Sightseeing i hemmelige underjordiske baser

25.6K visninger
9 minutter lesetid
78

En av den globale maktelitens godt beskyttede hemmeligheter er de mange dyptliggende underjordiske og undersjøiske baser, såkalte DUMBS (Deep Underground Military Bases). Slike baser finnes også under Norge og Sverige… Nyhetsspeilet presenterer en bilde- og videobasert sightseeing under overflaten på vår kjære  jordklode, som er blitt “gjennomhullet som en sveitserost” av kostbar høyteknologisk “muldvarp-aktivitet” som har pågått i mer enn 50 år nå…

 

Baser dypt nede under jorden

 

http://www.youtube.com/watch?v=_acr9OEsC2c

 

 

Belysningen kan være påfallende god. Likevel ikke helt det samme som naturlig dagslys…

 

 

Basene er dype, som her 700 m. under jordoverflaten og 200 m. under havet

 

 

Logistikken er betydelig – særlig i anleggsperioder

 

 

Det finnes også underjordiske byer

 

 

De underjordiske tunnelene er laange

 

Mange baser har anonyme og godt skjulte innganger. Avansert teknologi er knyttet til driften av basene. På bildet vises et rundfly med skygge.

 

 

Richard Sauder har gjort mye for å få basene frem i lyset

 

Forskeren og forfatteren Richard Sauder er av dem som har gravd dypest for å få sannheten om de underjordiske basene frem i dagen

 

 

Sauders to nyeste bøker om de topphemmelige basene: “Underjordiske og undersjøiske baser” og “Skjult i all åpenhet – hinsides X-Files”

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=OTsUNuI4OC8

 

http://www.youtube.com/watch?v=myfAeHFB9gA

 

http://www.youtube.com/watch?v=3npd0Rbm5Tw&feature=relmfu

 

 

Basene er knyttet sammen med tunneler

 

Tunnel for underjordisk MAG-LEV (magneto-levito) høyhastighetstog – et lekkert stykke HyperHiTech ingeniørkunst.

 

 

MAG-LEV betyr at togvognene leviterer dvs. ikke har fysisk kontakt med underlaget, noe som er muliggjort av magnetfelter. I kombinasjon med tilnærmet vakuum i mange av tunnelene muliggjør dette svært høy hastighet – i noen tilfeller raskere enn lyden.

 

 

MAG-LEV dypunderjordisk TunnelBane (bokstavelig talt). En tunnel i hver retning – som er smal for lettere å gi en vakuum-effekt.

 

Richard Sauder har viet MAG-LEV teknologien et eget kapittel i sin bok

 

 

Omfattende og kostbart underjordisk tunnelarbeid – med arbeidere som har absolutt munnkurv. Skal vi gjette på at monster-firmaet BECHTEL (utt. BECH-tul) er satt til å utføre også denne “muldvarpjobben”?

 

Selskapet Bechtel har utviklet sin egen MAG-LEV teknologi, i all hemmelighet. Bechtel utførte tunnelboringsarbeidene for The Chunnel (Channel-Tunnel). Bechtel har nære kontakter med USAs hemmelige regjering, og har i mange år vært CIAs faste partner for utførelse av krevende ingeniørarbeider i største hemmelighet. Firmaer som har forsøkt å legge inn anbud på prosjekter som Bechtel er blitt forespeilet av div. statlige organer i USA er blitt møtt med trusler, så dette skjer neppe lenger.
Lederne i det familie-eide Bechtel Corporation er faste deltagere på maktelitens årlige satanistsamlingen Bohemian Grove, og har bl.a. anlagt den kunstige innsjøen i “The Grove” som skjuler diverse underjordiske rom der det utføres ymse aktiviteter av rituell og/eller kriminell art.

 

 

Tunnelboremaskiner av monster-kaliber

“Down the rabbithole” – på vei ned i bakvendtland under jorda. Bildet som er tatt i 1982 viser en såkalt DUNGEONDIGGER. Maskinen er kamuflert som tilhørende US Air Force – USAs luftforsvarsmyndigheter. Ennå er det ikke blitt hevdet at det eksisterer underjordiske flyplasser…

 

 

Kraftig muldvarp som spiser seg gjennom dypt underjordisk fjell – praktisk talt uten å etterlate seg enorme berg av stein og grus. Den teknologiske hemmeligheten er at maskinene (som ofte er atomdrevne) pulveriserer molekylstrukturen i fjellet som den har gjennomboret, slik at behovet for enorme slagghauger på jordens overflate er pulverisert – bokstavelig talt.

 

 

At teknologien for høyavanserte tunnelboremaskiner eksisterer er ingen hemmelighet – det er bare å sjekke ut det offentlige patentarkivet…

 

 

Tunnelboremaskin som går på jernbaneskinner – er vel noe tung for tungtransport på trailer. Dessuten gir ikke vegtransport særlig kamuflasje-effekt. Noen kunne jo slå fast at denne hemmelige teknoligen eksisterer – hvilket jo er tilfelle. At den holdes hemmelig endrer ikke det faktum at den faktisk eksisterer.
Denne monster-sylinderen minner da mistenkelig om maskinen på patent-tegningen over. Kan det være snakk om versjon 2.0?

 

 

Hmm – denne minner da mistenkelig om maskinen på bildet over. Bortsett fra at maskinen over er hvit mens denne er grå-aktig. Kan noen ha malt den over for kamuflasjeformål?

 

Det er da en enorm diameter på denne tunnelboremaskinen…som om den har samme diameter som tunnelene den lager – MAG-LEV formatet

 

 

Tunnelarbeider mellom barken og veden – mellom boremaskinhodet og det massive fjellet; ganske harde begge to… Tiger-historien er neppe særlig annet enn et forsøk på en dekkhistorie –

 

Boremaskin skjult i all åpenhet – HIDDEN IN PLAIN SIGHT som underjordsbase-ekspert Richard Sauder ville ha uttrykt det.

 

Friske farger er fint – det er jo ganske så grått der inne i fjellmassene dypt under jordens fargerike overflate.

 

TBM – Tunnel Boring Machine – er faguttrykket for denne fargerike herligheten.

 

Undersjøiske baser

Undersjøiske baser – mao. baser under havets bunn finnes også. De er sannelig ikke lette å oppdage…

 

Sveriges gigantiske hemmelige underjordiske base Muskö er en marinebase.

 

Kart som viser jorden med fjorden over Muskö

 

Tegnet skisse av undersjøisk marinebase. Ikke så lett å vite hva som er over og hva som er under jord- og hav-overflaten…
Muskö-basen har egen tørrdokk – under jorden. Imponerende er det jo. Er det mulig at hele det nedlagte svenske verftet Kockums ble flyttet hit dengang det ble demontert fra jordens overflate i Gøteborg?

 

For mer info om Sverigens engang så topphemmelige underjordiske base-kompleks Muskö klikk her eller her.

 

 

Underjordiske baser under Norge

Ikke så mye er kjent om Norges underjordiske baser. Norske folkevalgte er flinke til å bedrive muldvarpvirksomhet og undergraving gjennom fortielser – og gjennom å foretrekke ikke å vite fremfor å forlange å få sannheten på bordet på vegne av sine velgere – som de er plassert i posisjon for å representere.

 

Det er hevdet at Norge har 18 underjordiske baser – noe som utmerket godt kan være tilfelle. 2 av basene ligger ikke langt fra hverandre i Kristansand-området: Baneheia-basen og Gimleheia-basen. Baneheia ble kjent Norge rundt for to barnedrap som fant sted over basen i mai 2000. Ble det i etterforskningen forsøkt avdekket om drapene på noen som helst måte kunne ha tilknytning til den militære basen? NATO – “den indre fiende” – bedriver mye som ikke tåler dagens lys, f.eks. i Amerois-slottet i Belgia, ikke så langt fra NATO-hovedkontoret i Brussel. Amerois-slottet er også kjent som “The Mothers of Darkness Castle”.

 

Den hemmelige inngangen til den hemmelige militære Baneheia-basen

 

Hva vet vi egentlig om frølageret på Svalbard – det verdenskjente Svalbard Seed Vault? Hvor dypt går det underjordiske tunnelanlegget under frølageret? Kan det være knyttet til det underjordiske dyp-tunnel-bane-nettverket? Det er kjent at Svalbard-lageret i sin tid ble opprettet av det norske maktdynastiet Stoltenberg (Thorvald og Jens) – begge er medlemmer av den globale makteliten. Som “samarbeidspartnere” i frølagerprosjektet ble valgt blant annet matmonsteret Monsanto – som ønsker å få kontroll over verdens matproduksjon – med sikte på å erstatte naturlige frø med usunne GMO-frø.
Det var mye informasjon som ble holdt skjult fra ideen om frølageret ble unnfanget til prosjektet ble gjennomført. Og knapt nok noen som slo i bordet og stilte spørsmålet om HVA I HULESTE ER HENSIKTEN MED DETTE PROSJEKTET?! Hverken norske folkevalgte eller journalister knapt nok skrapte i overflaten da “dommedagshvelvet” på Svalbard ble etablert i all åpenhet. Som om noen eller noe skremte dem fra å fordype seg i materiens skjulte elementer. Er det ikke rart – at norske myndigheter og media ser ut til å lide av informasjonsvegring?

 

 

Storbritannia har mange underjordiske baser

Kartskisse over Burlington-basen

 

Bentwaters-basen er et skall for underjordiske baser der mye grumsete aktiviteter foregår, noe som bl.a. er rapportert av fløyteblåserne Barry King og James Casbolt.

 

 

Basekomplekset i Dulce, New Mexico i USA

Flyfoto som viser de synlige delene av Dulce-anlegget (utt: DØL-see). Anlegget befinner seg i et indianerreservat, uten at det blir respektert av CIA, DoD, DoE & kompani

 

Bilde fra innsiden av det gedigne Dulce-anlegget

 

Skjematisk oversikt over lokalisering av noen av aktivitetene i Dulce. “Nightmare Hall” refererer til et lokale der det har vært observert skapninger som har vært resultater av hårreisende genetiske eksperimenter, som mennesker med flere sett armer, krysninger av menneske og dyr samt dyr i høyst originale fasonger.
Dulce-anlegget ligger ikke langt unna det store underjordiske laboratoriet i Los Alamos, som huser det store Human Genome-prosjektet, som har til hensikt å kartlegge menneskets totale DNA-struktur. Det bør spørres om formålet. Forøvrig har Dulce og Los Alamos direkte forbindelse med underjordiske høyhastighetstog.
Det kan faktisk ikke utelukkes at det norske Folkehelseinstituttets mistenkelig sterke interesse for DNA-kartlegging av Norges nåværende befolkning på en eller annen måte er knyttet til lyssky aktiviteter i Los Alamos og andre steder.

 

Dulce-anlegget hadde aktiviteter som “kunne skrelles som en løk”; dess lengre ned i etasjene man kom, dess mer bisarr ble aktiviteten. Dulce har vært et samarbeidsprosjekt mellom mennesker og aliens, som sprang ut av en avtale som USAs president Eisenhower inngikk med en gruppe aliens i februar 1954. Som motytelse for teknologioverføring til USAs maktelite / militær-industrielle kompleks fikk aliens mulighet for å bortføre mennesker for å bedrive genetiske eksperimenter på dem. (Dette ligger bl.a. bak mange av det høye antallet amerikanske borgere som hevder at de er blitt bortført av UFOer med “små grå” aliens ombord.)
Noen av “alien abductees” har beskrevet at de er blitt tatt med til et sted under jorden som senere er blitt identifisert som Dulce-basen.

Dulces største fløyteblåser var Thomas Castello – se intervjuet nedenfor. Castello hadde ansvar for kameraovervåking m.v. Han rapporterte at mennesker samarbeidet med aliens av typen “reptoider” (som er beskrevet som “krokodiller på to bein med menneske-lignende skikkelser”) og små grå (grey) aliens. I Dulces interne makt-hierarki var reptoidene øverst, og de kommanderte menneskene. De grå aliens var nederst i dette makt-systemet.

 

For mer info om Dulce-anlegget, se f.eks.:

http://hyperboreanvibrations.blogspot.no/2011/04/secret-dulce-underground-base-and-grey.html

http://www.crowdedskies.com/dulce_papers.htm

http://www.thewatcherfiles.com/the_dulce_base.html

http://www.youtube.com/watch?v=KCGwiQt4UCI&feature=related

 

 

Australia

Pine Gap-anlegget i hjertet av Australia er et gedigent “rabbithole down under”. Australske borgere har gjentatte ganger forlangt å få anlegget stengt. Dette har falt for døve ører, da Australias politiske ledelse til enhver tid fungerer som pudler for onkel USA…

 

Det topphemmelige Pine Gap anlegget midt i Australias ørken driftes av de hyperkriminelle amerikanske maktorganene CIA og NSA.
PIne Gap har også et godt skjult underjordisk grensesnitt, som bl.a. har forbindelse med resten av verden med høyhastighets dyp-tunnel-bane.
Av aktivitetene som pågår på og over jorda med utspring i Pine Gap er Mind Control og diverse hyperavansert bruk av satelitter (i stor grad kriminell og menneskefiendtlig).
Det kan nevnes at Pine Gap teknologien spilte en betydelig rolle ved USAs krigføring i Midt-Østen (Irak) i 1991. Senere også naturligvis –

 

 

Mer info om dype underjordiske baser

For mer info, se f.eks.:

http://www.heartcom.org/200under.htm

http://www.thelivingmoon.com/45jack_files/03files/The_Tubes.html

http://exopermaculture.com/2011/08/19/d-u-m-b-and-dumber-deep-underground-military-bases

http://www.apfn.net/messageboard/09-10-06/discussion.cgi.34.html

http://ascendingstarseed.wordpress.com/category/deep-underground-military-bases-dumbs

http://www.apfn.org/apfn/phil.htm

http://www.veteranstoday.com/2012/06/14/the-strange-case-of-phil-schneider/

http://www.keyholepublishing.com/Sauder.html

 

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

78 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Alexander Holm
Alexander Holm
Anonym
4 år siden

Dette er jo visvas !!! Bildet brukt som overskrift i artikkelen er jo et bilde av en undervanns demning i Fukushima , Japan , . Man har sikret japanske byer med høytekno demninger i tilfelle tsunami eller jordskjelv . I stedet for oversvømmelse , blir alt vannet ført under byen ,ned i store sjakter ,som pumper det videre ut i havet et annet sted . Som et slags ventilsystem , vannet kommer inn i en demning og ned under demningen gjennom sluser .
Flere av de andre bildene er underjordiske parkeringshaller .

odd arild hellvik
odd arild hellvik
Abonnent
6 år siden

Har registrert at det ved flere anledninger viser til en hemmelig underjordisk base på Gimlemoen i Kr.sand. Jeg bor like ved siden og har området som turområde. Boe slik at jeg burde ha en base under boligen min, Har aldrig registrert noe som helst der. Det ref. også til barnedrapene i Baneheia og om det kan ha noen sammenheng med disse basene, tror overhodet ikke dette har noen sammenheng,
ellers int artikkel.

Arild Helgestad
Arild Helgestad
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
5 år siden

Disse hemmelige underjordiske basene er beskrevet i Bibelen. Les Åpenbaringsboken 6,15-17. Denne verdens herskere vet at Herrens dag står for døren, med straff over all synd og urettferdighet. Men hvem kan skjule seg for den allestedersnærværende Gud?

fjellknut
fjellknut
Anonym
Svar til  Arild Helgestad
5 år siden

Man må vel, med respekt å melde, være ganske kreativ i sin bibeltolkning når man klarer å skrive inn noe om hemmelige baser i Johannes’ åpenbaring.

Jehovas vitner er vel antagelig blant de flinkeste i så henseende. Men de har visst (endelig) sluttet å datofeste Harmageddon etter seks tidligere mislykkede forsøk.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  fjellknut
5 år siden

Se der ja, der fikk vi en konspirasjpnsteoretiker på besøk, så søtt da :) Guden din Al Gore har dato festet en rekke dommedagsdatoer når verden skulle gå under av global oppvarming, og hver gang det ikke skjer så finner han bare opp en ny dato og tullinger som deg omfavner dommedagskonspirasjonsteorienes hans med åpne armer samme hvor mange tulledatoer han setter, men det virker, han er verdens rikeste klima milliarder og kjøpte akkurat et nytt slott nede ved vannkanten.

85 millioner kr fra klimakvoter på et nytt slott, så mye lønner det seg å være lystløgner og psykopat. Eller, lystløgnere tror ofte på egne løgner, det gjør ikke Al Gore, men så lenge tullette konspirasjonsteoretikere som deg tror blindt på han samme hvor mange dommedags datoer han kommer med så kan han le hele veien til banken :)

https://www.quora.com/Why-would-Al-Gore-buy-a-9-million-dollar-house-by-the-ocean-if-he-thinks-that-the-oceans-are-going-to-rise-by-10-feet

Knut
Knut
Anonym
Svar til  smurfen
5 år siden

Hva er dette for noe fjas du lirer av deg Smurfen?? Hva har dette med “hemmelige” underjordiske baser å gjøre? Du ble så oppspilt når fjellknut kommenterte at du gikk fullstendig over i “modus”…. Hvor det viktige er å ta mannen, ikke diskutere innholdet…Men er jo velkjent fra deg Smurfen, spesielt oppvakt virker du ikke.. Men du mener kanskje at NyS har avslørt alle disse basene dere hevder er hemmelige? Det er dere som har avslørt dette? Eller dere har funnet infoen på internettet? – og hvor hemmelig er dette SÅNN EGENTLIG hvis Hans Gaarder har tilgang til dem? Eller vet at de eksisterer? Men nå er ikke logikk din sterke side, så du trenger ikke å svare.

Men svar gjerne på kommentaren min om bilder av flydeler utenfor pentagon, eller pentagram som du liker å kalle det (det gir nok for yngre lesere en litt sterkere visuell følelse som kanskje til og med kan fremkalle negative følelser hos mottaker. USA-hat må bygges fra første (trykte) ord. Dog fungerer dette best hvis mottaker er yngre enn 18 år, og ikke har fått med seg så mye av verden.)

fjellknut
fjellknut
Anonym
Svar til  smurfen
5 år siden

Du er veldig opptatt av Al Gore, ser jeg. Ikke så rart. I henhold til hva du skriver, faller han vel inn under samme kategori som deg hva gjelder spådommer om katastrofer og dommedag[er]. Slik sett passer han nok bedre som din gud og ikke min! Rart med denne tiltrekningskraften mellom likesinnede  Forresten så burde du ta opp tråden om dine egne tidligere utallige og overivrige katastrofespådommer som (selvfølgelig) aldri slo til.

Hva gjelder disse ytterst hemmelige underjordiske basene rundt omkring i verden, er jo selvfølgelig det store poenget at de er hemmelig! Da er det fritt fram for å spekulere og ”avsløre” At noe blir ”gjemt” inne og nede i fjellanlegg, er jo bevis nok for konspirasjons-teoretikerne. Her finner vi ufoer og aliens og det som verre er.

Og jeg kan betro deg smurf, det gjør det. Jeg har vært nede i flere av disse ;)

Sjekker man nærmere bildene som blir presenter i artikkelen, ser man at disse er hentet fra diverse suspekte konspi-nettsteder. Og som egentlig forventet, er de ikke samstemt i hva bildene viser og hvor de er tatt. Noen av de samme bildene har nedslagsfelt som strekker seg over flere verdensdeler. Riktig troverdig spør du meg.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  fjellknut
5 år siden

Dere fjell, knut, fjellknut og knutfjell har ikke svart på et eneste spørsmål fra hverken meg eller andre, men det tar vi som en bekreftelse på at dere legger dere flate og innrømmer at dere tok feil. :)

Ser dere ikke skjønner noe som helst selv om man gjentar ting en million ganger, det er ikke så lett å skjønne noe som helst nede på deres nivå så Jeg skal være snill siden dere åpenbart er kraftig tilbakestående.

Jeg har skrevet tusenvis på tusenvis av kommentarer, artikler mm og dere klarte ikke å finne så mye som en liten kommefeil engang i noen av dem, det må være tidenes nederlag. :-D

Fortell gjerne om hvordan passet til han ene “kapreren” overlevde et branninferno i mange timer, en kjempe eksplosjon og millioner av tonn med stål og betong som ble til støv. ( seff så vil dere ikke svare )

Når man er for dum til å budskapet så prøver man å ta budbringeren istedet. 239 ganger har dere nevnt smurfen i kommentarene deres i år.

Hvor kommer dette USA hatet deres fra ? Har Trump gjort dere noe ? Har han eller andre republikanere voldtatt dere ? eller liker dere bare å hate andre ?

Jeg har lagt ut hundrevis av bilder fra minuttene etter at Pentagram ble sprengt av missilet, ikke en eneste flydel, men når man er så hjernedød at man ikke vet hvordan man åpner en link så er det vel lite jeg får gjort.

Kan jo prøve å stille noen spørmål om konspirasjonsteoriene deres :

Tror dere konspirasjonsteoretikere på ?

1 Dommedagskonspirasjonsteorien om Global oppvarming som stadig får nye datoer ?

Alle disse konspisrasjonsteorien som main stream blekkene ruller ut på samlebånd totalt blottet for beviser ?

2. Putin skjøt ned et passasjerfly over Russland ?

3. Putin påvirket valget i USA som etter intens etterforskning bunnet ned i at muligens 2 russiske aviser var kanskje litt mer pro mot Trump enn Hillary ( RT og Sputnik ), Men derimot innrømmet USA at de hadde påvirket valg i all land i verden. Men som CIA sjefen sa til stor latter: Vi påvirket valgene i andre land av de rette grunnene.

4. At Putin drepte en eks agent i England med gift ?

5. At Putin og Assad sluttet å bekjempe terrorister i Syria og heller gasset egne barn ?

6 Tror dere stråling er ufarlig.

7. tror dere kvikksølv, aluminium, formaldehyd, frostveske mm er helt ufarlig vist dere sprøyter det inn i små uskyldige barn ?

8.Tror dere asbest?

9, Hva heter diagnosen der noen enkle individer tror at alt som er farlig er ufarlig og alt som er ufarlig er farlig ? Satanister ?

10. Tror dere at det finnes noe som heter NWO/Globallister som ønsker å sentralisere all makt til et overnasjonalt maktorgan ?

11. Tror dere at sentralisering av makt til en leder er en styrking av demokratiet. ?

Bruker dere mye fluor ? Har dere vært utredet for Stockholmsyndromet ?

Nå har dere fått noen så spinnville konspirasjonsteorier fra eliten å svare på. :)

Regner ikke med dere er i stand til å svare, si fra om det ble for vanskelig så skal dere få et lass med nye main stream media konspirasjonsteorier fra eliten å prøve dere på. :)

Angående chamtrail så var jeg litt skeptisk når jeg leste om det første gang, men når jeg så at personene bak chemtrail programmet brukte milliarder på milliarder på tusenvis av slike troll som dere i alle land i Europa for å forhindre at programmet ble avslørt så skjønte man jo for at det var 100% fakta og langt verre og større faenskap enn vi hadde trodd. :)

fjellknut
fjellknut
Anonym
Svar til  smurfen
5 år siden

Hva er meningen med disse tulle-spørsmålene? Du og dine likesinnede sitter jo med konspifasiten! Men det er vel mest ment for å tilfredsstille dine sektmedlemmer ;)

Hva gjelder chemtrails så burde du, om du har noen rest av sunn fornuft igjen, skjønne at det bare er tull. Og i hvert fall slik du postulerer det.

Knut
Knut
Anonym
Svar til  smurfen
5 år siden

wow smurfen, du/dere sensurerte/fjernet svaret mitt?!? Det var et nytt lavmål…

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Knut
5 år siden

Nå ble nesa di lang som en fiskestang Pinocchio. :)

Nyhetsspeilet er ikke slik som deres fora der alt og alle som er uenige med dere blir sensurert og blokkert fra å ytre seg videre. Eller rettere sagt alle som avslører løgnene og hykleriet deres.

I samme sekund som du poster noe her så går det mail ut til flere tusen som følger tråden her, jeg har ikke fått noe mail og det har ingen andre heller, jeg sjekket spam mappe og søppelbøtte, ingenting er slettet.

Det som er forskjellen på oss og dere er at her setter vi pris på en god debatt og setter ytringsfriheten høyt.

Men fint forsøk da, synd for deg at du ble avslørt, jeg og alle andre viste jo at du aldri kom til å svare på hverken mine eller andre sine spørsmål, skal man det så trenger man noe som er et ukjent begrep for deg som kalles kunnskap.

knut
knut
Anonym
Svar til  smurfen
5 år siden

Til tross for sensuren, så prøver jeg meg igjen…

Men først til bilder av flydeler utenfor Pentagon: du mener alle disse bildene er falsk?
https://www.google.com/search?q=flight+part+outside+pentagon&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjk3M2Cj67eAhWHyqQKHbPmC28Q_AUIDigB&biw=1680&bih=948

1. Du formulerer spørsmålene dårlig, minner litt om det skriftlige fra Norgesavisen. Men du lurer på om jeg tror på global oppvarming? Svaret er ja, men om alt er menneskeskapt tror jeg ikke.
2. Njaei…her tror jeg mer det er Ukraina/opprørere som enten skjøt ned med vilje, etter en tabbe, eller evt en kynisk politisk spill. Hva Putin skulle tjene på dette ser jeg ikke.
3. Er det bevist at Russland var innblandet i valget?
4. Putin drepte vel neppe noen selv. Men at støttespillere kan ha stått bak kan stemme. Husk at giften ble produsert i Sovjet, og etter dette ble den spredd og man mistet oversikten. Flere land har tilgang.
5. Var det ikke de hvite hjelmene som sto bak gassangrepet? Det er vel rimelig avklart bortsett fra hos deler av pressen?
6. Hvilken stråling? Det er mye stråling som er farlig. Men stråling fra mobiler og smartmålere er HELT UFARLIG.
7. Hvem, og hvor blir dette «sprøytet inn i små barn»? Skjønner ikke spørsmålet.
8. Om jeg tror PÅ asbest? Er det det du spør om?
9. Uintelligens
10. NWO – New World Order….kan brukes om så mangt. Men ja, denne ordkombinasjonen finnes. Og ja, det finnes mange som mener at EU er en super ide etc. Dette kalles politikk.
11. Kommer an på. Slik det er i Norge i dag, med et lite filleparti tuftet på en eventyrfigur, holder en nasjon som gissel i hvilken vei landet skal gå politisk. Det er udemokratisk.
Bruker fluor som normalt via tannkrem. Nei har ikke vært utredet for Stockholmssyndromet.

Ellers kanskje litt interessant lesning for deg her smurfen;

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0165178117312301

http://time.com/5023383/conspiracy-theories-reasons-believe/

knut
knut
Anonym
Svar til  knut
5 år siden

Nå har du brukt en uke smurfen, på å studere bildene jeg ga deg av flydeler utenfor Pentagon. Regner med du har forfulgt dette “sporet” grundig, for du vil vel finne sannheten? Så hva er konklusjonen din på disse bildene?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  knut
5 år siden

Hvem flydeler ? Bildene som mer tatt i minuttene etterpå av Pentagram viser overhodet ikke noe flydeler, bildene viser bar et kryssermissil som traff nøyaktig der hvor bevisene hvor det ble av 2.3 trillioner dollar.
Sett sånn flaks :D

V A K Sine
V A K Sine
Anonym
7 år siden

Åå er det derfor Staten Norge ikke har råd til å satse på innfrastruktur.. Da de bruker så mye på veier under jorden /fjellet ??? Også oljepengene er innvestert i verdens usikreste verdier ..Nemlig dollar og div aksjer.. Når dollaren kollapser mister Norge disse oppsparte pengene å blir værre stillt en vi var før olja kom til Norge…

Simon Elvedahl Solnes
Simon Elvedahl Solnes
Abonnent
9 år siden

De har borret kanaler under sjøen fra undergrunnsbasene, og går til andre land. det tar ca 2 månder og gå fra calerfornia til norge, igjennom disse undergrunn korridoerene

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Masonic Denver international airport, url: http://octogon.falconscafe.com/ Photo http://postimg.org/image/wczo2oi1d/ In facebook http://tinyurl.com/qylm6bt

Source,
“Swiss Sleeper Agents: General Eisenhower, President Herbert Hoover, J Edgar Hoover, Alex Jones, etc + ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2013/03/vatikanets-tempelriddere-er-tilbake-i-norge/comment-page-7/#comment-105253

Eddvin
Eddvin
Abonnent
11 år siden

Jesse Ventura etterforsker undergrunnsbaser og Elitens forberedelser…
http://www.youtube.com/watch?v=0AT7-6DhaFA

Enok
Abonnent
11 år siden
« Forrige artikkel

Giza-komplekset: Hvem, når, hvordan, hvorfor?

Neste artikkel »

Vågåsaken, en satanistisk seanse?

78
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x