Du leser nå
Rolf Kenneths artikler tematisk ordnet

8 minutter lesetidRolf Kenneths artikler tematisk ordnet

Stadig kraftigere integrerende evner kreves for å lage orden av den stadig voksende flommen av informasjon, kunnskaper og innsikter som blir tilgjengelig.

Oppdatert: 18. april 2016.

Mine ca. 110 artikler for Nyhetsspeilet er her tematisk ordnet; noen artikler er plassert under flere tema-overskrifter.

 

En ny Verden

Det var sent på sommeren 1957 ved USAs største militærbase White Sand, New Mexico, at bataljons­kommandør Philip J. Corso en dag fikk melding om at en UFO hadde dukket opp og plutselig forsvunnet fra radarskjermen. Corso tolket dette som at UFO’en hadde styrtet. Han ba om å bli fløyet ut til det stedet han antok UFO’en hadde styrtet. Han går inn i en nedlagt gullgruve, der han treffer en utenomjordisk humanoid skapning. De kommuniserer telepatisk. ET’en ber om at radar­anlegget slås av når ET’en forlater området i sitt romskip. Corso spør om hvilken gjenytelse han da vil få. ET’en svarer kort og kontant: ”En ny verden, hvis du kan åpne deg for den”. Se RKM-artikkelen Philip J. Corsos ET/UFO-påstander (2013).

 

Kan du åpne deg for en ny verden? Hvor mange nye innsikter kan du ta innover deg? I hvilket tempo? Hvor mye nytt vil du ta innover deg? Hvor mange gamle trosforestillinger er du villig til å forkaste? I hvilket tempo? I hvilken grad har vi evne og vilje til kontinuerlig å motta nye kunnskaper og innsikter, og hele tiden integrere og reorganisere det voksende puslespillet? For dette er veien å gå… for dem som vil åpne seg for Den nye verden. Å ta innover seg Den nye verden er ikke en passiv prosess, det er en prosess som krever mye arbeid, livet ut.

Her er en begynnelse…

 

Vitenskap

 

 

2003 – i dag, Nibiru-relatert

 

 

Oligarkiske nettverk og konspirasjoner («NWO»)

 

 

Økonomi

Oligarkisk økonomi:

 

Mot en normativ (gul) økonomi:

 

 

ET/V

 

 

Kultur

 

 

Helse, sykdom

 

Vaksiner:

 

Bevissthetsparadigmet, transpersonlig psykologi

 

 

Historie

 

Anunnaki-relatert historie

*****************************************

Rolf Kenneths HomePage

*****************************************

 

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
100%
Opplysende
0%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Rolf Kenneth Myhre
Rolf Kenneth Myhre fullførte bibliotekarutdannelsen i 1990, og arbeidet så som selvstendig næringsdrivende i seks år med å etablere og reorganisere små fagbiblioteker og arkiver. Deretter arbeidet han som medisinsk forfatter i seks år, fire av dem ved Rikshospitalet. Siden 2003 har han som privat forskerforfatter arbeidet med fokus på: 1) Bevissthetsparadigmet, åndsvitenskap; 2) Menneskets tidligere og nåværende erfaringer med ET/UFO-relaterte emner; 3) Enkelte US-sentrerte oligarknettverk som siden 1940-tallet har prøvd å styre verdenssamfunnet i en totalitær retning. I 2008 vant han Kolofons manuskonkurranse for ”Alternativ litteratur” med boken "Åndsvitenskapelige visjoner". I februar 2013 utga han boken "Menneskets historie: Integrasjon av Velikovsky, Sitchin og ZetaTalk", og i august 2013 kom boken "ET/V-erfaringer 1947-2013". Hans forfatternavn er Rolf Kenneth Aristos.

Kommentarer

6 kommentarer på "Rolf Kenneths artikler tematisk ordnet"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste