Du leser nå
Utenomjordiske blant oss: Jerry Wills fra Tau Ceti

8 minutter lesetidUtenomjordiske blant oss: Jerry Wills fra Tau Ceti

Gjengivelse av solsystemet Tau Ceti, hvor 5 planeter kretser rundt en sentral sol

Er Jerry Wills her på et hjelpeoppdrag? Mye tyder på at utenomjordiske sivilisasjoner bistår oss mye mer enn det vi selv er klar over. I følge George Adamski, Robert Dean, Howard Menger og Ingo Swann, m. fl, (1) er utenomjordiske individer i mange tilfeller mennesker som oss.

Tatt med fra Tau Ceti og forlatt ved Fort Knox

I følge informasjon Jerry Wills fikk da han i oppveksten ble kontaktet av utenomjordiske, kom han hit i et romskip da han var knapt et år gammel og ble så plassert i et tomt hus i militærforlegningen Fort Knox. Etter noen timer ble han funnet av en militærpatrulje og deretter adoptert av et barnløst ektepar. I hans dåpsattest står det for øvrig at han er født på Fort Knox 11. september 1953. Vi kan gå ut fra at menneskene fra Tau Ceti på forhånd visste at dette ville gå etter planen og hvordan det hele ville utvikle seg.

Hans adoptivfar Dwight Wills var militærmann, men Jerry fikk aldri vite hva han egentlig drev med.  En ting var sikkert, hvert år måtte unge Jerry bli med til ’onkelen’ i Everglades i Florida selv om familien ikke hadde noen slekt der. Hver gang han kom dit ble han tatt i mot av en gruppe hvitkledde menn og det merkelige var at han alltid pleide å sovne etter dette besøket og ikke våkne igjen før han var tilbake i Kentucky. Konklusjonen må bli at fordi de visste at han var utenomjordisk, måtte han en gang pr. år gjennomgå diverse medisinske undersøkelser. ’Faren’ døde for øvrig da Jerry var 7 og han husker episoden kort tid etter hvor flere menn banket på døren til leiligheten hvor han bodde sammen med moren. Hensikten var å hente ham, men moren ble krakilsk og skrek: ”Han har blitt adoptert på lovlig måte! Mennene gav opp forsøket, mens unge Jerry lurte: ”Hva er adoptert for noe?”

 

Forutsigelsene fra hans utenomjordiske venner

Da Jerry var 14, fortalte de besøkende at ’moren’ om kort tid kom til å dø og at han selv ville finne ut om adopsjonen.  Dette viste seg å stemme og når Jerry fant ut av dette, viste det seg at de han hadde trodd var hans foreldre, ikke var i stand til å få barn….

Jerry Wills

’The gentle giant’ og hans utrolige healing evner

Allerede som barn utmerket Jerry seg ved ikke bare å være større og sterkere enn alle andre på sin alder, men og ved å ha en rekke spesielle evner, blant annet fotografisk hukommelse.  Han var og så mentalt utviklet at han kunne løse matematikk oppgaver som lå flere år foran sitt alderstrinn.  En annen side av hans natur, var en utrolig kontakt med dyr. Ved et tilfelle fikk han en mus som hadde dødd i en felle, til å livne til igjen. Han kommuniserte så til musen at den måtte advare de andre… Stefaren lurte resten av vinteren på: ”Hvorfor virker ingen av musefellene?”  Som barn hadde han og et instinktivt behov for å ta på mennesker som hadde mye smerter, fordi han visste at det ville hjelpe.

Beretningene om Wills sine utrolige healingresultat er godt beskrevet i den nylig publiserte boken av Rod Haberer(RH): ”The Healer: The Jerry Wills story”.  Med sine 29 år som nyhetsanker i main stream media, karakteriserer RH seg selv som en stor skeptiker og en som krever håndfaste bevis. I boken beskriver han en rekke mirakuløse helbredelser, blant annet et dødssykt barn med kreft som i tillegg hadde organsvikt pga grunn av flere alvorlige infeksjoner.  ’Døden hang i rommet’, alle hadde gitt opp og legene regnet med at hun kom til å vandre hen i løpet av noen timer da Wills kom på banen. Han ser alltid på alle mulige årsakssammenhenger og er i stand til å ta inn all mulig personlig informasjon ved kun å holde en person i hånden. I dette tilfellet fanget han opp at bruddet mellom foreldrene hadde utløst kreftsykdommen. Han fikk så foreldrene som begge var til stede, til å finne tilbake til de positive minnene av hendelser de hadde opplevd sammen. På den måten ble det skapt et positivt energifelt som var med å styrke effekten av behandlingen. I løpet av få dager var jenta så frisk at hun kunne reise hjem, og lever i dag i beste velgående…

Et nyhetsinnslag fra Fox News om healeren Jerry Wills.

Et nyhetsinnslag fra Fox News om healeren Jerry Wills


I denne boken beskrives og teknikken Wills bruker for å finne ut hva som er galt. Han er blant annet i stand til å se inn i kroppen på vedkommende, noe han selv beskriver slik: ”Det er som om du er på kino og så plutselig hopper inn og deltar i filmen, eller som om en ser gjennom glassveggen inn i et akvarium”.  Ved større skader og endringer i vev går han inn og re-modellerer og skifter ut vev som er ødelagt og setter inn nytt. Med energien han tilfører, fjernes betennelser omtrent umiddelbart og unormale tilstander som for eksempel en blodpropp løses opp. Alt dette skjer i løpet av noen minutter.  Kroniske smerter blir som oftest borte nesten umiddelbart. Selvsagt kan han ikke hjelpe alle, noe han beskriver slik: ”Hvis det er min og pasientens skjebne/karma at de skal bli kurert, så blir de det”. Etter å ha lest denne boken er min konklusjon at JW må være en av de mest kraftfulle healerne vi har på denne planeten.

Her er en video serie hvor personer som har fått hjelp av Jerry Wills forteller, samt at han og beretter litt om hva som skjer. Den inneholder og en sekvens med forskning på energi healing:

http://www.xpeditionstv.com/V/

En av de mest utrolige innslagene er mannen som etter gjentatte ganger å ha blitt slått i hodet med en spade, kun hadde 10% sjanse for å overleve. Etter Jerrys healing ble han så godt som frisk, og selv hevder han at hvis det ikke hadde vært for den, så ville han ikke vært i live i dag.

Ekspedisjonene Jerry og Kathy arrangerer

Jerry og Kathy Wills

Jerry og Kathy Wills

Dette er en annen side av Jerry Wills sitt virke, hvor hoved hensikten er å dokumentere at den offisielle beretningen om planeten jordens og menneskehetens historie på mange, kanskje de fleste punkter, viser seg å være feil. Her kan det nevnes mange eksempler, blant annet har Wills & co, funnet en rekke bevis for at det for ca 11 000 år siden fant sted en global katastrofe i form av enorm flodbølge.

 

Her er et radiointervju hvor Jerry og Kathy Wills blant annet kommer inn på dette:

Russeren Valery Uvarov (3)  er en annen som og har arbeidet for å få frem ukjente sider av vår historie. Han hevder at en asteroide den gang traff jorden og skapte en flere hundre meter høy tsunami.


Wills foran den interdimensjonale portalen som kalles Aramu Muru, og som befinner seg ved Titicaca sjøen i Peru

Wills foran den interdimensjonale portalen som kalles Aramu Muru, og som befinner seg ved Titicaca sjøen i Peru

Videoen om ekspedisjonen dit og hvilke utrolige oppleveleser deltagerne hadde, finner du her: http://www.xpeditions.tv/videos/main-videos.html  Ved å betale 25 dollar, får en tilgang til denne og en andre rekke interessante videoer. Da støtter en og foretaket xpeditions og kostnadene ved video produksjonen.

Kathy Wills ved expeditonstv bilen

Kathy Wills ved xpeditonstv bilenEr Jerry Wills en person som søker publisitet ved å gå ut offentlig og hevde at han er noe han egentlig ikke er, eller er hans historie reell?  Bedøm selv etter det du nå har lest, samt dette intervjuet (i 4 deler) hvor han forteller om seg selv og sin bakgrunn:


Jerrys historie kan sammenlignes med den hjemløse gutten som ble funnet i 1946. Fra begynnelsen til 1. min. 37 sek. (russisk dokumentar med engelsk tekst).
http://www.youtube.com/watch?v=CrjXmDlAYzo

NB! Dette har ingenting med den amerikanske Men in Black filmen å gjøre.                                                               Var dette et eksperiment fra utenomjordiske som ikke gikk helt etter planen? Fikk denne gutten vokse opp på normal måte og gi sitt bidrag til samfunnet slik som Wills, eller havnet han på ”lukket avdeling”? Ble han en hjelper for KGB som forhørte ham?

 

Hvorfor er Jerry Wills her nå?

Selv om hans healingevner utvilsom er et positivt bidrag, er det som han selv sier en evne, men ikke den egentlige grunnen til at han er blant oss. I likhet med en rekke andre, hevder Wills at vi nå befinner oss ved et veiskille hvor en tidsalder avsluttes og en ny begynner og at dette innebærer endringer som vil ha sin pris, men at resultatet blir menneskehetens fortsatte eksistens. I denne problematiske overgangsperioden er han altså her som en av en rekke hjelpere hvis oppgave det er å bistå i forandringsprosessen. Disse hjelperne ser ut til å være både andre utenomjordiske individer, samt representanter fra vårt eget åndelige hierarki. Poenget er altså ikke hvem Jerry Wills er og hvor han kommer fra, men hva han kan bidra med.

Etterord

Mange takk til Jerry Wills for tilsendte fotografier og for hans tillatelse til å bruke bildemateriale fra Xpeditions TV.

Jerry Wills nettsted: http://www.JerryWills.com

Kilder

1. Salla, Michael E. Extraterrestrials Among Us. http://exopoliticsjournal.com/Journal-vol-1-4-Salla.pdf

2. Haberer, Rod. Healer: The Jerry Wills Story. Kindle Edition 2013.

3. Uvarov, Valery. The Pyramids.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
56%
Opplysende
33%
Inne på noe
11%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

40 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *