Du leser nå
Utenomjordiske avsløringer i Russland, del 1

3 minutter lesetidUtenomjordiske avsløringer i Russland, del 1

Autentisk foto av et krasjet utenomjordisk fartøy. Sverdlovsk, Russland, mars 1969.

Denne artikkelserien vil presentere et utvalg av utenomjordiske hendelser som har funnet sted i vårt naboland. De senere årene har russiske myndigheter valgt å informere både sin egen befolkning og resten av verden i mye større grad enn tidligere, mens lokket hos oss fremdeles holdes tett på.

Roger Moores sensasjonelle dokumentar

Noe ganske få er klar over, er at agent 007 og har vært en ivrig UFO etterforsker :-).  Etter at en kalde krigen var slutt og Russland gikk over til markedsøkonomi, solgte KGB agenter tidligere hemmeligstemplet materiale til høystbydende. Roger Moore, dro da til Russland og fikk kjøpt slikt svartbørsmateriale, noe som ble grunnlaget for hans dokumentar: ”The Secret KGB UFO Files”. Vær oppmerksom på at noen har prøvd å forkludre ved å legge ut denne dokumentaren på YouTube i deler og kalle den The Secret UFO abduction files, selv om den har lite og ingenting med fenomenet bortføring å gjøre.

Den viser blant annet et autentisk(se 54.00) filmopptak av et krasjet utenomjordisk fartøy og historien bak denne hendelsen som fant sted i . mars 1969, samt et opptak av en obduksjon av en utenomjording. Etter all sannsynlighet stammer det fra dette krasjet (se 1.07). Det merkelige er at tre av legene som stod bak denne obduksjonen, døde av hjerneblødning innen en uke etter. Følge av forgiftning?

Filmen inneholder og opptak av deler av det som kalles en telemeterskive, en sonde andre sivilisasjoner som besøker oss bruker til kartlegging og undersøkelser.

Nærbilde av telemeterskive, tatt i Alversund utenfor Bergen, 27. desember 2011

Nærbilde av telemeterskive, tatt i Alversund utenfor Bergen, 27. desember 2011

 

 

Filmen viser og to MIG jetfly som forsøker å skyte ned et romskip med det resultat at begge jetflyene eksploderer.

 

Vurder selv! The Secret KGB UFO Files Complete:

 

 

Landingene in Voronezh i 1989

Selv om dette stort sett har blitt fremstilt som en enkeltbegivenhet, pågikk disse hendelsene i følge den tidligere luftforsvars-offiseren Stanley Fulham(1) i 10 dager. Det hele startet den 27. september 1989 med at tusenvis av mennesker var vitne til at en rekke romskip landet samtidig i ulke deler av byen Voronezh. Det finnes og rapporter som forteller at utenomjordiske fartøy også landet i byene Perm og Volgoda på samme tidspunkt. En rekke russiske vitenskapsmenn innen ulike fagområder dro umiddelbart til Voronezh og intervjuet hundrevis av mennesker. I tillegg ble det gjort målinger som viste økt radioaktivitet og magnetisme. Dag etter dag hadde TV, radio og aviser rapporter om hvor romskipene befant seg og hva folk i området opplevde.

Frykt for det ukjente

Et av de utenomjordiske individene var omtrent 1 meter høy, hårete og minnet om en robot. Andre var giganter på ca. 3 meter. En del folk samlet seg i de lokale kirkene i bønn da de trodde at deres siste time var kommet. ”Hjelp, vi har blitt invadert av ”ailens!”

 

Generell media blackout

Hendelsene i Voronezh ble som sagt veldig godt dokumentert. I tillegg til lokale media gikk det russiske telegrambyrået TASS også ut med denne saken, noe som medførte at den ble omtalt i enkelte europeiske media, mens ellers i verden ble den stort sett ignorert. Her hadde man mengder av ulike typer bevis, så dette skulle jo ha vært århundrets nyhetssak. Likevel valgte internasjonale media stort sett å forholde seg tause. Hvorfor? Se artikkelen:» UFOer og utenomjordisk liv: Medias øredøvende taushet«.

Medias rolle og holdning

Det finnes mange eksempler på at sterke særinteresser kontrollerer media og former folks oppfatninger. Derfor informeres det i svært liten grad om noe som på en eller annen måte kan true det etablerte. Dessuten er det vel stort sett slik at media kun formidler det som er ‘stuerent’ og alle føler seg komfortable med å få vite? Etter å ha vært her i mange år og gjort undersøkelser var konklusjonen til individene fra planeten UMMO at alt vi får vite via vanlige media er sensurert og kontrollert. Se artikkelen: «Utenomjordisk kontakt fra planeten UMMO«. 

 

Etterord

Ingen har i ettertid kunnet gi noe svar på hvorfor utenomjordiske valgte å lande og vise seg i Voronezh som er et tett befolket område. Var det en test for å finne ut hvordan vi takler å møte individer som er helt forskjellige fra oss?

Kilder

  1. Fulham, Stanley A. Challenges of change. Amisk Enterprises 2003.
Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
57%
Opplysende
29%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
14%
Om forfatter
Terje Wulfsberg
Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

15
Kommentarer

avatar
4 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Radiukalis45RabalderTerje WulfsbergLiv Bjøringsøy2Q11 Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
Avregistrert
Abonnent
Avregistrert

Konspirasjonsteori:
Amerikanske myndigheter: Lager en falsk alien plastikk dukke for å gi inntrykk av å kunne inneha «utenomjordisk hemmelig» teknologi. Russerne blir usikre.

Russiske myndigheter: Lager tilsvarende falsk propaganda. Video av plastikk dukke som beskjæres. Video av militært personell som beskuer et «utenomjordisk fartøy» . Gir inntrykk av å inneha kunnskap om det ukjente innen våpenteknologi. Amerikanerne blir usikre.

Konspirasjonsfakta: Myndighetene står bak video og filmopptak av ufo og alien. Opptakene skulle aldri ha vært lekket ut, men ble lekket ut. Dersom myndighetenes hemmelighet har lekket på youtube, har myndigheten satt nasjonens sikkerhet i fare.

Konklusjon: Myndighetene manipulerer menneskeheten med hensikt.

Finnes utenomjordiske? Vi vet ikke. Er det sannsynlig? nei.
Vesener med base annet sted enn jorden, er mest sannsynlig den opprinnelige delen av menneskeheten. De er jordens myndighet, autoritet og militær/politi som har undertrykket skapelsen.

Avregistrert
Abonnent
Avregistrert

Hvem har dokumentert landingene? Myndighetene? Er bevisene og dokumentene ene og alene av myndighetene? Jeg sier ikke at aliens ikke eksisterer. Jeg påstår at myndighetene står bak dokumentasjon av egen oppdagelse i form av videoopptak. På samme måte som månelandingen?

Avregistrert
Abonnent
Avregistrert

Det blir ikke nødvendigvis sant bare fordi det står i riksdekkende media. At hendelsen ble «dokumentert» av russisk media i hele 10 dager, betyr ikke at hendelsen er godt dokumentert.

Liv Bjøringsøy
Skribent

Igjen en interessant artikkel av Terje.

For flere år siden friga russiske myndigeter en del rapporter om UFO’er, bl.a. en sølvfarget som kom opp av en av de store russiske innsjøene og gikk loddrett til værs. Dette leste jeg på en norsk MSM internettavis. Flere andre lands myndigheter, bl.a. britiske og danske har offentliggjort noen av sine UFO-rapporter, og også disse har vært omtalt på norske MSM internettaviser. Merkelig nok ser det ut til å være få som har lest dem.

Avregistrert
Abonnent
Avregistrert

Like god artikkel av russiske myndigheter spør du meg. Den er ikke dermed et bevis for utenomjordisk eksistens.

Rabalder
Abonnent
Rabalder

menneske eller alian, samme ulla. noen drittsekker, men de fleste ok.