Du leser nå
Magrav Power fri energi-reaktoren delt ut til verden

12 minutter lesetidMagrav Power fri energi-reaktoren delt ut til verden

Magrav Power-enheten er så mye mer enn bare fri energi. Den er en individuell eksistens som replikere solen ved å frigi plasma hvor du bestemmer bruken.

Med en rekke ambassadører til stede fra alle kanter av verden inkludert Norge, lanserte Keshe sin fri energi-enhet Magrav Power i går kveld.

For en presis vurdering av Magrav-enhetenes reelle effekt i praksis, se produkttesten
Test av Magrav Power Universal System hos Nyhetsspeilet.no.

Med et internasjonalt pressekorps som glimret med sitt fravær – naturligvis – var vi vitne til en storartet historisk hendelse i går kveld på lanseringen av Magrav Power fri energi-reaktoren under 3rd World Ambassador’s Meeting.

3 steg til fri energi

Vi viser deg hvordan du kan skaffe deg fri energi allerede nå, hva den yter, hva den koster og hvor du kan få kjøpt den.

» Garantert 3 enkle steg til fri energi for deg – nå!

» Hvordan lage din egen Magrav fri energi plasmareaktor på hele 30 kW

» Komplett handleliste for din egen Magrav plasmareaktor

Fri energi til verden

Tilstede på lanseringen i Roma i Italia hadde vi ambassadører fra land verden over inkludert Norge, Sverige, Tyskland, Palestina, USA, Kina, New Zealand med flere. Som Keshe viste til så hadde han personlig i forrige uke gitt en innbydelse til lanseringen hos en av de øverstkommanderende hos sikkerhetstjenesten Mossad i Israel som sa følgende: «Not with you, Mr. Keshe, not at all».

Keshe reflekterte videre på denne og sa at vi alle vet hva som er resultatet av fortsatt krig i midtøsten; «Then it will be Syria, then it will be Iran, then the next. We all know this.»

Med andre ord en svært åpen og våken dialog angående den sanne situasjonen bak konfliktene på verdensbasis direkte under lanseringen. Som han nevnte videre:

It doesn’t matter if Israeli tries to kill me. It’s out there.

Som han også påpekte så var det heller ikke en ambassadør tilstede fra Iran så han var ute av stand til å få disse to nasjonene til å snakke fred sammen. Derimot er det akkurat fred som denne fri energi-oppfinnelsen har som hensikt å innføre verden over.

Hva gjør Norske myndigheter nå?

Det blir interessant å se hva vår norske ambassadør Bjørn Trygve Grydeland. Han kan kontaktes i Roma på telefon 0645238100 og e-post emb.rome@mfa.no for å høre hans inntrykk og hvem han har tenkt å levere plasmaenheten videre til.

Det vil vise hvor det eventuelt stopper opp i systemet så kan vi folket legge press på riktige personer slik at Norge ikke er landet dette stopper opp i. Det vil uansett bare være midlertidig da dette ikke lengre kan stoppes. Tiden er inne for fri energi for alle på denne planeten.

Hva er Magrav Power-enheten?

Innledningsvis snakket han om Magrav Power-enheten med å beskrive at Magrav kommer av Magnetic Gravity og er prinsippene bak enheten:

All it is is a replication of the sun.
All it does is releases plasma.
Then the man decides what it is going to be.
Each plasma is a sun, an individual entity.

This box is litteraly just like the sun.
It releases enormous amounts of plasma like the sun.
You decide what the energy end up as.
You can change it into light, food or medicine.
You can also use it to create flight with no propulsion system.

This box obeys all the rules of physics, but that is what plasma is.
You can have your European 220v syste and at the same time american 110volt.
The system converts as it needs. you don’t need any adapters.
You choose to create 220volt, 110volt or 12volt – litterlaly at your will.
This has never been done before.

Enheten vil vare i 30-40 år og vil gi deg nok mat, varme, lys og medisiner uten kostnad. Allerede om 1 til 1,5 måneder så står neste generasjons enhet klar som ikke vil ha begrensninger og som gir ditt energibehov trådløst. Med andre ord kommer den neste boksen uten kabler.

Keshe holder opp Magrav Power-plasmareaktoren du nå kan kjøpe selv.

Keshe holder opp Magrav Power-plasmareaktoren du nå kan kjøpe selv.

Du står fri til å lage den selv om 10 dager

Om 10 dager gjøres oppfinnelsen patentfri, hvordan du selv kan lage den vil bli offentliggjort for hele verden. Med andre ord du kan lage den selv fra mandag 26. oktober 2015. Dette er delt kunnskap for å skape verdensomspennende fred.

Nå produseres 1000 enheter i måneden, men i desember så blir produksjonen økt til 1 million enheter i fabrikken i Italia.

Reduserer drivstofforbruket ditt med 70%

Han avslørte at Magrav-enheten som er laget for kjøretøy vil redusere drivstofforbruket ditt med inntil 70% hvis korrekt installert. Det er en betydelig reduksjon i dine utgifter – og statens inntekter.

Et maktskifte lanseres sammen med denne enheten fra myndigheter til folket. Sannelig på høy tid. Hva den norske oljenasjonens politikere sier til dette får vi se. Blir det grådighet eller hensyn til menneskeheten og planeten de velger? Valget er soleklart for enhver oppadgående person.

Hva gjør enheten ellers for deg?

Alt av passive strømenheter som LED-lys, kjøleskap, TV-er, laptops, mobiltelefoner osv. vil Magrav dekke behovet til fullt ut, men som Keshe sier: Du er den som bestemmer hva plasmaen skal brukes til.

Plasmaen endrer strukturen i dine kobberbaserte strømledninger og skaper et nanosjikt i de (nano superconductor). Dette er en naturlig prosess, sier han. Ifølge Keshe er dette den beste elektriske leder som finnes på planeten.

Legger man en appelsin på toppen av et vannglass, overføres all energi og fruktens egenskaper og vitaminer til vannet. I realiteten drikker du en appelsin. Planter vokser 30-40% raskere med plasma.

Plasma fungerer videre som gratis gjødsel via vannet. Du kan øke mengden du kan høste ved å putte frøene i vannet som tar 2 minutter å lage. Hmm, nå ringer en bjelle. Er det noen som har lest Anastasia-bøkene? Her er vi inne på (enda) noe positivt.

I løpet av 6-12 måneder når teknologien videreutvikles trenger vi ikke å betale for strøm, vann, medisin og olje lengre sier Keshe. Vi blir én nasjon, én planet, én rase.

Slapp av. Dette er ikke et skalkeskjul for den nye verdensorden. NWO ville aldri gitt noe form for makt til oss. Plasmaenheten setter oss derimot fri og gir oss kraften tilbake. Var det noen pressebyrå tilstede under lanseringen forresten? Nei, akkurat. Et tydelig tegn på at Keshe er «the real deal». Det som får stor publisitet har skjult agenda. Blir det undertrykt og ingen skriver om det så er det noe som er positivt for folket. Så enkelt er det i de fleste tilfeller å se hva som er ekte eller en illusjon. Du har altså intet å frykte.

Mennesket har drevet med krig så lenge at vi har glemt hvor enkelt fred er. Ettersom teknologien videreutvikles av Keshe og forhåpentligvis mange andre oppfinnere og vitenskapsmenn der ute, så vil energi, vann og mat koste under hundrelappen ut livet.

NanoHealth penn mot smerter

Keshe presenterte også et nytt produkt kalt NanoHealth Pen. Dette var en penn som du kunne bruke mot smerter. Pek der du har vondt og i de fleste tilfeller vil smerten forsvinner etter 10 sekunder.

Pennen genererer et «directional gravitational magnetical field» slik han forklarer det. Den frigir gravitasjonskrefter og gir magnetiske krefter. Pennen i seg selv forårsaker ingen smerter.

I Afrika koster det 1 krone å lage denne pennen. Den reduser masse smerte og du trenger ikke noe resept eller leger for å benytte den. Alle kan redde seg selv verden over fra sult, smerte, manglende energi og kur for alle sykdommer.

Se hele lanseringen den 16. oktober 2015 fra Roma her:

Testen av Magrav Power-enheten kommer på Nyhetsspeilet

Magrav Power-enheten er en kjernereaktor, ikke en generator. Den består av plasmaenergi og er ifølge Keshe en blåkopi av sola og hvordan den fungerer. Om du kjenner fullt ut til denne teknologien så kan du komme med skeptiske argumenter for hvordan akkurat det er umulig. Å gjøre noen enkle googelsøk og vise til et foruminnlegg hvor noen sier det er umulig står du fritt til å gjøre. Det er derimot kort tid til jeg mottar enheten selv fra første utsendelse. En grundig test av produktet vil bli publisert her på Nyhetsspeilet så snart det er relevant.

Skeptikere som nekter å annerkjenne enheten og dens egenskaper får mulighet til å bli betydelig akterutseilt. Det er derimot mulig å svelge i seg stoltheten og innrømme at nye oppfinnelser ikke trenger å være basert på eksisterende vitenskap – eller at det er mye man ikke vet om nukleær plasma som allikevel er mulig. Hvordan skal revolusjonerende nye idéer ellers kunne bli implementert om man ikke presser de «umulige» grensene?

For 100 år siden så var året 1915. Svært mye var ikke funnet opp den gang som datidens skeptikere påsto var umulig som vi nå bruker i hverdagen. 100 år fra nå av vil vi smile av det vi trodde var umulig i dag. Den eneste begrensingen som finnes er den som du setter selv. Alt annet er mulig.

Velg riktig for din egen del. Støtt personer som Keshe. Uansett om du er ingeniør og føler du «vet alt» så er det ingen av oss på denne jorden som gjør akkurat det. Vær åpen og ta imot nye impulser. Det er bra for deg og din egne utvikling.

Verden trenger utvilsomt flere personer som Keshe. Han er tøff, revolusjonær, brilliant med sine visjoner og nå har han lansert et håndfast produkt.

Jeg ser det hevdes på nettet at Keshe er en inkarnasjon av Einstein. Det overlater jeg opp til deg å avgjøre. Enten så feier du det umiddelbart vekk eller finner det interessant uansett, basert på din sannhet om reinkarnasjon.

Ny kropp til gammel sjel?

Ny kropp til gammel geni-sjel? Uansett om det stemmer eller ei, begge har en slående bart. ;-)

Power to the people

Regjeringer frykter teknologien fordi de mister kontrollen over folket. Folket får kontrollen. Om 10 dager kan alle lage den. Internett er fin sånn sett.

Når konstrusjonstegningene legges ut så kan du selv studere hvordan den kan lages og gjøre det selv. Ifølge Keshe så er det enkelt. Vi trenger å fortelle myndighetene at tiden med kontroll og undertrykkelse er over. Det er ingen grunn til å håndheve makt og gjøre ressurser sparsommelig for å beholde makten. Nå er tiden for overflod til hele verden.

Utsendinger fra Keshe Foundation vil reise ut til de forskjellige landene verden over og lære oss om hvordan vi kan lage enheten uten å kreve noe for det. Dette vil være den nye tidens misjonærer for fred og kunnskap. Akkurat i dag har vi fått et verktøy for å levere fred.

Selv dyrene våre vil få matbehovet dekket via plasma. Dermed trenger de ikke å spise hverandre lengre, sier Keshe. På slutten av neste år trengs ingen våpen lengre – om ingen stikker kjepper i hjulene til Magrav-enheten.

Når du kjøper enheten så får Keshe Foundation i dag €800. Av disse går €300 til staten i landet den produseres via skatter og avgifter, profitten er på €400. Dette går så videre til å produsere 4 nye enheter som gis bort til 2 italienere og 2 afrikanere.

Noen har betegnet Keshe som en nukleær Robin Hood. Kanskje er de inne på noe.

Veien til fred

Man kan lage vin ut av vann. Det var et løfte fra Kristus. Nå har du det, sier Keshe. Det er ikke bare et glass med vann du får. Gravitasjonsfeltet drar energien inn i vannet. Den gir deg energien av substansen du interakter med. Det er en overføring av energi. Du mottar alle attributtene, smaken, energien, alt.

Dette er prosessen av å forstå skapelsen. Alt du trenger hver dag er et glass med vann.

Neste steg er under uttesting nå. Dette er et mobilt system uten kabler. Dette ligger 2-3 måneder frem i tid. Ved å plassere én slik enhet i en landsby så vil alle i landsbyen ha energi. Kostnaden vil bli på 100 kroner. Vi forstår vitenskapen bak denne trådløse energienheten. Så snart vi har den ferdigutviklet så lanserer vi den. Den fungerer tilsvarende som en mor og et barn, energi overføres de imellom.

Plasma er som en magnet. Den lager en kobling med alt som trenger energi. På slutten av lanseringen så nevnte han at gravitasjonsfeltet påvirkes. Bli en «spaceman», sier han. «Flights across nations like nothing». Snakker han her om antigravitasjon og at Magrav-enheten gir deg det om du bestemmer deg for at det er det den skal gi deg?

En i salen spurte om enheten kan være farlig for oss. Svaret han ga var et spørsmål: «Hva er den laget av? Er du redd for kroppen din så er du redd for denne. Plasma er naturlig materiale og det du og jeg er laget av.

Etter at Keshe hadde gitt en Magrav Power-enhet samt en USB-penn med konstruksjonstegningene til ambassadøren for Palestina sa Keshe følgende: «If you take this Palestine, I’m sure Israel will love you».

Nå er det opp til oss

Keshe runder av lanseringen med å si følgende:

I give you the path to peace. You have to walk it.

Vi har nå fått verktøyene for fred. Resten er opp til oss.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
79%
Opplysende
2%
Inne på noe
6%
Usikker
1%
Dårlig
6%
Om forfatter
Frank Aune

Frank Aune er grunnlegger og sjefsredaktør av Nyhetsspeilet.no med erfaring som nettredaktør siden 2000. Han er ansvarlig for skapelsen av nettstedet, men ikke innholdet. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår full forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 100 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

62 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *