Du leser nå
Sightseeing i hemmelige underjordiske baser

12 minutter lesetidSightseeing i hemmelige underjordiske baser

I mer enn 50 år har det pågått omfattende og kostbare prosjekter under jorda - i største hemmelighet. Finansieringen har i stor grad skjedd som såkalte sorte prosjekter - black projects. Hvorfor kan det ikke være åpenhet rundt eksistensen av basene - også fra vestlige lands politikere og myndigheter? De underjordiske basene er til syvende og sist finansiert av skattepenger.

En av den globale maktelitens godt beskyttede hemmeligheter er de mange dyptliggende underjordiske og undersjøiske baser, såkalte DUMBS (Deep Underground Military Bases). Slike baser finnes også under Norge og Sverige… Nyhetsspeilet presenterer en bilde- og videobasert sightseeing under overflaten på vår kjære  jordklode, som er blitt «gjennomhullet som en sveitserost» av kostbar høyteknologisk «muldvarp-aktivitet» som har pågått i mer enn 50 år nå…

 

Baser dypt nede under jorden

 

http://www.youtube.com/watch?v=_acr9OEsC2c

 

 

Belysningen kan være påfallende god. Likevel ikke helt det samme som naturlig dagslys…

 

 

Basene er dype, som her 700 m. under jordoverflaten og 200 m. under havet

 

 

Logistikken er betydelig – særlig i anleggsperioder

 

 

Det finnes også underjordiske byer

 

 

De underjordiske tunnelene er laange

 

Mange baser har anonyme og godt skjulte innganger. Avansert teknologi er knyttet til driften av basene. På bildet vises et rundfly med skygge.

 

 

Richard Sauder har gjort mye for å få basene frem i lyset

 

Forskeren og forfatteren Richard Sauder er av dem som har gravd dypest for å få sannheten om de underjordiske basene frem i dagen

 

 

Sauders to nyeste bøker om de topphemmelige basene: «Underjordiske og undersjøiske baser» og «Skjult i all åpenhet – hinsides X-Files»

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=OTsUNuI4OC8

 

 

 

 

Basene er knyttet sammen med tunneler

 

Tunnel for underjordisk MAG-LEV (magneto-levito) høyhastighetstog – et lekkert stykke HyperHiTech ingeniørkunst.

 

 

MAG-LEV betyr at togvognene leviterer dvs. ikke har fysisk kontakt med underlaget, noe som er muliggjort av magnetfelter. I kombinasjon med tilnærmet vakuum i mange av tunnelene muliggjør dette svært høy hastighet – i noen tilfeller raskere enn lyden.

 

 

MAG-LEV dypunderjordisk TunnelBane (bokstavelig talt). En tunnel i hver retning – som er smal for lettere å gi en vakuum-effekt.

 

Richard Sauder har viet MAG-LEV teknologien et eget kapittel i sin bok

 

 

Omfattende og kostbart underjordisk tunnelarbeid – med arbeidere som har absolutt munnkurv. Skal vi gjette på at monster-firmaet BECHTEL (utt. BECH-tul) er satt til å utføre også denne «muldvarpjobben»?

 

Selskapet Bechtel har utviklet sin egen MAG-LEV teknologi, i all hemmelighet. Bechtel utførte tunnelboringsarbeidene for The Chunnel (Channel-Tunnel). Bechtel har nære kontakter med USAs hemmelige regjering, og har i mange år vært CIAs faste partner for utførelse av krevende ingeniørarbeider i største hemmelighet. Firmaer som har forsøkt å legge inn anbud på prosjekter som Bechtel er blitt forespeilet av div. statlige organer i USA er blitt møtt med trusler, så dette skjer neppe lenger.
Lederne i det familie-eide Bechtel Corporation er faste deltagere på maktelitens årlige satanistsamlingen Bohemian Grove, og har bl.a. anlagt den kunstige innsjøen i «The Grove» som skjuler diverse underjordiske rom der det utføres ymse aktiviteter av rituell og/eller kriminell art.

 

 

Tunnelboremaskiner av monster-kaliber

«Down the rabbithole» – på vei ned i bakvendtland under jorda. Bildet som er tatt i 1982 viser en såkalt DUNGEONDIGGER. Maskinen er kamuflert som tilhørende US Air Force – USAs luftforsvarsmyndigheter. Ennå er det ikke blitt hevdet at det eksisterer underjordiske flyplasser…

 

 

Kraftig muldvarp som spiser seg gjennom dypt underjordisk fjell – praktisk talt uten å etterlate seg enorme berg av stein og grus. Den teknologiske hemmeligheten er at maskinene (som ofte er atomdrevne) pulveriserer molekylstrukturen i fjellet som den har gjennomboret, slik at behovet for enorme slagghauger på jordens overflate er pulverisert – bokstavelig talt.

 

 

At teknologien for høyavanserte tunnelboremaskiner eksisterer er ingen hemmelighet – det er bare å sjekke ut det offentlige patentarkivet…

 

 

Tunnelboremaskin som går på jernbaneskinner – er vel noe tung for tungtransport på trailer. Dessuten gir ikke vegtransport særlig kamuflasje-effekt. Noen kunne jo slå fast at denne hemmelige teknoligen eksisterer – hvilket jo er tilfelle. At den holdes hemmelig endrer ikke det faktum at den faktisk eksisterer.
Denne monster-sylinderen minner da mistenkelig om maskinen på patent-tegningen over. Kan det være snakk om versjon 2.0?

 

 

Hmm – denne minner da mistenkelig om maskinen på bildet over. Bortsett fra at maskinen over er hvit mens denne er grå-aktig. Kan noen ha malt den over for kamuflasjeformål?

 

Det er da en enorm diameter på denne tunnelboremaskinen…som om den har samme diameter som tunnelene den lager – MAG-LEV formatet

 

 

Tunnelarbeider mellom barken og veden – mellom boremaskinhodet og det massive fjellet; ganske harde begge to… Tiger-historien er neppe særlig annet enn et forsøk på en dekkhistorie –

 

Boremaskin skjult i all åpenhet – HIDDEN IN PLAIN SIGHT som underjordsbase-ekspert Richard Sauder ville ha uttrykt det.

 

Friske farger er fint – det er jo ganske så grått der inne i fjellmassene dypt under jordens fargerike overflate.

 

TBM – Tunnel Boring Machine – er faguttrykket for denne fargerike herligheten.

 

Undersjøiske baser

Undersjøiske baser – mao. baser under havets bunn finnes også. De er sannelig ikke lette å oppdage…

 

Sveriges gigantiske hemmelige underjordiske base Muskö er en marinebase.

 

Kart som viser jorden med fjorden over Muskö

 

Tegnet skisse av undersjøisk marinebase. Ikke så lett å vite hva som er over og hva som er under jord- og hav-overflaten…

Muskö-basen har egen tørrdokk – under jorden. Imponerende er det jo. Er det mulig at hele det nedlagte svenske verftet Kockums ble flyttet hit dengang det ble demontert fra jordens overflate i Gøteborg?

 

For mer info om Sverigens engang så topphemmelige underjordiske base-kompleks Muskö klikk her eller her.

 

 

Underjordiske baser under Norge

Ikke så mye er kjent om Norges underjordiske baser. Norske folkevalgte er flinke til å bedrive muldvarpvirksomhet og undergraving gjennom fortielser – og gjennom å foretrekke ikke å vite fremfor å forlange å få sannheten på bordet på vegne av sine velgere – som de er plassert i posisjon for å representere.

 

Det er hevdet at Norge har 18 underjordiske baser – noe som utmerket godt kan være tilfelle. 2 av basene ligger ikke langt fra hverandre i Kristansand-området: Baneheia-basen og Gimleheia-basen. Baneheia ble kjent Norge rundt for to barnedrap som fant sted over basen i mai 2000. Ble det i etterforskningen forsøkt avdekket om drapene på noen som helst måte kunne ha tilknytning til den militære basen? NATO – «den indre fiende» – bedriver mye som ikke tåler dagens lys, f.eks. i Amerois-slottet i Belgia, ikke så langt fra NATO-hovedkontoret i Brussel. Amerois-slottet er også kjent som «The Mothers of Darkness Castle».

 

Den hemmelige inngangen til den hemmelige militære Baneheia-basen

 

Hva vet vi egentlig om frølageret på Svalbard – det verdenskjente Svalbard Seed Vault? Hvor dypt går det underjordiske tunnelanlegget under frølageret? Kan det være knyttet til det underjordiske dyp-tunnel-bane-nettverket? Det er kjent at Svalbard-lageret i sin tid ble opprettet av det norske maktdynastiet Stoltenberg (Thorvald og Jens) – begge er medlemmer av den globale makteliten. Som «samarbeidspartnere» i frølagerprosjektet ble valgt blant annet matmonsteret Monsanto – som ønsker å få kontroll over verdens matproduksjon – med sikte på å erstatte naturlige frø med usunne GMO-frø.
Det var mye informasjon som ble holdt skjult fra ideen om frølageret ble unnfanget til prosjektet ble gjennomført. Og knapt nok noen som slo i bordet og stilte spørsmålet om HVA I HULESTE ER HENSIKTEN MED DETTE PROSJEKTET?! Hverken norske folkevalgte eller journalister knapt nok skrapte i overflaten da «dommedagshvelvet» på Svalbard ble etablert i all åpenhet. Som om noen eller noe skremte dem fra å fordype seg i materiens skjulte elementer. Er det ikke rart – at norske myndigheter og media ser ut til å lide av informasjonsvegring?

 

 

Storbritannia har mange underjordiske baser

Kartskisse over Burlington-basen

 

Bentwaters-basen er et skall for underjordiske baser der mye grumsete aktiviteter foregår, noe som bl.a. er rapportert av fløyteblåserne Barry King og James Casbolt.

 

 

Basekomplekset i Dulce, New Mexico i USA

Flyfoto som viser de synlige delene av Dulce-anlegget (utt: DØL-see). Anlegget befinner seg i et indianerreservat, uten at det blir respektert av CIA, DoD, DoE & kompani

 

Bilde fra innsiden av det gedigne Dulce-anlegget

 

Skjematisk oversikt over lokalisering av noen av aktivitetene i Dulce. «Nightmare Hall» refererer til et lokale der det har vært observert skapninger som har vært resultater av hårreisende genetiske eksperimenter, som mennesker med flere sett armer, krysninger av menneske og dyr samt dyr i høyst originale fasonger.
Dulce-anlegget ligger ikke langt unna det store underjordiske laboratoriet i Los Alamos, som huser det store Human Genome-prosjektet, som har til hensikt å kartlegge menneskets totale DNA-struktur. Det bør spørres om formålet. Forøvrig har Dulce og Los Alamos direkte forbindelse med underjordiske høyhastighetstog.
Det kan faktisk ikke utelukkes at det norske Folkehelseinstituttets mistenkelig sterke interesse for DNA-kartlegging av Norges nåværende befolkning på en eller annen måte er knyttet til lyssky aktiviteter i Los Alamos og andre steder.

 

Dulce-anlegget hadde aktiviteter som «kunne skrelles som en løk»; dess lengre ned i etasjene man kom, dess mer bisarr ble aktiviteten. Dulce har vært et samarbeidsprosjekt mellom mennesker og aliens, som sprang ut av en avtale som USAs president Eisenhower inngikk med en gruppe aliens i februar 1954. Som motytelse for teknologioverføring til USAs maktelite / militær-industrielle kompleks fikk aliens mulighet for å bortføre mennesker for å bedrive genetiske eksperimenter på dem. (Dette ligger bl.a. bak mange av det høye antallet amerikanske borgere som hevder at de er blitt bortført av UFOer med «små grå» aliens ombord.)
Noen av «alien abductees» har beskrevet at de er blitt tatt med til et sted under jorden som senere er blitt identifisert som Dulce-basen.

Dulces største fløyteblåser var Thomas Castello – se intervjuet nedenfor. Castello hadde ansvar for kameraovervåking m.v. Han rapporterte at mennesker samarbeidet med aliens av typen «reptoider» (som er beskrevet som «krokodiller på to bein med menneske-lignende skikkelser») og små grå (grey) aliens. I Dulces interne makt-hierarki var reptoidene øverst, og de kommanderte menneskene. De grå aliens var nederst i dette makt-systemet.

 

For mer info om Dulce-anlegget, se f.eks.:

http://hyperboreanvibrations.blogspot.no/2011/04/secret-dulce-underground-base-and-grey.html

http://www.crowdedskies.com/dulce_papers.htm

http://www.thewatcherfiles.com/the_dulce_base.html

http://www.youtube.com/watch?v=KCGwiQt4UCI&feature=related

 

 

Australia

Pine Gap-anlegget i hjertet av Australia er et gedigent «rabbithole down under». Australske borgere har gjentatte ganger forlangt å få anlegget stengt. Dette har falt for døve ører, da Australias politiske ledelse til enhver tid fungerer som pudler for onkel USA…

 

Det topphemmelige Pine Gap anlegget midt i Australias ørken driftes av de hyperkriminelle amerikanske maktorganene CIA og NSA.
PIne Gap har også et godt skjult underjordisk grensesnitt, som bl.a. har forbindelse med resten av verden med høyhastighets dyp-tunnel-bane.
Av aktivitetene som pågår på og over jorda med utspring i Pine Gap er Mind Control og diverse hyperavansert bruk av satelitter (i stor grad kriminell og menneskefiendtlig).
Det kan nevnes at Pine Gap teknologien spilte en betydelig rolle ved USAs krigføring i Midt-Østen (Irak) i 1991. Senere også naturligvis –

 

 

Mer info om dype underjordiske baser

For mer info, se f.eks.:

http://www.heartcom.org/200under.htm

http://www.thelivingmoon.com/45jack_files/03files/The_Tubes.html

http://exopermaculture.com/2011/08/19/d-u-m-b-and-dumber-deep-underground-military-bases

http://www.apfn.net/messageboard/09-10-06/discussion.cgi.34.html

http://ascendingstarseed.wordpress.com/category/deep-underground-military-bases-dumbs

http://www.apfn.org/apfn/phil.htm

http://www.veteranstoday.com/2012/06/14/the-strange-case-of-phil-schneider/

http://www.keyholepublishing.com/Sauder.html

 

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
41%
Opplysende
27%
Inne på noe
0%
Usikker
2%
Dårlig
30%
Om forfatter
Hans Gaarder
Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre. Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

78
Kommentarer

avatar
40 Comment threads
38 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
28 Comment authors
Alexander HolmknutsmurfenfjellknutArild Helgestad Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
Åge Grønning
Skribent

Det ble brukt en tilsvarende boremaskin under bygginngen av Fløyfjellstunnellen i 1984-1986. Den var drevet av en konvensjonell motor.

http://www.tu.no/bygg/2009/04/22/haper-pa-tbm-vendepunkt

ajax
Abonnent
ajax

Første gang jeg leste/hørte om denne boremaskinen var i 1986/87. En gjeng med kommunalarbeidere holdt stand uke etter uke nede i Bjørndalen i Trondheim. Diameteren på tunellen var ca. 30-50 cm. Denne skulle i følge Adressavisa og anleggsfolkene avlaste Jonsvannet via (såkalt luftetunell) Bjørndalsbekken. Historien stod trykt i papirutgaven dengang. Det var en oppsiktsvekkende ny maskin fra USA som kunne fjernstyres med presisjon via data. Dette uttaket har et bøyd lufterør på utsiden og ingen masse kom ut. Kilometeravstanden mellom punktene er ca. 4-5, og luftetunellen går gjennom berg, sand grus og leire!

Mysterons
Abonnent
Mysterons

hjelpes så mye idioti det finnes i verden

Gnilre
Abonnent
Gnilre

Fint med gravende journalistikk, men her var det mye rart.

Bilder av kloakkanlegg, gruver, tunnelprosjekter.., tunnelgravemaskiner som er forsøkt holdt hemmelig?

For eksempel, den boremaskinen som er «skjult i all åpenhet» viser et gjennombrudd/gjennomslag i en tunnel (Yucca Mountain). Hvordan kan noen tro at dette er en maskin som er forsøkt skjult?

Menneske
Abonnent
Menneske

Jeg synes det er helt rått hvordan du har klart å få tak i så mye informasjon, Hans
Og jeg synes dette var en uhyre interessant artikkel (djevelsk).

Den globale maktelite ser på sine medmennesker som verdiløst kveg, som kan ofres der det er nødvendig. For menneskeheten og planeten forøvrig, er den globale maktelite som hår i suppen. Så og si bokstavelig talt. Jordens og menneskehetens videre eksistens gjør seg best tjent med å få avskaffet, dømt og straffet samtlige av de personer som har medvirket, og som medvirker til forbrytelser som overgår de fleste menneskers fatte evne. Og selvsagt bli kvitt andre potensielle raser, som forøvrig er avbildet i Frognerparken, og som har skodd seg godt, på vår bekostning :-)

Eddvin
Abonnent
Eddvin

Var det ikke snakk om at regjeringen hadde en slik flukt-bunkers 4-500 meter nord for Utvika? Den ble vel avslørt da telefonnummeret viste stedet i Gule-sider. Har også hørt om en stor lagerhall på østsiden av Oslo, som flere nevner at vogntogene leverer mere inn på omlastningslagret, en det som blir sendt ut igjen. Dette lagret er vel kjent i hele Oslo…

smurfen
Moderator

Takk for nok en glimrende artikkel Hans :)

For eliten så er vi bare lab-rotter og avls kveg, eneste grunnen til at de lar oss leve er at de trenger oss som slaver og ikke minst til forsøkskaniner for all mulig dritt
Når man snakker om Eliten så tenke jeg seff ikke på hjernedøde folkevalgte nyttige idioter som dette :

«Alternativet til en FN-ledet verdensorden er ikke et godt alternativ.»
– Heikki Holmås (SV)

Heller ikke idioter som Færseth og & som i alle år har kalt konspirasjonsteorier om en FN ledet verdensorden for spinnville konspirasjonsteorier hentet ut av hodene på mental pasienter, nå heter det ikke spinnville konspirasjonsteorier lenger hos den gjengen, men derimot en naturlig utvikling :)

Kanskje ikke så rart siden den gjengen er mest kjent i apesekten for gutta som ALDRI debatterer budskapet men derimot ALLTID debatterer budbringeren

Mye kan jo tyde på at menneskene er rammet av en forbannelse som gjentar seg om og om igjen, 3% av menneskene har reptil hjerner (psykopater) og reptil vibrasjoner, de resterende 97% lider av naivitet og lar seg lede og stoller på reptil hodenes vakre ord, falske gaver og falske løfter selv om alle vet at de bare juger, psykopatene klatrer seg oppover pyramiden med å sjarmere og manipulere, psykopater blir også foretrukket i lederstillinger siden de kan vise til resultater som økt volum og profitt pga at de ikke tar menneskelige hensyn, psykopater er også ekstremt paranoide, de ser trusler overalt som kan true deres makt og de ser hindringer overalt på veien til ultimat makt som må elimineres

Et godt eksempel er klovnen Raymond Johansen opptreden på TV, Raymond klager over at AP er så hatet, løsningen er å overvåke et helt folk og fjerne elementære borgerrettigheter, et normalt menneske ville tenkt: Hvorfor er folk sinna på oss og hva er det jeg/vi gjør feil ? For personer med fungerende hjerner og litt hukommelse så ser de at det som skjedde fra 1930 til 1945 er i ferd med å gjenta seg, vi har en Quisling regjering som er i ferd med å oppløse nasjonalstaten og gi bort landet vårt til en fremmed makt ( EU ) mot folkets vilje, noe som naturlig nok fører til at folket reagerer, folket blir ikke mindre blid når de ser at det settes inn store resurser på å oppklare drap, på å fange folk som har noen gram hasj på seg når samme gjeng lager flotte statuer av de som dreper millioner, som forsyner verden med tusener av tonn heroin fra Ghanistan og som forgifter milliarder for å øke egen makt og få økt profitt, når folket reagerer så gjør Raymond og AP nøyaktig som Adolf Hitler, lager nye lover som øker egen makt, fjerner elementære borgerrettigheter og totalovervåker hele folket i sin ekstrem paranoia

Man måtte seff vært mentalt syk for å stemme på barnemordere som dreper, skyter og sprenger millioner av barn i filler sammen med sine oljekåte venner, ja bare i Libya slaktet AP ned 100 000 kvinner og barn med sine 666 (583) terrorbomber (Utøya ganger 1000 )

En og annen psykopat kunne vi seff klart å leve med, det er ikke der faren ligger, katastrofen kommer først psykopatene danner allianser og mørke brorskaper, våre opplyste og fremsynte helter på Eidsvoll så denne faren og forbød munke sekter som Jesuitter og Frimurere tilgang til riket, straks de fikk en finger innforbi så infiltrerte og manipulerte de systemet fra innsiden så de øker egen makt, lager lover som beskytter dem selv, gir seg selv fullmakt til å trykke penger osv osv, de er som virus og kreftsvulster som ødelegger hele systemet fra innsiden.
Hele balansen er på vei til å kollapse, vi har ikke yin/yang lenger men bare ying
Vi ligger et stykke etter USA her i Norge enda men vi kommer fort etter, I USA har Obama akkurat underskrevet en ny order, Order 666 gir Homland Security fullmakt til å masseutslette egne innbyggere i miliontall
Millioner av FEMA kremerings kister med plass til 4 i hver blir kjørt ut i FEMA leirene nå, de paranoide reptil lederne vil slakte ned alle gode borgere som ikke passer inn i deres sataniske verdensorden og som ikke vil underlegge seg total underkastelse av en verdensleder

Det hersker ingen tvil om at de vil ned i trygge huler mens 6 milliarder av oss skal utslettet på overflaten, som de sier så må 6 milliarder bort så de resterende blir lettere å kontrollere

Millioner på millioner i verden tror at reptil eliten skal ned i huler pga Nibiru/planet X som er beskrevet i store tunge profetier og i de gamle historiebøkene, som Indianerne sier så skal det det først komme en blå stjerne/komet der mange tror at den blå stjernen var Elenin kometen som ble sprengt i fjor og like etter så skal The Red Kachina komme og rense jorden
Stemmer det så får vi være glade for like etter at Nibiru har passert så vil våre utenomjordiske venner/rombrødre ankomme og hjelpe oss å bygge en ny verden og et tusenårsrike :)

The Hopi Blue Kachina/Red Kachina Prophecy

http://www.youtube.com/watch?v=7Y1GdKdNhY4

Illluminati selv sier at dette skal gjøres ved en global atomkrig, en super pandemi og helt sikkert noen flere syke ideer, folk flest er så svekket nå av FNs Agenda 21 og Codex Alimentarius sine mangeårige arbeid med å forgifte verdens befolkning gjennom mat og medisiner at det er lite som kan stoppe en super Pandemi sprayet fra chemtrail fly

Reptilenes svakhet er deres ekstreme arroganse, de tror dem er ustopplige så dermed så forteller de åpent om sine planer sånn som her i super hulene i Denver.

Se episode 5,6,7,8 og 9 )

OPERATION TROJAN HORSE 05 – DENVER INTERNATIONAL AIRPORT (CAPSTONE)

http://www.youtube.com/watch?v=j4w-upYV2nE&feature=relmfu

Etter at dokumentaren ble laget er det også plassert en gigantisk statue av dødsguden Anubis ved Denver airport

De elsker å skryte av sine gjerninger, her er enda et eksempel der Bush forteller hvor lett det var å gjennomføre 9/11, ved å fortelle det gjennom en tegnefilm så vil alle sofagriser tro: det er jo bare en tegnefilm

South Park Bush´s Conspiracy, 9-11 was an inside job !

http://www.youtube.com/watch?v=XjrZj3GXjoA&feature=share

Mange føler at det er nytteløst å kjempe, de er jo så mektige, mens millioner av andre over hele verden tar til gatene og sier at nok mens de blir slått helseløse med batonger

Hva faen er det folk er så redde for ? 6.5 milliarder mennesker mot en håndfull gamlinger ? og hva er det gamlingene frykter mest av alt ?
Eneste måten å stoppe psykoene på er å demonstrere i milliontall utenfor slottene til de få gamlingene som styrer verden
Ved å ta til gatene så gjør vi akkurat det svina ønsker så de kan sette inn militæret, purken og ikke minst lage enda flere lover og erklære unntakstilstand, men ved å sette inn millioner av gode borgere rett mot hodene til trollene så vil de skjelve i buksene
Vestlig presse har ikke nevnt Rotschilds med et ord de siste 100 år, med store demonstrasjoner utenfor slottene deres i London, Frankrike osv så ville ikke tabu pressen hatt noe valg

http://en.wikipedia.org/wiki/Rothschilds

I morgen skal «fredsprisen» deles ut, hvem skal få den i år ? Antikrist ? eller har han allerede fått den er det mange som spør seg ? kanskje Benjamin Netanyahu?

Men som Kali Yuga sier så er vi helt på slutten av en svært ond syklus, om ikke lenge så starter en ny fantastisk æra for oss alle :)

Så har vi en gladnyhet til alle som synes det er slitsomt å vente på svar, om bare noen få uker nå så vil mange av svarene vi søker komme fra Giza :-D

3 desember 2012 Planetary Alignment med pyramidene i Giza (Orions Belte)!

http://www.youtube.com/watch?v=_qwDoi8O6sE&list=FLsqOo2YgH0cnpiQZnrz6tew&index=2&feature=plpp_video

Og her er litt linker for de som vil fordype seg i de jeg skrev over :)

H.R. 6566 ‘Mass Fatality Planning and Religious Considerations Act’ and other recent FEMA plans

http://www.youtube.com/watch?v=jnAx3RrpWn8&list=FLsqOo2YgH0cnpiQZnrz6tew&index=22&feature=plpp_video

http://www.eutimes.net/2012/10/mass-death-fears-rock-us-underground/

State Run Religion and FEMA Prepares for «Mass Fatalities»

http://www.youtube.com/watch?v=jB-5f_XcS2A&list=FLsqOo2YgH0cnpiQZnrz6tew&index=13&feature=plpp_video

susej
Abonnent
susej

Her var det mye rart.
Kan du være så snill å dokumentere denne påstanden din?

I USA har Obama akkurat underskrevet en ny order, Order 666 gir Homland Security fullmakt til å masseutslette egne innbyggere i miliontall

smurfen
Moderator

Jøss…. der våknet kristen-satanisten også jo :)

Hva var det i det i de 2 timene med grundig forklaring jeg la med som du ikke forsto ?

Åååå … var det på engelsk, jeg burde jo skjønt at en som ikke klarer å se forskjell på jøder og zionister heller ikke behersker et utenlandsk språk

Du får melde deg på et engelsk kurs eller få mamman din til å oversette, det er ikke min jobb å være din støttekontakt

Her forklarer jøden og anti zionisten Brother Nathanael deg det sakte og tydelig, du får det mao inn med teskje, ikke det er nok så vil en Guvernør hjelpe deg på slutten av filmen til å forstå

Homeland Security’s Deadly Ammo Plan

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Zo-NF4YWDfc

Her får du inn med teskje hvorfor de vil massakrere millioner av sine egne som også er forklart så lett at selv et lite barn vil forstå

50. The 3 Coming False Flag Attacks

http://www.youtube.com/watch?v=_UbAgq3u6lQ

PS. ikke glem å skriv overtid da siden det er søndag ;)

http://www.sott.net/article/252272-Pay-for-comments-Confessions-of-a-paid-disinformation-internet-shill

susej
Abonnent
susej

Eier du ikke skam gutt?
Tåler du så dårlig å bli tatt i usannheter at du må ty til personkarakteristikker?
Din infantile språkbruk viser med all tydelighet at du ikke skyr de mest banale hersketeknikker i magel av substans i hva du serverer her.

Jeg etterspurte kun dokumentasjon på følgende utsagn fra deg: «I USA har Obama akkurat underskrevet en ny order, Order 666 gir Homland Security fullmakt til å masseutslette egne innbyggere i miliontall».

Hvis du ikke har noe annet å fare med enn de linkene du serverer, holder ikke påstanden din vann. Hvis det finnes en slik order, så dokumenterer du det, og kun det.

Falcon
Abonnent
Falcon

Angående «50. The 3 Coming False Flag Attacks», anonymous signature, dvs typisk jesuit eller lignende propaganda, mye sannhet og de viktigste sannhetene utelatt eller forvrengt, som at det sies «så hadde vi 1. verdenskrig», «så hadde vi depresjonen» osv, og ikke et ord om hvem som planlagt sto bak, som om alt kom som en naturlig samfunnsutvikling, British Bankers’ Association Planned and Executed 911 with Reuters for Profit http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1805&start=1

Alberto Rivera and others speak of jesuit, jesuits, in
filtration, full version, the society of Jesus http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1824&start=1

laila sivertsen
Abonnent

anbefaler alle høre på Alberto Rivera som ikke kunne forestille seg en verden styrt av jesuitter og visste at det var på tide å si i fra og hoppet av og klarte i hvertfall å informere oss nok til at alle andres formeninger om det som skjer ikke holder med jeg tror ikke en mann som var født i en jesuitte familie som lærte at han var en ond og skulle gå inn i kirkesamfunn og la de skyte seg eller ødlegges innen ifra og når man da er sskolet i å være ond likevel mener dette som nå skjer er for drøyt da er det kanskje ikke alle som er med som hvet det som kommer så at det er full komunikasjon enda mellom oss kan fort bli slutt på i morgen så les hva han sier for det er sannheten

smurfen
Moderator

Du har nok helt rett opp ned Jesus :)

Alle kilder som som er nøytrale, objektive og uten agenda er ikke særlig troverdig i motsetning til de kildene som blir finansiert med store summer penger for en agenda

Siden du bare sverger til autoriteter så kastet jeg med på telefonen for å gi deg så korrekt informasjon som overhode mulig, først ringte jeg til Hitlary og spurte om det stemte dette med order 666, joda hun var jo svært så hyggelig, skjønte ikke alt hun sa for hun lo sånn siden hun så på en gammel film der de puttet pinner i rompa på Daffy før de skyter han, men …men… hun bekreftet ar order 666 var underskrevet 28 sep og så fikk jeg denne liken her til US Goverment

H.R. 6566: Mass Fatality Planning and Religious Considerations Act

http://www.govtrack.us/congress/bills/112/hr6566/text?inf_contact_key=140f2fd5fec6506497d7022b6866fa58f1ca32748482bf977f4d986171806804

FEMA Bill HR6566: Ordering National Preparation For Mass Death, Video

http://www.pakalertpress.com/2012/10/06/shocking-fema-bill-hr6566-ordering-national-preparation-for-mass-death-video/

Men jeg var langt fra fornøyd så jeg ringte til flere eksperter, nå sto Færseth for tur, jeg presenterte meg som Smurf og og la frem det jeg lurte på om ba om en bekreftelse
Færseth ble litt sinna og ba meg spare han for latterlige spinneville konspirasjonsteorier, da jeg så at Hitlary og Bombama bekreftet det jeg sa så snudde han helt om og sa det var en naturlig utvikling
Men … men …sa jeg før han stoppet meg og sa at hans team hadde sjekket og googlet meg opp, han fant ikke noe på nett men derimot så hadde en av hans menn fått tak i en jente som heter Gunhilda fra Kreta som jeg møtte i 1984 som hadde noen avsløringer om meg
Ups…tenkte jeg… har jeg ytret meg om legemiddel giganten Merck KGaA sine påstander om at de har chipper som er så små at de kan sprøytes inn via vaksiner ? Neida jeg hadde vist sagt i fylla en natt med Gunhilda kl 05.00 på natt på en strand i Kreta i 1984 at tenk om sopp hadde en egen bevisthet
Så hvordan faen kunne jeg ha noen troverdighet når jeg kunne lire ut av meg noe sånt sa Færseth

Måtte jo si meg enig i det og kastet meg på telefonen igjen for å få flere ekspert bekreftelser, nå sto Raymond Johansen for tur :)
Ringte og presenterte meg høflig, da skrek inn i telefonrøret til meg: MAKTA HAR FAKTA og slengte på røret

Jo .. jo tenkte jeg, sikkert mulig det …., så fikk jeg en kjempe ide, jeg melder meg inn i skepsis.no og spørr ekspertpanelet der :D
Meldte meg inn og la ut en kommentar som så sånn ut:

Ta denne informasjonen om at FEMA forbereder seg på å håndtere massedød og legg til disse:

Plast FEMA kistene i USA:

http://www.youtube.com/watch?v=FPioG_4_XEc

DHS bestillinger på 450 millioner runder med 40 cal kuler:
http://www.youtube.com/watch?v=XiSngmhhiNA

Fangeleirer over hele USA bygges:

http://www.youtube.com/watch?v=0P-hvPJPTi4

Militær Job Tilgjengelig Video – interneringsleir Camp Specialist:

Martial Law Executive Order:

http://blog.alexanderhiggins.com/2012/05/09/military-job-video-internment-specialist-concentration-camp-guards-usa-131811/

NDAA regningen blir signert for ubestemt internering av amerikanske borgere:
http://www.youtube.com/watch?v=e2r1JSR8EC8

Vil ha bevis Utenlandske tropper er her nå! Se.
http://www.youtube.com/watch?v=sTMq0C0OKNg

Den sanne FAKTA OM FEMA CAMPS
http://www.youtube.com/watch?v=mBzdhI1JDL0

Ser noen her et mønster? Tror dere at regjeringen i USA vet at noe kommer til å skje ?

En som heter Gnisten svarte meg, Han var rasende over at jeg kom inn på skepsis med linker og dokumentasjon, han var også sinna for at jeg forstyrret dem mitt i festen deres, de hadde vist feiring for at Jehovas dommedag nr 10 000 ikke hadde slått til
Sekt lederne deres Dyrendal hadde blandet en ekstremt næringsrik helsebringende smuthie i en bolle som de drakk på, Dyrendal hadde fått en oppskrift for noen år tilbake av en som heter Jim Jones, det var en som hadde utdaning så han var 120% til å stole på, Smoutien besto av Fluor, Alminium, Kvikksølv, bly, haiolje, frostveske, bensin og mange andre næringsrike stoffer :)
Gnisten og de andre syns ikke den smakte så godt så ikke rart de var sure, hvorfor tar dere ikke å injiserer den med sprøyter da sa jeg så dere får i dere alle næringstoffene ?
De syntes de var grise smart og gjorde som jeg sa, etter det så fikk jeg aldri noe svar på kommentaren min så da var det å finne noen flere å ringe …
Autoriteter er bra å spørre tenkte jeg og kastet meg på telefon til Benjamin Netanyahu :)

Han var veldig grei og så han gjerne skulle hjulpet men han hadde ikke tid nå for han sto på talerstolen i FN med denne tegningen her som han hadde laget

comment image

Da gav jeg opp så du får tolke infoen som du vil, jeg kan dessverre ikke hjelpe deg mer susej :(

Men jeg er jo helt enig med, man må jo være klin sprø vist man tror at Eliten bygger super huler bare til seg selv, alle vet jo at det eneste de tenker på dag og natt er hvordan man kan fordele godene mest mulig likt til alle mennesker på jorden

Kanskje Syrias tapre folk og deres venner kan gi deg noen av svarene du søker ?

http://friendsofsyria.wordpress.com/

Vist ikke så vil de blå blodige Reptilene gi deg svarene du søker her om Apocalypse, huler, mind controll osv osv i SOS og The Flood :D

Take That – Royal Variety Performance

http://www.youtube.com/watch?v=qqOgJZvf6YU

Vist ikke det heller hjelper så hopper vi opp til øverste hakk og tar det skumle, men ikke se vist du vil sove ;)

Dulce underground secret Base under Mt. Archuleta, Dulce, New Mexico
this footage has allegedly been smuggled out from the Dulce alien underground base where humans and aliens work together on horrific bio genetic experiments this mind blowing new footage leaves many questions unanswered you can see a vast hall of cryo genetic feeding tanks and vats Each of these tell a confusing, disturbing story of human / alien interaction in the top secret
Human alien hybrid breeding programs This is the Largest Reptilian and Grey Base in America.here Atomic Manipulation, cloning, studies of the human aura, advanced mind control applications, animal/human crossbreeding, visual and audio human chip implantation, abduction and feeding off of humans

Dulse secret alien base mind blowing new footageof cryo tanks

http://www.youtube.com/watch?v=g44UuRp7D-g&feature=plcp

susej
Abonnent
susej

Kanskje det er du som ikke makter den engelskoversettelsen som du beskylder meg for innimellom all sarkasme og personkarakteristikker? Her er det fremdeles ingen order 666, og heller ingen fullmakt til å masseutslette egne innbyggere i millontall.

«I USA har Obama akkurat underskrevet en ny order, Order 666 gir Homland Security fullmakt til å masseutslette egne innbyggere i miliontall».

smurfen
Moderator

Tre ut av pentagrammet og og bytt ut geitehodet med et par briller og prøv en gang til :D

Dick
Abonnent
Dick

Må si meg litt enig med susej her smurfen. Har sett på en god del av kommentarene dine, og med en gang noen er litt kritiske tyr du veldig raskt til personangrep. Du snakker om reptil – hjerner og frekvenser. Det er ikke veldig intelligent eller medmenneskelig å reagere med å «ta mannen istedet for ballen» som det heter.
Vær så snill, snakk som en voksen person, uten personangrep, svar kritikk med et opplysende sinn istedet for et fiendtlig sinn. Uansett om du misliker personen (tydelig at du ikke liker susej…) eller ikke. TAKK

Guri-malla
Abonnent
Guri-malla

jeg får ikke svart Dick personlig, men personangrep og angrep direkte på diverse kommentarer osv er jeg ikke enig i..Jeg liker det Smurfen sier pga hans måte å stille spørsmål på…ting som han belyser osv so positive.. det kan faktisk være med å å forhindre en stagnasjon av diskusjonen her inne..for den begynner å flate ut..skal nyhetsspeilet fortsette så må også diskusjonene fortsette..uten denne og dette hat-prinsippet som går på visse personer…så jeg er enige med dere alle!!

Gnilre
Abonnent
Gnilre

Gaarder: Takk for grundig svar.

Likevel, jeg synes denne metodikken er lettvint. Først fremsetter du en del påstander og bevis som kanskje, eller kanskje ikke, holder vann – noe du storsinnet innrømmer – men konklusjonen er du skråsikker på. Basene finnes!

At underjordiske militære baser finnes er ingen stor hemmelighet. Det finnes også tilfluktsrom, tunneller og lagre for ymse forhold under bakken. Men det er vel ikke de vi snakker om her?

En av de aller første artiklene på Nyhetsspeilet handlet om underjordiske baser i Norge, som eliten ville flykte til når 2012-scenarioet nærmet seg. Det tar ikke mye googling å finne fram til kilden for dette; et brev fra Østfold-politikeren Khaqan Khan til Leo Zagami. Dette var i 2009.

Opplysningene fra den norske politikeren er gjengitt i alternativ media over hele verden, og er et av de sikreste bevisene for eksistensen av disse topphemmelige basene.

Siden den har mye skjedd. Khan er diskreditert av mange (bl.a. av Nyhetsspeilet selv) og er blitt beskyldt både for å være Illuminati og PST. Mange er også blitt skeptiske til den selverklærte Illuminati-avhopperen Zagami. En person som du Hans Gaarder var en viktig kontaktperson for, i hvert fall for noen år siden.

Nyhetsspeilet har fått fortsette uhindret videre, trass disse fantastiske opplysningene om elitens planer, og nå også med enda nye artikler om baser. Artikkelforfatteren og Leo Zagami får til og med slippe til på statskanalen med oppsiktsvekkende påstander.

Det er nesten som eliten vil at disse opplysningen skal komme ut, ikke sant?

Dette er selvsagt spekulasjoner fra min side, men følger man kaninhull-tunnelene så tar de ofte uventede retninger :-)

C
Abonnent
C

Det jeg kjenner som virkelig irriterer meg ved denne artikkelen, er at den kan være full av manipulerte fremstillinger. Som har til hensikt og skremme oss til de grader vekk fra den muligheten som kommer nå.

Har Gaarder tenkt over at han er med på å spre en skremselspropaganda som muligens kan være en fasade? Ved å få folk til å tro på at det er bygget underjordiske baser med èn hensikt; og redde eliten fra jordens undergang?

Hva om disse bygningskompleksene er av andre grunner? Det vet vi ikke hva kan være, men som nå fungerer som en ypperlig kollektiv «sperre» for de som faktisk tror dette er en del av en grusom sammensvergelse?

For er vi livredde ved årsskiftet så stenger vi for absolutt alle muligheter for å komme videre mentalt og spirituelt. Hvis det er noen (They`s) som vil ha kontroll over oss så er frykt det enkleste midlet. De kan illudere et angrep fra verdensrommet og de kan lage tektoniske plateforskyvninger / jordskjelv fra strålevåpen i orbit rundt jorden. Star Wars prosjektet kan være en langsiktig invistering vil det vise seg. Så får media masse feilpropaganda om at det er jorden som kollapser og at eliten skal under jorden for å overleve. Hva er greia? Hva om dette er en bløff? Fordi det ville gøre oss enormt mye sterkere å være helt tilstede i årskiftet som kommer?

ajax
Abonnent
ajax

Da jeg har vært iverig markatraver og svært frittenkende allerede siden 80-tallet vet jeg at Norge har underjordiske baser. Historie nr. 1. På en fisketur i et tjern på diameter 300m med militæret som nabo bet fisken ikke den natten. Plutselig så det ut som bunnen av et «sluk» i sjøens ytterbredd. Små bølger på 25 cm skyllet opp overalt fra «sluket. Vi målte sjøens vammtap til 30 cm. Kvaliteten på dette vannet er ekstremt god og som sagt i luftlinje 500m bort er åpningen til militæret dær man etter slusen ser en lastebiltunell som visstnok er mye lengere enn de oppgir. Historie nr. 2. En søndag var en av vassdragsverkets dører åpne og jeg kunne gå inn i fjellet, noen hadde glemt å låse og etter en kilometers tur ble jeg redd, det var biltunetter uveralt og ferske kjørespor. Tunellene her er offesielt 3-4 km, men alle bitunellene som ikke er med talte sitt. Deler av landet vårt er uthult som en schweizerost. Ofte kamufleres det som veibygging, vassdragstuneller etc. Å holde orden på utkjørt masse og skrive logistikk for uttaket som jeg gjorde engang resulterete i 3-4 mil lang tunell (masseuttakets volum) kamuflert som uttak av veifyllingsmiddel. (uttaket selges som grus/sand) Ofte tipper de litt sand oppå stenene så det ser ut som de kjører sand. Mange av bilene har vilt/personlaser og varsler sivil ferdsel. Det er i hovedsak renomerte firma som driver denne buisnissen. Sindige anlegg med kamuflerte tåkeaggregat har jeg også kommet over i skogen. Når de er på er alt tåke, men kilden er ikke umulig å finne i klarvær velogmerke. Tåken siver ut fra skogsdreneringen på en finurlig måte. Disse militærgutta er i stand til å legge «ny små skog» fraktet med lastebil for å dekke spor der de jobber, vel å merke i fuktig vær.
Bandt de mest uthulede områder jeg har sett: Trøndelag og østlandet!

Bange Anelser
Abonnent

Good one, Gaarder! Viktig tema, dette.
Viktig informasjon som burde hatt mye mer oppmerksomhet hos folk flest.
Som så mye annet..

C
Abonnent
C

Javel. Hvorfor? For å skjule en elite i tilfelle dommedag? eller for å bygge avanserte militære kompleks? Tyskerene holdt jo på med slikt, og jeg vet at allrede på begynnelsen av 1900 tallet var det mange byer i Norge som hadde hundrevis av tunnellområder under seg. Les boken «organisten» som stiller spørsmål ved. Shakespares verk, – hvor det forsøkes å vise at det kanskje ikke er så enkelt som å si at det var shakespare som skrev disse fantatiske verk.

Her kommer det på et tidspunkt frem i boken en mann hvis spesielle kunnskaper gikk på å bygge underjordiske tunnelller og hvor vedkommende var superspesialist på dette. Gjerne under vann eller en kombinasjon av vann og fjellområder. Why noT? Dette kan være en eldgammel kunnskap som kanskje tilogmed kan nyttes opp mot teorien om Hollow Earth.?

Javel. Jeg finner det svært utenkelig at disse tunnelllene er bygget for å skjule en gruppe mennesker ved jordens undergang, men høyst sannsynlig at det er en kombinasjon av millitære topphemmelige kompleks i forbindelse med andre intensjoner også.

Illusions
Abonnent
Illusions

:-) Med all frykten som er knyttet til Nibiru er det verdt å høre på denne damen :-)
http://www.youtube.com/watch?v=fxzMw1HvPGE&feature=youtu.be

The sun acts as a protective barrier, shielding us from Nibiru’s powerful magnetic field and pull on Earth’s tectonic plates. If you’ve been following the sun’s activity, you are aware that it is emitting unprecedented massive solar flares. This is due to Nibiru’s strong magentic core (she is like a huge magnet) creating pressure as she travels inbound from the south. If the sun, which is much larger than Nibiru, can be affected to so powerfully, just think of the effect Nibiru could have on our little planet (a fourth of Nibiru’s size)? That is the stuff that cataclysmic stories from our ancient past are made of.

It is my understanding that Nibiru’s fateful passing nearly 12,000 years ago was instrumental in the fall of Atlantis (the last portion) as a result of buckled tectonic plates. That event coincided with the biblical Great Flood. Known as Wormwood in the Bible, her later passing was part of the Exodus and was the cause of the fire that rained from heaven (space junk), and rivers that turned to blood (iron oxide), etc.

«Nibiru’s orbit pattern approaches our sector of the solar system from the southern hemisphere side on the June 21st edge of the system. It comes up through the ecliptic plane from southern side to northern side between the solar node ring of the asteroid belt and the solar/orbital node ring of Jupiter, but it stays firmly in its own elliptical orbit plane as it slices through the sun’s ecliptic plane in its perihelion arc over. It arcs up over the sun (perihelion) and comes back down on the December 21st side of the ecliptic plane and cuts through again back down to the southern side.» (excerpt from the, Millenium Prophecy)

This means that as Earth continues its yearly trek around the sun, we will see Nibiru again in December as we are now, coming up on the Summer Soltice. But all we want is a glimpse at the most since something more could easily result in catastrophic changes.

As I have written several times since last summer, it is my understanding that we have earned a free pass (pun intended) this time. But, what that means is that we won’t get a full blown showing of Nibiru as so many feel is needed to validate their life’s work. Those who are making lots of money of «end of the world» preparation will find they have a lot of unsold products.

Additionally, a free pass means that we won’t be experiencing all the dreaded «end of the world» phenomena such as famine, death and death. The Four Horsemen of the Apocolypse will have to put their horses out of pasture and find another job. http://archive.aweber.com/nc_subscribers/OJWfE/h/Jelaila_s_Weekly_Message_.htm

Falcon
Abonnent
Falcon

Underlig at massemedia og andre ikke benytter sjansen til å tjene seg styrtrike på Nibiru-informasjon :) Perfekt også for mafiaer, dvs regjeringer og andre notoriske kriminelle, å forlede alle med samme informasjon, reell informasjon eller ikke, imens de kriger og svindler. Something is rotten in Norway, eh .. Denmark, or both, and the rest of the globe

Do anybody want to work in NATO after listening to this?: NATO satanism, testimony, Kay Griggs: Colonel’s Wife Tell-All, oppression, deception, secret society http://www.nyhetsspeilet.no/2012/10/sightseeing-i-hemmelige-underjordiske-baser/comment-page-3/#comment-90870

Falcon
Abonnent
Falcon

Do anybody want to work in NATO after listening to this?: NATO satanism, testimony, Kay Griggs: Colonel’s Wife Tell-All, oppression, deception, secret society http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1811&start=1

«.. Hvorfor utviser skepsis.no Jørgen Skavlan og Asbjørn Dyrendal m. fl. beviselig farlig inkompetanse?» http://www.nyhetsspeilet.no/2010/09/vet-du-noe/comment-page-7/#comment-90596

Illusions
Abonnent
Illusions
2Q11
Abonnent
2Q11

Mistenkt:
Hermes, som tjuvaktig i det hermetiske undergrunnsanlegget åpner og fjerner proppen ved hjelp av merkurstaven (+Tromsø HAARP?) og får derfor vortexen til å «spinne» feil vei. Smøret og ferskvannslagret er nå sikret før eliten tar samme vei..
http://no.wikipedia.org/wiki/Hermes

Og her er proppen:
comment image

Mysterons
Abonnent
Mysterons

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Slipper-B-gjengen-metode-los-pa-Follobanen-7030895.html

nå er det på gang med underjordiske baser her også, tunnel boring haha!
har det kanskje noen sammenheng med økingen av chem trails på øst for og sør for oslo kanskje?

Menneske
Abonnent
Menneske

Interessant at denne artikkelen også tar med seg «Svalbard Globale Frølager.

Blant alt søppel og propaganda som er å finne på nettet om frølageret, så er felles betegnelse «doomsday» seedvault. Nå tror jeg like lite på profetier, Bibelen, dommedag eller apokalypse, som jeg tror på propaganda som omhandler dette velvet.

Nathional Graphic har en artikkel:
comment image

“Doomsday” Seed Vault Safeguards Our Food Supply.
«Our», som i «elitens» mattilførsel, naturligvis.

Her kan vi se noen andre bilder av velvet:
http://www.michaeljohngrist.com/2009/03/global-seed-vault-svalbard/

Og på denne siden kan vi få en 360 graders kikk på inngangen til velvet, og omgivelsene. Inngangen sier meg ingenting. Derimot gjør himmelvelvet det:
Chemtrails.

http://360svalbard.com/svalbard-global-seed-vault/

Lite med mennesker, dyr, eller planter som skal depoluleres på Svaldbard ved hjelp av chemtrails?

På denne siden står det: The Planet’s Ultimate Backup Plan: Svalbard
«Meanwhile the increase in annual crop yields has begun to slow in much of the world — this, before global warming has really taken hold — even as population continues to grow, especially in the countries that have least been able to feed themselves»
http://www.time.com/time/health/article/0,8599,1882288,00.html

Til og med Rothchilds blir utsatt for chemtrails:
http://www.youtube.com/watch?v=-2orK6vEn8Y

Noen mener at chemtrails er for å depopluere alt liv på kloden.
Jeg er av en annen formening: En desperat høyteknologisk global aksjon for å forhindre «global oppvarming».

Nasa sier:

Given a legitimate need to protect Earth from the most intense forms of space weather – great bursts of electromagnetic energy and particles that can sometimes stream from the sun – some people worry that a gigantic «killer solar flare» could hurl enough energy to destroy Earth. Citing the accurate fact that solar activity is currently ramping up in its standard 11-year cycle, there are those who believe that 2012 could be coincident with such a flare.

http://www.nasa.gov/topics/earth/features/2012-superFlares.html

Men NASA lyver, naturligvis. D.v.s. de sier selvsagt ikke den hele og fulle sannhet.
Mitt vitenskapelige grunnlag for videre prediksjoner av hva gigantiske solutladninger kan medføre er så tynt, at jeg bare stiller et åpent spørsmål til denne enorme fokus på «global oppvarming».
Kan ikke forstå annet enn at planter, dyr og mennesker ville stortrives, hvis vi fikk mer sol. Dog er det stort sett «overskyet».

Har også inntrykk av at frølageret (frølagrene)er den siste «plan B» for eliten, og at de vil sikre seg matforsyninger, hvis de må stikke av fra sine forbrytelser.

Savner forøvrig en bedre søkefunksjon i Nyhetsspeilet.
Den søkemotoren vi nå bruker, anser jeg ikke for å være adekvat.
Dette er litt synd, for man skal virkelig være tålmodig for å finne frem gamle artikler. Søkefeltet kan ikke brukes til å søke etter ord og begrep i artikler, og er etter min oppfatning svært begrenset.

Menneske
Abonnent
Menneske

Jeg vil gi litt konstruktiv kritikk i forhold til Nyhetsspeilets IT- system.
Hvor mange tegn tillates i en kommentar? Har forsøkt å legge inn et innlegg på under en A4 side. Kortet ned innlegget, men fikk beskjed om at innlegget ikke kunne legges inn to ganger. Selv uten at det ble publisert. Søkefelt på NyS finner jeg ikke adekvat. Umulig å søke etter ord og begrep i søkefeltet, og som er gjengitt i diverse artikler.
Også helt umulig å søke etter de mange artikler som er lagret på serveren, med mindre man smører seg med tålmod. Oversikten over artiklene finner jeg svært uoversiktlig, og jeg synes det er rart at ingen har gjort noe med dette.

Menneske
Abonnent
Menneske

Vedrørende «chemtrails» og det globale frødlageret.

På denne siden kan vi få en 360 graders kikk på inngangen til Svalbard globale frødlager, og omgivelsene. Inngangen sier meg ingenting. Derimot gjør himmelvelvet det:
Chemtrails.
http://360svalbard.com/svalbard-global-seed-vault/
Lite med mennesker, dyr, eller planter som skal depoluleres på Svaldbard?

Til og med Rothchilds blir utsatt for chemtrails:
http://www.youtube.com/watch?v=-2orK6vEn8Y

Noen mener at chemtrails er for å depopulerealt liv på kloden.
Jeg er av en annen formening: En desperat høyteknologisk global aksjon for å forhindre «global oppvarming», d.v.s. gigantiske solutladninger, med mer.

Nasa sier:
http://www.nasa.gov/topics/earth/features/2012-superFlares.html
Naturligvis lyver de om sannheten.
På denne siden står det: The Planet’s Ultimate Backup Plan: http://www.time.com/time/health/article/0,8599,1882288,00.html

Får litt følelse av «plan B», hvis ikke «Plan A» lykkes for «eliten»