Du leser nå
Utrolig innsideavsløring fra kosmos

6 minutter lesetidUtrolig innsideavsløring fra kosmos

Er du klar for ufattelige innsidedetaljer fra den spennende virkeligheten i det ytre verdensrom?

I så fall bør du se intervjuet av en mann som arbeider i det hemmelige romfartsprogrammet (SPP). Har du aldri hørt om det? Vel, det er et hemmelig program… inntil nå.

De hemmelige romfartsprogrammene

Corey hevder å ha deltatt på en rekke møter utenfor vår jordklode hvor tre ulike grupperinger av utenomjordiske vesener tilhørende Sphere Alliance har vært delaktig. Den utenomjordiske rasen Corey har kommunisert med mest identifiserer seg som Blue Avians. En av disse går under navnet Tear-Eir.

Corey hevder videre å ha tjenestegjort i flere hemmelige romfartsprogrammer som intuitiv empat i tiden fra 1987 til 2007. Han avslører at det finnes fem ulike «secret space programs» (SSP):

  1. Solar Warden – fokuserer primært på å ivareta orden i solsystemet og nærliggende stjerneklustere. Hackeren Gary McKinnon, omtalt på Nyhetsspeilet i 2009, brøt seg inn på U.S. Space Command sine datamaskiner allerede for en rekke år siden og avdekket eksistensen av «ikke-jordiske» offiserer og det hemmelige programmet «Solar Warden». Disse er såkalt «good guys» og jobber for å ta ned kabalens strukturer.
  2. Interplanetary Corporate Conglomerate (ICC) – fokuserer hovedsaklig på produksjon og utvikling, og å tilegne seg teknologi på enhver mulig måte. Har hatt kontakt med over 900 ulike utenomjordiske raser. Holder til på mange planeter inkludert mars hvor menneskene der styres diktatorisk som arbeidere. Disse menneskene ble transportert dit på 1960- og 70-tallet og er informert om at på grunn av store kataklysmiske jordendringer er ikke planeten jorden lengre beboelig.
  3. Dark Fleet – opererer hovedsaklig utenfor vårt solsystem og er svært offensiv og militært strukturert. Inkluderer reptilvesener.
  4. NATO TYPE SSP” – I en nylig Alliance-konferanse ble de omtalt som “League of Nations Program.”
  5. Ulike Special Access Program SSP, eller mindre såkalte Black Ops programmer med avansert utenomjordisk teknologi. Holder seg spesielt godt skjult og arbeider for kabalen/illuminati, det vil si de hemmelige regjeringene som er det skjulte maktapparatet bak dagens regjeringer over store deler av planeten vår.

Vårt solsystem er beskyttet med en energibarriere

Vårt solsystem er satt i karantene ifølge Corey hvor ingen kommer hverken inn eller ut av kraftfeltet som er satt opp. Dette er gjort på høyere plan for å beskytte oss i oppvåkningsprosessen og for at den sektoren av galaksen vårt solsystem har gått inn i nå innehar høyfrekvent fotonenergi som ville blitt for mye for mange mennesker om energien ble frigjort for raskt. Følgende er Wilcocks beskrivelse av rasen Blue Avians:

“100 spheres the size of either Neptune or Jupiter have entered our solar system in the last 2-3 years. There were many others the size of our Moon that came in between 1999 and 2001…

The Cabal used an advanced weapon to fire on one of the Moon-sized ones in mid-December. The object lit up, becoming a bright red spot in the sky that people saw… and redirected the beam back to the base it came from. This caused serious damage and some loss of life… Since that time we have had the no-fly zone around the earth and the quarantine around our solar system. No one who was already here is being allowed to leave — either from Earth or any of the “colonies,” as they are called.

The group that has appeared from the spheres is called the “Blue Avians.”… One of the five main factions in the Space Program, named Solar Warden, is allied with them now, and they are working with the Alliance on earth, but never the Cabal… The… main thing they said was that Cabal people were defecting over into the Alliance and altering the plans.

The key is that the Avians want us to move into a loving and peaceful world. They want this transition, similarly, to be as peaceful as possible.”

Corey nevner noen flere interessante detaljer rundt energibarrieren i vårt solsystem og rundt jorden, med detaljer angående rasen Royal White Reptilians:

The Sphere Alliance has setup 2 “Energy Barriers” that cannot be penetrated by any beings or technology (be they 3/4D or 4/5D beings). One is the “Outer Barrier” which completely closes off the entire Sol System (including Gate/Portal travel) from travel into or out of the system. The other is a “Barrier” that surrounds the Earth. It keeps every Being and Craft/Technology that was either On Earth or in Near Earth Orbit from leaving a certain distance from the Planet. There are active Gates/Portals that allow travel between Planets within the Sol System. However those Portals are affected by these “Energetic Tsunami Waves” at times and regular travel is ill advised and can be dangerous.

There are also a lot of recent skirmishes between different “Cabal” factions since they have realized that their “Royal White Reptilians” have tried to negotiate their safe passage out of the Sol System by giving up all of their Illuminati/Cabal followers as well as their lower cast Reptilian and Other Allied Races in their Federation. There is chaos among these groups who are following the example of their masters and turning on each other. Though they are heavily denying this publicly and putting their most clever disinformation agents out to control the narrative as best they can.”

Blue Avians med positivt budskap

Ifølge Corey Goode så bringer de utenomjordiske vesenene som kaller seg Blue Avians fra 6. til 9. dimensjon følgende informasjon til menneskeheten i denne «ascension«-tiden:

«Every day focus on becoming more “Service To Others” oriented. Focus on being more “Loving” and “Focus on raising your Vibrational and Consciousness Level” and to learn to “Forgive Yourself and Others” (Thus “Releasing Karma”). This will change the Vibration of the Planet, The “Shared Consciousness of Humanity” and “Change Humanity One Person at a time” (Even if that “One Person” is yourself.).»

Uansett om du tror vi er en del av et univers fullt med intelligent liv eller ei, disse ordene er kloke å følge. Husk; det fungerer bare om du integrerer det inn i ditt hverdagsliv.

Kosmisk avsløring episode 1 og 2 hos GaiamTV

Gå til GaiamTV.com og se de to første intervjuene direkte uten registrering eller betaling. Du ser de to første videoene midt på siden nedenfor den første teksten.

Episode 1

Oppdatert 30.4.2016: Episoden har blitt fjernet fra YouTube i etterhånd, men episoden ligger ute her (maksimer vinduet for å få riktig visning av videoen):

www.disclose.tv/embed/208782

Alle episoder

www.gaiamtv.com/seeking-truth/lp-cosmic-disclosure

Intervjuer av Corey Goode med David Wilcock.

Episode 1 og 2 fra intervjuene av Corey Goode med David Wilcock.

Mer fra Corey Goode

Les mer om Corey Goode og hans utenomjordiske avsløringer på hans nettsted SphereBeingAlliance.com.

Du finner også mye mer informasjon om the Secret Space Programs, the Sphere Being Alliance og Corey Goodes vitnesforklaringer hos Exopolitics.org.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
56%
Opplysende
18%
Inne på noe
0%
Usikker
4%
Dårlig
21%
Om forfatter
Frank Aune

Frank Aune er grunnlegger og sjefsredaktør av Nyhetsspeilet.no med erfaring som nettredaktør siden 2000. Han er ansvarlig for skapelsen av nettstedet, men ikke innholdet. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår full forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 100 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

36 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *