Du leser nå
Terroren i Paris 7.1. 2015 – ekte eller falsk?

8 minutter lesetidTerroren i Paris 7.1. 2015 – ekte eller falsk?

Etter Paris-terroren tidlig i januar, som etterlot tilsammen 20 drepte og 14 sårede, var politi og media raskt ute med å kringkaste hvem de skyldige var og deres motiver. Var de kanskje litt for raske? En grundigere gjennomgang av bevis inkl. foto-dokumentasjon indikerer at muligheten for falsk flagg terror på ingen måte kan utelukkes, ikke denne gangen heller.

Paris og Frankrike er i terrorsjokk etter Charlie Hebdo-skytingen 7. januar 2015. Slik Norge var det i 2011. Men var terrorangrepet ekte eller var det en falsk flagg-operasjon?

Dette er et spørsmål som bør reises ved en hver slik aksjon.

En tanke som øyeblikkelig melder seg er at vi i Europa er vitner til en ny utgave av «Operasjon Gladio». Kan et startpunkt ha vært da gjerningsmannen på Utøya uttalte at han var en del av en antikommunistisk motstandsbevegelse?

Gladio-nettverket var alliert med høyre-ekstremister og utgjorde en hemmelig del av det italienske forsvarsdepartementet. Politiet beskyttet deltagerne, og utenlandsk etterretning og NATO var mistenkt for å være delaktige. [1] [2]

En tysk avis skrev i går at Europa muligens står foran en bølge av lignende angrep. Det betyr at Norge er i faresonen. [3]

Men vi kan på dette tidspunktet ikke slå fast at vi står overfor en Operasjon Gladio eller for den saks skyld «Stratgy of Tension». [4]

I denne artikkelen forsøker vi å se på informasjon som har kommet fram så langt, og vi vil ikke se bort fra muligheten for at det dreier seg om en ekte terroristaksjon, det vil si at versjonen som er gjengitt i de store europeiske mediene er korrekt. Når det er sagt, så har aksjonen i Paris og Frankrike flere av de kjennetegn vi har sett i aksjoner der det viser seg at terroristgrupper er styrt av bakenforliggende krefter, som etterretningstjenester og selskaper i den privatiserte delen av sikkerhets- og militærindustrien.

Noen fakta om aksjonene i Paris som fant sted mellom 7. januar og 9. januar
Charlie Hebdos, en fransk satirisk ukeavis, ble 7. januar 2015 angrepet av to bevæpnede og maskerte menn (politiet opplyste senere på dagen at de to var brødrene Said og Cherif Kouachi). De skjøt mens de ropte «Allahu Akbar» (Gud er stor). I løpet av noen minutter hadde de drept 12 personer og såret 11. Politiet jaktet på dem i to døgn, og drepte dem 9. januar i et trykkeri.

En annen gisseltagning skjedde på samme tid, i et jødisk supermarked. Amedy Coulibaly skal være mannen bak.

I alt 88 000 politifolk var involvert i begge aksjonene. Omkring klokka 17.00 den 9. januar ble både trykkeriet og supermarkedet stormet av politiet. Terroristbrødrene ble drept, samme skjebne led Amedy Coulibaly. I trykkeriet slapp gislet ut, i supermarkedet døde fire gisler. Al-Qaida tok på seg skylden for angrepet på Charlie Hebdos.

En politikvinne ble dessuten drept.

Dermed er dødstallet i Paris 20 drepte. 14 er såret. Dette er det alvorligste angrepet på Frankrike siden 1961. [5]

Mediene i Vesten, inkludert de norske, hadde konklusjonen klar med det samme: Dette er et angrep på ytringsfriheten av muslimske terrorister. Kan det være så enkelt? Det er grunn til å tvile på det. og nedenfor følger det som må oppfattes som rariteter ved aksjonen i Paris og som forsterker spørsmålet om aksjonen i den franske byen var ekte eller en dekkoperasjon. [6]

 

ETTERFORSKERE: Politietterforskere var hurtig i gang med å etterforske terroren i Paris. Som bildet viser var noen av politimennene utstyrt med finlandshetter - på lik linje med terroristene.

ETTERFORSKERE: Politietterforskere var hurtig i gang med å etterforske terroren i Paris. Som bildet viser var noen av politimennene utstyrt med finlandshetter – på lik linje med terroristene.

Navnene på de mistenkte kom hurtig fram da aksjonen var i gang og ble spredt i nyhetssendingene i hele verden. Et gjenglemt ID-bevis var årsaken. En kan jo spørre seg hvorfor skarpskodde terrorister flyr omkring med sivile ID-kort. [7]

Navnene på de mistenkte kom hurtig fram da aksjonen var i gang og ble spredt i nyhetssendingene i hele verden. Et gjenglemt ID-bevis var årsaken. En kan jo spørre seg hvorfor skarpskodde terrorister flyr omkring med sivile ID-kort. [7]

Levende bilder av en politimann som angivelig blir skutt viser ikke blod eller rystelser i kroppen, skuddet virker å gå bak på siden av hodet - ikke ekte i det hele tatt - hvordan visste kameramannen hvor han skulle stille seg? [8]

Levende bilder av en politimann som angivelig blir skutt viser ikke blod eller rystelser i kroppen, skuddet virker å gå bak på siden av hodet – ikke ekte i det hele tatt – hvordan visste kameramannen hvor han skulle stille seg? [8]

OPPSLAG: Over hele verden ble befolkningen informert om terrorangrepet i Paris og Frankrike. Dette oppslaget viser en engelsk avis. Al-Qaida står bak, heter det her.

OPPSLAG: Over hele verden ble befolkningen informert om terrorangrepet i Paris og Frankrike. Dette oppslaget viser en engelsk avis. Al-Qaida står bak, heter det her.

 

 Hvit varebil står sentralt ved stedet politimannen blir skutt. Noen har hevdet at disse bilene er lastet opp med teknisk utstyr for å styre egne kamerateam som sender ut bilder til de ulike medier. Det britiske selskapet Serco opererer med hvite varebiler. Hvite varebiler var på plass i Regjeringskvartalet 22. juli og på Utøya.

Hvit varebil står sentralt ved stedet politimannen blir skutt. Noen har hevdet at disse bilene er lastet opp med teknisk utstyr for å styre egne kamerateam som sender ut bilder til de ulike medier. Det britiske selskapet Serco opererer med hvite varebiler. Hvite varebiler var på plass i Regjeringskvartalet 22. juli og på Utøya.

 

Terroristene stanser en svart personbil rett ved den hvite varebilen. På bakken ser det ut til å være merker som for å vise at de skulle stoppe bilen nettopp på dette stedet. Er dette merker for å gi kamerateamet de beste bildene?

Terroristene stanser en svart personbil rett ved den hvite varebilen. På bakken ser det ut til å være merker som for å vise at de skulle stoppe bilen nettopp på dette stedet. Er dette merker for å gi kamerateamet de beste bildene?

Terroristenes bil har hvite speil der de stopper og hopper ut for å skyte politimann. Etter at politiet har tatt hånd om bilen er speilene svarte. [10]

Terroristenes bil har hvite speil der de stopper og hopper ut for å skyte politimann. Etter at politiet har tatt hånd om bilen er speilene svarte. [10]

Trykte skilter med "Je suis Charlie" dukker tidlig opp som om noen hadde lagt en plan på folkelig reaksjon i forkant. Vi husker rosetoget i Oslo som også ble lansert svært hurtig. Blir folkelig spontanitet benyttet til å sementere én sannhet om aksjonen?

Trykte skilter med «Je suis Charlie» dukker tidlig opp som om noen hadde lagt en plan på folkelig reaksjon i forkant. Vi husker rosetoget i Oslo som også ble lansert svært hurtig. Blir folkelig spontanitet benyttet til å sementere én sannhet om aksjonen?

Terroristene er koblet til både Al-Qaida og Islamic State (IS). Hvorfor IS skulle surre seg bort i Frankrike i en avisredaksjon virker noe suspekt siden denne organisasjonen kriger i Irak og Syria. Hvorfor provosere franskmenn når de har en krig i Midtøsten å vinne?

 

 1. Gjerningsmennene viste nøyaktig når satirebladet hadde redaksjonsmøtet og når viktige tegnere var til stede. Ble de overvåket og hadde angivelige muslimske gjerningsmenn anledning til det uten å bli arrestert? [11]
 2. Gjerningsmennene agerte som profesjonelle og gjennomtrente spesialsoldater. En av dem som angivelig var med virker å være festglade musikant og ikke en avansert terrorist. Dessverre ikke ulikt vår egen Breivik som skal ha gjennomført presis skyting på mennesker i regnvær, mens han i retten framstod som en forstyrret kontorist fra Oslo vest. [12]
 3. Ingen biler virker å være i nærheten når skuddene ute fyres av. Er det ikke en vanlig arbeidsdag i Paris?
 4. Satirebladet har vært angrepet tidligere, og politiet må ha forstått at dette kunne skje igjen. Sluttet politiet med ett å passe på?
 5. Terroristene hadde med seg rakettkaster. Et typisk våpen fra det militære. Hvordan fikk de angivelige terrorister tak i disse?
 6. Mennene tilhørte et jihadistmiljø som ble overvåket av myndigheten fordi de var knyttet til terror og drap. Det virker som fransk etterretning slakket på overvåkningen. [12]
 7. Hvorfor klarte to terrorister å komme seg forbi sikkerhetspersonell og sikkerhetsforanstaltningene ved redaksjonslokalene?
 8. Hvordan kunne de to terroristene slippe unna etter sine ugjerninger midt i Paris og holde seg på frifot i to døgn?
 9. Hvorfor sier en engelsk reporter på stedet at blodet er plassert der, er det freudiansk forsnakkelse? [13]
 10. Frankrikes statsminister var skeptisk til sanksjoner mot Russland og så ble Frankrike angrepet. Norge var i 2011 etter hvert kritisk til bombingen av Libya og ville trekke seg ut. Er det noen i det vestlige militære system som vil ha full enighet i NATO?
 11. De utpekte terroristene, eller syndebukkene, er koblet til Jemen. Vil noen i Vesten bruke dette til å angripe Jemen? Oljerørledninger på gang?
 12. Er det en okkult sammenheng? Tallene viser: 7.1.2015 = 7+1 og 2+0+1+5 = 8+8= 88 og tankene går til Norge for tre og et halvt år siden der nøkkeltallet var 77.

 

De mange punktene peker i retning av et system som har behov for å bruke terroraksjoner til å oppnå politiske mål. Det tekniske utføres av militære eksperter eller etterretningsagenter eller personell i den private selskapssfæren. De som får skylda er grupper de forannevnte kontrollerer og som er plukket ut til å være syndebukker. Disse er muslimske menn – svart al-Qaida – eller hvite nasjonalitiske menn – hvit al-Qaida.

I den sistnevnte gruppen finner vi vår egen Breivik og USAs Una-bomber Ted Kaczynski. Disse ales sannsynligvis opp via MK-Ultra metoder og utpressing, de kontrolleres via hensynsløse militærtskolert personell og ulike dataregistre.

Hemmeligheten i dette er at det tekniske, bombingen og skytingen, utføres av spesialsoldater, disse byttes ut med syndebukkene som ofte avlives på stedet. Identitetskort og andre ting plantes for å at folk flest skal tro at det er syndebukkene som har utført alt sammen selv. Innbyggerne vil i slike tilfeller bare oppfatte syndebukkene, patsies. De profesjonelle forsvinner i skyggene.

Et eksempel på en organisasjon som kan utføre falsk flagg-operasjoner er britiske Serco. Etterretningsorganisasjoner som kan utføre det samme finnes i USA, England, Israel, Frankrike og Russland.

De neste dagene og ukene vil gi oss mer innsikt i hvem som egentlig står bak terroren i Paris. Vi i Norge bør være våkne for at «ting er ikke hva det ser ut til…»

KILDER

 1. Operation Gladio på Wikipedia:
  http://no.wikipedia.org/wiki/Operasjon_Gladio
 2. Utsagn av gjerningsmann på Utøya 22. juli 2011, Breivik og den antikommunistiske motstandsbevegelsen:
  http://www.dagbladet.no/2012/04/01/nyheter/anders_behring_breivik/terrorangrepet/peter_mangs/utenriks/20928848/
 3. Tysk avis: bølge av angrep kan ventes i Europa:
  http://www.vg.no/nyheter/utenriks/terrorangrepet-mot-charlie-hebdo/tysk-avis-boelge-av-angrep-kan-ventes-i-europa/a/23371796/
 4. Strategy of Tension, Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Strategy_of_tension
 5. Om terrorangrepet i Paris på Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Charlie_Hebdo_shooting
 6. Falsk flagg-aksjoner på Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/False_flag
 7. Informasjon om ID: http://www.presstv.ir/Detail/2015/01/10/392426/Planted-ID-card-exposes-Paris-false-flag
 8. og 9.  Politimann blir skutt, men det virker ikke ekte, pluss merke i veien:
  http://www.liveleak.com/view?i=325_1420675775
 9. Bildet av bilspeil: https://cut2thetruth.wordpress.com/2015/01/08/paris-terror-exposed/
 10. Kjennskap forhånd: http://heavy.com/social/2015/01/charlie-hebdo-shooting-terror-islamist-attack-conspiracy-press-day-inside-job-false-flag/
 11. En av terroristene var rap-artist, var på «no-fly»-liste og database med terroristnavn:
  http://abcnews.go.com/International/french-terror-suspect-failed-rapper-turned-jihadist/story?id=28079035
 12. Reporter om blod har blitt lagt der:
  https://www.youtube.com/watch?v=R457SPuNz4A

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
63%
Opplysende
6%
Inne på noe
6%
Usikker
0%
Dårlig
6%
Om forfatter
Bjørn Hansen

40 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *