Du leser nå
Den perfekte meditasjon når du er frustrert og irritert: Fuck that!

Under ett minutt lesetid

Noen ganger føles det godt å kalle en spade for en spade og la stresset gå ut av kroppen med noen saftige, forløsende kraftuttrykk. Prøv meditasjonen Fuck that.

Er du frustrert over hverdagens stress og all dritten som skjer i livet ditt? Her er den perfekte meditasjonen for deg. Prøv den! Du vil bli overrasket over hvor bra den fungerer.

Guidet meditasjon for å forløse frustrasjon og irritasjon

La denne guidede meditasjonen av Jason Headley skånsomt føre deg inn i en avslappet sinnstilstand av lykksalig passiv erkjennelse av din hverdag. Kanskje gjør akkurat denne helt spesielle meditasjonen nytten for deg? La Jasons beroligende stemme og velvalgte ord hjelpe deg ut av hverdagens stress og inn i en tilfredsstillende indre ro.

Prøv meditasjonen Fuck that. Jeg anbefaler at du slår på teksting slik at du får med deg alle de velvalgte guidende ordene.

Kilde: www.jasonheadley.com

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
41%
Opplysende
35%
Inne på noe
18%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Frank Aune

Frank Aune er grunnlegger og sjefsredaktør av Nyhetsspeilet.no med erfaring som nettredaktør siden 2000. Han er ansvarlig for skapelsen av nettstedet, men ikke innholdet. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår full forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 100 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

2 kommentarer

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *