Du leser nå
Kontakt med lysvesen og utenomjordiske

8 minutter lesetidKontakt med lysvesen og utenomjordiske

Bildet er et stillbilde fra et av Izatts filmopptak som viser en åndelig hjelper som fører en gruppe barn gjennom en korridor av lys.

Dorothy Wilkinson Izatt fra Richmond i Vancouver, Kanada, er etter alt å dømme verdens fremste pioner når det gjelder filmopptak av utenomjordiske individer, samt det hun betegner som lysvesen. Etter det hun har blitt forklart av sine kontakter, kommer de fra ulike dimensjoner som alle er like reelle som vår verden. Hennes materiale er så spesielt og omfattende at det til og med for de fleste forskere innen UFO og det paranormale har vært og fremdeles ser ut til å være, ’too hot to handle’.

Den første kontakten

Da Izatt ble kontaktet I 1974, skjedde det i form av et utenomjordisk fartøy som stod i ro like over huset der hun og familien bodde. Etter hvert fikk hun telepatisk kontakt med de utenomjordiske individene som kom på besøk og det foregikk det på den måten at hun blinket med en lommelykt tre ganger mot venstre, så svarte skipet med å flytte seg til venstre og svare med tre blink, deretter det samme til høyre osv. Skepsisen fra hennes nærmeste var stor, så hun fant raskt ut at opplevelsene hun hadde måtte dokumenteres. Det ble gjort i form av 8 mm smalfilmopptak og allerede i 1979 hadde hun 100 spoler med film!

Selv om disse to gruppene i følge Izaat ser ut til å være nært knyttet til hverandre, kan hennes kontakter likevel deles i to typer: Lysvesen og utenomjordiske individer.

Lysvesen, engler eller devaer

Izatt betegner slike lysvesen som engler, hvor det høyeste nivå utgjøres av erkeenglene, Gabriel, Uriel, m. fl. og så videre nedover i hierarkiet til det vi betegner som skytsengler eller guider.

I følge Mesteren Djawal Khul(DK) som dikterte informasjonen som Alice Ann Bailey skrev ned i sine bøker, betegnes disse i Østen som devaer. De finnes på mange ulike nivå og beskrivelsen fra DK stemmer således med det som Izaat også hevder (3).

I følge Den Tidløse Visdomslære gitt fra Visdommens Mestre i vårt eget åndelige hierarki gjennom individer som H.P. Blavatsky og Alice A. Bailey, utvikler devariket seg parallelt med menneskeriket og krysser vanligvis ikke over i vår verden på den måten Izatt i store deler av sitt liv har opplevd.

Hennes materiale er således et unikt vitnesbyrd om realiteten av denne til vanlig usynlige dimensjonen. I følge Izatt er det disse lysvesenene som har kontrollen og hun kan spørre dem om nær sagt hva som helst og få svar. Hun kan også be om å få se et eller annet fenomen eller ytre ønske om et møte med utenomjordiske individer og de ordner det. Hun ser dem vanligvis kun som lys, noen ganger også i form av lysende skikkelser. Izatt har aldri vært redd i møte med utenomjordiske uansett hvordan de har sett ut, da lysvesenene alltid har vært der og hatt kontroll med det hele. I følge Izaat prøver de å hjelpe oss og ser ut til å ha full oversikt over alt som skjer på vårt plan.

Magenta_orb

Dorothy Izaats utenomjordiske kontakter

Izaats erfaring er at disse finnes i en rekke ulike typer og størrelser og at mange av dem ligner på oss mennesker. Dette er godt dokumentert fra flere andre hold, blant annet den italienske Friendship W 56 saken. Hun har også sett de grå med tynn kropp, skrå øyne og spede lemmer.  Her deler hun mange UFO etterforskere sin oppfatning om at dette er androider, dvs. klonete biologiske roboter. Hun har for øvrig aldri hatt noen negative opplevelser verken med dem eller noen andre raser.

Izatt hevder dog at ingen utenomjordiske har hatt den samme oppløftende virkningen på henne som det lysvesen har hatt.  Hun har og vært ute og reist med utenomjordiske fartøy både rent fysisk og i form av en ut av kroppen opplevelse.

I forbindelse med fotografering av et fartøy, spurte hun: ”Hvordan ser dere ut?” Svaret kom umiddelbart i form av dette ansiktet som kom til syne like ved siden av skipet.

I forbindelse med fotografering av et fartøy, spurte hun: ”Hvordan ser dere ut?” Svaret kom umiddelbart i form av dette ansiktet som kom til syne like ved siden av skipet.

 I forbindelse med fotografering av et fartøy, spurte hun: ”Hvordan ser dere ut?” Svaret kom umiddelbart i form av dette ansiktet som kom til syne like ved siden av skipet.

Nærbilde av ansiktet som kom til syne

Mens Izatt filmet et lysende objekt på himmelen, kom det plutselig et lysglimt i det objektet forsvant.

Mens Izatt filmet et lysende objekt på himmelen, kom det plutselig et lysglimt i det objektet forsvant.

Da hun studerte filmen etterpå, viser den et landskap med buskas i forgrunnen og en sjø med et lys i bakgrunnen (bildet over).  Tolkningen til den amerikanske astronomen J. A. Hynek som hadde fattet stor interesse for Izaats filmmateriale, er at en portal inn i en annen dimensjon åpnet seg i det skipet forsvant, altså et vindu inn i en annen verden…

Hva er formålene?

En av hensiktene ser ut til å være å gi den som undersøker dette materialet med et åpent sinn et åndelig løft, samt et nytt og utvidet perspektiv på tilværelsen. I følge Izatt påvirkes alle av bildene hennes, uansett hvilken holdning en måtte ha til materialet. Izatt anser at de samme lysvesen som manifesterer seg på filmene, styrker og hjelper enhver person som har et altruistisk og åndelig sinnelag til å kunne utføre uselviske og gode gjerninger. Disse vesen skaper også lys som kontinuerlig strømmer mot oss som en ’light blessing’, uavhengig om vi vet om det eller ikke.  Izaat hevder at de begrenser negative krefter sin innflytelse og at uten denne hjelpen hadde forholdene her på planeten vært en god del verre enn de er.

Hvorfor er det bare Izatt som har kunnet fremskaffe et slikt materiale?

Izatt sin egen oppfatning er at hennes oppgave er å fungere som en åpen kanal mellom vår verden og mange andre verdener og dimensjoner, det være seg devariket eller utenomjordiske. Her: Foto av Dorothy Izatt, tatt i år 2000. I følge hennes utenomjordiske kontakter har hun og møtt en rekke av dem i enkelte av sine tidligere liv. Hun fikk og ganske raskt en forklaring på hvorfor enkelte får kontakt med lysvesen og utenomjordiske individer og andre ikke, noe hun beskriver slik: ”Hovedpoenget med materialet mitt er utviklingen av det indre lys. Dersom du kun ønsker kontakt ut fra arroganse, egeninteresse eller ren nysgjerrighet, vil du som regel ikke få det. Prøv å bli mer uselvisk, øk din evne til å tilgi, bli mer medfølende, mindre sint og konkurransepreget, dvs. få kontakt med ditt indre lys. Ditt indre lys må samsvare med lyset der oppe”.

Hvorfor er det så få UFO forskere som har villet gripe fatt i denne saken?

Den viktigste grunnen ser ut til å være dette materialets åndelige kvaliteter, samt at det omfatter mye mer enn UFOer og utenomjordisk liv. Det er således vanskelig å forstå seg på og kategorisere.  Mye av det som fremkommer på hennes filmer, stammer fra et høyt spirituelt nivå som mange ser ut til å ha problemer med å ta stilling til. Det enkleste er jo da å velge letteste utvei, altså å la være å befatte seg med saken.  Slik har det og i stor grad blitt.  En trend har vært å henge på merkelappen: ’The Izatt phenomenon’ og så ferdig med det. Her kan det være på sin plass å komme inn på det som kalles ’komfort sonen’.  De fleste mennesker ser ut til å styres mye mer av følelser enn fornuft og logisk tenkning. Når vi møter noe som er fremmedartet og som vi derfor ikke forstår eller klarer å plassere, vil det ofte ledsages av en følelse av ubehag. Den har som regel ingen sammenheng med om det vi presenteres for faktisk er tilfelle, dvs. sant eller ikke.  Styres en sterkt av følelser, vil en derfor unngå det som fremkaller en slik ubehagelig følelse. Denne følelsen blokkerer altså ens evne til logisk tenkning, altså å ta stilling til det en måtte møte på. Mye kan tyde på dette er en viktig grunn til at Izatts materiale i så stor grad har blitt ignorert.

Da Izatt filmet dette fartøyet, ba hun om at lyset måtte skrues ned slik at hun kunne se omrisset.

Da Izatt filmet dette fartøyet, ba hun om at lyset måtte skrues ned slik at hun kunne se omrisset.

Så ble det slik.

Så ble det slik.

Alle bevegelsene en ser i hver enkelt av disse sekvensene skjer i løpet av 1/18 dels sekund og hver av sekvensene er helt forskjellig fra den foregående og den som kommer etter.

The Izatt Phenomenon: UFOs move at 1/24th. of a second (skal være 1/18 sek).

UFOs over Canada: The Dorothy Izatt sightings:

http://ufo-blogg.blogspot.no/2012/06/dorothy-izatt-ufos.html

Aliens filmed through porthole:

Etterord

Izatt som nå er 91 år, filmer fortsatt både lysvesen og utenomjordiske individer.  Håpet er at noen så snart som mulig griper fatt i denne saken og går gjennom dette omfattende og unike materialet sammen med henne før hun forlater denne verden.

Kilder

1. Guttilla, Peter. Contact With Beings Of Light. Timeless Voyager Press, Kindle Edition 2013.

2. Capturing The Light. Frank Longos dokumentar om Dorothy Izatt.                                                  http://www.capturingthelightdvd.com/

Frank_Longo_capturingthelight

Her bildet: Frank_Longo. Capturing the light.                            Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=nHXK5vWl4qE&list=PLF632F28E19E8D47D

3. Bailey, Alice Ann. En afhandling om Kosmisk Ild. Esoterisk Center Forlag 1996.

 

Få nye perspektiver. Finn din sannhet. Bli fri.

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
50%
Opplysende
29%
Inne på noe
0%
Usikker
3%
Dårlig
18%
Om forfatter
Terje Wulfsberg
Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

18
Kommentarer

avatar
10 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
rune øverbysteffenMaj Torill NergårdSarusgudfrid Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
tone
Abonnent
tone

Flott artikkel om en viktig historie i UFO-verdenen, fordi den er så reinspikka positiv og godt dokumentert.
Men jeg vil legge til en detalj, jeg selv har grunnet mye over: i dokumentaren forteller hun om en periode i begynnelsen der hun fortsatt ikke forsto hvem de var, og derfor henvendte seg til den lokale presten. Han slo fast at dette var demoner, utsendt av Satan – you know the story. Hun ble redd, og begynte å se de som lite pene vesner, i ubehagelige settinger. Straks hun skjønte at presten tok feil, ble hendelsene normale igjen. Et interessant vitnesbyrd om tankers kraft, og rekkevidden.
Jeg har lastet opp dokumentaren på youtube, crappy kvalitet, men her er den:

https://www.youtube.com/watch?v=koxfsGtiXvM

runeespa
Abonnent
runeespa

den er nede nå i nov.2020, men nå via https://www.youtube.com/watch?v=-eNv7bbxUSA

Maarit M. Hanssen
Skribent

Veldig interessant artikkel, Terje. Det er helt klart for meg at engler, lysvesener og naturånder (alver osv.) eksisterer og er like reelle som oss i 3D. Energien de arbeider med er Guds kjærlighetsenergi.

For eksempel der det er villtvoksende hager og parker med mengder av blomster, grønnt og sommerfugler der bor det alver, buskfolk osv. Alver er dyrenes skytsengler og de arbeider med miljøsakene for Jorden (Doreen Virtue).

Frod'el
Abonnent
Frod'el

Menneskets higen etter å forstå det uforståelige, eller å ordsette det uutsigelige slutter aldri å forundre meg. Dette er nok et forsøk på å forlede mennesker til å tro noe de ikke kan få bekreftet på andre måter enn ved å tro det andre «medier» sier. Det at bare et fåtall mennesker er medier med slike utenomjordiske krefter er akkuret det samme som all annen relgion er besert på og dette er derfor ingenting annet en ny relgion som noen få kan profitere på. Regner ikke med de som leser dette vil tro noe annet en det de allerede er overbevist om, men det er trist mennesker ikke har kommet lengre enn å legge fra seg slik overtro.

Sannheten er at dette handler om akkurat samme kreftene som gav opphav til engler og demoner, nå bare i en ny klesdrakt. Verdensmaktene har også forsket lenge på UFO fenomenet og faktum er at alt er laget av mennesker, for å forlede andre mennesker til å ta til seg en ny tro.

Men fantasifullt det er det…

gudfrid
Abonnent
gudfrid

Hadde vært veldig gøy å invitere (ved hjelp av bønn) noen av disse vesenene som jeg vanligvis ikke kan se, med på fotosession :-) Lurer på om jeg må ta fram mitt gamle 16 mm kamera, eller digitalt er like bra?

Når det gjelder vitenskapen så har de jo klart å bevise at vi har elleve dimensjoner, og da skulle det være rom for mange forskjellige vesener.
Vi var nok mer følsomme og mindre sneversynte for slikt før i tiden. Overtro?Troen på legemiddelindustrien og det økonomiske system er eksempler på overtro… en veldig destruktiv overtro!

trackback

[…] over til – de over oss!? Konspirasjonsteorier, besøk fra andre sivilisasjoner, George Adamski, lysvesner og menneskelig kontakt. Det tar helt av. Det ene arket jeg snappet med meg inneholder endel viktig […]

Sarus
Abonnent
Sarus

Jeg har i årenes løp studert mange slike filmer og bilder. Felles for 99,,9 %, er at de er uskarpe og diffuse, med et kamera som ofte er i bevegelse. Til og med de såkalte ‘proffe’, leverer dokumentasjon som er av svært dårlig kvalitet. Ufo’ene kan like gjerne være baklysene på en bil i mange tilfeller.
Folk må være kritiske til all denne «dokumentasjonen», ikke sluke alt rått.
Jeg er skeptiker til slikt materiale, men ikke skeptiker til nærkontakter av ufo etc, for det har jeg opplevd selv, i vitners nærvær.
Se opp for lurerier og forfalskninger folkens. Det florerer av slikt.

Maj Torill Nergård
Anonym
Maj Torill Nergård

Fantastisk.
Jeg har opplevd store signalgrønne lyskilder.
Dem er så stor som en håndball å kommer sve ende inn i mi stue.
Sirkler rundt i alle hjørner opp å ned .
Etter litt hører jeg som et sug så forsvinn det.
Da jeg skulle fortelle dette til noen sier jeg.
Skulle ønske det kom tilbake så du fikk se det.
Plutselig kommer den igjenn så også hann fikk oppleve dette.

steffen
Abonnent
steffen

Hei. Evnen til å se disse lysende skikkelsene, symbolene og de som bruker naturen som kamuflasje kom til meg en dag sommeren 2015. Kan si att jeg har vert urolig for meg selv til tider for man føler seg så alene om denne evnen, og tanken på att det muligens har tippet for meg er skremmende. Jeg skulle gjerne hatt noen råd rundt håndteringen av det emosjonelle, og betydning osv.., Føler att det er en flott gave, men er jo noe som må behandles med respekt. Er jo redd for att en fra det onde laget skal manifestere å bite seg fast på min rygg :)