Du leser nå
10 ting jeg pleide å elske

20 minutter lesetid10 ting jeg pleide å elske

Stort hus, fet bil, vakker partner, svær tv og en godt betalt jobb. Kan man virkelig ønske seg noe annet?

Ondt skal ondt fordrives. Det er mye av prinsippet hvordan samfunnet er bygd opp i dag med regler, straffer og krig som ytterste virkemiddel. Er det slik vi fremdeles ønsker det?

Lidenskaper, interesser og hvordan man oppfatter livet endres over tid. Som regel er det små, personlige endringer som sniker seg inn over tid, men noen ganger snur man livet helt på hodet ved å si opp jobben og flytte til et helt annet sted. Hvor kommer disse endringene fra? Er det en naturlig evolusjon basert på ekstern påvirking eller er det en økt indre bevissthet som brister illusjonene?

Dette er komplekse spørsmål å besvare, men sannheten bak denne kraften finnes der ute. Det jeg ser er at svært mange mennesker verden over har endret seg på en positiv måte. Jeg opplever selv det samme. Spesielt har dette aksellerert i de siste årene. Hvorfor? Og kanskje mer interessant; i hvilken retning går vi?

Illusjonene står for fall. Den sanne sannheten bobler i overflaten på hele planeten. La oss ta en titt på den sedvanlige gamle tillærte mentaliteten som de fleste folk inkludert meg selv pleide å ha.

Det var nemlig slik at jeg pleide å elske…

Krig

Krig er et nødvendig onde. Despoter blir fjernet fra sitt diktaturstyre, stater som truer freden i vesten legges flate av USA og NATO-styrker. Krig er politikkens forlengede arm. Når forhandlinger ikke fører frem så er krig eneste vei å gå for å opprettholde fred i verden. På denne måten slipper vi at terrorisme sprer seg verden over så vi kan sove trygt og godt her hjemme i Norge og i andre land.

En diktator mindre på jordens overflate er en bekymring mindre. Om noen (titalls) tusener utkommanderte soldater og sivile blir drept på veien for å fjerne én despot så er det en uungåelig del av spillet. Noen må nødvendigvis ofres for å trygge min og din sikkerhet og de stakkarne som bor i det aktuelle undertrykte landet – som jeg helst ikke ser kommer hit til mitt eget land. Dessuten er det mye bedre at krigen foregår i et eller annet land langt borte fremfor der jeg bor.

Disse statsoverhodene dreper tross alt sine egne landsmenn og truer gjerne nabostater og vestlige land – mitt land – med terror. Går det ikke å forhandle seg frem til en fredelig løsning, som stort sett er umulig med disse kyniske diktatorene, så er det helt legitimt å ta i bruk militære virkemidler for å oppnå løsning på problemet.

Hva annet kan vi gjøre? Vi kan ikke bare sitte og se på at folk blir systematisk drept. Tross alt så prøver politikerne våre å oppnå fred i verden. Det er jo det vi folket vil. Og ettersom de er folkevalgt av oss så er det jo det beste for oss de ønsker. De har jo ikke en skjult agenda heller selv om noen tullinger påstår det.

Krig er en løsning satt i system av våre folkevalgte politikere og lederne i hvert enkelt land så det må jo benyttes for det det er verdt. Det funker veldig fint på film og det er også sabla gøy å spille de mange first person shooters spillene som er så bra og realistisk laget at man foretrekker denne verden fremfor den bak ryggen. En fascinerende virtuell virkelighet som gjør krig underholdende for oss gutter og jenter.

Jeg satte mange år og spilte skytespill daglig selv. Doom, Quake, Delta Force, Unreal Tournament, Rainbow Six, Call of Duty, Battlefield, jeg har spilt de alle før de fikk versjonsnumre etter seg. Helt hekta. Utrolig fengende og moro å drepe, utrolig irriterende å bli drept. Interaktiv underholdning, mye bedre enn å sitte passivt og se på TV, som fortsatte inntil universet fant ut at nok er nok og sendte ei musearm i min retning.

Jeg har vært helt oppslukt av 2. verdenskrig og leste de fleste bøker på biblioteket om temaet, bygd utallige dioramaer med stridsvogner og soldater, ble med i HV-ungdommen for å få muligheten til å skyte med maskinpistol, søkte meg inn som befal i forsvaret så snart jeg kunne og ble der i noen år mens jeg spilte det første first person shooter-spillet Wolfenstein 3D med en samling offiserer i bakgrunnen som jublet når jeg havnet ut med en minigun foran Hitler. Herlig!

Slik samfunnet er bygd opp med film- og spillindustri, og de daglige nyhetene som rettferdiggjør krig som verktøy daglig i nyhetene, gjør det langt enklere for politikerne å få gjennomslag i befolkningen for å ty til krig når USA og NATO krever det. Dermed får man tvunget frem fred. Med krig. Ironisk nok.

Illusjonene står for fall

Er øye for øye, tann for tann veien å gå for å oppnå fred? Blir det harmonisk hjemme hos deg om partneren din klapper til deg i trynet og du denger tilbake? Jeg vet ikke hvordan du har det, men hjemme hos meg blir det neppe Kims og kos i sofaen etterpå om dette prinsippet benyttes.

Aggresjon kan ikke utlignes med aggresjon. Det blir ikke harmoni av det. Kun bitterhet. Så svaret må være noe annet.

Nå er vi i slutten av 2013, snart 70 år etter to verdenskriger og ennå er vi ikke i nærheten av å ha avskaffet krig på denne planeten. Det er et tegn på at våre ledere ikke er i stand eller er villig til å få det til. Våre politikere ser ikke ut til å egentlig ønske fred. Om vi bruker følgende eksempler så blir denne politikken tydeliggjort:

Om du ser at naboen mishandler hundene sine, er det da riktig å betale en person til å skyte naboen for å løse problemet om han ikke skjerper seg når du sier ifra?

Om du hører sønnen din si at han pøbelen i klassen igjen banket opp en annen gutt i dag selv om denne trøblete gutten har vært i mange møter hos rektor med foreldre, ville din naturlige reaksjon være å drepe gutten som eneste løsning?

Om du mente at han gærne onkelen din i Amerika skjulte en stor eske med rottegift i kjelleren sin som han potensielt kunne velge å bruke på noen rundt seg, ville det da vært greit å sende inn noen desperadoer som skøyt rundt seg og drepte han og noen andre i samme slengen sånn at nabolaget hans og du selv skal føle seg trygg?

Det er noe som skurrer her. Krig er et legitimert verktøy for å kunne drepe et annet menneske som du ser på med dømmende øyne og du er ute av stand til å akseptere motsetningen.

Krig er lett å erklære av våre folkevalgte. Spesielt når det er noen andre som må stå i frontlinjen og utkjempe kampene. Om det var slik så ville det svært raskt blitt fred på denne planeten med nåtidens ledere. Jeg tror ingen vestlige politikere ville stemt ja til å sende inn styrker til sine formål om det innebar at de selv måtte stå med våpen i hendene i frontlinjen. Da blir det nemlig en helt annen sak. Men er det ikke noe som skurrer når de som erklærer krig er de som sitter lengst mulig unna i trygge og sikre hus og lar andre oppleve krigens sanne ansikt?

Det ville jo vært rimelig om du har et problem med onkelen din i Amerika så drar du dit selv og ordner opp. Men de fleste av oss har ikke baller til slikt. Langt mindre våre folkevalgte som har et sikkerhetsapparat rundt seg som ikke er i samsvar med reell trussel.

Er en statsminister mer verdt enn ei jente på 8 år? Mens jenta lever et liv med normal trygghet rundt seg så er det et enormt apparat rundt en statsminister. Jeg anser ethvert menneske som like mye verdt.

Inne i den alkoholiserte tiggeren du gikk forbi så finnes det en liten troskyldig gutt som under oppveksten ikke nødvendigvis fikk den støtten og de trygge rammene han trengte for å ta de riktige valgene.

Hvem ønsker å benytte krig som virkemiddel om du selv blir utsatt for det? Blant de 7 milliarder mennesker på denne planeten så ville samtlige ved sine fulle fem svart nei på det. Så hvorfor i granskauen har vi fremdeles krig på denne planeten da?

På grunn av våre ledere. Ingen andre normaltfungerende mennesker ønsker krig – om det går ut over seg selv. Med andre ord er det naturlig å begjære fred, mens det å ønske krig er en illusjon satt i system av en politisk ledelse.

På et høyere plan er det et gigantisk skuespill satt i kraft av kilden for at vi skal lære alt om ubetinget kjærlighet. Det finnes altså ingen syndebukker, bare sjeler med ulike roller via utallige inkarnasjoner.

Jeg bare sier at bildet er bare utrolig mye større enn de fleste av oss er klar over, men akkurat fra vårt jordiske ståsted, vår «skolegang», så kan vi velge å lide eller å høste erfaringer av alt som kommer vår vei.

Gammel energi vs. ny energi

Krig er bare 1 av 10 ting jeg pleide å elske:

  1. Jeg pleide å elske krig – inntil jeg forsto at eneste vei til fred er aksept via kjærlighet, ikke å drepe for fred.
  2. Jeg pleide å elske staten – inntil jeg så gjennom illusjonen og fant ut at de ikke er til for folket lengre, men for pengemakten. Svært mye holdes hemmelig og kaninhullet stikker dypere enn veterinærens hånd. Staten i de fleste (vestlige) land er styrt av en liten anonym gruppe mennesker som eier verdensbanken, statsbankene i USA og England, de store multinasjonale bedriftene og alle store medieselskaper og nyhetsbyrå som gir de (kabalen) en genial mulighet til å holde seg skjult i bakgrunnen uten at befolkningen aner noe om illusjonen.
  3. Jeg pleide å elske penger – inntil illusjonen kollapset og jeg så at pengesystemet er hovedverktøyet som kabalen benytter for å holde tilbake vår frihet til å gjøre hva vi vil, til å følge vår lidenskap, til å oppnå sann overflod for alle. Dagens pengesystem er designet til å gjøre noen få rike, mens resten av oss begrenses av banken og statens skatter og avgifter.
  4. Jeg pleide å elske all mat – og spiste det jeg hadde lyst på, inntil illusjonen kollapset og jeg fant ut at matindustrien er gått ut på dato forlengst og benytter råvarer som er direkte skadelig for oss, inkludert kunstige søtningsstoffer, klor i vannet, smaksforsterkere og genmanipulert mat.
  5. Jeg pleide å elske medisiners fordeler – inntil jeg så gjennom illusjonen og fant ut at den farmasøytiske industrien ønsker oss helst syke via sine skadelige vaksiner og risikofylte medisiner med utallige bieffekter med prinsippet om at en god kunde er en syk kunde.
  6. Jeg pleide å elske Norges olje – inntil illusjonen falt og jeg så at ren, fri energi var blitt funnet opp utallige ganger gjennom det siste århundre, men oppfinnerne og ideene har bare resignert eller forsvunnet i dype arkivskuffer for aldri å bli tatt frem igjen, til fordel for den fossile industriens enorme lønnsomhet.
  7. Jeg pleide å elske skole og utdanning – inntil illusjonen braste og viste meg at det jeg hadde lært var vranglære som servert av en lystløgner. Menneskets historie og vitenskap er sterkt mangelfull og vitale deler av vår historie er utelatt eller manipulert.
  8. Jeg pleide å elske materialisme – inntil noe skjedde inni meg og endret min bevissthet så jeg kunne se gjennom illusjonen om at det å ha et stort hus, fet bil, vakker partner, svær tv og en godt betalt jobb faktisk var verdier som egentlig ikke betyr noe. Derfor sørget universet for at jeg smadret drømmebilen min jeg så hardt hadde manifestert. Det ga meg en oppvåkning så jeg kunne ta et valg om å følge den spirituelle veien eller den materialistiske veien.
  9. Jeg pleide å elske actionfilmer – inntil…, vent nå litt, det gjør jeg jo ennå, selv om jeg ikke setter pris på at voldsinnslagene stadig når nye høyder og aldersgrensene på filmer blir stadig lavere for hva som tolereres av overdreven vold og groteske scener.
  10. Jeg pleide å elske nyhetene – inntil jeg så gjennom illusjonen om at det som ble servert faktisk kunne være propaganda med en skjult agenda for å oppnå kabalens mange mål. NRK, TV2, VG, Dagbladet, Aftenposten og alle de andre avisene er eid av den ene og samme kabalen som også kontrollerer presidenter og regjeringer, Norge inkludert. Og derfor bestemte jeg meg for å starte nettstedet Nyhetsspeilet.no og fikk en rekke modige og dyktige forfattere med på laget.

Kjenner du selv at du har endret deg?

Jeg tror at om du hadde gått gjennom denne listen for 10 år siden så ville mange av dere fremdeles elsket alt på denne listen. I alle fall er det slik for meg.

Kosmiske sykluser og dens energier påvirker vår utvikling. Det er en del av en guddommelig plan. Vi som menneskehet går vekk fra den gamle verden med makt og grådighet, og over til en ny verden i kjærlighet, balanse og overflod for alle. Hele vårt solsystem er gått inn i en del av galaksen som har en høyere vibrasjon, det er mere lys, flere fotonpartikler, og dette påvirker vår utvikling og bevissthet.

Disse ytre faktorene endrer oss på innsiden. Vi går vekk fra å tenke i de gamle banene med maktstrukturer og hierarki. Alle systemer som er basert på dette vil sakte, men sikkert kollapse og forsvinne. Disse blir erstattet av en bevissthet hvor vi faktisk bryr oss om hverandre. Uansett hvor mye motstand du måtte ha mot dette så er du en del av det og vil havne der selv til slutt.

Frykt vs. kjærlighet

Alle følelser som eksisterer har sitt fundament i to primære følelser. Det kan illustreres med en skala som består av «frykt» i det ene ytterpunktet og ubetinget «kjærlighet» på den andre siden. Alle følelser ellers kan plasseres på skalaen mellom dette.

FearVsLove

Sjalusi er bare en form for frykt for å miste. Lidenskap er en form for kjærlighet til nuet. Essensen er at alle følelser er basert på ren frykt eller ubetinget kjærlighet i bunn.

Hvis du er sint over at din partner ikke kommer og setter seg ved frokostbordet så er det trolig fordi du egentlig elsker å ha han/henne ved deg. En frykt for å være alene, du savner nærhet og kjærlighet som så ofte slår ut som aggresjon og sinne til dine omgivelser.

Tenk over dine reaksjonsmønstre og se om du greier å se den bakenforliggende årsaken. Man får gjerne positiv respons med å være ærlig og si at du savner å ha partneren din ved siden av deg fremfor å rope ut en negativ bemerkning om det manglende nærværet til partneren din.

Men da må du selv forstå hvorfor du er sint – og endre din bevissthet og reaksjonsmønstre.

Frykt er kun en illusjon

Fare er reell, men frykt er bare en illusjon i ditt sinn. Frykt tilhører ikke nået. Frykt ligger alltid som et potensielt bilde i fremtiden. Det er bare å innse det, de fleste bekymringer slår aldri inn.

Når du går ute i mørket, er det for de fleste av oss aldri en reell fare som oppstår. Man havner ut med å skape en indre verden full av frykt selv om den eksterne verden er fredfull. Altså skaper vi en illusjon som vi piner oss selv med fordi våre tanker eksisterer i et skremmende bilde av fremtiden i stedet for å være tilstede i et fredelig her og nå.

Å leve i nuet betyr å koble vekk tankene fra fortidens anger og fremtidens bekymringer. Det innebærer å oppheve motstand – overgivelse – som resulterer i indre fred. I denne freden finnes stor glede. I gleden finner man kjærlighet. I kjernen av kjærligheten, hjertet i hjertet, finner du det guddommelige i deg – koblingen til kilden og alt liv.

Kjærlighet gir fred

Dine tanker kan være din verste fiende eller din beste venn. Den stemmen inni deg som sier hvor udugelig du er – eller hvor fantastisk du er – skaper hverdagen din. Denne stemmen skaper din selvtillit og hvor lykkelig øyeblikket er. Gi slipp på denne bøllen som forteller deg at du ikke er bra nok, du er bra nok, du er perfekt som du er. Når du innser dette så vil du føle deg langt bedre.

Vær takknemlig for din kropp. Den er en hellig del av Moder Jord. Elsk din sjel. Den er en evig del av kilden. Kombiner disse to i ekte glede, og Mesteren vil våkne.

Men ikke begrens deg bare til deg selv. Elsk alle. Hat bringer bare mer frykt til verden. Å elske alle bringer oss nærmere det å være ett. Mørket er her for å vise oss lyset. Elsk alle.

Dine følelser er portalen til manifestasjon. Det som umiddelbart følger en tanke er en følelse. Det du føler er det du får. Det er Universets lov. Hvis du ønsker lykke og glede inn i dette øyeblikket, som er alt som er, så vil du få det med å tenke positivt. Således vil du føle glede. Nyt nuets øyeblikk.

Det er forøvrig handlinger som skaper de store endringer. Selv om noen av dere ønsker seg tilbake til høyere vibrasjoner så har vi valgt å gå ned hit. Vi har en jobb å gjøre. Forankre ditt hjerte i 5. – 9. dimensjon, men husk å lev livet ditt fullt ut i 3. dimensjon, vår eksisterende virkelighet.

Ego vs. sjel

Vi mennesker består av et ego og en sjel. Egoet inneholder alle følelser som ikke kjennes godt, slik som hat, sjalusi, fornektelse, nervøsitet, angst, selvmedlidenhet osv. Altså de følelsene som gjør at kroppen knyter seg sammen og puster overfladisk. Sjelen inneholder de behagelige følelsene som fred, lykke, tilgivelse, toleranse, empati, takknemlighet. Altså de følelsene som får deg til å puste lett(ere).

Kjærlighet er den guddommelige inngripelsen av egoet. Det føles godt å motta en påminnelse av hvem du virkelig er.

egovssoul

Den mest storartede enveisbilletten er reisen til ditt indre hjerte som avslører din sjel. Ved ankomst vil du aldri ønske å gå tilbake. Sjelen er den du er. Egoet er karakteren du spiller i denne inkarnasjonen. Egoet er basert på karma og din sjelskontrakt, det du trenger/ønsker å lære i dette livet.

Reinkarnasjon er kanskje en av de mest viktige tingene å innse for å kunne forstå meningen med livet. At vi alle er, når alt kommer til alt, store mestere fra det hinsidige, som har valgt en karakter i et stort spill her nede på Moder Jord for å lære om ubetinget kjærlighet på vår vei tilbake til kilden.

Da får man en forståelse for at egoet er karakteren og sjelen deg selv. Om du ser på andre med dømmende øyne, tenk også over dette faktum. Det er lett å hate en person for noen den har gjort, men skill mellom person og handling. Elsk personen for den den er, men du trenger ikke å akseptere handlingen som ble gjort. Bak rollefiguren og dens iscenesatte handlinger er det alltid en sjel som består av enorme mengder kjærlighet.

Skill mellom din sjel og ditt ego. Fremfor å være en del av dramaet, så observer alt som kommer i din retning og søk etter visdommen i det som skjer – hva er det jeg skal lære av dette som skjer nå – så har du forbedret livskvaliteten din enormt. Du har våknet opp av «the Matrix». Du har greid å se gjennom illusjonene og setter deg selv fri.

Håp endrer verden

Når fakta og logikk sier deg at du bør gi opp, så er håp det som bringer deg videre allikevel. Du trenger derimot ikke å vente på at noe positivt skal skje. Du kan starte endringene her og nå. Skap din virkelighet ved å samskape hvordan du ønsker å leve i fremtiden ved å bringe den til nuet. Med kjærlighet. Med glede. Med takknemmlighet.

Som våre brødre og søstre fra stjernene sier; Selamat Ja! Det betyr «vær i glede». Du trenger ikke å bli som en spirituell guru for å endre verden. Først og fremst trenger du bare å endre dine tanker, som endrer dine følelser, som manifesterer din virkelighet.

Håp endrer verden. Jo flere mennesker som tenker positivt, desto mer positiv verden. Dine tanker er en essensiel del av helheten for planeten ved at du påvirker den kollektive, globale bevissheten.

Gi slipp på frykten du har inne i deg, se din rollefigur (ego) og innse at du er ren kjærlighet (sjelen) sendt hit til jorden for å lære alt om ubetinget kjærlighet. I denne virkeligheten gjøres det ved å oppleve mørket for bedre å kunne se lyset. For å ønske og se lyset når det er som mørkest.

Pust inn eksistensen som om hvert øyeblikk er en meditasjon. Alt er bra. Livet er et vakkert og spennende eventur uansett hvilken retning vinden blåser. Alt er nå, alt som er. Alt annet er en illusjon. Sett deg selv fri. Elsk livet. Lev i kjærlighet.

I sannhet er alt som skjer og alt som er, en del av kilden, det punktet vi alle kommer fra. Handle som om alt er hellig og se sjelen bak de du møter fremfor rollefiguren, så ser du at de er et annet deg. Så vil du forstå den guddommelige visdommen bak alt som skjer i vår eksistens.

Da vil du i sannhet elske alt allikevel.

 


Likte du artikkelen? Vennligst hold Nyhetsspeilet.no online ved å donere via knappen nedenfor:

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
89%
Opplysende
0%
Inne på noe
0%
Usikker
6%
Dårlig
6%
Om forfatter
Frank Aune

Frank Aune er grunnlegger og sjefsredaktør av Nyhetsspeilet.no med erfaring som nettredaktør siden 2000. Han er ansvarlig for skapelsen av nettstedet, men ikke innholdet. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår full forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 100 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

Kommentarer

20 kommentarer på "10 ting jeg pleide å elske"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste