å kunne saksøke dere når drillen min som skal fungere på 1000 omdreininger slutter og fungere lenge før tiden siden jeg kjører den på 1400? Eller at jeg nå starter å kjøre bilen min konstant i 8000 omdreininger i 1gir (Siden dette med økte omdreininger tydeligvis skal være en forbedring i følge dere) og motoren ryker?

Ps: Hvordan fungerer en kondensator på likestrøm?

Seitasis
Abonnent
Seitasis

Virker dette, skal måleren til venstre gå saktere en den til høyre.
Ikke bli overasket om det viser det motsatte i starten, ca 0.03 watt timer mer, blir da spennende å se om det snur etter noen dager.

mausten
Abonnent
mausten

Egentlig er jeg veldig åpen og nysgjerrig på nye ting, og har tro på prinsippet om fri energi og nye teknologier, men når noen hevder noe så revolusjonerende som dette må en også stille relevante kritiske spørsmål til de som hevder at de tror/vet. Det er et grunnleggende prinsipp i kritisk vitenskap og prøve kunnskapen.
Så mitt spørsmål til de som tror og har prøvet det: Fungerte det? Ble det generert en brukbart strøm? Hvilken spenning genereres, må en ha en omformer som leverer stabil 230V, og hvordan blir strømmen omformet til 50 hertz vekselstrøm, og må en ha siktinger for å unngå overbelastning?

hugin
Abonnent
hugin

Kan ikke en verdig sjel ta initiativet til en FB side da der RESULTATER fra andre kommer fram – der vi deler de erfaringer vi får eller finner andre steder her hjemme på berget.
Har jobbert mange år som hjelpearbeider. Har et helt land som trenger elektrisitet, så for meg er dette gull verdt om det er mulig å lage strøm på denne måten. Neste steg blir å finne en verdig sjel som kan lage til en plasma generator på løpende bånd alla 30w slik at vi kan bli fler som kan demonstrere dette og bringe det ut til dem som også trenger det der ute og ikke bare oss med skyhøye strømregnninger….:)
Kan undersøke om ikke dette kan sponses om det skal brukes humanitært og da har vi om som sagt en kjempeoppgave med å få være med å bringe ut denne kunnskapen.

jonas.philipson
Abonnent
jonas.philipson

Käre Frank!

Tack för din kärleksfulla, medvetna och pedagogiska artikel.

Tack för att du redan skaffat sig så djup kunskap om vår käre Keshe s medvetande, kunskaper och kärlek för mänskligheten.

Underbart att jag funnit dig Frank.

Jag vill bidraga till spridandet i Sverige och upprättandet av produktion.

Kram Jonas

per chr hopen
Anonym
per chr hopen

Dette er nok noe av fremtiden, men har ikke sett noen enda som kan bekrefte at denne virker.. har de og hvis gjerne del linker..,

Albert
Anonym
Albert

Tenk om disse menneskene hadde brukt tiden sin på noe nyttig fremfor å tro at de faktisk kan lage en fungerende evighetsmaskin. Dette er jo bare tull. Uvitenheten har tydligvis god grobunn i disse miljøene.

ola
Anonym
ola

Det fascinerer meg at så mange biter på dette. så godt som ingenting av det som står i teksten over er riktig. å gjøre en komponent som en brødrister «non-resistive» vil bety at den ikkje lenger virker. det vil ikkje finnes motstand som genererer varme, og du sitter at med noko som i prinsippet er en ledning. (vel å merke hvis det hadde vært mulig å gjøre den non-resistive. Kan du forklare nærmere hvordan dette er tenkt å fungere, med utgangspunkt i brødristeren?

Marius
Anonym
Marius

https://www.youtube.com/watch?v=cth0hn-0I7E

Ser på det som et endelig svar. Keshe og magrav er en gjennomført scam…