Du leser nå
Sherry Wilde om Jordens ukjente historie og nåtid

1 minutt lesetidSherry Wilde om Jordens ukjente historie og nåtid

Sherry Wilde fra USA presenterer i et intervju viktig og fascinerende informasjon om det skakkjørte livet på Jorden. Dette er informasjon som er av stor viktighet for tiden vi lever i nå og for den nære fremtid.

Amerikanske Sherry Wilde fikk for lenge siden informasjon om Jorden, dens ukjente historie, kompliserte nåtid og lovende fremtid. Etter å ha holdt det hun visste for seg selv i mange år har hun nå gått ut offentlig. Nyhetsspeilet presenterer her to video-intervjuer med Sherry Wilde som er foretatt av norske Jannecke Øinæs (http://wisdomfromnorth.com).

Sherry Wilde opplevde 2 timer med «missing time» da hun var 17 år i 1968 etter at bilen hennes hadde stoppet langs veien. Da hun fant ut av det gjennom hypnose mange år senere viste det seg at hun var blitt kontaktet av utenomjordiske som ga henne viktig informasjon om Jorden. Hun ble også minnet på hvem hun var og hvorfor hun er blitt født på Jorden nå.

 

Sherry Wilde intervjuet av Jannecke Øinæs:
Historien om planeten Jorden

Del 1 av intervjuet kan sees direkte på YouTube ved å klikke her.

Historien om planeten Jorden, del 2

Del 2 av intervjuet kan sees direkte på YouTube ved å klikke her.

 

 

Sherry Wilde introduserer seg selv


 

Sherry Wilde om sine UFO bortføringer

 

Sherry Wildes fascinerende og grensesprengende bok THE FORGOTTEN PROMISE  ("Det glemte løftet")

Sherry Wildes fascinerende og grensesprengende bok THE FORGOTTEN PROMISE («Det glemte løftet»)

Sherry Wilde  nettsted

http://www.theforgottenpromise.net/

http://theforgottenpromise.wordpress.com/author/sherrywilde1225/

 

Jannecke Øinæs nettsted og videoer

http://www.wisdomfromnorth.com/

http://www.youtube.com/user/MsOinaes/videos

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
57%
Opplysende
14%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
29%
Om forfatter
Hans Gaarder
Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre. Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

9
Kommentarer

avatar
6 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
AndretroruudRabalderBjarneHans Gaarder Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
Bjarne
Abonnent
Bjarne

Ikke enig, og ser heller ikke logikken i replikken din her. Hvis man ikke skal lese aviser og se på TV for å unngå frykt, hvorfor skal man da lese Nyhetsspeilet om HAARP, globalistenes agenda, chemtrails, Illuminati osv osv Er den ene ondskap verre enn den andre i så måte?
En annen ting er sannhetsgehalten som du med rette betviler, men hvem har sannheten og fra hvem forlanger man bevisbyrde for sine påstander? Jeg vil tro alle sitter i hver sine leire og påberoper seg «sannheten» og alle kjøper «sannheten» der de best føler seg hjemme.

Rabalder
Abonnent
Rabalder

Enig med Hans Gaarder. Jeg har dessverre ikke helt kuttet ut tv. men jeg har vert mye i utlandet i det siste og sett lite på tv og mainstreem media. Stort sett brukt internet. nettopp kommet hjem til tv-en i Norge. Og det er triste greier. Hele ddøygnet rundt er det bare elendig fotball og en gal mann som heter Nortug på alle kanaler. Og hele politikken som foregår på tv er om vi skal ha OL eller ikke. jeg trodde vi hadde fått nok bevis nå for at OL og alt som har med det å gjøre er bare galskap. både publikum og utøvere er helt inne i en blindgate kulturelt sett. Mest p.g.a. mainstreem media TV.
Man må da skjønne etter hvert at de som styrer mainstreem media aldri har ment å bruke tv som et verktøy for opplysning, men det rett motsatte. Tv-en har hvert det viktigste verktøy for å mislede og manipulere og fordumme hele verdens befolkning. Veldig synd . Det kunne vert motsatt.
Folk lar tv-en tenke for seg akkurat som for lenge siden da folk ikke kunne lese og skrive gikk til kirke og lot presten tenke for seg. Vi er ikke kommet et skritt videre. Tv-en har greid å gjøre oss bevistløse enda bedre enn presten greide det det. Internet derimot oppfordrer oss til å ta iniativ selv. Oppdage at vi har en egen sjel som har lov å tenke selv. For mange av oss blir det litt anstrengende i begynnelsen å begynne å tenke selv, men med litt trening så blir det faktisk veldig interresant og gøy.

Bjarne
Abonnent
Bjarne

Fakta taler for seg selv. Vitenskapens dogmer om en urgammel jord og at dinosaurene levde FØR – millioner av år FØR menneskene er definitivt feil:
https://www.youtube.com/watch?v=HaQqa90e9KQ