Du leser nå
Medisinsk-faglig om vaksiner

4 minutter lesetidMedisinsk-faglig om vaksiner

Vaksinering er i Norge preget av fryktskaping og propaganda og fordommer av typen "noen tror at". Denne artikkelen inneholder en grundig og lettfattelig gjennomgang av vaksineproblematikken av typen "kjekt å kjenne til før sprøyta settes i en man er glad i"...

Nyhetsspeilet presenterer her den grundigste medisinsk-faglige gjennomgang av vaksiner; ingredienser, virkninger og risiko som er blitt offentliggjort «på TV eller video» i Norge. Artikkelforfatteren utfordrer enhver norsk fagperson på området vaksiner (leger, sykepleiere, jordmødre, representanter for helsemyndighetene eller representanter for Folkehelseinstituttet) til å ha en nøktern klinisk-vitenskapelig diskusjon knyttet til vaksiner. Hvorfor er det så stille i det vaksinerende Norge? Har de lært lite eller ingenting av svineinfluensa-skandalen?

Grunnleggende om immunologi i forbindelse med vaksinering

Vaksiner er avhengig av et velfungerende immunforsvar for å virke etter hensikten. Vaksiner er immunundertrykkende. Det er viktig for immunforsvarets utvikling hos små barn at blodbanen forblir urørt. Mao. bør det ikke gis vaksiner til babyer.

 

Vaksineringspraksisen mangler et vitenskapelig fundament

Det lar seg ikke gjøre å skape sunnhet ved å injisere usunne substanser i sunne individer. Det er ikke noe argument for at vaksinering gir bedre helse at det har pågått lenge, praktisk talt uten motkrefter, med en legestand der den enkelte lege enten er hjernevasket eller har karrieremessige motforestillinger mot å gå ut offentlig med nøktern informasjon om risiko, uheldige ingredienser m.v. i vaksiner.

 

Om ingrediensene i vaksiner

Om ingrediensene i vaksiner, hva benyttes som culture medium (vekstmedium) for vaksine-virus m.v.

 

Om de giftige stoffene kvikksølv og aluminium i vaksiner

 

Trippelvaksinen MMR fremprovoserer autisme hos utsatte barn

Neglisjeringen av barnesykdommenes immunstyrkende rolle. Trippelvaksinen MMR som autisme-trigger, pga. en autoimmun lidelse i tarmen (hos autister) som er forårsaket av meslingeviruset i trippelvaksinen.

 

Media som fryktskaper for økt vaksinering

Det er et nært samrøre mellom den kyniske legemiddelindustrien, det uvitenskapelige og uansvarlige Folkehelseinstituttet (som de  facto er et kvasi-privat salgsledd for vaksiner). En effekt av dette er at den immunstyrkende barnesykdommen meslinger, som gir immunforsvaret til barn som gjennomlever meslinger et løft, og er praktisk talt ufarlig i dagens Norge, jevnlig blir offer for uansvarlig og hodeløs fryktprogaganda i norske media.

Helsebringende vaksiner er dårlig for farmasi-business. Hvis vaksiner skaper sunnhet vil salget av medikament-medisiner bli redusert. Det er derfor farmasi-finansielt naturlig at vaksiner er helse-svekkende.. Incentivstrukturen er uheldig siden vaksineprodusentene ønsker økt medikamentsalg og de samme store selskapene produserer og selger begge deler.

Folkehelseinstituttet («Folkeforgiftningsinstituttet») tar ikke ansvar for lidelser de har påført andre gjennom vaksiner og lærer ikke av skandaler FHI selv har begått. FHI har ikke som motiv å bidra til bedret folkehelse. FHIs hovedmotiv er å sørge for størst mulig grad av ukritisk og unødvendig vaksinering.

 

HPV-vaksinering – Norges pågående vaksineskandale

Det er ikke medisinsk-vitenskapelig bevist at HPV-virus forårsaker kreft i livmorhalsen. HPV-vaksinering øker risikoen for å få kreft av Gardasil-injeksjonen, som er kjent som «kreftvaksinen».

 

HPV-vaksinering øker risikoen for å føde barn med misdannelser. Dette vet norske helsemyndigheter som unnlater å gi informasjon om dette i forkant av at Gardasil gis.

Frøydis Langmark, ex-direktør for det norske Kreftregisteret, inngikk en avtale bak det norske folk sin rygg om at produsenten Merck skulle få bruke hele årskull av norske kvinner som forsøkspersoner for å se om i hvilken grad Gardasil-injiserte fødte barn med misdannelser. Konkret skulle dette observeres ved at det norske vaksinasjonsregisteret skulle samkjøres med det norske fødselsregisteret. Arbeid for å kartlegge graden av misdannelser på Gardasil-injisertes barn er nå i gang i regi av norske helsemyndigheter.

 

Noen vaksine-påførte lidelser

ME (kronisk trøttbarhetssyndrom) kan skyldes tungmetallforgiftning fra kvikksølv i vaksiner. Aluminium i influensavaksiner kan forårsake alzheimer.Likheter mellom ME og autisme. En kombinasjonskur mot ME blir gjennomgått.

 

Ny risiko oppstår som følge av vaksiner

Det er fundamentale brister i vaksinerings-logikken. Enhver vaksinasjon er i realiteten et eksperiment med uvisst utfall.

Hele vaksine-presentasjonen  (del 2 som er denne og del 1 som ligger her  tilsammen 140 min) er tilgjengelig på DVD. vaksine. Hvis du ønsker DVD, send en epost til artikkelforfatteren. I DVD-en er alle tekst-elementer lagt inn særskilt for god lesbarhet.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
63%
Opplysende
25%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
13%
Om forfatter
Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

Kommentarer

67 kommentarer på "Medisinsk-faglig om vaksiner"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste