Du leser nå
Kommende Falsk Flagg angrep mot Superbowl?

17 minutter lesetidKommende Falsk Flagg angrep mot Superbowl?

Superbowl finalen i USA har blitt benyttet til rituelle fremføringer, senest i fjor. Planlegges noe spektakulært i år?

Nok et stort mesterskap nærmer seg og nok en gang så er det mye som tyder på det såkalte next 9/11 vil inntreffe denne gangen, et terrorangrep som ikke bare skal destabilisere USA men også hele verden.

Så la oss se litt på bevisene og indisiene om det er falsk alarm eller om det er grunn til å frykte at store ting er på gang.

Hva kjennetegner et falsk flagg angrep?

1. VIP personer blir aldri rammet selv om all logikk tilsier at en terrorist vil ha en VIP som hovedmål

Så la oss se litt nærmere på den konklusjonen, la os si at Svenskene bombet landet vårt flatt, invaderte oss og plyndret oss for resurser ? ville motstandgruppene som ville dukke opp her i landet da ta seg inn i Sverige og plaffe løs på noen sivile i et kjøpesenter som ville være rene gavepakken for Svenske lederes som trenger støtte blant folket til invasjonen eller ville de tatt de som var ansvarlige for invasjonen av dage ? selvfølgelig ville motstandgruppene/terroristene utførte aksjoner med ledere på høyst mulig nivå sånn som også historien viser er blitt gjort til alle tider.

Det er vel ingen som tror seriøst at Max Manus ville tatt seg inn i Berlin for å skyte sivile?

2. Falsk Flagg operasjoner kommer alltid som rene gavepakker til riktig tid når gjengen som vil starte kriger trenger støtte blant folket for å gå til krig for å plyndre et lands olje og naturressurser som i Mali, som ved et trylleslag så fikk de akkurat den støtten de trengte, og den gavepakken kom tilfeldigvis fra deres egne allierte som de forsynte med våpen og bombet frem til makten i Libya.

Er terrorister idioter? Terroraksjoner er alltid planlangt i lang tid, så la oss se på trusebomberen og skobomberen, er det noen som tror at de sitter midt i flyet blant flere hundre passasjerer og fikler og tukler med bomber for å bli overfalt av passasjerer når de bare kan gå inn på flytoalettet der de kan utløse sine bomber i ro og fred?

Går man til krig for å redde sivilbefolkninger i nasjoner som flommer over av melk og honning som ikke vet sitt eget beste? Neida det gjør man jo ikke, bare prisen av ett av F35 draps maskinene som Norge har bestilt ville reddet livet til de 27 millioner som sulter i hjel hvert år.

Så er det sånn at noen vil drepe og skade andre for makt og profitt, er folk så onde ?

Vietnam krigen ble startet pga ett påstått torpedo angrep fra Nord Vietnam i Tonkinbukten på en Amerikansk fregatt, en militærrapport som ble frigitt i 2005 viste at episoden aldri hadde funnet sted. Man drepte mao 3 millioner Vietnameser og 60 000 av sine egne for å fylle lommene til krigsprofitørene. 86 millioner liter av den bio/kjemiske nervegiften Agent Orange (som nå selges i light versjon som Roundupp fra Monsanto) ble også sprayet over Vietnameserne som førte til flere hundre tusen døde og selv den dag i dag blir store mengder Vietnamesere fødd som mutanter uten at noen regjeringer eller media i Vesten så noen grunn til å kritisere det.

 

Amerikansk flyspraying med giften agent orange...

Amerikansk flyspraying med giften agent orange…

 

...førte til at mange barn ble født med større eller mindre misdannelser

…førte til at mange barn ble født med større eller mindre misdannelser

 

USA, Sovjet, UK og Tyskland presset Saddam til å gå til krig mot Iran for ta overta Irans oljekilder, de forsynte også Saddam med våpen og ikke minst med store mengder sennepsgass som drepte 90 000 Iranere på grusomt vis, ikke da heller kritiserte vesten regjeringer og medier bruken av WMD ( masseødeleggelses våpen )

ca 1.2 millioner ble drept i krigen om profitt.

 

Korea-krigen: Nye 3 millioner drepte der grensene endte på nøyaktig samme sted som da krigen startet, men det kunne fort gått enda verre siden den amerikanske generalen Douglas MacArthu ønsket å nuke hele Kina, Sovjet og Nord Korea.

Irak krigen ble satt i gang for å styrte sin alliert Saddam og ta Irakerenes olje, der døde det ca 1.4 millioner, Irakere i dag må smugle bensin fra Iran for all Irakisk olje er tatt av Exxon, tidligere Standard Oil.

Sånn kan man forsette listen nedover i det uendelige, det handler ALLTID om en liten elite med mye makt og penger som vil ha mer makt og penger

Men vil de sprenge og skyte egen befolkning for å oppnå mer makt og penger? Som Operation Northwood og Operaration Gladio viser så er det helt legalt å sprenge egen befolking i luften for å få støtte i befolkningen til nye kriger og mer kontroll.

I Operasjon Gladio utførte/utfører NATOs paramilitære Stay Behind terror celler hundrevis av terroraksjoner mot egen befolking i ulike nasjoner i Europa der målet var sivile ofre for å få folket til å vende seg til staten for å be om mer sikkerhet, samt økte bevilgninger og fullmakter til seg selv.

Et folk i frykt godtar hva som helst av sine ledere.

Det er de mørke brorskapene som binder dem sammen, alle holder tett og alle beskytter hverandre fra bunn til topp, ved den minste tvil om illojalitet så blir en tatt av dage.

 

http://www.tv2.no/nyheter/dokument2/-straffes-med-doeden-2336345.html

 

3. Den sikreste måten å avdekke en Falsk Flagg operasjon på er at det alltid er den som skaper problemet som leverer løsningen, en løsning de selv tjener på og som de ikke ville fått aksept for før problemet (terroraksjonen som de selv stod bak) var skapt, nå er det en fascistisk verdensregjering som skal på plass.

For å endre verdens gang i den retning man ønsker, så skaper man et problem – for så å bli bedt om en løsning av massene, og deretter tilby dem det. (Kjent som PROBLEM – REACTION – SOLUTION)

Målet er sentralisert makt – og for å få et Europa med en eneherskende sentralmakt så må dagens Europa først bli et kaos. Da vil motforestillingene mot en sentralmakt forminskes, og folket vil gå for den nye planen.

Lengst nede i tunnelen venter et fascistisk diktatur, men veien dit vil sukres og pyntes effektivt. Og hele tiden holder man forvirringen oppe ved å skape motsetninger på mange ulike plan, slik at folket holdes opptatte med å skylde på hverandre samtidig som de er ute av stand til å se det virkelige perspektivet.

Aksjon – Reaksjon – Løsning. Hegeliansk dialektikk – dukkemestrenes optimale verktøy for å oppnå total makt.

Så nå som vi kjenner sannheten om tidligere aksjoner så kan vi hoppe over til den mulige terroraksjonen under Superbowl-finalen i New Orleans på søndag 3. februar.

I lengre tid har vi sett en økende grad av Falsk Flagg operasjoner som skal føre frem til våpenkontroll og deres nye Verdensorden.

Aksjoner som Sandy, Sandy Hook, Batman massakren, Benghazi aksjonen og Isaac i New Orleans og nå sist i Algerie for å plyndre Afrika for natur ressurser, Mali er 3. største gullprodusent i verden og landet flommer over av uran og olje som til dømes Frankrike er helt avhengig av. Mali og Kongo flommer over av honning og melk men er allikevel de aller aller fattigste landene i verden grunnet vestens plyndringer, de som har fulgt med litt har sett at alle deres aksjoner er varslet god tid i forkant.

Blant annet i kartet på veggen bak George Bush i den gamle Pet Goat Heliofant illuminati filmen. Man ser også hvordan Obama ser på et eple og svetter.

Dollarens død blir også spådd av flere og flere økonomer og andre eksperter innen kort tid.

New Info – Sandy Hook shooting, Batman, I Pet Goat II

https://www.youtube.com/watch?v=uM5k6jdaOsc

Så hva er det med Batman og Illuminati?

 

Svaret får du her.

The BATman Rises – Dec 21 (The Truth behind the myth) The DARK Knight of the Soul 2012

 

(Før en leser videre så anbefaler jeg å sette av 8 min til å se filmen over for å skjønne hvorfor Batman er så viktig symbolsk for Illuminati. Da blir det lettere å forstå det som kommer lenger ned. )

Her er en 12 år gammel film som er identisk med Sandy Hook massakren.

Den heter : Sandy Hook Lingerie Party Massacre

http://www.imdb.com/title/tt0217780/

Uten å avsløre for mye så skal jeg fortelle litt om den.

Fakta nummer 1 – I filmen «The Dark Knight Rises» er det et angrep i et distrikt som heter Sandy Hook

I den siste Batman-filmen; The Dark Knight Rises, ble det på et kart henvist til Sandy Hook, der hvor siste masseskyting foregikk i USA.

I den siste Batman-filmen; The Dark Knight Rises, ble det på et kart henvist til Sandy Hook, der hvor siste masseskyting foregikk i USA.

Fakta nummer 2 – I premieren på filmen «The Dark Knight Rises», den 20 juli 2012 var det en massakre på et teater i Aurora, Colorado

Fakta nummer 3 – samme dag, den 20 juli 2012 , postet noen en anmeldelse om en skrekkfilm kalt Sandy Hook Lingerie party massakre, den starter med følgende: «Så her har vi Sandy Hook Lingerie party massakre. La oss si det igjen, Sandy Hook LINGERIE PARTY MASSAKRE.»

Hva synes dere om kombinasjonen av ord ? Har den en kryptisk betydning? Hvem er Sandy Hook ?

Fakta nummer fire – I skrekkfilmen er hovedsaken i Sandy Hook Lingerie party massakren fra år 2000 at en seriemorder slår til etter orkaner, ETTER orkaner!

Fakta nummer 5 – Vi fikk en meget sterk orkan i november 2012, kalt orkanen SANDY , som påvirket hele Nordøstkysten av USA, inkludert både byen Sandy Hook, New Jersey (hvor skrekkfilmen er ment å finne sted) og i landsbyen Sandy Hook , i Newtown, Connecticut.

Fakta nummer seks – Mindre enn en måned og et halvt år etter orkanen Sandy så går en seriemorder til angrep på SANDY HOOK Elementary School, i landsbyen Sandy Hook, i Newtown, Connecticut, og dreper 26 mennesker. 20 skolebarn og 6 ansatte i en fryktelig massakre.

Det er vel sånn ca 0.0000001% sjanse for at det bare er en tilfeldighet

http://aslashabove.com/2012/07/20/sandy-hook-lingerie-party-massacre-2000-review/

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread909747/pg1

 

Illuminati Disaster Preditions «Past & Present»

https://www.youtube.com/watch?v=GV2ETeUEQqo&list=FLsqOo2YgH0cnpiQZnrz6tew&index=6

 

Så hva sier illuminati om hensikten med alle Falsk Flagg Operasjonene den siste tiden ? Svaret får vi på kortet deres under her.

Våpenkontroll har til alle tider vært en katastrofe av dimensjoner for folket. Mao innførte våpenkontroll, resultat 22 millioner døde, Stalin og Lenin innførte våpenkontroll, resultat 66 millioner døde. Hitler innførte våpenkontroll, resultat 70 millioner døde.

gun_control

Vi har lært mye siden siden 9/11 om illuminatis vilje til å bruke falsk flagg hendelser. De bærer alle preg av deres signaturer, mange opplyste og våkne bloggere prøver å varsle massene i forkant av de potensielle falsk flagg hendelsene for å få dem til å avblåse sine planer, det siste Illuminati ønsker er søkelys i offentligheten siden det vil føre til at den vanlige mann i gata også vil få opp øynene for virkeligheten og sette en stopper for deres planer om total makt.

Dark Knight Rises filmen avslører ledetråder og koder som antyder at New Madrid jordskjelv kan utløses ved Louisianas synkehull, hvis dette synkehullet kollapser og det kan det lett gjøre vil dette påvirke hele det  nordamerikanske kontinentet og dermed hele verden … det er merkelige lenser og eksplosjoner i området langs hele New Madrid. Eksplosjoner som svekker området, noe som til slutt vil kunne senke hele området. Det høres kanskje sprøtt ut, men igjen så vet vi at våre ledere har bevist gang på gang at de er sprø, de vil bombe eller drepe alle som ikke er som dem eller kan true deres makt sammen med deres våte drømmer om verdensherredømme.

Vi kan se på litt av Illuminatis Tallmagi her, det er det 47  Super Bowl og det er på datoen 3.2-2013, så med lett matte så får vi 4+7 som blir 11, 3+2+2+1+3 som igjen blir 11, deres hellige master tall.

Det er 147 dager fra Aurora Batman massakren til Sandy Hook, det er 47 dager fra Batman Massakren til Sandy, det er 47 dager fra Sandy til Sandy Hook.

Angående synkehullet i Louisiana så er det en salt doom som strekker seg under jorden og ned til Golfen som kan utløse en giga katastrofe av bibelske dimensjoner. Golfen er spekket med komprimert metan gass på bunn så en rystelse vil få samme effekt som om du åpner en brusflaske like etter at du har mistet den i gulvet.

 

Hele Mexico golfen vil kunne kollapse øyeblikkelig og utløse en monster flodbølge og gass skyen vil ta livet av alt på sin vei når den driver innover land før den antennes og utsletter hele byer på sekunder, dommedag blir i tilfelle et beskjedent utrykk.

Det er heller ingen teori, det har skjedd før og vil skje igjen, nå sist i Kamerun for kort tid siden der over 1700 mennesker mistet livet.

En rekke professorer forklarer det i detalj her på en dokumenter på History Channel

Methane from BP Oil Spill Pipe OPENED SEA FLOOR DOOMS DAY

 

Her kan en se hele den skremmende utviklingen ved synkehullet i i Louisiana og hva det kan føre til I Golfen

 

8/11/2012 — Louisiana Sink Hole Explained — POSSIBLE HUGE CATASTROPHE

Teorien er at de vil plassere en atombombe langt nede i synkehullet for å utløse katastrofen.

Synkehullet i Louisiana

Synkehullet i Louisiana

Her er noen bilder fra den sataniske seremonien i åpning showet under forrige Superbowl

Madonna_superbowl2012_baphomet

madonnashomage

rituale2

Madonna = Illuminati Puppet – Super Bowl Half Time Show

xhttp://www.youtube.com/watch?v=g_9VwaD_FrA

Her er flere bilder av det sataniske showet ved forrige Superbowl som kan gi noen ledetråder til hva som planlegges.

http://watchertimes.wordpress.com/2013/01/01/satanic-ritual-performed-at-the-nfl-super-bowl-half-time-show/

Madonna = Illuminati Puppet – Super Bowl Half Time Show

Den tidligere Destiny Child stjernen Beyonce vil skinne som lysbringeren Lucifer på en av de største stadiumer den 3 februar. Den multi -platinum plateartisten var nylig i overskriftene da hun sang «Star Spangled Banner» under president Barack Obamas innsettelse .

En annen ledetråd er at den sataniske MK ULTRA artisten Beyonce er satt til å synge Nuclear sammen med Destiny Childs MK-ULTRA venner.

Beyonce er godt kjent for sin konspirasjon for å være en som forherliger satan … hun sier selv at hun er en utdannet heks.

Hvis en følger linkene under vil du få vite mer om det som kan innebære at kampen, Louisiana salt doome og New Madrid blir en kjempe katastrofe.

http://watchertimes.wordpress.com/2013/01/01/satanic-ritual-performed-at-the-nfl-super-bowl-half-time-show/

Det er også en tankevekker at «Critical Alert» er utgitt av det Russiske Utenriksdepartementet som advarer alle russiske diplomater, personlige og sivile arbeidere som for tiden er bosatt i USA om et «enormt terror angrep» som forventes å skje i løpet av de neste fjorten dager.

http://www.eutimes.net/2013/01/russia-issues-critical-alert-for-us-as-billions-flee-american-banks/

Etter nøye analysering, forskning og etterforskning av hundrevis av artikler og filmer så er det overhodet ingen tvil om at de planlegger noe stort på søndag.

Det er 3 mulige teorier slik jeg ser det, enten får vi en katastrofe ved Louisiana synkehullet, en bombe smeller inne på Stadion ( Siden VIPer aldri dør i Falsk Flagg angrep så dreier det seg ikke om nuking men noe mindre som ikke rammer eliten som vil være samlet der )

Det siste er at hele greia med å sette verden i brann kan være symbolsk for et angrep på Iran eller Syria, i går gikk Israelske jagerfly til angrep på en rekke mål i Syria, hele den enorme Svartehavs flåten til Russland ligger nå utenfor Syria, noe som fort kan føre til en global konflikt.

I går kom Dailymail ut med en artikkel om at det planlegges at de vestlig kontrollerte terroristene i Syria vil bruke biokjemiske våpen i Syria for å legge skylden på Assad, som vil legitimere en invasjon av US/NATO og Israel, i lengre tid så har Obama og hans venner lovet å angripe Syria hvis han bruker WMD mot opprørene/terroristene, i dag er artikkelen fjernet fra nett.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2270219/U-S-planned-launch-chemical-weapon-attack-Syria-blame-Assad.html

 

En del troende har også fått visjoner fra Gud om at et bombefly som flyr så høyt at ingen ser det slipper noe ned på Doomen men det er litt vagt så utdyper ikke det noe mer her.

666 er tallet på solguden ( solen ) på søndag vil solflekk 1666 peke rett mot oss noen som nok betyr mye for solgud dyrkerne. Som vi vet så liker de å feire slike begivenheter med litt brannofring og menneskeofring til sine guder.

http://www.spaceweather.com/

Slik jeg ser det så er det ca 50%/50% mulighet for at det skjer noe stort på Søndag, jo mer publisitet jo mindre mulighet for at det skjer noe, en verden av tapre mennesker jobber desperat mot tiden for å avsløre planene i forkant, der kan vi alle bidra og være med å redde tusener og muligens millioner av uskyldige liv.

 

Legger ved noe dokumentasjon her så kan folk som ønsker mer info eller ønsker å hjelpe til fordype seg litt.

Denne vil jeg spesielt anbefale som tar for seg tallmagien pluss en rekke avsløringer i Illuminati filmer som Knowing, Deja Vu og Batman

 

False Flag at the Superdome Super Bowl XLVII : More EVIDENCE

 

http://www.youtube.com/watch?v=l3t2KgzXCPE

 

Her er litt flere:

I , Pet Goat 2 Map : Superbowl False Flag Attack ?? New Orleans Pinned on Map

http://www.youtube.com/watch?v=lWT8D1pAyUw

Denne har også en del nytt

 

WARNING: 2013 LA SUPERBOWL Ravens vs 49ers

http://www.youtube.com/watch?v=GZHrHNiA1Sk

 

2013 Super Bowl NEW ORLEANS FALSE FLAG WARNING

 

http://www.youtube.com/watch?v=vZfiHyX_M90

 

1-5-13 My wife’s Vision a Bomber flying over packed football stadium, dumps «gas» crashes/explodes.

I filmen blir et stadion-anlegg, hvor det spilles amerikansk fotball, sprengt. Se bildene nedenfor.

 

Sjefsskurk Bane (Tom Hardy) like før detonasjon
Sjefsskurk Bane (Tom Hardy) like før detonasjon
Så smeller det.
Så smeller det.
Noen løper ekstra fort med ball.
Noen løper ekstra fort med ball.
"Run, Forrest! Run!!"
«Run, Forrest! Run!!»
"Dette kan ikke være sunt å innånde."
«Dette kan ikke være sunt å innånde.»
"Puh. Det gikk heldigvis bra med meg."
«Puh. Det gikk heldigvis bra med meg.»

 

 

2013 New Orleans Superbowl | False Flag Event | Beyonce Assassination | Sandy Hook conspiracy

 

http://www.youtube.com/watch?v=TscdvkHK3ns

 

Vi får avslutte med en liten godbit, 14.30 ut i filmen her så ser man at samtlige terrorangrep i USA danner et perfekt pentagram, det er 1 til en billion sjanse for at det er en tilfeldighet.

 

Illuminati Disaster Predictions «Past & Present»

https://www.youtube.com/watch?v=GV2ETeUEQqo&list=FLsqOo2YgH0cnpiQZnrz6tew&index=6

 

Vi får krysse fingre og tær for at vi klarer å stoppe nok en massakre av uskyldige som også vil føre til unntakstilstand, politistat, militærdiktatur og fjerning av elementære borgerrettighet samt økonomisk kollaps.

Personlig så tror jeg ikke på noe mega katastrofe, den store datoen er fortsatt 22 Mars, teorien er før den tid får vi krig men den blir umulig å fortsette på grunn av store katastrofer i slutten av Mars noe som forklarer at det nå haster for Illuminati å sette i gang med en storstilt Falsk Flagg Operasjon.

kornsirkel

 

Approximately 22 March 2013

Nibiru

 

 

NB. Kommentarer som ikke bidrar. men bare er ute etter å trolle vil øyeblikkelig bli fjernet

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
0%
Opplysende
100%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Speedy Gonsales
Speedy Gonsales er en blogger som ikke liker utviklingen i samfunnet for tiden. Et av Speedys mottoer er: ”Copyright? This is war!”

Kommentarer

49 kommentarer på "Kommende Falsk Flagg angrep mot Superbowl?"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste