Du leser nå
Budskap fra våre kosmiske venner

5 minutter lesetidBudskap fra våre kosmiske venner

George King fokuserer og overfører spirituell energi

George King (1919-1997) ble i 1954 kontaktet av et utenomjordisk individ kjent som «Aetherius», og grunnla året etter The Aetherius Society(TAS). Hovedhensikten med TAS er å bidra til menneskehetens bevissthetsmessige utvikling ved å fremme den visdom King fikk gjennom sin kontakt med høyt utviklede individer fra andre planeter.

Hvem var George King?

George King hadde allerede som barn en dyp interesse for spiritualitet og oppdaget raskt at livets mysterier bestod av mer enn det konvensjonell filosofi eller religion kunne forklare. På midten av 1940-tallet tok han derfor opp den gamle åndelige vitenskapen om yoga. Det dreide seg i mindre grad om fysiske øvelser, men King vektla heller høyere aspekter av yoga som pusteøvelser, mantra og kundalini yoga. Hans engasjement var så ekstremt at han i ca. 10 år praktiserte gjennomsnittlig 8 timer pr. dag, samtidig som han hadde en heltidsjobb. Det hevdes at dette la grunnlaget for det som så skjedde…

George King

George King i Yoga positur

Beskjeden

En lørdag morgen i mai 1954 mens han befant seg i sin leilighet i London, hørte King følgende ord: ”Forbered deg! Du kommer til å bli stemmen til det Interplanetariske Parlament”. King oppfattet at stemmen kom utenfra. Den hadde en umiddelbar lammende virkning og ble i tillegg ledsaget av en følelse av uro, forvirring og frustrasjon. Hva i all verden var dette? Selv om han aldri hadde hørt om «Det Interplanetariske Parlament», visste han at opplevelsen ikke var et produkt av egen fantasi.

To ulike måter

Dessverre har King blitt i stor grad blitt misforstått, omtalt som medium og informasjonen han mottok blitt klassifisert som kanalisering. Kommentar: Jeg dro umiddelbart selv denne konklusjonen, men ved nærmere undersøkelser viser det seg at dette er feil. Kanalisering kan være så mangt, noe bra annet mindre bra. Kan informasjonen etterprøves? Hvilken praktisk verdi har den? Er den til hjelp og nytte?

På samme måte som mange andre kontaktpersoner for utenomjordiske, mottok King telepatiske budskap mens han var i sin vanlige bevissthets tilstand. Den andre måten ser ut til å være den samme som ble brukt da Richard Miller, George Hunt Willamsson og George Van Tassel mottok sin informasjon, nemlig via Tensor Beam overføring. Her blir budskapet beamet fra et romskip og det utenomjordiske individet som står bak, tar da i bruk stemmen til den jordiske kontaktpersonen slik at den endres avhengig av hvem som kommer i gjennom. Resultatet blir altså en kombinasjon av den spesielle teknologien som brukes, samt individet som sender budskapet sin bevissthet. Sitat: “When Van Tassel was ready he would indicate to the controller on the other end (who seemed to be in a control room aboard a space craft) that he was ready to switch mode so that the audio signal could now emanate through his voice box and his voice change in pitch and timber and sounded like another personality”(4).

King mottok på disse to måtene hundrevis av budskap. Noen ble altså formidlet i det som etter all sannsynlighet er tensor beam modus (beskrevet som transe), andre telepatisk. Både Aetherius og andre utenomjordiske som gav informasjon til King, hevdet at de kom fra andre planeter i vårt solsystem. Deres forklaring er at de befinner seg i en annen dimensjon som eksisterer på en høyere vibrasjons frekvens av materien, altså på det eteriske plan.

Her forteller George King litt om sin bakgrunn og hvordan kommunikasjonen startet:

I tillegg til å fungere som en kontakt for individer fra andre verdener, utførte også King en rekke åndelige oppdrag, mange gitt av hans kosmiske kontakter. Selv om King ikke lengre er fysisk til stede blant oss, holdes mange av disse fortsatt i hevd av The Aetherius Society.

Kort video hvor King forklarer hensikten med et av dem, kalt Operation Starlight:

Essensen i budskapene

På samme måte som andre prosjekter utenomjordiske har hatt og fremdeles har for vår planet, for eksempel Mission Rahma, er hovedhensikten å gi oss et bevissthetsmessig løft slik at vi utvikles spirituelt, altså blir mindre grådige, selviske og materialistiske og at vår godvilje og evne til å samarbeide fremmes. Kort sagt at vi bidrar til å gjøre verden bedre.

Det finnes mange måter å bidra på, men The Aetherius Society sine metoder er dog mer verdifulle og dypsindige enn de fleste er klar over. Vurder selv!

Her forklarer David Trimble fra The Aetherius Society en del om deres virksomhet:

Richard Lawrence

Richard Lawrence var i mange år George King sin høyre hånd og har viet sitt liv til å fremme arbeidet til sin avdøde mester og personlige venn. Han er i dag generalsekretær i The Aetherius Society for Europa og medforfatter av: ”Contacts with Gods from Space”, som var den siste boken King skrev før han døde. Han er selv forfatter av et dusin bøker som er oversatt til ti språk.

Lawrence sin nyeste bok

Lawrence sin nyeste bok

Richard har deltatt i hundrevis av radioprogrammer rundt om i verden, inkludert flere opptredener på Coast to Coast. I over 30 år har han også vært hovedtaler på Londons største og mest prestisjefylte Mind Body Spirit Festival og har av Kindred Spirit magazine blitt beskrevet som en av de største talentene i MBS. Magasinet Probe International omtaler ham som en av verdens ledende innen det utenomjordiske.

Richard Lawrence: The Great Change – Revelations by the Gods from Space:

 

From Inner Peace to World Peace: The Twelve Blessings:

Etterord

Neste høst kommer Richard Lawrence for første gang til Norge for å holde to foredrag på den internasjonale UFO konferansen som finner sted på Stiklestad fra 2.-4. oktober 2015. http://ufo-konferanse.com Da Lawrence er en opptatt mann og må reise videre allerede dagen etter, vil begge disse bli på fredagen. David Trimble vil dog være tilgjengelig hele helgen med informasjon om The Aetherius Society :-).

 

Kilder

  1. King, George. Contacts with Gods from Space.
  2. Lawrence, Richard. UFOs and the Extraterrestrial Message.
  3. http://www.aetherius.org/
  4. Hamilton, William. The Original Space Channeler – George Van Tassel. http://www.rense.com/general70/tass.htm
  5. http://www.richardlawrence.co.uk/

Få nye perspektiver. Finn din sannhet. Bli fri.

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
37%
Opplysende
11%
Inne på noe
0%
Usikker
5%
Dårlig
47%
Om forfatter
Terje Wulfsberg
Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

11
Kommentarer

avatar
6 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
99prsnt_FalskeProfeterKenneth Fjeld99prsnt_FalskeProfeterRabalderRemi Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
Sarus
Abonnent
Sarus

Jeg opplever at mange av artiklene her, er sakset ut fra youtube med engelsk tekst i store deler av artikkelen. Dette vitner om at forfatteren av artikkelen har et tema, henter klipp fra nettet både i tekst og video og limer det inn i en «artikkel».
Det er naturligvis helt greit, men skal det nå først være et fora hvor det presenteres saker og ting, så savner jeg litt mer forarbeide, at eieren av artikkelen gjør seg bryet med å oversette vesentligheter til norsk og at det i tekstartikkler også er kildehenvisninger. Om ikke dette gjøres, så blir det fort til at man skummer igjennom og dernest «det var det»… Slike opplysninger og videoer kan enhver finne på youtube ved å skrive inn et søkeord på temaet.
Hvorfor ikke legge litt mer flid i dette, når noe man brenner for først skal presenteres? For meg blir det en slags kvasiside dette, hvor løst og fast fra internet er limt sammen.
Skal et nettsted bestå, så fordres det litt mer enn bare klippe + lime «journalistikk».
Jeg håper Nyhetsspeilet i 2015 ser litt innover, på seg selv, og oppgraderer kvaliteten på presentasjonene. Om ikke så blir det faktisk lite interessant å logge på denne siden i fremtiden. Sikkordet er kvalitet, NORSK språk og kildehenvisning, slik at opplysningene som gis kan spores og vurderes. Ellers blir det fort en eventyrside, dette.
Godt Nytt år

2Q11
Abonnent
2Q11
Remi
Abonnent
Remi

Ja det kan være en stor fordel å sette seg godt inn i et emne før man trekker en slutning om hva dette fenomenet går ut på. Denne karen har virkelig gjort hjemmeleksen og er flink å forklare.

https://www.youtube.com/watch?v=d0XKvL1K5w0&feature=player_detailpage

Rabalder
Abonnent
Rabalder

Engler eller Demoner eller Alians onde eller gode kanskje samme sak aalt sammen inklusivt mennneskene. Eneste man er uenig om er hva man skal kalle dem. Og hva vil diisse andre kalle oss?

Remi
Abonnent
Remi

Rabalder. Ja det er viktig å forstå hva som foregår her i dette scenariet som snart vil utspille seg på verdens arenaen og forføre millioner av mennesker inn i fortapelsen. Disse som Richard kaller Guder med stor G er guder med liten g. De har forført menneskene opp igjennom hele verdenshistorien og vil nå snart komme og presentere seg for jordens befolkning som våre skapere. Alt dette er allerede profetert i skriften(bibelen) og alle som vil kan lese om det i 2 Tessalonikerne Kap 2 v 1-12. og Joh åpenbaring Kap 13 og Daniel 2 v 40-45 Daniel 7, 19-27 Hør en av mine taler her: https://www.youtube.com/watch?v=O75IQyhuXFc