Du leser nå
Hvordan få svar på alt mellom himmel og jord

1 minutt lesetidHvordan få svar på alt mellom himmel og jord

Still dine spørsmål til redaksjonen og forfatterene bak Nyhetsspeilet.no.

Siden oppstarten i januar 2009 så har over 100 forfattere på Nyhetsspeilet benyttet pennen som sitt sverd. Nå kan du stille spørsmål direkte til redaksjonen og skribentene bak nettstedet.

Nyhetsspeilets redaksjon og skribenter svarer

Du kan spørre om hva som helst mellom himmel og jord innenfor kategoriene samfunn, bevissthet og kosmos så skal vi prøve så godt vi kan å gi våre svar til dere leserne ut fra vårt ståsted.

Alle forfattere skriver uten vederlag og nettstedet er uten reklame. Drift av nettstedet dekkes av lesernes donasjoner for å holde magasinet tilgjengelig for folket. Innholdet presenteres så sannferdig som hver enkelt forfatter oppfatter den egentlige virkeligheten. Hver artikkel er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet.

Nyhetsspeilet publiserer informasjon om nye paradigmer og informere om aktuelle saker andre nyhetskanaler ikke nevner og setter de aktuelle sakene inn i et større perspektiv enn det som er vanlig. Dermed blir det enklere å se helheten og det store bildet som massemedia serverer i fragmenter slik at vanlige borgere ikke skal stille så mange ubehagelige spørsmål.

Magasinet fronter i hovedsak tre hovedemner:

  • Samfunn
    New World Order-kabalen og dens mange globale konspirasjoner.
  • Bevissthet
    At bevisstheten utgjør tilværelsens primære dimensjon.
  • Kosmos
    Vår kunnskap og direkte erfaring med utenomjordisk intelligens på jorden og i vårt solsystem.

Nyhetsspeilets ambisjon er å bidra til en global oppvåkning som setter enhver borger i fokus. Les våre artikler, men finn din egen sannhet!

Still dine spørsmål i kommentarfeltet

Det er ikke bare skribenter og redaksjonen som kan svare. Vi oppfordrer også alle dere lesere til å dele dine kunnskaper og visdom når du føler du kan bidra med noen svar på spørsmål andre lesere stiller.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
88%
Opplysende
6%
Inne på noe
6%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Frank Aune
Frank Aune er grunnlegger og sjefsredaktør av Nyhetsspeilet.no med erfaring som nettredaktør siden 2000. Han er ansvarlig for skapelsen av nettstedet, men ikke innholdet. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår full forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 100 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

Kommentarer

15 kommentarer på "Hvordan få svar på alt mellom himmel og jord"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste