Du leser nå
Årets Bilderberg-vorspiel var onsdag 30 mai i Oslo

22 minutter lesetidÅrets Bilderberg-vorspiel var onsdag 30 mai i Oslo

Årets Bilderbergmøte vil bli arrangert i USA, på det fasjonable luksushotellet Westfields Marriott i Chantilly, litt utenfor Washington DC 31. mai - 3. juni. Tid og sted for møtet holdes alltid svært hemmelig på forhånd, det samme gjelder for deltagerne. Norske Bilderberg-deltagere som Gro Harlem Brundtland, John Bernander, Jens Stoltenberg og Siv Jensen har alle reist på Bilderbergmøter uten at dette har vært kjent på forhånd. Hvorfor holdes Bilderberg-møtene så hemmelige? Hva er det så viktig for makteliten å holde skjult for allmenheten?

Det er tid for Bilderberg-konferansen: Årets topphemmelige møte for maktens supertungvektere. Nyhetsspeilet inviterer til Bilderberg-vorspiel  med kirsebærspising for folk flest kvelden før møtet begynner.

Vorspielet finner sted på Unity onsdag 30. mai kl. 19-21, og vil inneholde 2/3 foredrag av Hans Gaarder og 1/3 felles diskusjon. I pausen blir det servert kirsebær for folket og forfriskninger.  For praktisk informasjon, klikk her.

Kremlologi var studiet av nøkkelpersoners deltagelse ved viktige seremonier i det som var Sovjet-Unionen. Bilderberglogi er analysen av Bilderberg-deltagernes makt og deres sannsynlige agendaer som eksekutivorgan for NWO - New World Order. Bilderberglogien er sterkt undertrykket i land som Norge og USA, land som idag har mye til felles med det tidligere Sovjet-Unionen, bl.a. på presse-sensurens område.

 

 

Mangeårig pressemann Per-Aslak Ertresvåg skrev nærmest mot sin vilje boka MAKTEN BAK MAKTEN, som avslører de vestlige samfunns skjulte maktstrukturer. Han har også sagt at ingen ting ville glede ham mer enn om han hadde tatt feil. Så langt har empiriske fakta i hopetall bekreftet de grelle skjulte maktstrukturer som er skissert i Ertresvågs bok. Det mest påfallende er den øredøvende tausheten utfordringen fra Ertresvågs bok er blitt møtt med fra offisielt norsk hold. Det er grasrota i Norge som nå viser samfunnsansvar ved å ta på alvor de blekksprutaktige skjulte maktstrukturene som gjennomsyrer vestlige land som Norge som en kreftsvulst, og som Bilderberg er en del av.

 

 Den sannsynlige deltagerlisten for årets Bilderbergmøte ligger nederst

 Litt Bilderberg-bilder som sier en hel del

I 2003 fantes det ennå journalistikk i den norske rikspressen. Bildet viser daværende sentralbanksjef Svein Gjedrem i samtale med journalister fra Dagens Næringsliv under Bilderberg-møtet i Frankrike. Like før hadde sentralbanksjef Gjedrem forsøkt å gjemme seg bak et tre for ikke å bli oppdaget og gjenkjent av Dagens Næringslivs utsendte. Året etter solgte Svein Gjedrem praktisk talt hele den norske gullbeholdningen på noen og tredve tonn. Dagens Næringslivs redaktør har opptrådt som "Tause Birgitte" i Bilderberg-sammenheng i alle år siden...

 

"Skammens gjerde" rundt Bilderberg-møtet i 2011. Hva var det de ville hindre at skulle bli synlig for utenforstående - samtaleemnene i de lukkede rom?

 

Private vakter rundt Bilderberg-hotellet i Sveits i 2011, der bl.a. Kronprins Haakon, Erna Solberg og Egil Myklebust var på innsiden

Politi i store mengder benyttes også som Bilderberg-vakthold

 

Den italienske EU-parlamentarikeren Mario Borghezio fikk slått inn nesa og ble pågrepet av private sikkerhetsvakter da han forsøkte å gå inn på Bilderberg-møtet uten invitasjon. Bilderberg har bevislig nazistiske røtter, noe fjorårets bølleopptreden overfor en demokratisk representant bekreftet.

 

Mektige og styrtrike David Rockefeller ankommer Bilderberg-møtet i 2011 i en sort limo. Rockefeller fylte 96 år på møtets siste dag. I år er han ikke påmeldt, til tross for at årets møte finner sted i USA. Var det siste gang gamle "djevel-David" viste seg på et Bilderbergmøte?

 

 

David Rockefeller flankert av representanter for Rothschild-kapitalen (Kenneth M. Jacobs til v. og Vernon E. Jordan til h., ledere i finanskonsernet Lazard). Rockefeller og Rothschild har det til felles at de er så rike at det er TABU for vestlige media å plassere dem på toppen av listen over verdens rikeste, der de hører hjemme. Det anslås at 30% av verdens kapital er representert på et Bilderberg-møte.

 

Finansgribb på Bilderberg-tokt. Henry K. "Predator" Kravis, hovedpersonen i finans-dokumentar-boka "Barbarians at the Gate". Det er beregnet at miliardæren Kravis tjener USD 50.000 i timen i gjennomsnitt. De rikere blir rikere...mens land som Island og Hellas, som tidligere var tungt representert på Bilderbergmøtene er blitt merkbart fattigere...fordi de ikke mestrer den skjulte maktens finans-spill... Å gjøre de rike rikere ved å la nasjoner og menneskehetens masser bli syltet i gjeld ser ut til å være en del av hensikten med Bilderberg.

 

Det udemokratiske EU - som norske Bilderberg-politikere som Gro Harlem Brundtland har lurt Norge inn i bakveien - var opprinnelig et Bilderbergpåfunn...og ble diskutert på det første Bilderbergmøtet i 1954

 

Henry Kissinger, Bilderbergs mangeårige primus motor, snakker i dette korte videoklippet om sitt ønske om å se «A New World Order» gjennomført i Obamas tid. New World Order (NWO) vil være et udemokratisk dystopisk samfunn der en liten finanselite skal herske over majoriteten av verdens befolkning som vil være microchippede halv-slaver. Bilderberg-møtene har hatt en nøkkelrolle i å bringe virkeliggjøringen av NWO fremover.

http://www.youtube.com/watch?v=SISUIhprOa8

 

Aksjonister under 2011-møtet krever økt transparens, gjennomsiktighet, i forhold til makten som utøves i samfunnet. Bilderberg er tilnærmet 100% ikke-transparent, i de senere årene har Bilderberg måttet gi noe etter for presset om økt åpenhet, ved å publisere en (ukomplett) deltagerliste på sine nettsider ETTER AT møtet er over og deltagerne har reist hver til sitt.

 

 

Tid og sted for årets møte ble avslørt en drøy måned i forveien ved at noen henvendte seg til hotellet og sa de ønsket å bestille rom for den antatte møte-weekenden. De fikk til svar at alt dessverre var opptatt…Forøvrig ble møtet avholdt på samme sted for4 år siden. Det ble sagt at de to presidentkandidatene Obama og Hillary Clinton besøkte møtet i all hemmelighet. I år antas det at Bilderberg vil avgjøre hvem som skal bli Mitt Romneys visepresidentkandidat.

Her er Alex Jones som morer seg med litt «katt og mus-leken» for å fiske informasjon om årets Bilderbergmøte:

 

 

Nyhetsspeilet presenterer her årets Bilderbergdeltagere

Her er deltageroversikten som er offentliggjort av Bilderberg selv:

De norske deltagerne i 2012 var:

Svein Richard Brandtzæg, toppleder i Norsk Hydro (har deltatt tidligere).

Johan H. Andresen, direktør FERD (første gangs deltager)

 

USAs presidentkandidat Mitt Romney og Microsoft-sjef Bill Gates deltok anonymt. (De ble gjenkjent av ansatte på hotellet).

Her er den offisielle (men ikke komplette) deltageroversikten som er offentliggjort av Bilderberg selv:

ChairmanFRA    Castries, Henri de           Chairman and CEO, AXA Group

DEU       Ackermann, Josef           Chairman of the Management Board and the Group Executive Committee, Deutsche Bank AG

GBR       Agius, Marcus   Chairman, Barclays plc

USA       Ajami, Fouad     Senior Fellow, The Hoover Institution, Stanford University

USA       Alexander, Keith B.        Commander, US Cyber Command; Director, National Security Agency

INT         Almunia, Joaquín            Vice-President – Commissioner for Competition, European Commission

USA       Altman, Roger C.             Chairman, Evercore Partners

PRT        Amado, Luís       Chairman, Banco Internacional do Funchal (BANIF)

NOR      Andresen, Johan H.       Owner and CEO, FERD

FIN         Apunen, Matti  Director, Finnish Business and Policy Forum EVA

TUR       Babacan, Ali       Deputy Prime Minister for Economic and Financial Affairs

PRT        Balsemão, Francisco Pinto          President and CEO, Impresa; Former Prime Minister

FRA        Baverez, Nicolas              Partner, Gibson, Dunn & Crutcher LLP

FRA        Béchu, Christophe          Senator, and Chairman, General Council of Maine-et-Loire

BEL         Belgium, H.R.H. Prince Philippe of

TUR       Berberoğlu, Enis              Editor-in-Chief, Hürriyet Newspaper

ITA         Bernabè, Franco              Chairman and CEO, Telecom Italia

GBR       Boles, Nick         Member of Parliament

SWE       Bonnier, Jonas  President and CEO, Bonnier AB

NOR      Brandtzæg, Svein Richard           President and CEO, Norsk Hydro ASA

AUT       Bronner, Oscar Publisher, Der Standard Medienwelt

SWE       Carlsson, Gunilla              Minister for International Development Cooperation

CAN       Carney, Mark J.                Governor, Bank of Canada

ESP        Cebrián, Juan Luis           CEO, PRISA; Chairman, El País

AUT       Cernko, Willibald             CEO, UniCredit Bank Austria AG

FRA        Chalendar, Pierre André de       Chairman and CEO, Saint-Gobain

DNK       Christiansen, Jeppe       CEO, Maj Invest

RUS       Chubais, Anatoly B.        CEO, OJSC RUSNANO

CAN       Clark, W. Edmund           Group President and CEO, TD Bank Group

GBR       Clarke, Kenneth              Member of Parliament, Lord Chancellor and Secretary of Justice

USA       Collins, Timothy C.          CEO and Senior Managing Director, Ripplewood Holdings, LLC

ITA         Conti, Fulvio      CEO and General Manager, Enel S.p.A.

USA       Daniels, Jr., Mitchell E.  Governor of Indiana

USA       DeMuth, Christopher    Distinguished Fellow, Hudson Institute

USA       Donilon, Thomas E.        National Security Advisor, The White House

GBR       Dudley, Robert Group Chief Executive, BP plc

ITA         Elkann, John      Chairman, Fiat S.p.A.

DEU       Enders, Thomas               CEO, Airbus

USA       Evans, J. Michael             Vice Chairman, Global Head of Growth Markets, Goldman Sachs & Co.

AUT       Faymann, Werner          Federal Chancellor

DNK       Federspiel, Ulrik              Executive Vice President, Haldor Topsøe A/S

USA       Ferguson, Niall Laurence A. Tisch Professor of History, Harvard University

GBR       Flint, Douglas J.                Group Chairman, HSBC Holdings plc

CHN       Fu, Ying                Vice Minister of Foreign Affairs

IRL          Gallagher, Paul Former Attorney General; Senior Counsel

USA       Gephardt, Richard A.     President and CEO, Gephardt Group

GRC       Giannitsis, Anastasios   Former Minister of Interior; Professor of Development and International Economics, University of Athens

USA       Goolsbee, Austan D.     Professor of Economics, University of Chicago Booth School of Business

USA       Graham, Donald E.         Chairman and CEO, The Washington Post Company

ITA         Gruber, Lilli        Journalist – Anchorwoman, La 7 TV

INT         Gucht, Karel de                Commissioner for Trade, European Commission

NLD       Halberstadt, Victor         Professor of Economics, Leiden University; Former Honorary Secretary  General of Bilderberg Meetings

USA       Harris, Britt         CIO, Teacher Retirement System of Texas

USA       Hoffman, Reid  Co-founder and Executive Chairman, LinkedIn

CHN       Huang, Yiping    Professor of Economics, China Center for Economic Research, Peking University

USA       Huntsman, Jr., Jon M.   Chairman, Huntsman Cancer Foundation

DEU       Ischinger, Wolfgang       Chairman, Munich Security Conference; Global Head Government Relations, Allianz SE

RUS       Ivanov, Igor S.   Associate member, Russian Academy of Science; President, Russian International Affairs Council

FRA        Izraelewicz, Erik               CEO, Le Monde

USA       Jacobs, Kenneth M.       Chairman and CEO, Lazard

USA       Johnson, James A.          Vice Chairman, Perseus, LLC

USA       Jordan, Jr., Vernon E.    Senior Managing Director, Lazard

USA       Karp, Alexander              CEO, Palantir Technologies

USA       Karsner, Alexander        Executive Chairman, Manifest Energy, Inc

FRA        Karvar, Anousheh           Inspector, Inter-ministerial Audit and Evaluation Office for Social, Health, Employment and Labor Policies

RUS       Kasparov, Garry               Chairman, United Civil Front (of Russia)

GBR       Kerr, John           Independent Member, House of Lords

USA       Kerry, John        Senator for Massachusetts

TUR       Keyman, E. Fuat              Director, Istanbul Policy Center and Professor of International Relations, Sabanci University

USA       Kissinger, Henry A.         Chairman, Kissinger Associates, Inc.

USA       Kleinfeld, Klaus                Chairman and CEO, Alcoa

TUR       Koç, Mustafa     Chairman, Koç Holding A.Ş.

DEU       Koch, Roland     CEO, Bilfinger Berger SE

INT         Kodmani, Bassma           Member of the Executive Bureau and Head of Foreign Affairs, Syrian National Council

USA       Kravis, Henry R.               Co-Chairman and Co-CEO, Kohlberg Kravis Roberts & Co.

USA       Kravis, Marie-Josée       Senior Fellow, Hudson Institute

INT         Kroes, Neelie    Vice President, European Commission; Commissioner for Digital Agenda

USA       Krupp, Fred       President, Environmental Defense Fund

INT         Lamy, Pascal      Director-General, World Trade Organization

ITA         Letta, Enrico      Deputy Leader, Democratic Party (PD)

ISR         Levite, Ariel E.   Nonresident Senior Associate, Carnegie Endowment for International Peace

USA       Li, Cheng             Director of Research and Senior Fellow, John L. Thornton China Center, Brookings Institution

USA       Lipsky, John       Distinguished Visiting Scholar, Johns Hopkins University

USA       Liveris, Andrew N.          President, Chairman and CEO, The Dow Chemical Company

DEU       Löscher, Peter  President and CEO, Siemens AG

USA       Lynn, William J. Chairman and CEO, DRS Technologies, Inc.

GBR       Mandelson, Peter          Member, House of Lords; Chairman, Global Counsel

USA       Mathews, Jessica T.       President, Carnegie Endowment for International Peace

DEN       Mchangama, Jacob        Director of Legal Affairs, Center for Political Studies (CEPOS)

CAN       McKenna, Frank              Deputy Chair, TD Bank Group

USA       Mehlman, Kenneth B.  Partner, Kohlberg Kravis Roberts & Co.

GBR       Micklethwait, John         Editor-in-Chief, The Economist

FRA        Montbrial, Thierry de    President, French Institute for International Relations

PRT        Moreira da Silva, Jorge First Vice-President, Partido Social Democrata (PSD)

USA       Mundie, Craig J.               Chief Research and Strategy Officer, Microsoft Corporation

DEU       Nass, Matthias Chief International Correspondent, Die Zeit

NLD       Netherlands, H.M. the Queen of the

ESP        Nin Génova, Juan María              Deputy Chairman and CEO, Caixabank

IRL          Noonan, Michael            Minister for Finance

USA       Noonan, Peggy                Author, Columnist, The Wall Street Journal

FIN         Ollila, Jorma       Chairman, Royal Dutch Shell, plc

USA       Orszag, Peter R.               Vice Chairman, Citigroup

GRC       Papalexopoulos, Dimitri               Managing Director, Titan Cement Co.

NLD       Pechtold, Alexander      Parliamentary Leader, Democrats ’66 (D66)

USA       Perle, Richard N.             Resident Fellow, American Enterprise Institute

NLD       Polman, Paul     CEO, Unilever PLC

CAN       Prichard, J. Robert S.     Chair, Torys LLP

ISR         Rabinovich, Itamar         Global Distinguished Professor, New York University

GBR       Rachman, Gideon           Chief Foreign Affairs Commentator, The Financial Times

USA       Rattner, Steven               Chairman, Willett Advisors LLC

CAN       Redford, Alison M.         Premier of Alberta

CAN       Reisman, Heather M.    CEO, Indigo Books & Music Inc.

DEU       Reitzle, Wolfgang            CEO & President, Linde AG

USA       Rogoff, Kenneth S.         Professor of Economics, Harvard University

USA       Rose, Charlie     Executive Editor and Anchor, Charlie Rose

USA       Ross, Dennis B. Counselor, Washington Institute for Near East Policy

POL        Rostowski, Jacek             Minister of Finance

USA       Rubin, Robert E.              Co-Chair, Council on Foreign Relations; Former Secretary of the Treasury

NLD       Rutte, Mark       Prime Minister

ESP        Sáenz de Santamaría Antón, Soraya       Vice President and Minister for the Presidency

NLD       Scheffer, Paul   Professor of European Studies, Tilburg University

USA       Schmidt, Eric E. Executive Chairman, Google Inc.

AUT       Scholten, Rudolf              Member of the Board of Executive Directors, Oesterreichische Kontrollbank AG

FRA        Senard, Jean-Dominique             CEO, Michelin Group

USA       Shambaugh, David         Director, China Policy Program, George Washington University

INT         Sheeran, Josette             Vice Chairman, World Economic Forum

FIN         Siilasmaa, Risto Chairman of the Board of Directors, Nokia Corporation

USA       Speyer, Jerry I. Chairman and Co-CEO, Tishman Speyer

CHE        Supino, Pietro   Chairman and Publisher, Tamedia AG

IRL          Sutherland, Peter D.      Chairman, Goldman Sachs International

USA       Thiel, Peter A.   President, Clarium Capital / Thiel Capital

TUR       Timuray, Serpil CEO, Vodafone Turkey

DEU       Trittin, Jürgen   Parliamentary Leader, Alliance 90/The Greens

GRC       Tsoukalis, Loukas            President, Hellenic Foundation for European and Foreign Policy

FIN         Urpilainen, Jutta              Minister of Finance

CHE        Vasella, Daniel L.             Chairman, Novartis AG

INT         Vimont, Pierre  Executive Secretary General, European External Action Service

GBR       Voser, Peter      CEO, Royal Dutch Shell plc

SWE       Wallenberg, Jacob          Chairman, Investor AB

USA       Warsh, Kevin     Distinguished Visiting Fellow, The Hoover Institution, Stanford University

GBR       Wolf, Martin H.                Chief Economics Commentator, The Financial Times

USA       Wolfensohn, James D.  Chairman and CEO, Wolfensohn and Company

CAN       Wright, Nigel S.                Chief of Staff, Office of the Prime Minister

USA       Yergin, Daniel    Chairman, IHS Cambridge Energy Research Associates

INT         Zoellick, Robert B.           President, The World Bank Group

Rapporteurs

GBR       Bredow, Vendeline von               Business Correspondent, The Economist

GBR       Wooldridge, Adrian D.  Foreign Correspondent, The Economist

 

 


Bilderberg-vorspiel er kirsebærspising i trivelig selskap


V E L K O M M E N!

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
0%
Opplysende
33%
Inne på noe
33%
Usikker
0%
Dårlig
33%
Om forfatter
Hans Gaarder
Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

Kommentarer

96 kommentarer på "Årets Bilderberg-vorspiel var onsdag 30 mai i Oslo"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste