Du leser nå
Avsløringer fra en NASA ansatt

4 minutter lesetidAvsløringer fra en NASA ansatt

McClelland da han var ansatt i NASA

Clark C. McClelland var i 34 år ansatt i NASA som SCo, Space Craft operator, med ansvar for astronauters sikkerhet. Dessuten var han i en periode også direktør for Kennedy Space Center i Florida. Han kan således benevnes som en insider med tilgang til ’sensitiv’ informasjon. Etter at han gikk av i 1992, valgte han å gå ut og fortelle.

Bakgrunn

Under sin oppvekst var McClelland veldig interessert i astronomi og klarte blant annet å bygge sitt eget teleskop da han var 12 år gammel. Han hevder derfor at allerede den gang(1947) begynte sine undersøkelser av UFO fenomenet.  Hans interesse for det utenomjordiske har således fulgt ham gjennom hele livet.

Han ble ansatt i NASA i 1958 og allerede i 1960 valgte Major Donald E Keyhoe, internasjonal direktør for National Investigations Committee on Aerial Phenomena (NICAP), McClelland til direktør for Kennedy Space Center. I tillegg til å være luftfarts ingeniør og teknisk assistent til Apollo programmet, har han også hatt viktige oppgaver i prosjekter som Mercury, Gemini og Apollo månelandingene. McClelland gikk av i 1992 og har siden valgt å gå ut å fortelle offentligheten hva han vet om UFO og besøk av utenomjordiske.

Han har forelest ved mange nasjonale universiteter inkludert Notre Dame, Penn State, Ohio State, Berea, Montana State University, New York University, Idaho State, Embry-Riddle Aeronautical University, samt andre. McClelland har også blitt intervjuet en rekke ganger blant annet av Project Camelot, The Jeff Rense show, Blog talk radio, Veritas radio, med flere. Her er det nyeste intervjuet fra Project Camelot,12. desember 2014:

 

Noen sitater

«I en samtale jeg hadde med Dr. Werner von Braun i 1969, spurte jeg denne berømte vitenskapsmannen om besøk av utenomjordiske: Hvorfor er de her? Han svarte da følgende: «Clark, disse andre intelligensene har utforsket jorden i mange tusen år. Jorden er en barnehage for mange kulturer fra stjernene. Menneskeheten er faktisk en blanding av forskjellige grupper med ulik bakgrunn som kommer fra fjerne planetsystemer. Dette forklarer de ulike språk, skikker, kultur, religion, mat, fysisk utseende som hudfarge, høye eller korte, samt all den splid og krig som eksisterer på jorden»(1).

“I løpet av mine tiår på Cape Canaveral and Kennedy Space Center har en rekke astronauter fortalt; Det er ikke hvor ofte de ser utenomjordiske fartøy når de er ute i rommet, men hvor ofte det skjer at de IKKE ser noe”(1).

”Jeg tror vi er trellbundet av vår egne myndigheter og andre som kontrollerer oss ved at de skjuler den kosmiske hemmeligheten at både små og større utenomjordiske er observert her på jorda og finnes blant oss. I følge pålitelige kilder arbeider de sammen med dem som er trent og forberedt på å holde på denne hemmeligheten, koste hva det koste vil, slik at de som standhaftig prøver å avsløre dette blir betegnet som gale, latterlige eller fortjener å få deres personlige liv ødelagt. Det har skjedd med mange mennesker, inkludert meg selv”(1).

J- Rod, en utenomjording som samarbeidet med amerikanerne

J- Rod, en utenomjording som samarbeidet med amerikanerne

 

Her kan det også være på sin plass å nevne brevet som nylig ble sendt av tidligere astronaut Edgar Mitchell og den forhenværende kanadiske forsvarsminister Paul E. Hellyer til ledelsen for NASA symposiet om utenomjordisk liv. Bakgrunnen var at dette symposiet som ble holdt i Washington 18.-19. september 2014, helt og holdent så bort fra alle bevis om at vi allerede blir besøkt og har kontakt med andre sivilisasjoner. Brevets konklusjon: ”The discovery, presence and public revelation of sentient Extraterrestrial life and the vehicles that appear to manifest this presence is the greatest story in the history of humanity. All of the available documentation indisputably suggests the government of the United States, is in fact, withholding this information from its citizens and the citizens of the world.”(2)

 

Fra et radiointervju med Kerry Cassidy(Project Camelot), mars 2014: ”I tell the truth all the time. That’s what scares the hell out of this government and the world government. I know what is going on behind the scenes, because I was there. I saw things when I were there (at NASA), which I am not allowed to publish in my book. Worldwide I am blocked. I cannot publish my book everywhere on earth”.

 

Reaksjonen

For å straffe McClelland, har amerikanske myndigheter prøvd å sverte hans renommé samt fratatt ham pensjonen. Han er nå gammel og syk og trenger all den hjelp han kan få. Det oppfordres derfor til å støtte ham både moralsk og økonomisk ved å kjøpe kapitler fra hans bok, The Stargate Chronicles.

 

Etterord

Selv om McClellands helse nå er dårlig, har vi har vært så heldige å få ham til å stille til et Skype intervju på neste års UFO konferanse som finner sted på Stiklestad i Trøndelag fra 2.-4. oktober 2015. Billettsalget er allerede i gang :-).

http://ufo-konferanse.com

 

 Kilder

  1. McClelland, Clark C. The Stargate Chronicles.

  2. UFO Evidence Ignored – Edgar Mitchell and Paul Hellyer Co-sign Critique to NASA and Library of Congress
    http://exonews.org/dr-edgar-mitchell-paul-hellyer-colleagues-send-open-letter-critique-nasa-library-congress-symposium-et-life908988/

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
45%
Opplysende
41%
Inne på noe
5%
Usikker
9%
Dårlig
0%
Om forfatter
Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

9 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *