Du leser nå
Planer om falsk flagg terror under London OL

29 minutter lesetidPlaner om falsk flagg terror under London OL

Det er mye som tyder på at olympiske leker i London 2012 kan bli scene for en falsk flagg - operasjon. En gjennomgang av tilknyttede fakta gir samlet et dystert bilde, med hentydninger til flere mulige scenarioer.

Det er mye som tyder på at olympiske leker i London 2012 kan bli scene for en falsk flagg – operasjon. En gjennomgang av tilknyttede fakta gir samlet et dystert bilde, med hentydninger til flere mulige scenarioer.

Rockefeller Foundation skriver utilslørt om en kommende eksplosjon under Olympiske leker London 2012

 

Denne Rockefeller- produserte rapporten ved navn «Scenarios for the Future of Technology and International Development» beskriver en bombe- eksplosjon under Londons Olympiske leker 2012.

Rockefeller Foundation er kjent for å være en av de fremste forkjemperne for «The New World Order» (NWO). På side 34 i dokumentet skriver de at 13.000 mennesker vil bli drept under OL i 2012. Tallet 13 er verdt å legge merke til. Et høyt elsket tall av Illuminati og samtidig en sterk indikasjon på at Illuminati står bak et komplott, som er ment å ta livet av mangfoldige tusen mennesker.

The years from 2010 – 2020 were dubbed the ”doom decade” for a good reason. The 2012 bombing of Olympics which killed 13.000 thousand people was followed closely by an earthquake in Indonesia that killed 40.000 people ….

Videre beskriver dokumentet flere etterfølgende katastrofer. Du kan se hele dokumentet her:
http://www.rockefellerfoundation.org/uploads/files/bba493f7-cc97- 4da3-add6-3deb007cc719.pdf

 

BBC har kringkastet serier som omhandler kjernefysisk eksplosjon under London OL 2012

Før falsk flagg terroren 9/11 (2001) og 7/7 (2005) var det tegn både i kort, tegneserier, film og TV programmer av hendelsene som senere skulle skje.

BBC har blant annet kringkastet en serie ved navn «Spooks: code 9»  hvor handlingen forestiller en kjernefysisk eksplosjon i London 2012 . Serien inneholder flere spor som tyder på at «Illuminati» står bak innspillingen av serien, og at hendelsene som serien forestiller blir planlagt å finne sted i den virkelige verden.

Det finnes også spor som antyder et angrep på London Underground.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kFHcOw9INj4

På den 27 juli i 1996 utførte Eric Rudolph et bombe forsøk på OL- spill i Atlanta. I år starter den ”lekene” 27. Juli.

 

Illuminatikortet «Combined Disasters»

Illuminati ”card-games”  har forutsett både 9/11 og 7/7 og ikke minst 22.juli.  Disse kortene har hatt en lei tendens til å være meget eksakte og forutseende ved tidligere hendelser.  Dette kan være en åpen melding fra Steven Jackson (skaperen av Illuminati Card Game) om at noe skal skje under OL London 2012.

 

Big Ben står skjevt

Eller faller som følge av en eksplosjon, men Big Ben er nylig blitt skjev i virkeligheten også. 11.10.2011 kunne du lese om det i aftenposten:

London har fått sitt skjeve tårn i Pisa.

Det meldes nå om at turister med det blotte øye kan se at toppen av tårnet er skjevt, og det skal være hele 45 cm fra det opprinnelige sentrum. Skjevheten ligger totalt på 0,26 grader. Se

Menneskene på kortet er kledd i OL-ringenes farger

I bakgrunnen ser man at det smeller, og de fargebevisste mennene på kortet løper fra åstedet.

Klokkeslettet på Big Ben viser 11.11. Om det er et aktuelt klokkeslett vi bør være obs på er et legitimt spørsmål. Uansett svar er 11 et av Illuminatis favorittall og ikke nødvendigvis tiden for hendelsen.

Et av eksplosjonsfragmentene i bildet er en fin liten trekant, eller Illuminati-pyramide.

Legg merke til at bygningene i bildet faller mot hverandre. Det kan bety at bakken kollapser. I så tilfelle underbygger det påstanden om at ”London Underground” vil være et av målene for bombing.

 

Londons 2012 Olympiske Park er bygget på området til en atomreaktor

Det ble avslørt i 2005.  Talspersoner for London OL 2012  insisterer imidlertid på at området er fritt for kjernefysisk forurensing. The Times, skriver at det kom som en overraskelse å høre at «Queen Mary College Department of Nuclear Engineering» bygget en reaktor ved Lower Lea Valley i 1980. Høgskolen utstedte en erklæring, erklærte at reaktoren ble stengt ned i 1982, under tilsyn av «Nuclear Installations Inspectorate», og påsto at det var «absolutt ingen pågående helsemessige virkninger av den uttømte reaktoren». London 2012 komiteen sa at de ikke hadde opplyst om eksistensen av reaktoren til «Den internasjonale olympiske komité «(IOC) fordi at det var helt ukjent for dem og fordi deres «miljørådgivere» hadde ikke nevnt «kjernefysiske forurensnings problemer«.  Ingen omtale av det faktum at det har vært en atomreaktor på stedet til den olympiske parken vises i den offisielle rapporten, som ble offentliggjort den 6. juni og lest av IOC-medlemmene for de stemte for OL i London 2012.

Av David Charter og John Goodbody 14. juli 2005 britiske Times

For mer informasjon: http://nucnews.net/nucnews/2005nn/0507nn/050714nn.txt

 

London er omgjort til en militærsone

Den britiske regjeringen har på grunn av kommende sommer-OL gjort London til en svært militærisert sone. Alle typer våpen blir nå testet og utplassert i byen som ”land to air missiles”, jagerfly og ”amphibious assault ships” og maskingevær. Disse svært kontroversielle tiltak er ikke velkommen av de mange ”londonere”, som mener det skapes et  unødvendig klima av frykt og undertrykkelse. Se f.eks. Vigilant Citizen.

 

Mange londonere føler det allerede er skapt et unødvendig klima av frykt og undertrykkelse forut for det som kunne vært en OL-fest preget av lek og avslapning

”Sonic devices” er utplassert i London

Forsvarsdepartementet har bekreftet at Long Range Acoustic Devises (LRAD) vil bli utplassert i London under OL. Den er amerikanskprodusert og kan brukes til å sende verbale advarsler over lang avstand,  eller avgi en stråle/beem av smerte-induserende toner. Utstyret ble oppdaget festet til en landingsflåte på Themsen i Westminster nylig. http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-london-18042528

Britisk sikkerhetsminister advarer mot atombombe under OL

Security Minister” Lord West, har allerede advart mot at det er en reell fare for at terrorister kan bruke en båt til å frakte en «skitten» atombombe opp Themsen og detonere den i hjertet av London 2012. Vet han noe som ikke vi vet?

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1262668/Olympic-Armageddon-Top-thriller-writer-imagines-terrorist-attack-London-2012-Games.html

 

Operasjon Osiris

I september 2003 ble det gjennomført en øvelse for å teste nød-beredskapen i forbindelse med det som skulle forestille et kjemisk eller biologisk angrep på London underground.  Hvorfor kalte de operasjonen Osiris? Osiris er en egyptisk gud som ofte representerer døden, eller etterlivet, underverdenen, og de døde. De som kjenner til Illuminati, og andre hemmelige tilknyttede organisasjoner, vet at de er svært opptatt av egyptisk mytologi.

Før 9/11 og 7/7 og ikke minst Norges egen 22. juli, var det antiterrorøvelser i forkant. Eksempelvis  hadde Norge antiterrorøvelse 22.juni ved navn Gemini. Da øvde politiet på å bruke helikopter mens de under hendelsen 22. juli valgte å bruke gummibåt.

 

Thrillerforfatter «Tom Cain» skriver om kjernefysisk eksplosjon under London OL 2012

Thrilleren omhandler en hendelse hvor en atombombe truer åpningsseremonien under OL i London 2012. Det legges ved et langt utdrag fra thrilleren under, slik at leserne selv kan få avgjøre hvilken verdi som bør tillegges teksten. Sjansen for at den kan være autentisk, er tilstede. Tom Cain skriver detaljert om hvilke skadevirkninger en slik bombeeksplosjon vil ha. Tilfeldig?

Neppe – når vi oppdager at Tom Cain  ikke er hans virkelige navn. Hans virkelige navn er David Thomas. Hvorfor bruke det falske navnet Tom Cain? På et meget høyt nivå i Illuminati kaller de initierte seg for «sons of CAIN». Noter også at det hemmelig passordet for en master mason av tredje grad er «Tubal CAIN».

Er det valgte forfatternavnet tilfeldig? Kan det være at en høytstående Illuminati- invidd ved navn Tom Cain, er den rettmessige forfatter til denne makabre thrilleren?

Her er et lengre utdrag fra «Tom Cains» roman om OL-terror i 2012:

In less than an hour, the London Olympics of 2012 would get under way at a ceremony presided over by Her Majesty the Queen and attended by political leaders from around the world. More than a billion people would be watching live on TV.

The Olympic Stadium was now, officially, the top terrorist target on earth. The meeting room contained representatives from MI6 and MI5 the Special Forces, the Metropolitan Police’s SO15 Counter-Terrorism Unit and a slew of Government departments. They were way past the point of making preparations. Every possible eventuality had been considered and its dangers analysed.

CCTV cameras, backed by facial recognition systems, were tracking the crowds travelling to the Olympic Stadium and gathering in its stands. Teams of sniffer dogs had gone over every square millimetre of the Olympic site, looking for explosives.

In the skies above London, police spotter drones were tracking any suspicious movements of traffic. Helicopters fitted with radiation sensors had swept the city from the air, seeking out the gamma rays that would signal the presence of a nuclear device.

Everything had been thought of. And yet there could still be nasty surprises. Such as the alert they had just received from GCHQ, the Government’s surveillance centre in Cheltenham. It stated there had been a sudden spike in communications traffic between known activists in the Islamic fundamentalist movement.

One email in particular had caught the attention of a GCHQ supercomputer. Sent from an iPhone belonging to a regular worshipper at one of London’s most radical mosques, it read: ‘Have collected those old 90s records. Taking them to the party now.’

It seemed perfectly innocent, but for two digits and two letters, placed consecutively: 9-0-s-r. Together they formed the chemical symbol for a substance called strontium-90. And that was enough to silence the room.

‘Wonderful,’ sighed a senior MI6 officer with heavy irony. ‘A dirty bomb. Just what we need.’

Though no one in Westminster knew it, about 50 kg of strontium-90 was sitting at that moment less than five miles from the Olympic Stadium.

It had come from the frozen wasteland of Russia’s Arctic coast. There, it had been used to power one of a string of unmanned lighthouses erected by the former Soviet government, then forgotten in the chaos of the post-Communist years.

Retrieved by a Russian mafia gang, the strontium was sold on to Al Qaeda operatives fighting alongside Islamic rebels in ChechnyaUnder construction:. They placed it in a lead casket, which rendered the strontium’s radioactivity undetectable, and transported it to the UK in a container marked Agricultural Equipment.

 

Now the strontium had come to rest in an anonymous unit on an industrial estate in Walthamstow, East London. But it would not be at rest for much longer.

The Prime Minister had sent his deputy director of communications to the Home Office meeting, the director himself having bagged a Royal Box seat at the Olympics opening ceremony. ‘Dirty bomb’ was not a phrase the spin doctor wanted to see on tomorrow’s front pages.

‘What are we talking about here?’ he asked. ‘Is this some kind of nuke?’

An official from the Ministry of Defence, whose speciality was threat assessment, was the first to speak.

‘Not exactly. A dirty bomb contains nuclear material, but it doesn’t use it to generate the actual explosion. The blast comes from conventional explosives, like a regular bomb. So it’s much, much less powerful than even the smallest atom bomb.’

‘Well that’s a relief.’ ‘Ah, not exactly. You see, the blast from the explosives smashes into the nuclear material, such as this strontium-90, and blasts it into highly toxic dust, which is spread by the force of the blast and then carried on the wind. Anyone breathing that air inhales the toxic dust.’

Give Al Qaeda the greatest propaganda triumph in its history. And it would be our greatest humiliation.

Her ser vi "moderskipet " under konstruksjon på et område for tidligere kjernefysiske eksperimenter. Kan det plantes en bombe her?

There’s something else,’ said the man from the Ministry of Defence. ‘The dust eventually settles on the ground and on buildings as fallout, which, in strontium’s case, would continue to emit radiation for around 30 years. So it has to be cleaned up,  An aerial view of the Olympic Stadium in Stratford, east London, taking shape

The spin doctor grimaced at the thought of talking away that disaster. ‘How dangerous is this toxic dust? What kind of casualties are we talking?’

‘It’s a matter of quantity. People close to the blast, who are exposed to high doses of radioactive material will die. In less severe cases, exposure will cause serious, but survivable, sickness.

‘For most people, however, who breathe a very diluted amount of the material, a mile or two from the bomb site, it would be no better or worse than, say, smoking a few packets of cigarettes.’

‘Well, that’s good, isn’t it?’ asked the spinner, desperate for a positive angle.

‘Not entirely,’ the bureaucrat replied. ‘For one thing, a large, high-explosive bomb in the Olympic Stadium, could easily cause thousands of casualties. And with 80,000 people crammed into a confined space, even those who escape the blast will inevitably breathe in a great deal of heavily radioactive air.

‘In total, I would expect many times the number of deaths the Americans suffered on 9/11. The same would apply, of course, if the bomb were to go off at any of the other Olympic celebrations tonight.’

Giant screens had been erected in Britain’s major cities to broadcast the opening ceremony. Each would attract tens of thousands of revellers. Just down the road from the meeting, Trafalgar Square was already crammed with people.

‘My God!’ the spin-doctor gasped. ‘And the whole thing’ll be live on TV. The Olympics will be over before they’d begun. Britain’s reputation in the world would be…’

‘Devastated,’ nodded the MI6 officer. ‘This would which is not an easy process.

‘In fact, it may be simpler to knock down any affected buildings, remove contaminated earth and rebuild from scratch.’

‘So the Olympic site…’ ‘Would be a write-off, as would any city centre hit by a dirty bomb. A decade after 9/11, the Ground Zero site was still a gigantic hole in the ground. A dirty bomb in central London would be even more devastating. Politically, financially, psychologically, this would be a wound from which the country might never recover.’

‘So where the hell is this strontium then?’ the spin doctor demanded. And this time, no one had an answer.

Rafik Anwar was the son of a Pakistani industrialist and an upper-class Englishwoman. Educated at Harrow and Oxford, Anwar appeared to devote himself now to the playboy life that his money, charm and looks so well suited.

He bedded high society’s prettiest girls. He gave witty quotes to delighted gossip columnists. And in his most private moments, with none but his God to observe him, Anwar waited for the day when he would tear their world apart. That day had now come.

In the drab, shed-like surroundings of the industrial unit, Anwar had watched as an Al Qaeda explosives expert wired the deadly strontium-90 to a 200 kg charge of C4 plastic explosive, packed on a wooden pallet.

When the job was done, the expert sent a coded message on his i-Phone via a series of apparently innocent contacts to the team’s controllers in Pakistan, confirming that the operation was on schedule.

Had any of the bombers known that the message had been intercepted, they would have been untroubled. It was too late to stop them now. The completed bomb was loaded into a dusty white Transit van.

Anwar and two other men got on board, then drove away through the streets of East London, out past Walthamstow Marshes towards the Springfield marina on the River Lee Navigation.

The river flows to the Thames. And it passes right by the Olympic Stadium on the way.

Three months previously, Anwar had bought a berth at the marina and used it to moor his pride and joy, a £1.1m XSR48 superboat, capable of doing 100mph.

The pallet was loaded aboard. The van drove away. Then Rafik Anwar took the controls of his boat, left the mooring and set off for the Olympic Stadium and his own glorious martyrdom.

The security forces had not been idle. While telecoms experts worked on determining the location from which the 90sr message had been sent, military commanders had doubled the number of bomb-disposal teams on-site at the Olympic Stadium.

MI5 agents were hustling all their informants and sources of information, trying to find any scraps of data that might provide a clue as to who was planning what and when. Meanwhile, the dignitaries were starting to arrive at the Olympic Stadium.

Thirty-seven minutes before the ceremony was due to begin, the email was traced to the industrial estate where the bomb had been assembled. Within ten minutes, armed police had arrived there, closely followed by MI5 and Special Forces personnel.

It took a further three minutes to uncover the unit used to house the strontium. Footage from the nearest CCTV cameras was swiftly examined, the Transit was identified and its route to the marina tracked.

Rafik Anwar’s face was caught on video footage and recognised by an MI5 officer, not because he was on any list of suspects, but because she recognised him from an article in Tatler magazine.

Her kan interesserte lese mer.

Ubevoktede missiler funnet i øst London

The Ministry of Defence, har hevdet at det var såkalt ”dummies”.  En journalist ved navn Brian Weland skal ha kommet over missilene i nærheten av sitt hjem. Det så ut som missilene bare var blitt forlatt på stedet. Var det meningen at noen skulle plukke dem opp? Eller er dette bare fabrikkering av hendelser, som senere skal gjøre det troverdig at en megabombe vil detonere under OL? En kommentar til hendelsen sier det ganske greit:

«The Ministry of Defence have claimed they were dummies – what are the people who left them?»

 

Atomvåpen forsvunnet

Et kjernefysisk våpen som ikke var ment å eksistere, en enkelt 500 kilotonn hydrogenbombe, en av fire ,som ble sporet til sist å ha blitt sett lastet ved den tyske havnebyen Bemerhaven, Tyskland er borte.

Forsøk PÅ å spore ubåten i den travle havna var forgjeves, og det er ukjent hva nasjonalitet mannskapet hadde og om deres destinasjon var Storbritannia, USA eller et sted i Midtøsten.

Gruppene bisto i det man ble informert om var en «antiterror-overvåkings operasjon», som ble ledet av det amerikanske NSA, britisk 6 MI, «Office of Naval Intelligence» og den britiske «Royal Navy». Den «enheten» ble lastet opp på en Tyskprodusert  «Dolphin» ubåt som forlot havnen i 7,5 knop. Ubåten forsvant mens den samtidig ble forsøkt oppsporet av enhver avansert enhet NATO syntes å være i stand til å eie eller låne.

Minst en av personene blant de oppførte etatene ble arrestert av det lokale politiet i Oxford. Deres elektroniske overvåking utstyr ble konfiskert og personen innesperret i 12 timer til tross for at vedkommendes tittel som senior NATO etterretningsoffiser står over pågripelse og fengsling. Forsøk på å spore ubåten i den travle havna var forgjeves, og det er ukjent hva nasjonalitet mannskapet hadde og om deres destinasjon var Storbritannia, USA eller et sted i Midtøsten.

Det er kjent at Tyskland og andre NATO-land, i et svært omstridt unntak til «Nuclear Non-Proliferation Treaty«, hadde holdt 182 slike våpen fra før og at de angivelig skulle ha gitt dem tilbake til USA i 2005.

Vi vet nå at dette er usant.

  • Tyskland er en atommakt i strid med internasjonale avtaler og både Tyskland og USA lyver
  • Den tyske regjeringen er i strid med internasjonale avtaler og selger eller overføre kjernefysiske våpen til ukjente tredjeparter
  • Terrorister har stjålet en kjernefysisk våpen som Tyskland holdt ulovlig
  • Tyskland er involvert i en redsel tomt rettet mot en tredjepart, Iran, Storbritannia eller USA
  • Ubåten aktuelle kan eller ikke kan være en Tyskland gir til Israel, dette med en «spesiell ekstrautstyr» som, som vi hadde avhørt tidligere, kan bli brukt mot Iran, Storbritannia eller USA.

Den britiske regjeringen er på noen nivåer, i noen avdelinger, klar over denne handlingen, og de reagerer med gjengjeldelse mot sine egne etterretningstjenester. Dette synes å være en indikasjon på at en eller flere myndigheter i Storbritannia synes å ha gått sine egne veier, og antageligvis kan det være «ThamesValley Police», og muligens «Home Office». Er det noen som planlegger å sprenge opp noen steder?

Så er det Bush-administrasjonen. Forsikringer ble gjort at alle slike våpen hadde vært ute av tyske hender 7 år siden. Vi har nå direkte bevis, øyenvitner, som indikerer at USA ikke klarte å følge bestemmelsene i «Nuclear Non-Proliferation Treaty» som de samtidig bruker som et påskudd til å true Iran for brudd på.

Et fyldigere regnskap viser at stridshodene ikke kan være amerikanske, men var av sovjetisk design. Det er kjent at antallet skal være fire.

Se: http://www.veteranstoday.com/2012/04/30/raw-reports-nuclear-threat-from-germany/

 

Logoen for 2012-OL  sier ”Zion”

La oss se litt på symbolikken rundt promoteringen av OL 2012. Logoen er et naturlig sted å begynne. Den offisielle versjonen er at logoen representerer årstallet 2012, men hvordan forklarer man da den ekstra dotten midt i bildet? Når tegnene i logoen re – arrangeres får man resultatet Zion, og dotten gir plutselig mening. Zion står for det «nye” Jerusalem. London blir sett på som Zion av “Rosicrucian freemasons” som gjenoppbygget byen i år 1666.

OL- logoen kostet intet mindre enn ca. 4 millioner å få laget. Prisen står ikke til resultatet. Budskapet  kommer derimot desto tydeligere frem. Spesielt når man sammenligner den med logoen for OL i Bejing i 2008.

Her står det Zion. Er det tilfeldig? Det mener ikke Iran, og de har offisielt gått ut og protestert. Logoen har fått Mohammad Aliabadi, sjef for Irans olympiske komité, til å reagere.

– Dessverre er vi vitne til at den kommende olympiaden står overfor en alvorlig utfordring. Dette er gjort av rasistisk ånd, har Aliabadi uttrykt i et brev til leder av Den internasjonale olympiske komité, Jacques Rogge.

Alibadi,  mener logoen staver ordet «ZION», et bibelsk begrep som ofte refererer til byen Jerusalem.

– Bruken av ordet Zion av OL-logoens designer er en ekkel handling, fortsetter Aliabadi. Han mener logoen kan påvirke deltakelsen til flere land og at Rogge må reagere raskt.

Arrangørene selv har forsvart logoen og sier at den er moderne, dristig og fleksibel og appellerer til ungdommen.

Se: http://www.vg.no/sport/artikkel.php?artid=10082441

 

OL-maskotene Wenlock og Mandeville

Wenlock og Mandeville er de to OL maskotene som virker å være designet med en rekke subtile symboler og budskap.

Hvorfor har de bare ett øye hver?

 

 

Promoteringsfilm for London-OL

Her finner vi flygende slanger (serpents), UFOer, moderskipet, store metallslanger som skal representere reptiler, og ikke minst tallene 11.11

På slutten i filmen forenes alle slanger, fugler, UFOer og ikke minst moderskipet kommer, for å danne London-OL stadion

En viktig tolkning av 11-tallet blir «kontrollert evolusjon».

Kontrollert evolusjon betyr en langsom og regissert evolusjon i universet, underlagt Illuminati, som mener at de er skjebnebestemt til å kontrollere oss, og lede oss til New World Order . Dette er en av de dypere betydningene av nummer elleve. Illuminati ser ut til å være i en hast for å fullføre New World Order til 2012.

Spørsmål dukker opp: Vil det komme ufoer? En falsk «alien invasjon», eller Prosjekt Blue Beam ?

Se filmen:

 

Rik Clay

Den unge og uavhengige forskeren Rik Clay gikk offentlig ut med sine varsler-undersøkelser i 2008 ved å koble «OL i 2012» med Zion og falske UFO-invasjoner forhold til det planlagte nye Jerusalem (zion). Han viste seg i å være en mester i å tolke  Illuminatis symbolbruk, og mye av innholdet i denne artikkelen er en videreføring av hans oppdagelser.

http://www.youtube.com/watch?v=mGhmxzr7500

Rik Clay døde brått i januar 2009. Hans mor sier det var «selvmord«.

Veiene som krysser OL – området

Veiene rundt OL-området er fullspekket av bibelske anvisninger.

Her er en oversikt over viktige veier med symbolske navn som omkranser OL-området:

1. East Cross Route (faktisk A12 eller A’20’12): Ref. «The Eastern Cross»

Den østlige ortodokse korset (også kjent som Crux Orthodoxa, den bysantinske kors, the Eastern kors, og den «russiske» cross) kan betraktes som en modifisert versjon av patriark korset, som har to mindre tverrbjelker, en øverst og en nederst, i tillegg til lengre korsstamme. Legg merke til hvordan East Cross Route er også en A road – nummerert A12.Gitt at Storbritannia har hundrevis av A veier, er hva sannsynligheten for at av alle veier, skjærer the A’20’12 OL-området?
Og legg merke til på formen på bokstaven A. .. ja det er en pyramide med kappestein.
Så symbolsk er den eneste store veien som «krysser» OL-området, A (Pyramid) (20) 12.

2. Carpenter Road: Ref. «Joseph»
Josefs yrke er beskrevet i evangeliene som en τεκτων, et gresk ord for en rekke dyktige håndverkere, men kristen tradisjon har betegnet ham som en «snekker».


3. Great Eastern Road: Ref. Eastern Star

«The Order of the Eastern Star» er den største broderskaps organisasjonen i verden som både menn og kvinner kan delta i. Den ble etablert i 1850 av Rob Morris, en advokat og pedagog som hadde vært et offisielt medlem i «Freemasons». Logoen til «The Order Of The Eastern Star» ser slik ut.

Som du kan se er emblemet til «Order Of The Eastern Star»  et pentagram.
Lik den som finnes på det britiske passet. En anerkjennelse av den hedenske guddommen Satan / Saturn.

 

4. Angel Lane: Referer til Engelen Gabriel / Den Hellige Ånd
Engelen som besøke Josef og Maria, og som kunngjorde Kristi fødsel til Maria og Josef. Gabriel besøkte Maria i Nazaret. Hun var forlovet med Josef. Gabriel kom med budskap Maria ville føde Guds Sønn. Maria var jomfru. Gabriel fortalte henne Guds makt ville gjøre unnfangelsen mulig.

 

5. Temple Mills Lane
Temple Mills var vann-møller som tilhørte tempelridderne –
«The poor fellow Soldiers Christ og Salomos tempel».

 

6. Churchroad
Selv om det ikke vist på kartet ovenfor( sjekk gjerne på google), får veien på nord /øst omkretsen av komplekset sitt navn fra det kristne gudshus, kirken.

 

OL – området er plassert på Ley Linjer (Ley Lines)

 

OL 2012 parken ligger mellom Leyton og Leytonestone. "Ley" stammer fra begrepet 'Ley Lines'. Ley linjer, eller Leys, er linjer som strekker seg over landskapet. "Ancient sites" eller hellige steder, er ofte plassert i en rett linje fra én eller to til flere mil i lengde. Våre forfedre visste at ley linjer, var energi- sentre som skulle holdes hellig. Energi er metafysisk av natur. OL området ligger i et område synonymt med mystisk - metafysisk - planetarisk energi. Er dette nok et sammentreff eller del av en plan for 2012-OL?

 

William Blake’s dikt Jerusalem

Jerusalem And did those feet in ancient time
Walk upon England’s mountains green?
And was the holy Lamb of God
On England’s pleasant pastures seen?
And did the Countenance Divine
Shine forth upon our clouded hills?
And was Jerusalem builded here
Among these dark Satanic Mills?
Bring me my bow of burning gold!
Bring me my arrows of desire!
Bring me my spear! O clouds, unfold!
Bring me my chariot of fire!
I will not cease from mental fight,
Nor shall my sword sleep in my hand,
Till we have built Jerusalem
In England’s green and pleasant land.

William Blake levde fra 1757 -1827. Han var en engelsk dikter, mystiker, kunstner og utgiver.  Han var lite aktet i sin egen tid, men verkene hans er i senere tid blitt lagt merke til. Blake laget blant annet mange kontroversielle illustrasjoner til bibelen og er særlig kjent for diktet ”Jerusalem” som er blitt en slags uoffisiell engelsk nasjonalsang. Han var også en freemason.

 

OL skulpturen

Denne grusomme installasjonen  kostet intet mindre enn 19 millioner pund.

Skulptur for London OL i 2012, et monument for kaos? Hva er budskapet her? Destrukturering av DNA?

Moderskipet

Hovedarenaen for OL ligner utvilsomt på en UFO. Legg merke til pyramidene på toppen.

 

Jesus-statue kopiert fra Rio?

Planer om å kopiere en skulptur av Jesus for å markere slutten på London 2012 Olympic Games har blitt avdekket ved Camden New Journal.

I henhold til opplysninger innhentet av Journal, vil Jesus skulptur være en replika av den som nå befinner seg i den brasilianske byen Rio de Janeiro. Skulpturen skal ifølge arrangørene markere slutten på London OL i 2012 og symbolisere en videreføring  av ansvaret for å holde lekene i hovedstaden i Brasil, som er neste i køen for å holde OL arrangementet.

Området som vurderes for å sette opp statuen er Primrose Hill, som ligger nord i London. Det er imidlertid ennå ikke endelig avgjort at Primrose Hill ville bli lokasjon.

Ifølge noen lokale undersøkelser utført av Embratur, er det ikke mange mennesker som er mottakelig for ideen om å ha en statue på Primrose Hill.

Malcolm Kafetz, som er leder av en bevarings gruppe ”Venner av Primrose Hill”, ga sin uttalelse til Journal ved å gjøre følgende utsagn: «Jeg ser ikke hvorfor det skal gå der … Den representerer ikke noe av England eller Primrose Hill. »

Den opprinnelige statuen som er tilstede i Brasil er 130 meter høy imidlertid;

replikaen ville være så høy som 30 fot.

Primrose Hill er en ås på nordsiden av Regents Park London. Området rundt åsen, som består av både et park – og et boligområde, kalles ved samme navn. Åsen har god utsikt mot det sentrale London.

Det mistenkes at ideen er at selveste Jesus (gjengitt av en statue), skal stå med ansiktet vendt mot OL og hjertet av Zion og se når bomben(e) går av. Samtidig vil det være en symbolsk handling å plassere Jesus i det som mørkets krefter kaller det nye Jerusalem.

Les sitat fra Bibelen Mark. 11.11:

Then Jesus went into Jerusalem and into the temple and looked around at everything. Since it was already late, he went out with his twelve disciples to Bethany.

Menes det her ZION, det nye Jerusalem?

Merknad: Artikkelforfatteren har ikke klart å verifisere om ideen med Jesus-statuen blir gjennomført. Påfunnet har møtt en del motstand.

Oppsummering

Det er svært mye som peker i retning av at noe er på trappene. Det kan kanskje virke som om Illuminati har begynt å få hastverk med å innføre «The New World Order» før 2012. Her antydes det følgende mulige scenarioer:

 

1. Et satanisk ofrings-rituale.
Teorien underbygges av den religiøse symbolikken som arrangementet er gjennomsyret av. Samt skal også illuminartistene JayZ og Riannha opptre. Det er kjent at Illumiati bruker sine artister til å gjennomføre fordekte ritualer  gjennom sine opptredener, som publikum helt uvitende blir deltagere i. I Bejiing 2008 var det artisten «Madonna» som fikk alle til å tilbe solguden.

 

2. En mulig kjernefysisk eksplosjon i hjertet av London.
Muligens under åpningsseremonien, og gjerne midt i sentrum av moderskipet.

 

3. En kjernefysisk eksplosjon i London Underground.

 

4. En falsk invasjon av utenomjordiske, med innslag av UFOer og reptiler.

 

I denne artikkelen så har forfatteren valgt å presentere informasjon som underbygger teorien om en mulig kommende falsk flagg operasjon. Med andre er det ikke blitt forsøkt å innhente informasjon om det motsatte. Likevel så kan det forsikres om at det under «research» ikke har dukket opp noe informasjon som antyder at OL 2012 blir et falsk flagg- fritt arrangement. Det igjen stiller moralske spørsmål. Bør de norske deltakerne advares? Er det noe vi kan gjøre for å forhindre en mulig katastrofe? Eventuelt hva? Hvordan?

Dette er vanskelige spørsmål, men en ting er sikkert; hvis Illuminati gjennomfører en slik operasjon, blir det deres siste overgrep mot menneskeheten. Dette verken kan de, eller vil de slippe unna med. Et så alvorlig scenario som avspeiles her, vil ikke kunne bortforklares med stupide al-Qaida beskyldninger. Mye tyder på at al-Qaida allerede er tiltenkt rollen som den skyldige part. Det hele blir for åpenlyst, det henger ikke sammen. Illuminati vil bli eksponert for menneskeheten en gang for alle, og de vil bli fjernet fra sine posisjoner, og de vil bli stilt ansvarlig for sine ugjerninger.  Sannhetens time er kommet.

 

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
0%
Opplysende
100%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Lillian Sivertsen

Kommentarer

786 kommentarer på "Planer om falsk flagg terror under London OL"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste