Du leser nå
Bevis på vår globale masseoppvåkning til en spektakulær ny verden

5 minutter lesetidBevis på vår globale masseoppvåkning til en spektakulær ny verden

Magnetfeltet er det som hindrer oss i å huske våre tidligere liv og eksisterende liv i andre virkeligheter. Med svekkelsen av vårt magnetfelt er vår tilgang til den "andre siden" nå lettere.

For mange år siden da jeg startet som lysarbeider ble jeg fortalt at alt det Nibiruanerene delte med meg ville bli støttet av vitenskapen. Den aktuelle saken: Medfølelse endrer DNA til krystallinsk.

Jeg innrømmer at jeg var bekymret. Tross alt setter man seg selv i søkelyset når man kommer med uttalelser som ennå ikke er bekreftet, men Nibiruanerene førte meg til bevisene som støttet deres uttalelser. Jeg fant en astrofysiker kalt Gregg Braden som skrev en bok med tittelen Walking Between the Worlds, The Science of Compassion.

I boken fremgår det vitenskapelige bevis på at medfølelse er en frekvens som endrer din DNA fra karbon til krystallinsk. Det inngår da som et bevis på vår masseoppvåkning.

Fra det øyeblikket valgte jeg å stole på at Nibiruanerene kunne validere sine påstander.

I den senere tiden har jeg uttalt at vi går gjennom en masseoppvåkning. Igjen, dette er informasjon fra Nibiruanerene. Selv om jeg personlig har sett tegn at denne oppvåkning pågår, fant jeg ikke noe vitenskapelige fakta for å bevise det.

Det endret seg for en uke siden når noen sendt meg en link til Dr. Kathy Fortis artikkel Hvorfor er jordens Schumann resonans akselererende? I denne artikkelen sier Forti at siden 2014 har Schumann-resonansen hatt en plutselig stigning mellom 12-16Hz. Det er langt over vår normale 7.83 Hz.

Forti sier videre at disse toppene skaper en ideell tilstand av «rolig oppvåkning» der våre tankeprosesser er klarere og mer fokusert. Det dette betyr er at siden Moder Jord endrer sin frekvens, og vi er koblet til henne, endrer vår frekvens seg også. Så der har du det. Bevis på at det foregår en masseoppvåkning.

Dette fører til mitt neste punkt: Hvordan påvirker det oss og hva kan vi gjøre for å surfe med denne endringsbølgen?

Magnetfeltet kollapser

Det er velkjent at sola er avgjørende for vår eksistens. Den påvirker sterkt våre endringer i bevisstheten som innvirker på vår biokjemi via solens aktivitet. Det er ikke lenger en hemmelighet at solen har endret seg. Vi kan bare se på sollyset. Er den ikke blitt lysere og hvitere?

En annen endring er at solens aktivitet har falt betydelig siden 2014. Se artikkelen hos Discover.com: Is the sun about to fizz out? av Ian O’Neill. Selvfølgelig er ikke solen på vei til å dovne av. Den er bare inne i en stille fase fordi dens «oppstigningsarbeid» er blitt gjort. Husk at der solen går, går også vi.

Fordi solen allerede har endret seg og forberedt vår vei til det neste store skiftet, er dens magnetfelt blitt svekket. Dette betyr at Moder Jords magnetfelt også er svekket fordi vi følger solen.

Har jeg mistet forstanden?

«Hukommelsestap-sløret» er en metafysisk betegnelse av jordens magnetfelt. Dette feltet er det som hindrer oss i å huske våre tidligere liv og eksisterende liv i andre virkeligheter, men med svekkelsen av vårt magnetfelt (uttynningen av sløret), er vår tilgang til den «andre siden» nå lettere.

Dette kan være ganske spektakulært fordi det betyr at kan vi har enklere tilgang til våre tidligere liv og kan kommunisere med våre kjære på den andre siden. Ulempen er at med mindre vi vet hvordan vi kan tyde hva som er vårt og hva som er deres, kan vi lett føle at vi mister vettet.

Jeg antar du kan si at det er sant til en viss grad; vi mister fokuset på denne ene dimensjonen, den ene virkeligheten. Så lenge vi vet hvordan vi kan navigerere oss gjennom denne endringen kan vi forbli relativt balansert. Problemet er at mange som våkner opp nå har ingen anelse om hvordan man kan gjøre det. Jeg mottar e-post daglig fra folk som har fått livene sine snudd på hodet på grunn av at sløret mellom virkelighetene er blitt mer gjennomsikting.

En annen konsekvens av all denne informasjonen er at den emosjonelle komponenten også sendes over. Våre kropper blir bokstavelig talt bombardert av følelser fra våre andre liv uansett om vi er klar over det eller ei.

Et tegn på at dette skjer er økningen i følelsesbasert sykdommer. Nå til dags er 1 av 4 personer påvirket av depresjon. Depresjon er kroppens måte å døyve ned den følelsesmessige delen den ikke greier å håndtere.

Videre opplever mange andre fysiske påvirkinger som tretthet, sløvhet, vektøkning og generelle smerter.

Hvordan navigere gjennom overgangen

Den gode nyheten er at det vi opplever vil til slutt gi seg. I løpet av et par år vil mesteparten av denne overgangen være fullført. Inntil da må vi bare holde ut og håndtere symptomene så godt vi kan.

En av de beste tingene vi kan gjøre er å søke opp og snakke med andre som forstår hva som skjer. Å få en påminnelse om at det vi føler er normalt i denne overgangen kan gjøre underverker på vår mentale helse. En annen ting man kan gjøre er å finne likesinnede som vi kan snakke om våre følelser med for å forløse dem. Og selvfølgelig tilby det samme for dem. Å kunne uttrykke sine frustrasjoner og noen ganger irrasjonelle følelser kan bidra til å holde oss i balanse.

Dette er tiden vi kom til jorden for å oppleve. Dog med gode ting kommer utfordringene. Vi kan navigere oss gjennom utfordringene i denne masseoppvåkning og oppstigningen ved å støtte hverandre og minne oss på at verden vi kom for å skape er nesten fullført.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
57%
Opplysende
35%
Inne på noe
3%
Usikker
2%
Dårlig
3%
Om forfatter
Jelaila Starr

Jelaila Starr er en Psychic/Intuitive Counselor for The Nibiruan Council. Gjennom hennes artikler, workshops og foredrag har budskapet fra dette rådet hatt positiv innvirkning på mange mennesker verden over og inspirert til håp og forståelse.

11 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *